-
Το πιο ακριβες που εγραψες καλε μου Γιαννη, ειναι αυτο
και δειχνετε πως οδηγηθηκατε σε αυτη την ακραια λυση γιατι θελετε εστω και ετσι να δειτε να κινουνται τα πραγματα.
Ετσι ακριβως ειναι.Κι επειδη πρεπει ν αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, θα παραδεχθω οτι η θεση τους ειναι εξαιρετικα δυσκολη,κι οτι η ελλειψη γραφειων ειναι οτι το πιο δυσαρεστο. Ομως,δεν μπορω πια να κρυψω οτι μιλωντας με μελος του ΔΣ,ειπα επι λεξει 'Βαλτε κι εμενα μεσα στον λογαριασμο του ενοικιου,οποτε προκυψει'. Αρα?
Κι επειδη επισης δεν μ αρεσει να μασαω τα λογια μου, άλλα κινητρα κι ορεξη εχουν ο Τσαδαρης,ο Μιχελακακης κι ο Κοσμοπουλος, κι αλλα η Ελενη, ο Νικολας κι ο Πλεσσας. Κι αν δεν παω παρακατω, ειναι γιατι βαριεμαι να γρφω παπυρους εδω μεσα, εξηγωντας τι εννοω. Ο νοων, νοειτω.
Καμμια καρεκλα δεν ειναι ηλεκτρικη στην Ελλαδα και πουθενα, οταν ξερεις πως να κατσεις πανω της. Τα θεματα πρωτα τιθενται, μετα αξιολογουνται και μετα μπαινουν σε υλοποιηση. Και πρωτο θεμα-ολοι το ξερουμε- ειναι η προβολη κι εξοδος απο την εσωστρεφεια.Ειδες κατι σχετικο στο τετραμηνο? Πως αλλιως θα γεμισουν τα γραφεια? Ξερεις πολλους μαζοχιστες? Ξερω ομως πολλους φιλοτιμους, που η ασχετοσυνη μας τους εχει στειλει σ αλλες παραλιες.
Εγω λοιπον, για να μη μενουμε στα λογια, θα σου δωσω ενα παραδειγμα προβολης χωρις το ελαχιστο κοστος. 2-3 φορες τη βδομαδα, βλεπουμε στο πρωινο της ΝΕΤ τον Ιαβερη να λεει πολυ γλαφυρα τα δικα του. Μπορει να πληρωνεται , μπορει κι οχι.Δεν μ ενδιαφερει, δεν το ρωταω, και κυριως μπορω να πω οτι τον χαιρομαι. Ομως, ποσο δυσκολο νομιζεις οτι θα ηταν, να εχουμε στη θεση του την Γεν. Γραμματεα μας, σ ενα τριλεπτο του ΣΟΑΑ με συμβουλες, σχολια , πληροφοριες (οχι για αγωνες, για τ αυτοκινητο γενικα), απο αυτους που κατα τεκμηριο ξερουν να οδηγουν καλυτερα απ ολους τους αλλους? Εχει αυτο μεγαλυτερη αξια απο το αν ο Γιωργος θα παει παρατηρητης στο Ρ.Σ Κολοπετινιτσας, ΝΑΙ η ΟΧΙ?
Γραφεις για την ρευστη κατασταση του σπορ και της ομοσπονδοποιησης.ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Κι αν δεν το πιστευεις, διαβασε αλλη δημοσιευση μου που εκανα μετα την επισκεψη μου στην ΓΓΑ, και φερε στο νου σου την αντιδραση μερικων-μερικων, οταν στη συνελευση πηγα να κανω ενημερωση για τη συναντηση αυτη.
Ποιος μωρε θα πληρωσει ομοσπονδια πολυτελειας σημερα? Ειπανε οι ανθρωποι. Το αντικειμενο σας δεν ταιριαζει με τον αθλητικο νομο, ελατε να συνεργαστουμε, να κατατεθει σχεδιο νομου με αποκλειστικο αντικειμενο τον Μηχανοκινητο αθλητισμο, και μετα να γινει ομοσπονδια. Εμεις παμε να μπουμε απο το παραθυρο, και τ ονομαζουμε και ρευστοτητα που μας απασχολει αυτο!
Δικαιολογιες λοιπον. Ο σοαα δεν εχει καμμια δουλεια να κουβεντιαζει με ομοσπονδιες, κουβεντιαζει και ΑΠΑΙΤΕΙ προβολη κι ασφαλεια, μονο με την εκαστοτε ωαρχη του σπορ.Τα υπολοιπα ειναι για να εχουν μερικοι την ψευδαισθηση της συμμετοχης στην εξουσια.Σιγα τα ωα.
Χαιρε Γιαννη, και κριμα που δεν εκλεχτηκες.Αληθεια λεω... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χαιρε Γιαννη, και κριμα που δεν εκλεχτηκες.Αληθεια λεω...Αυτο ...ξαναπεστο , βλεπεις στην Ελλαδα ψηφιζουμε lifestyle τις περισσοτερες φορες
-
Αναρωτιέμαι γιατρέ μου καλέ, όλοι εμείς που διαβάζουμε η γραφούμε η ήμαστε μέλη του ΣΟΑΑ, δεν έχουμε κάποιο χώρο που δεν τον νοικιάζουμε, η δεν τον χρειαζόμαστε, η μπορούμε να τον διαθέσουμε για 1 πχ χρόνο?. Έτσι θα βοηθηθεί ο σύνδεσμος άμεσα. Δεν μιλάω για πολυτελές κτίριο, μα για μια αίθουσα που θα διαμορφωθεί απλά, ένας πχ βιομηχανικός χώρος.
Η παρέα του κοινού μας φίλου Κάρολου, είναι κουτή που έχουν πετύχει κάτι τέτοιο?. Βεβαίως αυτοί δεν πολυτρώγονται μεταξύ τους!!......
Βέβαια εάν το ΔΣ του ΣΟΑΑ ήταν λιγάκι προσηνές και ανθρώπινο, σίγουρα όλοι θα είμαστε και μέσα στο ενοίκιο…..
Το παράδοξο είναι, ενόσω όλοι γνωρίζουμε τα «κίνητρα» αδηφάγα όντα, στους πρώτους, και αλτρουιστικά των δεύτερων, ψηφίστηκαν και τα αδηφάγα…..
Σίγουρα τα καταστατικά του ΣΟΑΑ είναι για τα μπάζα σήμερα.
Σίγουρα η εξουσία ΣΟΑΑ, θα πρέπει να μοιραστεί σε περιοχές οπού υπάρχουν αγωνιζόμενοι στην επαρχεία, και η περιοχές τους να ψηφίζουν ΜΟΝΟΝ υποψηφίους που δραστηριοποιούνται και κατοικούν στην επαρχεία, και μάλιστα τοπικά. Και επιμένω τοπικά εξηγούμενος: μήπως όλους σχεδόν τους αγώνες των λεσχών, δεν τους έκανε το ‘κλιμάκιο’ της Αθήνας?. Χοντρά χοντρά, αφού ήταν ανίκανοι εκείνοι?. Ευτυχώς που υπήρχε και η αθηναϊκή τρόικα……..να στηρίζει της σφραγι..δούλες, που με την σειρά τους στήριξαν την τρόικα.
Και διαφωνώ μαζί σου «Καμμια καρεκλα δεν ειναι ηλεκτρικη στην Ελλαδα» όλες είναι στην χώρα μας ηλεκτρικές!!!.....μα για να σκοτώνουν τους γύρω από αυτές, όχι αυτόν που κάθετε……
«βλεπουμε στο πρωινο της ΝΕΤ τον Ιαβερη να λεει πολυ γλαφυρα τα δικα του» μα δεν είναι δικά του φίλε μου, είναι συμβουλές για ασχέτους, που βρίθουν στην χώρα μας. Εδώ μάς στύβουν σαν λεμόνια, και έχουμε καταντήσει λεμονόκουπες και δεν πάμε να τους μαυρίσουμε στης εκλογές. Ο ΙΑΒΕΡΗΣ έχει δουλέψει άοκνα για να επιβληθεί και να πείσει.ΚΑΙ……
«Όμως, ποσο δυσκολο νομιζεις οτι θα ηταν, να εχουμε στη θεση του, την Γεν. Γραμματεα μας, σ ενα τριλεπτο του ΣΟΑΑ με συμβουλες, σχολια , πληροφοριες….».
…Το άλλο ανέκδοτο με τον ‘τοτο’ το ξέρεις?.....
«Συμβουλές» για ποιους?. «Σχόλια» για τι θέμα?. «Πληροφορίες» για ποιο πράγμα?.....να μην το δω και αυτό Παναγιά μου…...στην θέση του Ιαβέρη!!…..
Εδώ καλέ μου φίλε τα έχουμε κάνει σκ@τ@ στον οίκο μας, θέλεις να μας πάρουν πανεθνικά με της πέτρες όπως λέει και ο αλλοδαπός εξ Αμερικής?.
Μα να το πάρω και από άλλη γωνιά. Πιστεύεις ότι η ΝΕΤ απαρτίζετε από κόπανους?. Εδώ ο Ιαβέρης τρίλεπτο, κόστος διατίμησης 3000ε (αναλόγως ζώνης) και η γραμματεύς μας?....εκτός εάν βάλουμε μιαν άλλη με στριγκ, συνηθίζεται!!!...μα ποιο το κέρδος του ΣΟΑΑ στην νοικοκυρά τον συνταξιούχο τον τεμπέλη?.
Σκοπός πρώτιστος του συνδέσμου είναι, να τον περιβάλουμε ΟΛΟΙ, με αγάπη και προδερμ, αφού πρώτα τον φτιάξουμε ανθρώπινο, μα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ, χωρίς να υπολογίσουμε το «θα σου σπάσουμε τα πόδια» όταν πέρασα από έξω πριν της εκλογές…..και είχε περάσει ελάχιστος καιρός από τα μπαλόνια στα μοσχεύματα…..« Εχει αυτο μεγαλυτερη αξια απο το αν ο Γιωργος θα παει παρατηρητης στο Ρ.Σ Κολοπετινιτσας, ΝΑΙ η ΟΧΙ?»
Μα αυτό είναι το διακύβευμα καλέ μου φίλε, να μην υπάρχουμε για να λυμαίνονται οι ολίγοι….δεν έχει σημασία αν υπάρχουν που γνωρίζουν και μπορούν, σημασία έχει το δικό τους μεροκάματο. Δεν ξερώ πόσοι από αυτούς έχουν φίλαθλο πνεύμα…..εάν δεν ρέει προς αυτούς να μην ρέει για κανέναν….πέθανε η κατσικά η δικιά μου?, να πεθάνει και του γείτονα……και ας μην έχουν γάλα τα παιδιά μας, και ας φεύγουν από το σπορ.«Ο σοαα δεν εχει καμμια δουλεια να κουβεντιαζει με ομοσπονδιες,..»
Και βεβαίως, και κουβεντιάζει με ομοσπονδίες, μεταφέροντας τα ‘θέλω’ ΜΑΣ. Και σίγουρα δεν σιγοντάρει ομοσπονδίες. Μα σίγουρα σύνδεσμος και ομοσπονδίες να μην είναι απαρτιζόμενες και από λύματα, γιατί το αποτέλεσμα θα καταλήξει στο Σχιστό, σε μορφή υγρής όζουσας αθλητικής σαπίλας.«Χαιρε Γιαννη, και κριμα που δεν εκλεχτηκες.Αληθεια λεω...»
Και εδώ λάθος!!!..... ΓΙΑΤΙ….. «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα, σε τρων' οι κόττες»… συ είπας!!!…μήπως ήταν καλύτερα?. Μήπως θα γλιτώσει την συνείδηση του?, γιατί ΠΟΤΕ ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη….. και τουλάχιστον στο ‘μαντρί’ μας, υπάρχουν και παπαγάλοι των ‘ασπόνδων φιλών’!!!!... «τυχαίο?, δεν νομίζω!».
ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ!, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, αλλιώς θα εξελιχτούν σε κοκορομαχίες. ΤΩΡΑ που είναι το πράγμα ζεστό και όλοι είμαστε εδώ….(γιατί έχεις τάσεις για της εποχές των διακοπών)!!!.....
Στην βράσει κολλάει το σίδερο.
Σε αγαπώ και το ξέρεις, μα θα στα ‘χώνω’, δεν μπορείς να φανταστείς την χαρά μου όταν με διορθώνεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Χαιρε Γιαννη, και κριμα που δεν εκλεχτηκες.Αληθεια λεω...
Αυτο ...ξαναπεστο , βλεπεις στην Ελλαδα ψηφιζουμε lifestyle τις περισσοτερες φορες
Συμφωνώ απολύτως.....
-
@Αντωνης
Λοιπον γερακο μου, εχεις αγγειοπαθεια και η κυκλοφορια σου θελει Tuboflo Δεν υποτιμησα τον Ιαβερη, αλλωστε εγω τις μαχες μου δεν τις δινω υποτιμωντας, βριζοντας και ασχολουμενος με το υποδεεστερο. Συνηθως αναφερομαι στο καλυτερο, και καλυτερο ειναι να φαινεται ο ΣΟΑΑ κι οι αγωνες παντου, παρα ενα ατομο αναμφισβητητης αξιας αλλά μονο του και περασμενης εποχης.
Ε ναι λοιπον, η Ελενιτσα και καθε Ελενιτσα που αποφασισε μονη της να μπει στον λακκο των λεοντων και που κατεχει μια θεση που υπο κανονικες συνθηκες θελει κοτσια, μπορει να βγει στο γυαλι και να πει μια χαρα αυτα που θαχει προαποφασισει με αλλους 2-3 συνεργατες της.Αγνοεις οτι οσο πολυτιμοι ειναι οι απολυτα συνειδητοποιημενοι φιλαθλοι, αλλο τοσο πολυτιμοι για το σπορ ειναι και οι μαρκετιστες, που απλα ενδιαφερονται το προιον να φαινεται και να κινειται.Δε χρειαζεται να βγαλουμε τα σουτιεν μας.Γινεται και με ποιοτητες καλυτερες της Πετρουλας που εχεις στον νου σου!
Εγω ποτε δεν ειπα η εγραψα οτι καποιοι ειναι αχρηστοι. Λεω κι επιμενω οτι οι πιο πολλοι εχουν τις αριστες προθεσεις, αλλά ο εγωισμος τους και η ανυπαρκτη Ελληνικη παιδεια δεν τους επιτρεπουν να ανοιχτουν, να δεχτουν τα κενα τους και να ΖΗΤΗΣΟΥΝ να μαθουν. Ε και μερικοι, δε λεω, κοιτανε το -οποιο-ψωμακι τους. Θεμιτο κι αυτο σε εποχες πεινας.
Αρκετα το φιλοσοφησαμε. Ας σταματησουμε τα προσωπικα και τα βρισιδια, ολοι μας ειμαστε φορτωμενοι με χιλιαδες λαθη, κι ας δουμε πως θα θεσμοθετησουμε για ναχουμε καπου να πατησουμε και να παμε μπροστα.Υ.Γ. Εργο του ΣΟΑΑ ειναι αυτο ακριβως που εγραψα. Οχι τι δεν θα κανει, αλλά ΜΟΝΟ αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κανει. Ξαναδιαβασε το γιατι ταμπλεξες.
κουβεντιαζει και ΑΠΑΙΤΕΙ προβολη κι ασφαλεια, μονο με την εκαστοτε αρχη του σπορ.
Αειντε καραγκουναααα! -
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, το θεμα ομως ειναι οτι η...'υποψηφιοτητα μου' επρεπε να ηταν περιττη γιατι αν ο χωρος των οδηγων ηταν πιο ζωντανος, θα προεκυπταν αυτοματα και περισσοτεροι και πιο προβεβλημενοι οδηγοι για τις οποιες εκλογες. Παρολα αυτα, διολου ασχημα για εναν αγνωστο σε επιπεδο αποτελεσματων, με σκαρτους 10 αγωνες σε 4 χρονια οπως-οπως, ο οποιος απλα γραφει σε ενα φορουμ και ψηφιζει ΣΟΑΑ γιατι ετσι πρεπει.
Σχετικη-ασχετη προταση, διευρευνητικη: Μηπως θα ηταν καλυτερο για το Συνδεσμο, εστω προσωρινα, να μη βρει καποια στεγη (τωρα το καλυτερο ειναι να γινει κινηση μετα τη συλλογη των συνδρομων του '11) αλλα να κανει συναντησεις σε καποια καφετερια συγκεκριμενες μερες (2-3 φορες το μηνα πχ) και να δει πως θα παει; Τα οφελη 2: το οικονομικο προφανως ( οχι ενοικιο και 'αναλωσιμα' ) και επαφη με τα οποια μελη θελουν να ερθουν που τωρα δεν παιζει. Νομιζω ειναι καλη περιπτωση, ειδικα με την παρουσα συγκυρια. Δεν γνωριζω ακριβως τι γινεται στο επιπεδο 'ευρεσης στεγης' αλλα απο τη μια μιας και η χρονια τελειωνει καλο ειναι να μη βιαστειτε και να δειτε τον αριθμο των συνδρομων αλλα και απο τη στιγμη που μπαινει ο συνδεσμος σε αναζητηση στεγης καλο ειναι να βρεθει κατι καλυτερο απο την υπογα και οχι κατι περιπου ιδιο. Ειπαμε...πρεστιζ και με λιγα γιουρια παραπανω μπορει να βρεθει κατι αξιοπρεπεστερο απο απλα 'κατι φτηνο'. Μου φαινεται καλη λυση γιατι οποτε παιζει 'μαζωξη' ερχομαστε. Για δειτε το...
ΥΓ: Δεν το θελω το φατσοβιβλιο και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος. www.soaa.eu/forum ειναι αυτο που μας αξιζει και οχι να χρησιμοποιουμε το μαγαζι του πατσαβουρη του Ζουκενμπεργκ...
-
Έψαξα στα κάτω Πατήσια και βρήκα πολλά μαγαζιά στην εσωτερικό δρόμο της εθνικής οδού, στην οδό εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Έτσι τον λένε τον δρόμο. Άμεση είσοδος από εθνική και από Πειραιά και από Λαμία. Άμεση έξοδος εθνικής προ Πειραιά και Λαμία, 2 χιλιόμετρα από αττική οδό. Είναι ξενοίκιαστα χρόνια, δεν βολεύουν από πλευράς προβολής έναν επαγγελματία, και από πλευράς φορτοεκφόρτωσης, (στενός δρόμος, για κοντεϊνερ).
Αν θα ήθελαν από τον ΣΟΑΑ, ας μας γράψουν τι χρήματα μπορούν να δώσουν.
Antonis-team. -
Υπομονη...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Υπομονη...Αυτο κανω! Το ΔΣ εχει να συνεδριασει απο τις 19 Οκτωβριου.Ειτε δικαιολογημενα (ειπαμε, ναμαστε δικαιοι) γιατι η γριππη εμποδισε καποια μελη του ειτε γιατι καποιοι λειπουν (?) εκτος Αθηνων. ειτε γιατι...ετσι.
Η υπομονη ομως εξαντλειται, και φαινεται πως η αξιοπρεπεια δεν βοηθησε ποτε στην εξελιξη των πραγματων -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υπομονη...
Αυτο κανω! Το ΔΣ εχει να συνεδριασει απο τις 19 Οκτωβριου.Ειτε δικαιολογημενα (ειπαμε, ναμαστε δικαιοι) γιατι η γριππη εμποδισε καποια μελη του ειτε γιατι καποιοι λειπουν (?) εκτος Αθηνων. ειτε γιατι...ετσι.
Η υπομονη ομως εξαντλειται, και φαινεται πως η αξιοπρεπεια δεν βοηθησε ποτε στην εξελιξη των πραγματων
Καλέ μου φίλε, είναι εξαφανισμένοι!!.
Ούτε μέσο ιστοσελίδας τους βρίσκεις!!.
Φέρονται σαν να έκαναν εκλογές για να καθυστερούν κάτι.
Μήπως δεν πρέπει να περιμένεις άλλο?.
Ο καιρός περνάει, και χάνεται ανεκμετάλλευτος.
Κοντή γιορτή το 2011.
Μήπως προσπαθούν να εκμηδενίσουν τον θεσμό?.
Μήπως μετάνιωσαν που βγήκαν?......
Εσύ ξέρεις καλλίτερα……
Η έλλειψης αξιοπρέπειας από αναξιοπρεπείς, πρέπει να στηλιτεύεται, από ‘καθ’ έδρας’.
Μαζί σου
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Δεν υπαινιχθηκα ουτε στιγμη θεμα αξιοπρεπειας των παιδιων του ΣΟΑΑ. Λαθος καταλαβες Αντωνη.
ΣΤην δικη μου αξιοπρεπεια αναφερθηκα, να περιμενω υπομονετικα μια εξελιξη και να μην θελω να σερνω τον ΣΟΑΑ ΜΑΣ σε πρωτοδικεια, εστω κι αν οι εντεταλμενοι του κανουν τραγικα λαθη (αν οχι παρανομιες). Και να μην αναφερομαι μεχρι τωρα στα 'αστον να φαει τα λεφτα του και να τρεχει τον μ------α, .....κλπ'.
Και απλα εγραψα με λιγα λογια οτι οταν πηγαινεις στα ισια, συνηθως δεν πετυχαινεις τιποτα.
Αυτα, για να μην υπαρξει παρεξηγηση -
Χρήστο μου, δεν αμφισβήτησα την αξιοπρέπεια σου, γράμματα γνωρίζω και ξερώ να διαβάζω ελληνικά, καίτοι ανορθόγραφος!!!. Μα είναι πολλές φορές υπερβολική!!!...
Και ρωτώ, όταν ένας θεσμικός άρχοντας δεν εκτελεί της θεσμοθετημένες υποχρεώσεις του, είναι αξιοπρεπείς?.
Και ρωτώ όταν διαχειρίζεται τα κοινά μας μέσο του ΣΟΑΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ?.
Σίγουρα η έννομος τάξη δεν είναι το ρόπαλο μου, μα το πρωτοδικείο. Και ερωτώ, τότε δεν τον στέλνεις στο ‘καιάδα’?.
Και εξακολουθώ να σου τα πρήζω!!!!..... ο ασθενής σε χρειάζεται και εσύ φεύγεις τον εγκαταλείπεις και πας για ψάρεμα, και τον χάνεις, τότε ο ιατρικός σύλλογος (βλέπε πρωτοδικείο για την περίπτωση του ΣΟΑΑ ΜΑΣ), δεν σε στέλνει σπίτι σου?. (μακριά από εσένα καλέ μου φίλε).
Σε εγκαλώ εις την τάξη καλέ μου φίλε, ο ασθενής πονάει φοβερά, ο πυρετός έσπασε τον υδράργυρο, ΣΠΕΥΣΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ…….να τον σώσεις.
Τα « παιδιά του ΣΟΑΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ, δεν φοράνε ‘πάνες’.
Μαζί σου πάντα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Η Ανακοινωση του ΔΣ
Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2010
Σε σχέση με την καταστατική συνέλευση το Δ.Σ. του Συνδέσμου αποφάσισε ότι η ημερομηνία που θα διεξαχθεί θα είναι Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στο Κέντρο Φλοίσβος Park στην μαρίνα του φλοίσβου.
Επίσης καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου των οποίων η ανησυχία για την λειτουργία του συνδέσμου έχει αποδώσει κάποιες ιδέες, αυτές να κατατεθούν – σταλούν στον σύνδεσμο ενυπόγραφες (ηλεκτρονικά ή μη) ώστε αυτές να εξεταστούν και κατά την γενική συνέλευση να τεκμηριωθούν.
Επίσημες διευθύνσεις είναι:
soaa_press@yahoo.gr
Ποσειδώνος 11 Βούλα τ.κ. 166,73 (προσωρινή έδρα)
Οι προτάσεις να σταλούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ώστε οι νομικοί σύμβουλοι του συνδέσμου να τις ελέγξουν .Ως προς την τελεση και την ημερομηνια, εχει καλως
Ως προς την διαδικασια που επιλεγεται, εχω τις αντιρησεις μου. Ο τροπος που επιλεγουν, απαιτει απο τον καθενα απο μάς παρα πολλες ωρες δουλειας, παρεα μ εναν νομικο συμβουλο, ωστε η προταση του καθενα μας να στεκει νομικα. Θα ηταν πολυ διαφορετικα, αν φτιαχνοταν μια ομαδα δουλειας και κατεληγε σε συγκεκριμενες προτασεις ανα αρθρο.. Ας ειναι ομως. Προσωπικα θ ακολουθησω την διαδικασια, αφου ετσι αποφασισαν και φυσικα εχουν την ευθυνη για την 'εργονομια' της και την τελικη αποτελεσματικοτητα μιας καταστατικης συνελευσης, ετσι οργανωμενης.
Θελω συγκεκριμενα να πω, οτι μια τετοια διαδικασια ειναι κουραστικη και ελαχιστα ενδιαφερουσα για τους παρευρισκομενους, με προφανη τον κινδυνο να μεινουμε μεταξυ μας. Ισως λοιπον ναταν καλυτερα να ερθουν διαμορφωμενες προτασεις, και οχι να γινει ζυμωση μεσα στην ιδια την συνελευση.
Παρ ολα αυτα, θεωρωντας οτι παντα η ομαδικη δουλεια βγαζει καλυτερα αποτελεσματα, καλω και παρακαλω οσους ενδιαφερονται να προσφερουν στον συνδεσμο, να επικοινωνησουν μαζι μου με ΠΜ η μειλ, για να δουλεψουμε μαζι.
Ευπροσδεκτες επισης οι προτασεις μεσα απο αυτον τον χωρο επικοινωνιας. -
Ε λοιπον το ακουσα, η μαλλον το διαβασα κι αυτο:
Για ότι θες από το συνδικαλιστικό σου όργανο προτείνω να επικοινωνείς με αυτό απευθείας. Τα όποια forums έγκριτα ή μη δηλώνουν απλά διάθεση για δημόσια συζήτηση (για να μην πω τίποτε άλλο...). Υπάρχει site του ΣΟΑΑ, forum και fb (για τους πιο σύγχρονους).
Σε κάθε περίπτωση το να απειλείς με νομικές διαδικασίες το όργανο για το οποίο και εσύ πολλές φορές έχεις δώσει 'κώλο', το θεωρώ απίστευτη ανωριμότητα από ...ΜΕΡΟΣ της απαντησης μου, παρακατω
...σου λέω ότι είσαι λάθος.
- Γιατί προσφέρθηκα γιά καθε βοήθεια (εγγράφως), και γιά μιά ακομη φορά με γράψατε.
- Γιατί καποτε οι μεθοδες ...(ονοματα δεν επιτρεπουν οι MODS) (Φιλικη Εταιρια το λεω εγω) πρεπει να σταματησουν. Κι ΕΓΩ (εγωιστικα και με Κεφαλαία) κρινω οτι τωρα ειναι η ωρα.
- Γιατι Επισης ΕΓΩ (εγωιστικα κι αυτο) αποφασισα , ουτε καν να αναπνεω εν κρυπτω. 30 χρονια τωρα, ειμαι στο στοχαστρο ακομα και το δικο σου, κανοντας παντα κατα συνειδηση και οχι για οφελος μου.Σκεψου και να κουναγα χερια κατω απ το τραπεζι... Ετσι η μονη μου αμυνα, ειναι ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, τα οσα ξερω η σκεφτομαι να βγαινουν στα φόρα.
- Γιατι Το μαγαζι το θελω σε σταθερα ποδια, κι οχι αλλοτε στα δικα σου, αλλοτε στα δικα μου, αλλοτε στου Στρατη, του Δεσπο η του Μανιατο. Νυσαφι, φαγανε πολλοι (οχι λεφτα σωνει και καλα) απ αυτο το μαγαζι.
- ΓΙΑΤι ΦΩΝΑΧΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ... (διαγραφεται λεξη) ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ, η τα καλα παιδια που εχουν την αφελεια να τους ακολουθουν, να καταλαμβανουν υπευθυνες θεσεις και να μην εχουν διαβασει ουτε το καταστατικο.
Ξερω, εμαθα πια, οτι η δημοσιοτητα ΔΕΝ φοβιζει η ενοχλει, μονο αυτους που εχουν κουτελο καθαρο και συνειδηση ησυχη. Το δικο μου πηγε καποτε να βρωμισει, αλλά το σκουπισα γρηγορα. Οποιος θελει ναρθει απο δω, σκουπιζω και το δικο του...
Με αγαπη ....(διαγραφονται λεξεις για την μη αναγνωριση του αποστολεα) που εγω τουλαχιστον την εχω αποδειξει με την ως τωρα ανοχη μου σε διαβολες και προσβολες.
Χρ.[/color][/color]
Σε ενα ειχε δικηο ο φιλος μου. Στο οτι ζηταμε λαγους με πετραχειλια απο ενα ΔΣ, οταν ειτε στα καλα, ειτε στα κακα κρυβουμε το κεφαλακι μας στη αμμο. Στα καλα λεμε ' ειναι υποχρεωση ΤΟΥΣ', στα κακα και τα δυσκολα οπως τωρα, ΚΑΝΟΥΜΕ (ΤΕ) ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ. (Κοττες καλυτερα )
Εμπρος ρε παλληκαρια, προγραμματιστηκε η συνελευση, τελειωσε ο... δικαστικος αγωνας του προδοτη, τωρα θα στρωσει κανενας κωλο να βγαλουμε ενα θεσμο της προκοπης? Ενας μονο δηλωσε με μηνυμα συμμετοχη,κι αυτος δεν ειναι αγωνιζομενος.
Κοιτα ρε κατι κουρασμενα παλληκαρια, ηρωες των βουνων και των πιστών ... -
Τολμώ την αναδημοσίευση απο το autoblogger
Fair Play!*
κείμενο : Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Παρασκευή 19 Νοέμβριου 2010
Πρόκειται για το καθαρό, το τίμιο παιχνίδι: Περίπτωση που διέπεται από άγραφους και γραπτούς νόμους και πάντως χαρακτηρίζεται από καθαρά λόγια, με την επικοινωνία να γίνεται με τα μάτια. Τα μαχαίρια χρησιμοποιούνται με απευθείας καθαρά χτυπήματα, όχι πισώπλατα και ύπουλα.Με την καθαρή πρακτική άλλωστε κτίζεται η εμπιστοσύνη, με την άλλη την ύπουλη, τη βρώμικη, την απροειδοποίητη τοποθέτηση με ένσταση και ένταση, απλά αμύνεσαι και κυριαρχεί η εσωστρέφεια. Αποτέλεσμά της συνήθως ο κλεφτοπόλεμος, ό,τι πιο βρώμικο, πιο ύπουλο. Πρακτική που χαρακτηρίζει τους λίγους, τους ανασφαλείς και πεινασμένους.
Πρόταση δεν έχουν, αδυνατούν να καταγράψουν τα θέλω και τα πρέπει προσδιορίζοντας προτεραιότητες, ενώ είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν και επιβιώνουν όπως τα ερπετά.
Εννοείται πως οξυγόνο τους είναι η μιζέρια, η ισοπέδωση των πάντων και στόχος τους η όπισθεν ολοταχώς. Κρίμα, τι άλλο να πεις;
Bλέπετε, σήμερα η αρχοντιά σπανίζει και σε χώρους με ρίσκο και μεγάλες εκρήξεις αδρεναλίνης, ενώ θα έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς.
Καληνύχτα._«Στρατισίνο» (sx@4troxoi.gr)
Και...κοιτα συμπτωση. Κι ας εχω να του μιλησω απ το καλοκαιρι. Ειδικα την πρωτη και την τελευταια παραγραφο, θα ηθελα να τις εχω γραψει εγω! Και μαλιστα με περισσοτερους αποδεκτες.
Σημεια των καιρων... -
Τα βλεπετε τι γινεται ? Ε λοιπον θα ανασκουμπωθει κανενας να φτιαξουμε εναν συνδεσμο που να λειτουργει με καποιους κανονες? Η 20η Δεκεμβριου πλησιαζει και πρεπει να καταθεσουμε προτασεις, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τα βλεπετε τι γινεται ? Ε λοιπον θα ανασκουμπωθει κανενας να φτιαξουμε εναν συνδεσμο που να λειτουργει με καποιους κανονες? Η 20η Δεκεμβριου πλησιαζει και πρεπει να καταθεσουμε προτασεις, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
- εάν μπορώ να ανανεώσω την εγγραφή μου.
- περιμένω να διαβάσω κάπου το παλιό καταστατικό!.
- Περιμένω να ζητήσεις ότι θέλεις, και θα το έχεις.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
-
Αντωνη, δεν στο εστειλα, και το εκανα απολυτα συνειδητά. Γιατι? Γιατι απλα δεν εισαι μελος, κι εγω θελω στα του ΣΟΑΑ ν ανακατευονται μονο τα μελη, οι εν ενεργεια οδηγοι. Οι φιλοι, μπορουν ναχουν αποψη, μακαρι να την εκφραζουν, αλλά δουλεια για τον συνδεσμο εχουν μονο τα μελη. Αυτη ειναι η αληθεια, ποναει η θυμωνει, αναλαμβανω το κοστος.
-
Συνειδητά, δεν γνωρίζεις, ότι το ότι είμαι από πλευράς οργάνωσης σε όλους τους αγώνες, είμαι πολύ χρήσιμος για τους αγωνιζόμενους. Άρα η γνώση μου, δεν ανήκει μόνον στην κατηγορία γνώμης, μα και της ουσίας του θέματος.
«……..για τον συνδεσμο εχουν μονο τα μελη.»
Και σου έγραψα, ότι για συνδέσμους είμαι επιτυχημένος, μα δεν το κατάλαβες. Σίγουρα δεν μου έκανε εκπαραθύρωση κανένας. Μα σε ρώτησα στο Νο (1), και δεν απάντησες.
«Αυτη ειναι η αληθεια, ποναει η θυμωνει, αναλαμβανω το κοστος.»
Η αλήθεια ούτε πονάει ούτε θυμώνει, εμένα μου δίνει χαρά!. Εκτός εάν λέγοντας «αλήθεια» ετυμολογικά, εννοείς κάτι άλλο…..
«αναλαμβανω το κοστος.»
Για ποιο κόστος γράφεις?. Ποιος σου ανέθεσε θεσμικά, να επωμισθείς το κόστος, τι οποίας πράξης η διάθεσης τρίτου?.
«Τα βλεπετε τι γινεται ? Ε λοιπον θα ανασκουμπωθει κανενας να φτιαξουμε εναν συνδεσμο που να λειτουργει….. με καποιους κανονες? Η 20η Δεκεμβριου… πλησιαζει και πρεπει να καταθεσουμε προτασεις, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?»
Δεν διάβασα πουθενά να γράφεις, ότι θα ανασκουμπωθείς, για να βοηθήσεις το ήδη εκλεγέν ΔΣ, και στο οποίο δεν ανήκεις. Μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού σου, τους διέγραψες?. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, μα εκτιμώ αφάνταστα, αυτούς που με πρώτη σκέψη βοηθάνε, χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Τέτοια βοήθεια θέλω να δώσω από πλευράς μου.
Τους βρίζω, όχι για να φύγουν, μα για να συνετιστούν, και να είναι θεσμικά νόμιμοι, και γρήγοροι. Και το ότι δεν τρέχω με αγωνιστικό σήμερα, δεν συμμένει ότι δεν τρέχω για το συμφέρον του σπορ.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Συνειδητά, δεν γνωρίζεις, ότι το ότι είμαι από πλευράς οργάνωσης σε όλους τους αγώνες, είμαι πολύ χρήσιμος για τους αγωνιζόμενους. Άρα η γνώση μου, δεν ανήκει μόνον στην κατηγορία γνώμης, μα και της ουσίας του θέματος.
Χρησιμοι ειμαστε ολοι. Δικαιωμα ομως να ασχολουνται αποφασιστικα με τον ΣΟΑΑ, εχουν μονο τα μελη, Αντωνη
«……..για τον συνδεσμο εχουν μονο τα μελη.»
Και σου έγραψα, ότι για συνδέσμους είμαι επιτυχημένος, μα δεν το κατάλαβες. Σίγουρα δεν μου έκανε εκπαραθύρωση κανένας. Μα σε ρώτησα στο Νο (1), και δεν απάντησες.
Να απαντησω σε τι? Στο εαν μπ[ορεις ν ανανεωσεις την εγγραφη σου. Με βαση το υπαρχον καταστατικο, οχι, γιατι για 2 χρονια και πλεον δεν εχεις αγωνιστικη δραστηριοτητα«Αυτη ειναι η αληθεια, ποναει η θυμωνει, αναλαμβανω το κοστος.»
Η αλήθεια ούτε πονάει ούτε θυμώνει, εμένα μου δίνει χαρά!. Εκτός εάν λέγοντας «αλήθεια» ετυμολογικά, εννοείς κάτι άλλο…..
«αναλαμβανω το κοστος.»
Για ποιο κόστος γράφεις?. Ποιος σου ανέθεσε θεσμικά, να επωμισθείς το κόστος, τι οποίας πράξης η διάθεσης τρίτου?.
Αιντεεεε, το αλτσχαιμερ. Το κοστος απεναντι σου εννοουσα, που σου απαντησα οπως σου απαντησα.«Τα βλεπετε τι γινεται ? Ε λοιπον θα ανασκουμπωθει κανενας να φτιαξουμε εναν συνδεσμο που να λειτουργει….. με καποιους κανονες? Η 20η Δεκεμβριου… πλησιαζει και πρεπει να καταθεσουμε προτασεις, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?»
Δεν διάβασα πουθενά να γράφεις, ότι θα ανασκουμπωθείς, για να βοηθήσεις το ήδη εκλεγέν ΔΣ, και στο οποίο δεν ανήκεις. Μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού σου, τους διέγραψες?. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, μα εκτιμώ αφάνταστα, αυτούς που με πρώτη σκέψη βοηθάνε, χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Τέτοια βοήθεια θέλω να δώσω από πλευράς μου.
Ποια ειναι τα προσωπικα συμφεροντα , βρε αμετροεπή? Για πεστα μου παρακαλω! Ασε που εισαι βαθεια νυχτωμενος κι αμολας τη γλωσσα πριν αιματωσεις μυαλο. 2 μερες μετα την εκλογη, εθεσα τον εαυτο μου ΕΓΓΡΑΦΩΣ στη διαθεση του ΔΣ για δουλεια επι του καταστατικου. Μηπως εκανα ασκημα, κι επρεπε να αναλαβω τον καθαρισμο της Καλλιοπης της Μιχαλακοπουλου?
Τους βρίζω, όχι για να φύγουν, μα για να συνετιστούν, και να είναι θεσμικά νόμιμοι, και γρήγοροι. Και το ότι δεν τρέχω με αγωνιστικό σήμερα, δεν συμμένει ότι δεν τρέχω για το συμφέρον του σπορ.
Το συμφερον του σπορ ειναι και συμφερον σου, γιατι τρως απο κει ψωμακι. Το συμφερον του σπορ ειναι και κεφι μου, γιατι το ΠΛΗΡΩΝΩ. Καταλαβες Αντωνη μου?
Φιλικά
Εγω οχι τοσο, γιατι πηρες φόρα
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΣΟΑΑ.