-
Μπα...χάνουν ΚΑΙ το κατασκευαστών και το παίρνει η Ferrari γιατί θα μηδενιστούν
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μπα...χάνουν ΚΑΙ το κατασκευαστών και το παίρνει η McLaren γιατί θα μηδενιστούνfixed
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μπα...χάνουν ΚΑΙ το κατασκευαστών και το παίρνει η McLaren γιατί θα μηδενιστούν
fixed
Το περίμενα...ο Μάσσα όμως θα τερματίσει πρώτος και τα McLaren εκτός...
...γιατί έτσι
-
Ακόμα δεν πήραν ένα πρωτάθλημα και βγάζουν και γλώσσα ρε γμτ... Δηλαδή αν είχαν 3-4 τί θα έλεγαν;
'To come through and get the constructors' world championship is a phenomenal effort from them and everyone who started the programme and who put everything into getting us up and racing against Ferrari and McLaren.
'At the end of the day, we've beaten them fair and square, so the rest can say what they want but we have the constructors' and it's a very, very good achievement for the team.'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζομαι ότι κάθε χρόνο ψάχνεις πιο αυτοκίνητο υποστηρίζεις (Μην είναι Minardi, μην είναι Renault, μην είναι McLaren, μην είναι πάλι Renault; α φέτος Ferrari είναι... ). Ενώ αν υποστηρίζεις το κόκκινο ή το ασημί, δεν πετάς και τα λεφτά σου αλλάζοντας κάθε χρόνο καπελάκια...
Θα είχε πλάκα πάντως αν το ανάγουμε σε άλλα αθλήματα. Να υποστηρίζαμε π.χ. ποδοσφαιρική ομάδα βάσει του γκολτζή της. Εγώ πάντως είμαι Maradona.
Δηλ εσύ ας πούμε στο WRC υποστηρίζεις ομάδα ; Αν κάποιο τιμόνι σαν τον Γκρόνχολμ, τον Βάτανεν κοκ άλλαζε και έφευγε από την ομάδα σου (Ford, Citroen κτλ) εσύ εκεί θα έπρεπε να υποστηρίξεις όποιο χάπατο έρχονταν έστω κ ανίκανο επειδή έφερε χορηγό ;
Σόρι αλλά εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Και ξέρω πολλούς που σκέπτονται σαν εμένα. Ας πούμε ότι στην παρέα μου έχω πολλούς φαν του Φέττελ και μόνο και όχι της Ρεντμπουλ.
-
Ναι ομάδα υποστηρίζω και στο WRC. Τις δεκαετίες του 80 και 90 Lancia, μετέπειτα Toyota, μετά Peugeot και τώρα Citroen. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω ομάδα, αυτές έφευγαν από τα rally... ακόμα Lancia θα ήμουν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαντάζομαι ότι κάθε χρόνο ψάχνεις πιο αυτοκίνητο υποστηρίζεις (Μην είναι Minardi, μην είναι Renault, μην είναι McLaren, μην είναι πάλι Renault; α φέτος Ferrari είναι... ). Ενώ αν υποστηρίζεις το κόκκινο ή το ασημί, δεν πετάς και τα λεφτά σου αλλάζοντας κάθε χρόνο καπελάκια...
Θα είχε πλάκα πάντως αν το ανάγουμε σε άλλα αθλήματα. Να υποστηρίζαμε π.χ. ποδοσφαιρική ομάδα βάσει του γκολτζή της. Εγώ πάντως είμαι Maradona.
Δηλ εσύ ας πούμε στο WRC υποστηρίζεις ομάδα ; Αν κάποιο τιμόνι σαν τον Γκρόνχολμ, τον Βάτανεν κοκ άλλαζε και έφευγε από την ομάδα σου (Ford, Citroen κτλ) εσύ εκεί θα έπρεπε να υποστηρίξεις όποιο χάπατο έρχονταν έστω κ ανίκανο επειδή έφερε χορηγό ;
Σόρι αλλά εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Και ξέρω πολλούς που σκέπτονται σαν εμένα. Ας πούμε ότι στην παρέα μου έχω πολλούς φαν του Φέττελ και μόνο και όχι της Ρεντμπουλ.
Εντάξει ρε συ...ο καθένας όπως του αρέσει.
Άλλοι στηρίζουν ομάδες, άλλοι οδηγούς.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει ρε συ...ο καθένας όπως του αρέσει.
Άλλοι στηρίζουν ομάδες, άλλοι οδηγούς.
Μην το λες σε εμένα, εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. Του Δία του φαίνεται παράξενο.
-
Σε αυτό το σημείο που όλοι μας διασταυρώνουμε τις θεωρίες μας, να υπενθυμίσω ότι οι συγκρούσεις του Webber με τον Hamilton, που φυσικά ποτέ δεν τιμωρήθηκαν ανάλογα, έχουν κοστίσει στον Βρετανό το λιγότερο 19 βαθμούς. Δηλαδή θα βρισκόταν στους 5 βαθμούς από τον Alonso.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Σε αυτό το σημείο που όλοι μας διασταυρώνουμε τις θεωρίες μας, να υπενθυμίσω ότι οι συγκρούσεις του Webber με τον Hamilton, που φυσικά ποτέ δεν τιμωρήθηκαν ανάλογα, έχουν κοστίσει στον Βρετανό το λιγότερο 19 βαθμούς. Δηλαδή θα βρισκόταν στους 5 βαθμούς από τον Alonso.OI συγκρουσΕΙΣ;
Ποσες ηταν;Και πως θα ηταν πιο κοντα στον Αλονσο ο Χαμιλτον, αν ειχε τιμωρηθει ο Γουεμπερ;
Ο Αλονσο θα ειχε ακομα περισσοτερους βαθμους...Και ποσο πιο μακρυα θα ηταν αν τιμωρουνταν πραγματικα η προσπεραση του safety car;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποσες ηταν;
Μία στην Αυστραλία και μία στη Σιγκαπούρη.
Και πως θα ηταν πιο κοντα στον Αλονσο ο Χαμιλτον, αν ειχε τιμωρηθει ο Γουεμπερ;
Δεν έχει άμεση σχέση.
Ο Αλονσο θα ειχε ακομα περισσοτερους βαθμους...
Όχι, γιατί και στις δύο περιπτώσεις ήταν μπροστά τους, οπότε δεν επηρεαζόταν από το τί γινόταν πίσω.
Και ποσο πιο μακρυα θα ηταν αν τιμωρουνταν πραγματικα η προσπεραση του safety car;
Επεβλήθη η ποινή που ήταν διαθέσιμη και προβλεπόταν από τον κανονισμό. Δε μπορούν ξαφνικά να εφεύρουν άλλη ποινή για να μη φωνάζει ο Alonso.
-
Επεβλήθη η ποινή που ήταν διαθέσιμη και προβλεπόταν από τον κανονισμό. Δε μπορούν ξαφνικά να εφεύρουν άλλη ποινή για να μη φωνάζει ο Alonso.
Καλά που φώναξε και ο Αλόνσο και δεν πέρασε αβαβα η υπόθεση να λες καλύτερα.
-
Ποσες ηταν;
Μία στην Αυστραλία και μία στη Σιγκαπούρη.
Και πως θα ηταν πιο κοντα στον Αλονσο ο Χαμιλτον, αν ειχε τιμωρηθει ο Γουεμπερ;
Δεν έχει άμεση σχέση.
Ο Αλονσο θα ειχε ακομα περισσοτερους βαθμους...
Όχι, γιατί και στις δύο περιπτώσεις ήταν μπροστά τους, οπότε δεν επηρεαζόταν από το τί γινόταν πίσω.
Και ποσο πιο μακρυα θα ηταν αν τιμωρουνταν πραγματικα η προσπεραση του safety car;
Ο Hamilton φετος υπηρξε ορισμενες φορες ατυχος και ορισμενες πανικοβλητος. Οσον αφορα τους αγωνοδικες νομιζω πως ουτε τον εχουν ευνοησει ουτε και τον εχουν αδικησει αλλα για τη Valencia με συγχωρεις, θα διαφωνησω μαζι σου. Με αυτο που εκανε κερδισε εναν αγωνα στον οποιο ο Alonso που ηταν ακριβως απο πισω του πηγε στα αζητητα!!! Δεν υπερασπιζομαι τον Ισπανο απλα θελω να ειμαι ηθικα δικαιως. Θεωρω πως σε μια τετοια πριπτωση θα μπορουσαν ισως και να προσαρμοσουν τον κανονισμο αλλα επειδη αυτο ειναι δυσκολο θα επρεπε να του δωσουν την ποινη οταν ακριβως επρεπε, αμεσως μετα την πουστια του δηλαδη. Οταν του την εδωσαν, μετα απο πολυ ωρα, ειχε παρει τοση διαφορα, απο μια Sauber νομιζω, που ακομα και μετα το drive through βγηκε παλι πρωτος!!! Θεωρω λοιπον πως επρεπε να παρει ποινη σταματηματος 10 δευτερολεπτων μεσα στα πιτ και οχι απλο drive through, αμεσως μολις εκανε τη μοντα του. Κατα συνεπεια δεν θα ειχε προλαβει να δημιουργησει τη διαφορα του και θα εβγαινε πολλες θεσεις πισω οποτε θα ηταν δυσκολο να ανεβει. Οπως και να εχει θα ηταν κερδισμενος γιατι αποκλειεται να επεφτε τοσο πισω οσο ο Alonso!!! Νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου.
-
Παιδιά, το θέμα μου δεν ήταν οι ποινές και μην αποπροσανατολιστεί η κουβέντα.
Μιλάω για ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικά θέματα. Όταν ένας οδηγός βγάζει τον άλλον έξω είναι η αμεσότερη μορφή καταστροφής του αγώνα του.
-
Σε αυτο μαζι σου απλα οσον αφορα τη Valencia νομιζω οτι του εδωσαν την πιο ηπια ποινη και μαλιστα με ιδιαιτερη καθυστερηση οποτε ειχε προλαβει να παρει διαφορα απο τη Sauber και να ξαναβγει πρωτος... Οποτε θεωρω πως οσον αφορα τη Valencia πηρε βαθμους τσαμπα και συμφωνω με το φιλο παραπανω.
-
Eιχα ξεχασει την Αυστραλια...
Κατα τη γνωμη μου και οι 2 συγκρουσεις ηταν αγωνιστικα συμβαντα, στο 1ο εφταιγε 100% ο Γουεμπερ, στο 2ο και οι δυο.Πιστευω παντως ότι δεν εχει νοημα να το σκεφτεσαι ετσι. Σε δευτερη αναγνωση καταλαβα οτι -προφανως- αναφερεσαι σε περιστατικα στα οποια ο Χαμιλτον εχασε βαθμους χωρις να φταιει.
Το ιδιο ομως ισχυει για ολους, για αλλους σε μεγαλυτερο και για αλλους σε μικροτερο βαθμο και αυτο γινεται καθε χρονο. Ολοι εχασαν ή κερδισαν βαθμους εκτος της δικης τους 'δρασης' και ενεργειων: Εγκαταλειψεις απο μηχανικες βλαβες, εμβολισμοι Μπατον απο Φετελ, Φετελ με Γουεμπερ, τιμωριες που (δεν) επιβληθηκαν, team orders κλπ. -
Kι αμα στο Βελγιο δε στουκαρε ο Ρουμπενς τον Αλονσο θα το ειχε σηκωσει τωρα. Με το μπαρδον ρε Φαεθων αλλα ειναι σοβαρα πραματα αυτα;
-
Μιλησε κανεις για καπελακια???
και φυσικα the one and only
-
Ελτεο πρεπει να ειμαστε αδελφες ...ψυχες !!!Αλονσο απο Μιναρντι και κολλημα τρελλο!!!
Να δειτε qualy που εκανε που εριχνε σε Μαρκες, Μπενετον και κανα Μπουρτι!!!Τεσπα στα χθεσινα.
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για τη φιλοξενια του Νικου! και του αδελφου του!!!Και οι πιτσες μουρλια
Ολο σκεφτομουν εκρηξεις και καπνους απο τον Γουεμπερ (το μοτερ του βασικα)-διαβολακι-αλλα μετα το αγγελακι με συνετιζε και ελεγε οτι δεν ειναι racing πραγματα αυτα!!!
Οποτε παμε για εναν εκρηκτικο τελικο!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για τη φιλοξενια του Νικου! και του αδελφου του!!!Και οι πιτσες μουρλιαΧαρά μου
Πάμε για τρελό τελικό...θα έρθει πάλι ο bro...ίσως και ένας φίλος και πάμε για τρελή κερκίδα!
Μετά για το φαγητό, θα δούμε...ίσως να έχει σουβλάκια...Ελληνικά
Εκτός αν το σηκώσει ο Ισπανός και φάμε παέλια
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010