-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και οδηγών έχει ΠΟΛΛΑ περισσότερα από όλους τους υπόλοιπους (15, έναντι 9 της McLaren) αλλά δεν τα θεωρώ καν δικά της... των πιλότων είναι και άρα δεν αφορούν την ομάδα.Από που παίρνεις τις πληροφορίες σου; moufa.com;
Περί του θέματος στο ξαναλέω, το τι πιστεύεις εσύ είναι διαφορετικό από την κοινή πεποίθηση.
Και εγώ θεωρώ το μπάσκετ κορυφαίο και το ποδοσφαιρο μια βλακεία και μισή, αλλά οι κοινή πεποίθηση είναι διαφορετική.
Το οδηγών είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα και εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.
Επίσης και το οδηγών ομάδα το παίρνει, δεν τρέχει ο οδηγος με το μονοθέσιο στους ώμους. Όταν το καταλάβεις αυτό τα ξαναλέμε.ΥΓ: Μη μας ζαλίζετε με τα εγώ ομάδα υποστηρίζω. Και εγώ ομάδα υποστηρίζω, δεν θα απογορεύσω στους άλλους να υποστηρίζουν οδηγό.
-
Και εγώ σου έχω ξαναπεί ότι η ομάδα θέλει να κερδίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Όλους τους αγώνες, όλα τα Πρωταθλήματα, όλες τις pole positions, όλα τα fastests laps. Λογικό είναι.με αυτό το μπρίκι φέτος είναι άθλος πάντως που ο Αλόνσος το παλεύει...
ΥΓ 'θέτε' και κατασκευαστών με τον Μάσα να σας έχει γειώσει όλους γιατί δεν τον παίζετε στο περνά περνά η μέλισσα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Περί του θέματος στο ξαναλέω, το τι πιστεύεις εσύ είναι διαφορετικό από την κοινή πεποίθηση.
Και εγώ θεωρώ το μπάσκετ κορυφαίο και το ποδοσφαιρο μια βλακεία και μισή, αλλά οι κοινή πεποίθηση είναι διαφορετική.
Επίσης και το οδηγών ομάδα το παίρνει, δεν τρέχει ο οδηγος με το μονοθέσιο στους ώμους. Όταν το καταλάβεις αυτό τα ξαναλέμε.ΥΓ: Μη μας ζαλίζετε με τα εγώ ομάδα υποστηρίζω. Και εγώ ομάδα υποστηρίζω, δεν θα απογορεύσω στους άλλους να υποστηρίζουν οδηγό.
+oo σε ολα
&
+Το παρακουρασαμε το θεμα...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και οδηγών έχει ΠΟΛΛΑ περισσότερα από όλους τους υπόλοιπους (15, έναντι 9 της McLaren) αλλά δεν τα θεωρώ καν δικά της... των πιλότων είναι και άρα δεν αφορούν την ομάδα.
Από που παίρνεις τις πληροφορίες σου; moufa.com;
Διαφωνείς με τη καταγεγραμμένη ιστορία τώρα; 15 δεν έχει η Scuderia και 9 η κλεφτομάδα σου; Πονάει η αληθεια μικρε;
Όσο για το τι υποστηρίζουν οι πολλοί σου έχω δύο αποφθέγματα:
'Η γνώμη των πολλών δεν μπορεί να υποκαταστήσει την γνώμη όσων γνωρίζουν!' Adolf Hitler
'Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο'. Winston Churchill -
'Η γνώμη των πολλών δεν μπορεί να υποκαταστήσει την γνώμη όσων γνωρίζουν!' Adolf Hitler
'Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο'. Winston ChurchillΉ τρολαρεις αγρια ή τρομπαρεις αγρια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
'Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο'. Winston ChurchillΉ τρολαρεις αγρια ή τρομπαρεις αγρια...
πραγματικά όμως....
-
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλες απόψεις από τις δικες σας.
-
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλες απόψεις από τις δικες σας.εγώ κατανοώ το να υποστηρίζεις την Φερράρι, εσένα σου φαινεται αστειο που υποστηρίζω μόνο οδηγό...
-
Και φυσικα επιδειξη επιπεδου γι αλλη μια φορα... Ελεος ρε παιδια...
ripper, πρεπει να δεχτεις οτι μπορει καποιος να διαφωνει μαζι σου και με πολλους αλλους που εχουν την ιδια αποψη μ εσενα. Αυτο δεν σημαινει οτι εσυ εισαι σωστος και οι αλλοι λαθος.
elteo, πως ακριβως εβγαλες το συμπερασμα πως η F10 ειναι μπρικι?
-
Ελα ντε πως ; Σε έπεισε φέτος εσένα ;
-
ΜΕ 5 νίκες, εμένα με έπεισε πάντως. Μάλιστα κέρδισε τον έναν και μοναδικό αγώνα που πάντα πρέπει να κερδιζει μια Ferrari και μάλιστα στα ίσα!
-
Ενταξει μπρικι δεν την λες...Μπρικι ειναι η Μερσεντες ας πουμε...
Ηταν σαφως βελτιομενη σε σχεση με το 2009 αλλα οχι τιποτα φοβερο!!!Ο Αλονσο εχει ριξει πολυ ιδρωτα για να την φερει εκει που ειναι...και σε feedback και σε προσπαθεια!!!Οποτε καποια λαθη του ειναι δικαιολογημενα...
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Μια ερωτησούλα...
Πείτε ότι είναι στο Abu Dhabi οι Red Bull ένα-δύο στον αγώνα με πρώτο τον Vettel και ο Alonso από πίσω τρίτος. Αρκετά πιθανό σενάριο, όντως. Έχουμε περάσει τη μέση του αγώνα και οι τρεις τους έχουν απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους και κάνουν μοναχικό αγώνα όπως σήμερα στη Βραζιλία. O Alonso παίρνει πρωτάθλημα αν τερματίσουν έτσι, οπότε η μόνη λύση που φαίνεται στον ορίζοντα για πρωτάθλημα οδηγού της Red Bull, είναι να δώσει τη θέση του ο Vettel στον Webber. Πέφτει η συμβουλή από τα πιτς να προσέξει κινητήρα ο Vettel επειδή υπερθερμαίνεται και ο Webber βρίσκεται στην πρώτη θέση εξαιτίας αυτού. Στους επόμενους γύρους όμως, από το πουθενά και απροειδοποίητα, σκάει ο κινητήρας του Alonso κι ο Ισπανός είναι εκτός αγώνα, μηδέν πόντοι. Τι κάνει εκεί ο Webber; Κρατάει πρώτη θέση και παίρνει πρωτάθλημα ή επιστρέφει πίσω τη θέση στον Vettel και του δίνει το πρωτάθλημα που με βάση του τι έγινε και πώς έγινε νωρίτερα στον συγκεκριμένο αγώνα, ανήκει δικαιωματικά στον Vettel;
And the Oscar for Best Original Screenplay goes to ... (...drums...) ...
CAVALLINO!Γουσταρω τρελα αυτο το σεναριο.
Οπως ηδη γραφτηκε, η 'υπερθερμανση' του Φετελ θα γινει 1-2 γυρους πριν το τελος.
Δεν προκειται ο Φετελ να τον αφησει νωριτερα, και πολυ καλα θα κανει.
Απλα, αν ειναι αρκετα εξυπνοι, θα το μιλησουν νωριτερα, ωστε σε περιπτωση που η σειρα ειναι οπως στη Βραζιλια, να μεινει κοντα ο ενας στον αλλον, χωρις ομως να κυνηγιουνται στο οριο, ρισκαροντας εξοδο, συγκρουση ή βλαβη.
Εγω θα χαρω ο Γουεμπερ να βρεθει στα ισα μπροστα απο τον μικρο, και να μην θελει χαρες, αν και το βλεπω δυσκολο.Προσθέτω στο σενάριο:
- Vet, 2.Web, 3.Alo με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους, και 2 γύρους πριν το τέλος αναγκάζεται ο Vet να συναινέσει (Πουρναράκιος όρος) στο προσπέρασμά του από τον Web, και στο καπάκι βρίσκει την ευκαιρία να τον περάσει και ο Alo... παρότι ο Vetελάκος θα αντισταθεί σθεναρά 'για την ομάδα ρε γμτ!' κσι θα είναι πολύυυυυ στεναχωρημένος στο post race conference που έχασε ο teamate τον τίτλο.
Σατανικό
Δεν κατάλαβα.... γιατί να είναι ο Vettel που θα θυσιαστεί στο βωμό του κοινού καλού της ομάδας του;;;
Στο σενάριό σας, λοιπόν, όπου:
1 Vettel - 2 Webber - 3 AlonsoΑφού η μάχη μεταξύ των Red Bull δίνει προβάδισμα στον Vettel, να θυσιαστεί ο Webber ώστε να δει και πρωτάθλημα οδηγών η Red Bull.
Ρωτάτε πώς θα θυσιαστεί..;;;
Σατανικότατο
Έχω απάντηση στο δικό μου μικρό ιδανικό racing-κόσμο...
Ο Webber δίνει τη θέση του πίσω και μετά ξεκινούν μονομαχία στα ίσα από την αρχή......και να πω και γω την εκδοχή μου από αυτό το σημείο κι έπειτα.
Με τον Αλόνσο εκτός ανάβει η μάχη των ταύρων και βρίσκονται δίπλα-δίπλα σχεδόν στα φρένα κάθε ευθείας. Το μοιραίο δε θα αργήσει. Πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο κάτι που χρήζει τον Αλόνσο πρωταθλητή. Αλλά για μια στιγμή... ο Χάμιλτον ανεβαίνει στην 1η θέση και κρατά το πρωτάθλημα στα χέρια του! Μέχρι που του ξεγλιστρά με μια μανούβρα a-la-Monza 2009 στον τελευταίο γύρο. Τελικά η βαθμολογία των πρωτοπόρων παραμένει αναλλοίωτη με κανέναν να μην τερματίζει και πρωταθλητή τον γκαστόνε Ισπανό. -
Νταξ το μπρίκι αν σας πείραξε ήταν λίγο υπερβολικό αλλά μονοθέσιο για πρωτάθλημα κατασκευαστών -imo- δεν ήταν.
Οπως τα λέει ο Geo , έριξε πολύ δρωτάρι ο νάντος για να το φέρει να διεκδικεί το οδηγών με πολύ τύχη βέβαια αλλά και πολύ λαμακία στο μυαλό της ρεντμπουλ. -
...και να πω και γω την εκδοχή μου από αυτό το σημείο κι έπειτα.
Με τον Αλόνσο εκτός ανάβει η μάχη των ταύρων και βρίσκονται δίπλα-δίπλα σχεδόν στα φρένα κάθε ευθείας. Το μοιραίο δε θα αργήσει. Πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο κάτι που χρήζει τον Αλόνσο πρωταθλητή. Αλλά για μια στιγμή... ο Χάμιλτον ανεβαίνει στην 1η θέση και κρατά το πρωτάθλημα στα χέρια του! Μέχρι που του ξεγλιστρά με μια μανούβρα a-la-Monza 2009 στον τελευταίο γύρο. Τελικά η βαθμολογία των πρωτοπόρων παραμένει αναλλοίωτη με κανέναν να μην τερματίζει και πρωταθλητή τον γκαστόνε Ισπανό.Και κερδισει ο Μασσα!!! Μην τα ξεχνας αυτα!!!
-
Διαφωνείς με τη καταγεγραμμένη ιστορία τώρα; 15 δεν έχει η Scuderia και 9 η κλεφτομάδα σου; Πονάει η αληθεια μικρε;Όσο για το τι υποστηρίζουν οι πολλοί σου έχω δύο αποφθέγματα:
'Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας πεντάλεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο'. Winston Churchill1974 Emerson Fitipaldi
1976 James Hunt
1984 Niki Lauda
1985 Alain Prost
1986 Alain Prost
1988 Airton Senna
1989 Alain Prost
1990 Ayrton Senna
1991 Ayrton Senna
1998 Mika Hakkinen
1999 Mika Hakkinen
2008 Lewis HamiltonΝα είναι κάποιος προκλητικός χωρίς λόγο, το έχουμε συνηθίσει.
Κάνε την πρόσθεση αν θέλεις.
Μπορείς επίσης να πεις ότι ο Senna πχ οδηγούσε Μinardi (επίσης πχ)Για το απόφθεγμα του Hitler να υποθέσω ότι εσύ γνωρίζεις και εμεις αγνοούμε.
-
Σας αρέσει δεν σας αρέσει, υπάρχουν και άλλες απόψεις από τις δικες σας.Εμενα μια χαρα μ'αρεσει να υπαρχουν αποψεις διαφορετικες απο τις δικες μου, ο Χιτλερ, του οποιου το 'αποφθεγμα' παραθεσες, ειχε κατι ψιλο-αντιρρησεις...
-
Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα:
κλεφτομάδα είναι η ΜκΛάρεν;
Που σημαίνει τι ακριβώς; Ότι κλέβει και εξαπατά ή ότι τη διοικούν κλεφτόπουλα;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
...και να πω και γω την εκδοχή μου από αυτό το σημείο κι έπειτα.
Με τον Αλόνσο εκτός ανάβει η μάχη των ταύρων και βρίσκονται δίπλα-δίπλα σχεδόν στα φρένα κάθε ευθείας. Το μοιραίο δε θα αργήσει. Πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο κάτι που χρήζει τον Αλόνσο πρωταθλητή. Αλλά για μια στιγμή... ο Χάμιλτον ανεβαίνει στην 1η θέση και κρατά το πρωτάθλημα στα χέρια του! Μέχρι που του ξεγλιστρά με μια μανούβρα a-la-Monza 2009 στον τελευταίο γύρο. Τελικά η βαθμολογία των πρωτοπόρων παραμένει αναλλοίωτη με κανέναν να μην τερματίζει και πρωταθλητή τον γκαστόνε Ισπανό.Και κερδισει ο Μασσα!!! Μην τα ξεχνας αυτα!!!
Χαχαχα... σωστά
-
Έχεις δίκιο σε αυτό, τα μπέρδεψα με τα πρωταθλήματα κατασκευαστών της Williams (9). Ζητώ συγγνώμη για το λάθος.
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010