-
Ποτε δεν ουτε κανω οταν το δικιο !
Αντί για εξυπνάδες και προσβολές προς τους Mods (που φυσικά διεγράφησαν), αν θέλεις πάρε τον Στρατισίνο να του πεις τα παράπονά σου. Οπως και να έχει, πρέπει να τηρείς τον κανονισμό [Mod]
-
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μία επίσημη απάντηση από τα παιδιά που ΕΜΕΙΣ ψηφίσαμε να μας εκπροσωπήσουν στο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ μας όργανο..... Αναγνωρίζοντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν με την αλλαγή έδρας και λοιπά, θεωρώ ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα πρέπει να ληφθεί απόφαση για δράση.....Η χρονιά τελειώνει και κινδυνεύουμε να μας προλάβουν για άλλη μια φορά τα γεγονότα και οι εξελίξεις χωρίς να προλάβουμε να αρθρώσουμε λόγο....Ο γιατρός δεν κάνει ότι κάνει από κακία ή από εμπάθεια...Κάτι πρέπει μάλλον να ταράξει τα νερά...Ας είναι αυτή η πρωτοβουλία του...η οποία μάλλον θα πρέπει να υποστηριχθεί ηθικά, εφόσον δρομολογεί εξελίξεις.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποτε δεν ουτε κανω οταν το δικιο !Αντί για εξυπνάδες και προσβολές προς τους Mods (που φυσικά διεγράφησαν), αν θέλεις πάρε τον Στρατισίνο να του πεις τα παράπονά σου. Οπως και να έχει, πρέπει να τηρείς τον κανονισμό [Mod]
** [Mod]**
-
@ Mods
Φιλοι, η αληθεια ειναι οτι εχετε βρει τον μπελα σας. Απο τη μιά εμεις, απο την άλλη (τη δική σας) οοοοο...Αλλος
Εχετε ομως ακουσει οτι καλος διαιτητης ειναι αυτος που ξερει ποτε να διακοψει το παιχνιδι και ποτε ν αφησει το πλεονεκτημα?
Καντε το ιδιο, σε καλο θα μας βγει, αφηστε να τσουλαει η κουβεντα σ ενα θεμα που ΚΑΙ σοβαρο ειναι ΚΑΙ εντασεις δημιουργει (ακριβως λογω της σοβαροτητας του.
Αλλωστε, αν εχω καταλαβει καλα, εισαστε 'παιδια' του μεγαλυτερου γλωσσοπλαστη των Ελληνικων αγωνων, που αν τον διαβαζες ξαπλωμενος καταλαβαινες Α κι αν τον διαβαζες ορθός καταλαβαινες Ω απο τις μπηχτες και τους χρησμούς! (Τον ...Αλλον εννοω, κι επιτρεψτε μου να αντιμετωπιζω την κατασταση μ οσο χιουμορ μου εχει μεινει )
Ακολουθειστε το παραδειγμα του και δεν θα χασει το Φορουμ...
Αντε, καλημερα και συγγνωμη για το off topicΤην κουβέντα δεν την εκτροχιάζουν οι Mods αλλά όσοι επιμένουν να κάνουν άσχετα και off topic σχόλια και να προσβάλλουν τους Mods, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτά έχουν συμβεί πέρισι, προχτές ή στο παραδίπλα θέμα. Τίποτα σχετικό με το παρόν θέμα δε διεγράφη. Απλά αποφασίστηκε στους 'Ελληνικούς Αγώνες' να γίνεται το ίδιο ακριβώς moderation που γίνεται και στο υπόλοιπο Forum, τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. [Mod]
-
** [Mod]**
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
@ Mods
Φιλοι, η αληθεια ειναι οτι εχετε βρει τον μπελα σας. Απο τη μιά εμεις, απο την άλλη (τη δική σας) οοοοο...Αλλος
Εχετε ομως ακουσει οτι καλος διαιτητης ειναι αυτος που ξερει ποτε να διακοψει το παιχνιδι και ποτε ν αφησει το πλεονεκτημα?
Καντε το ιδιο, σε καλο θα μας βγει, αφηστε να τσουλαει η κουβεντα σ ενα θεμα που ΚΑΙ σοβαρο ειναι ΚΑΙ εντασεις δημιουργει (ακριβως λογω της σοβαροτητας του.
Αλλωστε, αν εχω καταλαβει καλα, εισαστε 'παιδια' του μεγαλυτερου γλωσσοπλαστη των Ελληνικων αγωνων, που αν τον διαβαζες ξαπλωμενος καταλαβαινες Α κι αν τον διαβαζες ορθός καταλαβαινες Ω απο τις μπηχτες και τους χρησμούς! (Τον ...Αλλον εννοω, κι επιτρεψτε μου να αντιμετωπιζω την κατασταση μ οσο χιουμορ μου εχει μεινει )
Ακολουθειστε το παραδειγμα του και δεν θα χασει το Φορουμ...
Αντε, καλημερα και συγγνωμη για το off topicΤην κουβέντα δεν την εκτροχιάζουν οι Mods αλλά όσοι επιμένουν να κάνουν άσχετα και off topic σχόλια και να προσβάλλουν τους Mods, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτά έχουν συμβεί πέρισι, προχτές ή στο παραδίπλα θέμα. Τίποτα σχετικό με το παρόν θέμα δε διεγράφη. Απλά αποφασίστηκε στους 'Ελληνικούς Αγώνες' να γίνεται το ίδιο ακριβώς moderation που γίνεται και στο υπόλοιπο Forum, τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. [Mod]
Δεν μιλησα για εκτροχιασμο. Εδωσα μια πιο 'φιλικη' διασταση στο θεμα. Συνεχιστε οπως νομιζετε,να θυμαστε ομως οτι οτιδηποτε γραφεται δεν ξεγραφεται και μενει στο διηνεκες να μας χαρακτηριζει.
Φιλικα (και το εννοω)
Platis. -
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ
ΞΑΝΑ
Ειλικρινα τωρα αρχιζω και παραξενευομαι
ΣΟΑΑτζηδες.......δεν εχετε απαντηση???
Το φορουμ το διαβαζουμε αρκετα μελη του ΣΟΑΑ ...δεν αξιζουμε να μαθουνμε την αλλη πλευρα???για δημιουργηθει σφαιρικη αποψη????
Ταδαρη-Πλεσσα -Ελενιτσα-Χαλι και οι λοιποι τι γινεται??
Ξερω πολυ καλα οτι εχετε φωνη ας την ακουσουμε
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΞΑΝΑ
Ειλικρινα τωρα αρχιζω και παραξενευομαι
ΣΟΑΑτζηδες.......δεν εχετε απαντηση???
Το φορουμ το διαβαζουμε αρκετα μελη του ΣΟΑΑ ...δεν αξιζουμε να μαθουνμε την αλλη πλευρα???για δημιουργηθει σφαιρικη αποψη????
Ταδαρη-Πλεσσα -Ελενιτσα-Χαλι και οι λοιποι τι γινεται??
Ξερω πολυ καλα οτι εχετε φωνη ας την ακουσουμε
dimos
Και περίμενες με το ίδιο αφεντικό, να υπάρξει αλλαγή?.
Και περίμενες με της δολοπλοκίες στης τοπικές λέσχες να μην το έβγαζαν?
Και περίμενες τα ταξίδια του, να μην έπιαναν τόπο?
Όταν φτιάχνεις φαΐ με ληγμένα υλικά, σίγουρα να περιμένεις δηλητηρίαση.
Η τακτική της μούγκας, φέρνει πολλές φορές αποτέλεσμα.
Περιμένεις αποτέλεσμα από την Ελενίτσα?, εδώ δεν μιλάει ο Νίκος. Φίλε Τσαδαρη, τον αφήνετε να τα κάνει πλακάκια όπως στο πρόσφατο παρελθόν?. Προσχωρήσατε?.
Εδώ μέσα στο forum έχουμε αποκλειστικό πόστο για τον ΣΟΑΑ, και αυτοί ανακοινώνουν στο face book μαζί με την Τζουλια και την σαμπάνια της!!.....πες σε τι διαφέρουνε?....εεεεε ότι αυτό το forum είναι για το αυτοκίνητο…….σαν δεν ντρέπονται.
Φώναζα γιατρουλι μου φωναζαααααααα….και μου έλεγες ότι έτρωγα ληγμένα……σας κορόιδεψαν ξανά.
Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ.ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, να δω ποιοι σοβαρολογούν, και ποιοι λογοτεχνούν…..
Μαζί σας φίλοι Δήμο και Χρήστο.
Αντώνης. -
Φιλε Αντωνη
Εμενα ΔΕΝ μ ενδιαφερει με ποιον ειναι ο Τσαδαρης, με ποιον ο Κασμοπουλος και με ποιον ο Μιχελακακης. Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ- Ποιος ΔΕΝ πραστατευει τα νεα παιδια που μπηκαν και φυσιολογικα δεν γνωριζουν ακομα καταστατικα και λεπτομερειες και τα παρασυρει να κανουν λαθη (Του αγαθων προθεσεων τεραστιου συμπεριλαμβανομενου).Παιδια που δυστυχως μ αυτες τις καταστασεις θα σηκωθουν να φυγουν και θα μεινουμε παλι μονοι εμεις να τρωμε τα σωθικα μας χωρις αποτελεσμα και μελλον.
- Να δημιουργησει ο ΣΟΑΑ κινητρα για τους αγωνιζομενους ωστε να δυναμωσει, να γινει αντιπροσωπευτικος και μετα με δημοκρατικες διαδικασιες να εκλεγει και να δρα.
- Να διοικειται απο αντιπροσωπευτικα οργανα, ειτε προερχονται απο την Αθηνα, την Κρητη, τα Γιαννενα, τη Λαμια, τη Θεσσαλονικη (μακαρι, τι παει να πει ΣΟΑΑ και ΣΟΑΒΕ-δυο κρατη ειμαστε?), αφου θελω να διοικει οποιος ειναι αξιος κι εχει πιο πολλα ενεργα μελη κοντα του κι οχι οποιος ειναι διαπλεκομενος.
- Να γινει επιτελους μια σεβαστη δυναμη στα πραγματα του σπορ, κι οχι δεκανικι μια φορα της ΕΛΠΑ, την αλλη της ΕΛΟΑΜ και την αλλη της ΠΟΜ, ξερω γώ.
- Και τελος να στειλει ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, οσους χρονια τωρα εχουν να υπηρετησουν προσωπικα συμφεροντα και μικροδουλιτσες μεσα απο την ενασχοληση τους με τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Τα μελη του ΔΣ δεν μπορουν να παιρνουν δουλιτσες και μισθους , δεν μπορουν να χτιζουν πρωταθληματα στα μετρα τους, δεν μπορουν να τρεχουν τσαμπα, δεν μπορουν να παιρνουν εξουσιοδοτησεις στα συνεργεια τους, επειδη εχουν την τυχη να εχουν εκλεγει σ εναν συνδεσμο που απο τη φυση του πρεπει ναναι μαχητικος ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. (Θεωρητικα μιλαω, ξερεις εσυ )
Τοτε λοιπον ας εκλεγεί οποια ταση, αφου θα την εχει εκλεξει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πλειοψηφια κι οχι 50-60 ταγμενοι.
Εχω δικαιωμα να παρω πρακτικα και εγγραφα ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ, θελουν δε θελουν.
Εχω δικαιωμα και υποχρεωση να προσφυγω στη δικαιοσυνη ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ποναει δεν ποναει.
Τι ζηταω ΓΜΤ?
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Εμπρος, Ημερα, ωρα και τοπο και επιτροπη προετοιμασιας και ΘΑ ΣΚΑΣΩ...
-
ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ.
Συμφωνώ με όλα.
Είμαι κοντά σου και με διάθεση να σε βοηθήσω, αρκεί να το θέλεις εσύ. Δηλώνω απλός στρατιώτης του σπορ.
Αντώνης -
Και βεβαια το θεματακι δεν τοχω ξεχασει. Σημερα ελαβα ειδοποιηση με SMS απο την ACS, οτι αυριο θα παραλαβω φακελλο με εγγραφα που μου στελνει μελος του ΔΣ. Μακαρι ναναι αυτα που ζηταω. Η επομενη κινηση θα γινει γνωστη αμεσως μετα την παραλαβη.
-
Κυριε Πλατη καλησπερα σας.
Αν εχετε την καλοσυνη και στα πλαισια του να γινει κατανοητοτερο σε οσουν δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστες, το πως 'κυλλάει' το θεμα , αν θελετε απαντηστε στα ακολουθα.
α. Σας ενημερωσαν οτι σας τα στελνουν απο τον ΣΟΑΑ??? ( ασχετα με τη μεταφορικη βεβαιως)
Β. το 'μελος του ΔΣ' που σας τα στελνει, ( γνωριζετε αν )ειναι εξουσιοδοτημενο για κατι τετοιο ή σας τα στελνει με δικη του πρωτοβουλία? -
Εξ΄ άλλου, μην ξεχνάμε, ότι τα δέματα από κούριερ, τώρα τελευταία, κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Κυριε Πλατη καλησπερα σας.
Αν εχετε την καλοσυνη και στα πλαισια του να γινει κατανοητοτερο σε οσουν δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστες, το πως 'κυλλάει' το θεμα , αν θελετε απαντηστε στα ακολουθα.
α. Σας ενημερωσαν οτι σας τα στελνουν απο τον ΣΟΑΑ??? ( ασχετα με τη μεταφορικη βεβαιως)
Β. το 'μελος του ΔΣ' που σας τα στελνει, ( γνωριζετε αν )ειναι εξουσιοδοτημενο για κατι τετοιο ή σας τα στελνει με δικη του πρωτοβουλία?- Επισημη απαντηση η ενημερωση δεν εχω.Ιδιωτικα μιλαω με πολυ κοσμο, αυτο ομως δεν λεει τιποτα και σαν ιδιωτικο δεν ειναι ανακοινωσιμο.
2.Το SMS της ACS γραφει επι λεξει: ΑΠΟ ACS . Αποστολη αρ.........απο Χαλιβελακης /για Πλατης θα παραδοθει ..........(διευθυνση),εαν θελετε περισσοτερες πληροφοριες καλεστε.........(τηλ). Αλλη πληροφορηση απο αλλον δεν εχω.
Απλα υποθετω . Απο τον συγκεκριμενο αποστολεα δεν περιμενω κατι αλλο.
Το θεμα λοιπον δεν κυλαει κατα τη γνωμη μου, γιατι οι φιλοι μου του ΔΣ εχουν πεισμωσει, αλλά ελα που τα πεισματα δεν εχουν θεση σε σοβαρες υποθεσεις. Θεωρω το παραπτωμα της αρνησης να υλοποιηθει αποφαση Γεν. Συνελευσης ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ, και θα περιμενα απο σωφρονες διαχειριστες,αν οχι μια συγγνωμη, απλα μια επανορθωση με ορισμο ημερομηνιας και τοπου της καταστατικης συνελευσης και δημιουργια επιτροπης επεξεργασιας του καταστατικου.
Τωρα, γιατι δεν εμπιστευομαι το ΔΣ για να το επεξεργαστει και ζηταω επιτροπη (κι ας μη συμμετεχω ρε γμτ, παρ ολο που απο 20/7 εχω τεθει στη διαθεση τους)? Γιατι απλα, αν το ειχαν διαβασει, δεν θα εκαναν τετοια πατατα. Και γιατι στη συνελευση του Ιουλιου γυρνουσαν νυν και παλαιοι με το καταστατικο στα χερια, για να προχωρησουν τη διαδικασια, γιατι απλουστατα δεν ειχαν ιδεα τι εγραφε, που θαπρεπε να το ξερουν σαν το πατερ ημων.
Ακομα κι ο φιλος μου ο δικηγορος , εψαχνε να βρει πως γινεται να τεθει ενα θεμα στην ημερησια διαταξη, αν προηγουμενα δεν το εχει βαλει το ΔΣ στην προκηρυξη. Κι οταν ειπα με υπογραφες (γιατι δεν το ειχαν προβλεψει, μια και φαινεται πως δεν θελουν την αλλαγη του), με κοιτουσαν με ματια γουρλωμενα.Γινεται? (ταχα μου) Εμ, ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΙ ΕΓΙΝΕ.
Ενα γλυκυτατο μελος του ΔΣ με ειπε τυπολατρη. Δικηο εχει, γιατι με τους ερασιτεχνισμους και τα δε βαριεσαι, φτασαμε ως εδω. - Επισημη απαντηση η ενημερωση δεν εχω.Ιδιωτικα μιλαω με πολυ κοσμο, αυτο ομως δεν λεει τιποτα και σαν ιδιωτικο δεν ειναι ανακοινωσιμο.
-
Μαλιστα
Σας ευχαριστω
Εβγαλα τα συμπερασματα μου...Και για το ορθον
Φωκιων Πετριτης -
Φωκίωνα,συγγνωμη,αλλά πολλοι εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους, αλλά λιγοι βαζουν υπογραφη. Αυτο ειναι το λυπηρο...
-
Παρελαβα τα εγγραφα και ευχαριστω. Στο αντιγραφο πρακτικων της συνεδριασης του ΔΣ της 19/10/2010 διαβαζω επι λεξει:
'Σε οτι αφορα την καταστατικη συνελευση,η ακριβης ημερομηνια θα ορισθει στην επομενη συνεδριαση στην οποια θα υπαρχει πληρης απαρτια του ΔΣ'.
Σε ενδειξη καλης θελησης και ευπιστιας δεν θα προχωρησω στην προσφυγη στο πρωτοδικειο και σε αποστολη εξωδικου διαμαρτυριας, οπως ειχα προγραμματισει και θα περιμενω ακομη μεχρι και την επομενη Δευτερα 15/11 που ΕΛΠΙΖΩ να ειναι ημερα συνεδριασης του ΔΣ.(Κι αν δεν ειναι, ΝΑ ΓΙΝΕΙ, το θεμα ειναι σοβαρο).
Βεβαια, ευλογα διερωτωμαι.Αφου το ΔΣ εχει ασχοληθει με το θεμα που εχει προκυψει κι αφου βλεπει οτι εχει προκληθει μια δημοσια συζητηση, γιατι δεν δημοσιοποιησε την συγκεκριμενη αποφαση του, ωστε να δωσει μια απαντηση σ οσους ενδιαφερονται η ανησυχουν? Αυτο δεν ειναι εσωστρεφεια?
Την συγκεκριμενη δημοσιευση θα αποστειλω και σαν απαντηση στο ΔΣ, αφου μερικα του μελη εξακολουθουν να θεωρουν το Φορουμ , μιασμα του περιθωρίου!
Χρ. Πλατης. -
«,…..αφού μερικά του μέλη εξακολουθούν να θεωρούν το Φόρουμ , μίασμα του περιθωρίου!»…..μα και τόπο της αποκάλυψης των ανόμων συμφερόντων τους, καθώς και τόπο της παρουσίασης των εγκεφαλικών τους λυμάτων…
Antonis-team. -
Aυτο που ειναι λυπηροτερο ολων, ειναι οτι ο ΣΟΑΑ 'παραμενει αστεγος'.
Εχει περασει αρκετος καιρος απο τις εκλογες και τιποτα ακομα στον οριζοντα σε ο,τι αφορα τη στεγη του συνδεσμου. Αυτο δεν το λεω ως μομφη προς το ΔΣ. Ισα-ισα, δειχνει οτι ο συνδεσμος 'δεν μας λειπει και τοσο'. Αν υπηρχε κοσμος να ερχεται στις συναντησεις η ελλειψη εδρας επι τοσο διαστημα θα απασχολουσε σοβαρα τα μελη. Απο εκει και περα ειχαμε πει οτι το ΔΣ που θα αναλαβει θα εχει πολυ, μα πολυ σοβαρα θεματα να διαχειριστει και φαινεται με το καλημερα. Εγω παντως απο τη σκοπια μου δεν θα ζηταγα πολλα απο ενα ΔΣ το οποιο εχει ψηφιστει απο σκαρτα 200 ατομα (ενω ειναι απειρως περισσοτεροι οι κατεχοντες license). Εμεις φταιμε ( πως λεμε 'μαζι τα φαγαμε'; ) 'συναδελφοι' που εχουμε παρει αψηφιστα τα πραγματα και ο καθενας κοιταει πρωτα την παρτη του και μετα ξεσπα στον Σακο Ομαδικης Ανακουφισης Αγωνιζομενων. Ειναι τοσο ισχυρος ο δολιος, οσο εμεις του επιτρεπουμε να ειναι...Κυριε Πλατη, με συμπαθεια σας λεω οτι απειλειτε οτι θα πατε με Tανκ να γκρεμισετε την πορτα του συνδεσμου, μονο που δεν εχει καν πορτα, αφου δεν εχει καλα καλα σπιτι. Τυπικα εχετε δικιο, ουσιαστικα το χανετε αφου θελετε να τους κανετε να δουλεψουν με το στανιο. Εχουν να επιλυσουν τοσα και τοσα και τετοιας μορφης πιεση δεν οδηγει πουθενα, ακομα και αν εχετε εννομο συμφερον να την εξασκησετε και δειχνετε πως οδηγηθηκατε σε αυτη την ακραια λυση γιατι θελετε εστω και ετσι να δειτε να κινουνται τα πραγματα. Το θεμα ειναι αν εχουν την ορεξη. Μακαρι ναι, αλλιως δεν φταινε αυτοι αλλα φταινε 1) αυτοι που τους ψηφισαν με βασικο κριτηριο τη φιλια και οχι την ουσια και 2) το οτι ειναι λιγοτερο ισχυροι ακριβως λογω της αδιαφοριας της μεγαλης μεριδας των αγωνιζομενων για τα κοινα του σπορ.
Σκουρα τα πραγματα, καθε ειδους καρεκλα ειναι ηλεκτρικη στην Ελλαδα του '10... Εγω παντως θελω να ελπιζω το καλυτερο για ολους τους και εχω την αισθηση πως αν τελικα δεν καταφερουν ο,τι τους ζηταμε, σιγουρα θα εχουν προσπαθησει πολυ πρωτα μεχρι να αποτυχουν. Δεν μπορει, 'δειχνει καλη η ομαδα'...
-
Μια μκρή αν μου επιτρεπετε παρατηρηση.
Σε ολες τις εκλογές οι υποψηφιοι 'κατεβαινουν' αυτοβουλως, ετσι δεν ειναι??? δε νομιζω οτι καποιος βαζει υποψηφιωτητα 'με το πιστολι στον κροταφο'..( Αυτο για το 'αν εχουν την ορεξη' )
ΣΟΑΑ.