-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Εάν μαζευτούμε 5 πιτσιρικάδες , που οι 4 υπάρχουν είδη .. και παμε σαν σύνδεσμος να χτυπήσουμε την πόρτα της Toyota και τους πούμε θέλουμε 15 iq χωρίς εσωτερικό σαλόνι μόνο μηχανικά .. τι τιμή μας τα δίνετε ,, το κέρδος που θα έχετε εσείς είναι να βγάζετε χρήματα από τα ανταλλακτικά και από την συντήρηση που θα θέλουν .. ποίοι από εμάς τους ψωνισμένους πρωταθλητές θα ρίξει την μούρη του να μπει στο κουβαράκι να κάνει cup … δηλώστε ποίοι θα παμε να το κάμνουμε και εγώ είμαι μέσαΕπίτρεψέ μου να σου πω ότι το βλέπεις 'στενά' το θέμα, από την πλευρά του οδηγού μόνο. Ομως, το θέμα δεν είναι ποιοί θα πάνε να οδηγήσουν αλλά ποιοί θα πληρώσουν να το δουν είτε ζωντανά είτε στην TV (καλά, ειδικά τον κουβά το iQ πιστεύω δεν θα πλήρωνε κανείς ). Χωρίς αυτό, δηλ. χωρίς συγκεκριμένη πρόταση και 'προϊόν', δεν πρόκειται να σου δώσει τίποτα η όποια Toyota.
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Εάν μαζευτούμε 5 πιτσιρικάδες , που οι 4 υπάρχουν είδη .. και παμε σαν σύνδεσμος να χτυπήσουμε την πόρτα της Toyota και τους πούμε θέλουμε 15 iq χωρίς εσωτερικό σαλόνι μόνο μηχανικά .. τι τιμή μας τα δίνετε ,, το κέρδος που θα έχετε εσείς είναι να βγάζετε χρήματα από τα ανταλλακτικά και από την συντήρηση που θα θέλουν .. ποίοι από εμάς τους ψωνισμένους πρωταθλητές θα ρίξει την μούρη του να μπει στο κουβαράκι να κάνει cup … δηλώστε ποίοι θα παμε να το κάμνουμε και εγώ είμαι μέσαNiko thn apanthsh distyxws thn ksereis se ayto.... Kaneis......
Kai thn apanthsh thn edwses monos soy. Bebaia kaneis den 8a to pei etsi, alla 8a to riksei sthn metapwlhsh oti kaneis den eggyatai to poso 8a krathsei klp klp. 8a soy feroyn gia paradeigma ta MG, SEAT, NOTE, Micra kai apo ekei pan kai alloi....8es na kaneis kati san enniaio prwta8lhma. An exeis lefta, h ksereis kapoion poy 8elei na ependysei tote kane ena cup enniaio toy styl.... Proplhrwnete olo ton xrono osoi 8elete na kanete prwta8lhma (me kapoia sxetikh ekptwsh apo aytopys 8a er8oyn mono gia one off races), ta amaksia ta exei mono o organwths(dhladh den agorazonte ta amaksia apo toys odhgoys) kai apo ekei kai pera ta noikiazoyn..... Thn synthrhsh thn analambanei o organwths. 8es na to kaneis pio diskolo akoma? Bale mesa stoys kanonismoys oloi sta idia kila me ballast mazi me ton barytero odhgo toy grid, kai ta amaksia 8a dinontai me klhrwsh afoy ola 8a einai ta idia....
Etsi 8a exeis kai enniaio prwta8lhma, kai one off odhgoys poy 8eloyn mono 1 - 2 agwnes kai kai kai.....
Bebaia 8a isxyei kai to you break it you pay it gia na mhn plhrwneis apo thn tsepi soy....Weapon of choise? Ola ayta ta prwhn cup aytokinhta poy yparxoyn sto ekswteriko. Kai ksereis kai kserw oti yparxoyn paaaaaaara polla.... Apo Suzuki 1300 mexri kai sta pio akriba kai factory prepared clio cup cars kai SEAT supercopa.
Edw akoma yparxoyn merika GOLF apo to enniaio toy Dubai poy poylioynte gia 6k eyro.....Idees yparxoyn loipon apo polloys kai polloi 8a tis akoysoyn. To 8ema einai kata poso oloi oi prwta8lhtarades mporoyn na eggyh8oyn/exoyn ta lefta na proplhrwsoyn ena tetoio prwta8lhma etsi wste o organwths na mhn balei apo thn tseph toy kai afoy to tameio bgei meion na mas riksei ena faskelo se oloys mazi kai parei to koybadaki toy gia allh parallia opws egine sto parel8on.....
-
«Να φτιαξετε ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΟΑΑ που να περπαταει και να τριζουν τα μαρμαρα. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.»
Σοφά λόγια πολλές φορές λεχθέντα.
Μα για να «φτιάξετε» πρέπει να θέλουν. Όταν στην Αθήνα μαζεύονται 30?.......
Οι οδηγοί δεν πλαισιώνουν της λέσχες τους, για να γίνουν δυνατές, και να τους κάνουν αγώνες, και θα πλαισιώσουν τον ΣΟΑΑ?.
Όταν τα ‘φτιάχνουν’ με της λέσχες της επαρχίας, και επανεκλέγονται ληγμένα προϊόντα?.
Οι ποιο μεγάλοι, βλέπουμε κατά κόρον, την απαξίωση που κάνουν τα ‘πιπίνια’ μας, και για τα δικά τους τα συμφέροντα, ΒΛΑΚΩΔΩΣ.
Όταν λυπών κυβερνάς ένα σπορ, και βλέπεις ότι το απαξιώνουν οι αθλητές του……ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ….
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν διάβασα πουθενά και από κανέναν, . Αντίθετα διάβασα, για ανθρώπινες αποσύρσεις, για ανθρώπους που πρέπει να γίνουν ‘κομποτ’……μα και το κομποτ έχει λόγο υπάρξεις…..μα και από της αποσύρσεις προκύπτουν προϊόντα που μπαίνουν σε καινούργια αυτοκίνητα.
Και στο φινάλε, η γνώση, η πείρα, η μακρόχρονη εμπλοκή, δεν είναι βάθρο με ύψος, για να πετάξουν καλύτερα οι νεότεροι?.
Και σίγουρα εάν ήταν 30 και όχι 300, και ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ακόμη δεν θα έγραφε ιστορία…… θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…..μα η πίεση των τριακοσίων που διψούσαν για νίκη, έβαλαν το στρατηγικό του μυαλό να δουλέψει…..
Βεβαίως υπάρχουν και οι εφιάλτες, (τότε ήταν ένας..) που σήμερα μπορούν λόγο αριθμού, να κάνουν και σύλλογο……
Antonis-team. -
Νικολακη γεια σου . Με ολο τον σεβασμο παροτι απαξιωνεις τα παντα και τους παντες απορω γιατι ο Σ.Ο.Α.Α ανηκει στους αλλους και οχι σε εσενα, γιατι δεν προσπαθεις εσυ να τρεχουν ολοι οι αλλοι και θελεις να προσπαθουν οι αλλοι για να τρεχεις εσυ στο κατω κατω η γενια σου εφτασε για να μην πω περασε τα τριαντα.Οι γεροι εχουν να παρουσιασουν ενιαια επι σειρα ετων που εσυ ο γυιος μου και διαφοροι αλλοι τοτε νεοι και οχι τωρα πια σαν οδηγοι τρεξατε τσαμπα και ορισμενοι μαλιστα κερδισαν και χρηματα.Θα ηθελα λοιπον να παρακαλεσω εσενα και ολους της γενιας σου να μην ειστε απεναντι στο Σ.Ο.Α.Α. αλλα μεσα σε αυτον με οποιον δηποτε τροπο διοτι μεσω αυτου κανατε ωραιους αγωνες με εντονο συναγωνισμο και σας χαρηκαμε ολοι.Καντε κατι λοιπον γιατι το χασαμε το τραινο και φταιμε ολοι και οι των τριαντα και οι των πενηντα+
-
Nick Plessas 02 Φεβρουαρίου
Σας προσκαλούμε στην φετεινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου.Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους συναθλητές οδηγούς και παράγοντες του αγωνιστικού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο cafe restaurant ΦΛΟΙΣΒΟΣ PARK που βρίσκεται στο Π. Φάληρο(μαρίνα Φλοίσβου).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν προσωπικότητες του χώρου.
Η εκδήλωση ξεκινάει στις 08.00 μμ
Το Δ.Σ.
-
Κύριε καϊτατζη , εγώ απαξιώ τα πάντα , σε ότι αφορά εμένα ποτέ τους άλλους , και επειδή δεν έχω την όρεξη και την αγάπη που έχετε εσείς για το spor σας λεω ότι : θα ήταν μεγάλη κοροϊδία για το επίπεδο ενός οδηγού ( Τάκη , Ιαβέρη , Ζάχου-ων σωτήρχου ) συγνώμη εάν ξεχνάω κάποιον .. να μην έχουν την στοιχειώδη υποστήριξη από τον όπιο σύνδεσμο – σύλλογο... εγώ άλλαξα όχι γιατί με ανάγκασε το σύστημα ούτε η κρίση .. δεν δίνω δεκάρα σε κανέναν πούστη που εκμεταλλεύεται την αρρώστια μου
Hannibal σε ζηλεύω αυτό σου λεω μόνο μακάρι να μπω σε μια πίστα προδιαγραφών f1 που έχεις τρέξει εσύ και να κάνω μόνο τα χρονομετρημένα χωρίς καμία προπόνηση χωρίς κανένα ελεύθερο δοκιμαστικό ...
Όσο για την ελληνική αλήθεια .. δεν ξέρω τι να περιμένω μάλλον αλλά 4 χρόνια θεατής θα είμαι ( 34 ) ... εάν δεν φέρουμε την tv στο βουνό η στην πίστα ,,, με φωτογραφίες θα την περνάμε και αναμνήσεις
-
Αν δεν φυγουν οι χαραμοφαηδες αυληκοι που εχουν ριζωσει και δηλτηριασει το σπορ στην ελλαδα και δεν θεσμοθετησουν ενα ενιαιο θεσμικό και δυνατο προφιλ ελληνικων αγωνων με νεα προσωπα με ορεξη ΓΝΩΣΗ και αγαπη δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
-
Νικο μου δεν εχεις να περιμενεις κατι πρεπει να κανεις κατι να κανουμε ολοι μαζι κατι μανα εξ ουρανου δεν υπαρχει και δεν υπηρχε ΠΟΤΕ .Ολοι εσεις οι οδηγοι της μεγαλης εμβελειας αντι να ζηταται υποστηριξη τρεξτε αγωνιστητε και νομιζω με τον αγωνα ολων μας μπορουμε να δωσουμε μπουνια στο μαχαιρι για να πετυχουμε .Το μασημενο φαι μειαζει με σκατα για μενα τουλαχιστον [το μαμα μου πηρανε την μπαλα μου δεν σας ταιριαζει ]ΟΡΜΑΤΑΙ .Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ανηκει σε ολους
-
«.....προεδρε»
ΓΙΩΡΓΟ μας κρύβεις τίποτα?.....
Αντώνης. -
Καλημερα σε ολους σας ,λυπαμαι για δυο πραγματα .Η ενοτητα εχει να κανει με τα καυσιμα και οχι με τα προσωπικα μας ειναι το ενα και στην πιτα του συλλογου μας δεν πατησατε ολοι εσεις οι γραφωντες εδω ,αντιθετα καποιοι απο την αρχη και καποιοι οργανωτες μας τιμησαν .Ευχομαι και πιστευω στις 23 να μας θυμηθητε δεν εχει λαχνους σας το υποσχομαι μονο συνδρομη για οσους δεν εχουν πληρωσει βεβαια .ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ,ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ,ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ,και τοσοι αλλοι φιλοι ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ εν τη ενωσει η δυναμη [ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ].Τα λογια σκετα δεν τιμουν πλεον κανεναν και ολλους μαζι, δουλεια χρειαζεται οχι υποδειξεις εκ του ασφαλους .
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Καλημερα σε ολους σας ,λυπαμαι για δυο πραγματα .Η ενοτητα εχει να κανει με τα καυσιμα και οχι με τα προσωπικα μας ειναι το ενα και στην πιτα του συλλογου μας δεν πατησατε ολοι εσεις οι γραφωντες εδω ,αντιθετα καποιοι απο την αρχη και καποιοι οργανωτες μας τιμησαν .Ευχομαι και πιστευω στις 23 να μας θυμηθητε δεν εχει λαχνους σας το υποσχομαι μονο συνδρομη για οσους δεν εχουν πληρωσει βεβαια .ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ,ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ,ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ,και τοσοι αλλοι φιλοι ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ εν τη ενωσει η δυναμη [ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ].Τα λογια σκετα δεν τιμουν πλεον κανεναν και ολλους μαζι, δουλεια χρειαζεται οχι υποδειξεις εκ του ασφαλους .ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ,
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Β.Ε.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Το γνώριζα πολύ καλά , αλλά δεν μπορούσα να έρθω , συγνώμη στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαι εκεί
-
Που σημαινει τι ο ΣΟΑΒΕ δεν ειναι ΣΟΑΑ, αντι να τρεχεις τοσο μακρυια ο σκοπος ειναι ιδιος εκτος και εαν εσεις τρεχετε σε αλλους αγωνες απο εμας με αλλα καυσιμα και διαταξεις .Νομιζω οτι πρεπει να αφησουμε τα προσωπικα μας ολοι και να γινουμε ΕΝΑ .Θεωρω οτι μπορεις να βοηθησεις και πολυ μαλιστα καντο σε παρακαλω .
-
Γιωργο, μπορεις να ΚΛΕΙΣΕΙΣ το μαγαζι σου 11 η ωρα το πρωι, για να πας σε μια Πιττα, οσο σημαντικη κι αν ειναι? Γιατι για μενα το 7-10 το βραδυ ειναι η πιο ζητημενη ωρα. Αρα, να σκεφτεστε πρωτα κι υστερα τα βελη...
Στη συνελευση θα ειμαι, παρ ολο που θα κλεισω το 'μαγαζι' μου, γιατι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.
Καλημερα. -
Ειναι αλλα την απαντηση μου θα στην γραψω εδω αγαπητε Γιωργο Καιτατζη .
Εγραψες .....
.Θελω να πιστευω οτι εκ παραδρομης εγραψες το ονομα μου στους τεμπελιδες -αδιαφορους(δουλεια χρειαζεται) και στους λογαδες εκ του ασφαλους (υποδειξεις εκ του ασφαλους) για τον συνδεσμο αυτον .
1)Βρες μου αλλους πεντε στο χωρο που εχουν χασει οσες ωρες εχω εγω για τον ΣΟΑΑ απ'το 84 ..μεχρι το 02 , και μετα αποκαλεσεμε οπως θελεις (αυτο για το ....δουλεια χρειαζεται).
2)Πιστευεις δηλαδη οτι θα πρεπει να παω ακαλεστος στην συγκεντρωση στον συνδεσμο που ουσιαστικα με εχει διαγραψει (μ'αυτο το καταστατικο ) και που δεν εχει δειξει οτι τον ενδιαφερει η γνωμη μου με κανεναν τροπο ?
3)Οταν σνομπαρουν ακομα και το ανεξοδο καλυτερο μεσον ενημερωσης που ειναι αυτος εδω ο χωρος ,( κι απ'την αλλη διατυμπανιζουν οτι το ταμειο ειναι μειον ), και δεν εχουν κουνησει τον κωλο τους να μαζεψουν μερικα χιλιαρικα για τα εξοδα του συνδεσμου τοσα χρονια , και τον , κανοντας απλα πραγματα οπως καναμε εμεις , μου φανταζουν σαν ξερολες που δεν εχουν την οποιαδηποτε προσωπικη μου εστω συμβουλη !
Την ΙΔΕΑ του συνδεσμου την εχω στο μου , τον δυνατο ΣΟΑΑ **με την οποιαδηποτε αρχη στο σπορ **... την θελω ,την υποστηριζω , και μονον ετσι ακομα κι ο τριμαλακας , αδιαφορος , ντενεκες αγωνιζομενος θα κοιμαται ησυχος και θα κανει αγωνες σωστους ,γιατι αλλοι θα δουλευουν γιαυτον , αλλα οι αλλοι αυτοι που αναλαμβανουν να εκτελεσουν αυτο το εργο ....πρεπει να ξερουν και να μπορουν να κανουν αυτα που τους περιμεναν-ουν .
Οι ξερολες δεν εχουν αναγκη την οποιαδηποτε συμβουλη παλαιοτερων αλλωστε ....επομενως , αλλα ζητουν , κι η παρουσια μου θα ηταν περιτη .Τα .... συμπαρασταση λαε ... οποτε σου'ρθει , κι οπως σου'ρθει , δεν εχουν περαση πια οπως βλεπεις ........Ο.Κ. Γιωργη ?
Y.Γ. αλλωστε η θεση μου δεν ηταν ποτε με τα κι οπως συνηθως κανουν διαφοροι που παιρνουν ληγμενα και γραφουν εδω μεσα αρλουμπες ετσι για να γραφουν .... διαθετω αυτο που χρειαζεται για να γνωριζω , ποτε , και τι πρεπει να βγαινει στον αερα , και γιατι ! Με λιγα λογια , αυτα που καταθετω εδω μεσα , οσοι εχουν την νοηση και τα αυτια ,ας τα ακουσουν , αν οχι ........
-
«και τοσοι αλλοι φιλοι ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ εν τη ενωσει η δυναμη»
Το ωραιότερο πράγμα που διάβασα εδώ μέσα, το ποιο αληθινό, το ποιο λογικό. Μάλιστα από τον καλό μου φίλο και συνάδελφο ΓΙΩΡΓΟ, έναν ΑΝΤΡΑ αγωνιστή της αλήθειας, έναν αγωνιστή μέχρι εσχάτων…..
«Νομιζω οτι πρεπει να αφησουμε τα προσωπικα μας ολοι και να γινουμε ΕΝΑ .Θεωρω οτι μπορεις να βοηθησεις και πολυ μαλιστα καντο σε παρακαλω .»
Μια έκκληση που όλοι πιστεύω ότι την κάνουμε εδώ μέσα, γιατί ο ΛΩΡΙΣ, δεν είναι τυχαίο άτομο, να το προσπερνάς αδιάφορα.
Δεν πρέπει να καταντήσει ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ’ το θέμα ΣΟΑΑ & ΣΟΑΒΕ, μα πάλη of topic είμαι γιατί υπάρχει η σχετική ενότητα!!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
23/02/20100 ΝΑΙ.
ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
«Οι ξερολες δεν εχουν αναγκη την οποιαδηποτε συμβουλη παλαιοτερων αλλωστε ....επομενως , αλλα ζητουν , κι η παρουσια μου θα ηταν περιτη .Τα .... συμπαρασταση λαε ... οποτε σου'ρθει , κι οπως σου'ρθει , δεν εχουν περαση πια οπως βλεπεις ........»
ΣΥΓΓΝΩΜΗ συνάδελφε, μα πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε Χ ότι μας χώριζε, και τα λάθει του παρελθόντος, απώτερου και πρόσφατου. Να δούμε για να λύσουμε ότι σήμερα μας χωρίζει, για να συμπαραταχτούμε για το καλό του σπορ.
«μηπως ξεχνας ..... τηλ. Γιωργοοοο την ταδε μερα εχουμε τον χορο του συνδεσμου , ποσα ατομα να γραψω ?Γιωργο , την ταδε ημερα εχουμε το μεμοριαλ ποσες συμμετοχες να βαλω ? ετσι μαζευαμε και τοτε τα εξοδα Γιωργο , γιατι αν περιμεναμε τον φιλοτιμο αγωνιζομενο , ουτε το τηλεφωνο δεν θα πληρωναμε(που δεν ηταν και μεγαλο γιατι ολα τηλ. τα καναμε απ'τα μαγαζια μας ) ........»
Πολύ σωστή παράθεση. Απλούστατη εφαρμογή, που αποδείκνυε το δέσιμο μετάξι μας. Μακάρι να επαναληφτεί.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
23/02/20100 ΝΑΙ.
ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ειναι μονο για τα μεληηηηηηηηηηη
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
23/02/20100 ΝΑΙ.
ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ειναι μονο για τα μεληηηηηηηηηηη
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ…..έστω και εάν δεν σε καταλαβαίνω , πες ότι δεν θέλω να καταλάβω, μα είναι κεκλισμένων των θυρών ?. Εάν κάποιος δεχόμενος την ‘μουγκά’ θέλει να ακούσει, δεν μπορεί?. Πχ ένας δημοσιογράφος, η εγώ…..
Antonis-team.
ΣΟΑΑ.