-
Ο χρήστης platis έγραψε:
23/02/20100 ΝΑΙ.
ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ειναι μονο για τα μεληηηηηηηηηηη
ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Χρηστο οσο και εαν εχεις απολυτο δικαιο σε αυτα που γραφεις παροτι δεν χρειαζοταν η αυτοπροβολη γιατι εγω ειμαι παλιος σαν και εσενα και τα ξερω και τους ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΣΟΥ αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουμε ολοι ευθυνη για τα κακως κειμενα του χωρου μας .Το καταστατικο δεν το εφτιαξαν τωρα ειναι παλιο γιατι δεν φροντισες και εσυ να αλλαξει απο τοτε ,τοτε που μαλωσα εγω με τον Φιλιππα και ησουν παρων στο υπογειο .ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ εχω απαιτηση απο σενα γιατι εχεις και την πειρα και την γνωση δεν μπορει λοιπον να εχεις αυτην την νοοτροπια στο κατω κατω πρεπει να διαφυλαξουμε τους κοπους μας .Καταλαβαινω οτι εισαι πικραμενος αυτο ομως δεν λεει τιποτα νομιζω οτι εισαι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και πιστευω οτι δεν κανω λαθος μην με απογοητευεις σε παρακαλω . Ασε αυτα που ξερεις και ορμα να βοηθησουμε ολοι μαζι το καραβι σου -μας βουλιαζει τι σκατα καπετανιος εισαι .ΒΡΙΣΕ ΜΕ και δημοσια δεν με πειραζει εγω ειμαι φιλος σου ,ΕΛΑ ομως στις 23.
-
ΛΩΡΗ δεν νομιζω οτι μου πας κοντρα λαθος καταλαβες σε περιμενουμε και ασε αυτα που ξερεις [ΣΟΑΒΕ περσι φετος ΣΟΑΑ]ενας ειναι ο συνδεσμος για ολους τους οδηγους δεν υπαρχουν βορειοι και νοτιοι και εαν θελεις ιδιαιτερη προσκληση στην κανω εγω ασε τους εγωισμους δεν χωρανε μεταξυ μας ειμαστε ολοι μια παρεα παλια γιατι να μην ξαναγινουμε και τωρα ολοι τον ιδιο σκοπο εχουμε ,το καλο των αγωνων ΤΕΛΕΙΩΝΕ.
-
Γιώργο φίλε μου, σε ρώτησα κάτι, ώρα και τόπο. Αν θέλεις να μου πεις.
Ευχαριστώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
23/02/20100 ΝΑΙ.
ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ?.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ειναι μονο για τα μεληηηηηηηηηηη
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ…..έστω και εάν δεν σε καταλαβαίνω , πες ότι δεν θέλω να καταλάβω, μα είναι κεκλισμένων των θυρών ?. Εάν κάποιος δεχόμενος την ‘μουγκά’ θέλει να ακούσει, δεν μπορεί?. Πχ ένας δημοσιογράφος, η εγώ…..
Antonis-team.Αντωνη, στους καιρους που ζουμε, το χιουμορ και τα πειραγματα σωζουν ζωες. Αν δεν το καταλαβαινεις...
-
Στον ΦΛΟΙΣΒΟ στις 8 το βραδυ στις 23 αυτου του μηνα [σε μια εβδομαδα]δηλαδη.
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
ΛΩΡΗ δεν νομιζω οτι μου πας κοντρα λαθος καταλαβες σε περιμενουμε και ασε αυτα που ξερεις [ΣΟΑΒΕ περσι φετος ΣΟΑΑ]ενας ειναι ο συνδεσμος για ολους τους οδηγους δεν υπαρχουν βορειοι και νοτιοι και εαν θελεις ιδιαιτερη προσκληση στην κανω εγω ασε τους εγωισμους δεν χωρανε μεταξυ μας ειμαστε ολοι μια παρεα παλια γιατι να μην ξαναγινουμε και τωρα ολοι τον ιδιο σκοπο εχουμε ,το καλο των αγωνων ΤΕΛΕΙΩΝΕ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
«ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'»
Φιλέ μου, γιατί όχι «ΚΟΝΤΡΑ» και στον καλό μου φίλο συνάδελφο ΓΙΩΡΓΟ, μα και στον αδελφό μου ΧΡΗΣΤΟ. Εάν χρειαστεί για το καλό της τρέλας μας το σπορ.
ΣΙΓΟΥΡΑ όχι στον θεσμό. Ο θεσμός δεν πρέπει να επιβάλετε, μα να τον προστατεύουμε, να τον περιχαρακώνομαι διασφαλίζοντας τον. Το ΔΣ είναι αιρετό, δεν είναι ο ΣΟΑΑ. Εάν δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, ΦΟΥΜΟ φίλε μου ΦΟΥΜΟ…..και πίσσα και πούπουλα…..
Χρειάζεσαι φιλέ μου, και τώρα πολύ περισσότερο από παλιά. Βοήθησε από το δικό σου μετερίζι, για να υπάρχει εκπροσώπηση, για να υπάρχουν αγωνιζόμενοι. Πρέπει να έχεις αντιληφτεί ότι, μην μπορώντας να αυτοεκπροσωπηθούν πολλοί, την κάνει ένας ένας με ελαφρά πηδηματάκια…..με 10 δεν γίνετε αγώνας.
Άλλαξε ο αέρας του ΣΟΑΑ. Για εμένα ο Γιώργος, είναι από καλό χαρμάνη, δεν ζορίζετε να ζητήσει βοήθεια. Ποτέ δεν νομίζω ότι ζορίστηκε!!.......και τότε που πετούσε ζάντες!!!...... ΔΙΟΡΘΟΝΩ ΚΡΑΝΟΣ!!!.....
Πάντα φιλικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ -
Εληξε η απεργια των φαρμακοποιων ? επι τελους .... δεν αντεχεται ........... καντε κατι .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εληξε η απεργια των φαρμακοποιων ? επι τελους .... δεν αντεχεται ........... καντε κατι .......Σου στελνω Panadol extra, πιεσομετρο και lexotanil
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εληξε η απεργια των φαρμακοποιων ? επι τελους .... δεν αντεχεται ........... καντε κατι .......
Σου στελνω Panadol extra, πιεσομετρο και lexotanil
Φερε φερε doc , δεν παιζεται αλλο ... ειναι να πηδηχτουμε απ'το παραθυρο...
-
Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Ο αυτιστικός δεν είναι για να το κοροϊδεύουμε. Μην τον κοροϊδεύεις τον καημένο. Κάτι το ΔΝΤ και η αναδουλειά του, κάπου η κοινωνική του μόρφωση, κάτι τα γεράματα, η μόνιμη αρρώστια……έδεσε το γλυκό!!....μια φορά και ένα στεντον αν του έστελνες (στον δικό σου), σίγουρα θα τον ηρεμούσε….ρώτα πρώτα και έναν γιατρό της ειδικότητας…
«ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του, και θα σε νικήσει εκ πείρας».
Ο φίλος και των δυο σας
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Χρηστο δεν καταλαβα αυτο που εγραψες θελεις να μου το κανεις λιγο πιο λιανα γιατι ειμαι λιγο ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ.Περιμενω και σε ευχαριστω εκ των πρωτερων.
-
Εχεις pm .
-
Γιωργη εχεις Π.Μ. κι απο μενα.
-
Τα βλέπετε καλοί μου φίλοι?, ηλίου φαεινότερο, κραυγαλέα αυταπόδειξη του λόγου μου το αληθές.
Μόλις έπεσε το ‘απορία ψάλτου βιξ’, άρχισαν τα πίσω από την κουρτίνα, τα κάτω από το τραπέζι, τα ΠΜ.
Έτσι θα φτιαχτεί ο ΣΟΑΑ?. Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια!, έτσι και με αυτά έχει γίνει σκατα.
Δεν βλέπω τι θα αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε εμείς.
Ανίατες αρρώστιες κυκλοφορούν μέσα του, με την μορφή των ελεύθερων ιδεών, που στην ουσία είναι ιδέες κουκουλοφόρων με οποία συμφέροντα και εάν έχουν αυτές. Δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να είναι στο ΔΣ, μα κυκλοφορούν, αλώνοντας τον σκοπό του συνδέσμου.
Γι’ αυτό και ΩΡΥΟΜΑΙ, ΟΛΟΙ, τέταρτη 8μμ 23/02/2011
στον ΦΛΟΙΣΒΟ. Για να γίνει ένα καταστατικό, που να είναι για όλους.
Το ακούς φίλε ΚΑΡΟΛΕ για όλους.
Δεν συμφέρει να γίνετε ένας αγώνας-‘πορεία’ και να φωνάζουν τρις τέσσερις ‘ντουντούκες’ διαφορετικά συνθήματα, θα μας πάρουν με της πέτρες.
Τι κανόνες να θεσπίσει η άρχει του σπορ, όταν ακούγοντας της αλλοπρόσαλλες απαιτήσεις, που πολλές φόρες η μια αντιβαίνει της άλλης, και τρελαίνετε?.
Όλοι όλοι όλοι όλοι, όχι για να επιτεθούμε, μα για να περιχαρακώσουμε, τον ένα και ισχυρό λόγο, Βοήθεια από εμάς για εμάς, και την αρχή του σπορ.
Πρέπει η κοινή γνώμη να έχει γνώμη….
Το μέλλον μας εξαρτάτε από τα όνειρα μας…..γι’ αυτό μην πάμε συνεχώς για ύπνο!!!.....συν Αθηνά και χείρα κίνει.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τα βλέπετε καλοί μου φίλοι?, ηλίου φαεινότερο, κραυγαλέα αυταπόδειξη του λόγου μου το αληθές.
Μόλις έπεσε το ‘απορία ψάλτου βιξ’, άρχισαν τα πίσω από την κουρτίνα, τα κάτω από το τραπέζι, τα ΠΜ.
Έτσι θα φτιαχτεί ο ΣΟΑΑ?. Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια!, έτσι και με αυτά έχει γίνει σκατα.
Δεν βλέπω τι θα αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε εμείς.
Ανίατες αρρώστιες κυκλοφορούν μέσα του, με την μορφή των ελεύθερων ιδεών, που στην ουσία είναι ιδέες κουκουλοφόρων με οποία συμφέροντα και εάν έχουν αυτές. Δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να είναι στο ΔΣ, μα κυκλοφορούν, αλώνοντας τον σκοπό του συνδέσμου.
Γι’ αυτό και ΩΡΥΟΜΑΙ, ΟΛΟΙ, τέταρτη 8μμ 23/02/2011
στον ΦΛΟΙΣΒΟ. Για να γίνει ένα καταστατικό, που να είναι για όλους.
Το ακούς φίλε ΚΑΡΟΛΕ για όλους.
Δεν συμφέρει να γίνετε ένας αγώνας-‘πορεία’ και να φωνάζουν τρις τέσσερις ‘ντουντούκες’ διαφορετικά συνθήματα, θα μας πάρουν με της πέτρες.
Τι κανόνες να θεσπίσει η άρχει του σπορ, όταν ακούγοντας της αλλοπρόσαλλες απαιτήσεις, που πολλές φόρες η μια αντιβαίνει της άλλης, και τρελαίνετε?.
Όλοι όλοι όλοι όλοι, όχι για να επιτεθούμε, μα για να περιχαρακώσουμε, τον ένα και ισχυρό λόγο, Βοήθεια από εμάς για εμάς, και την αρχή του σπορ.
Πρέπει η κοινή γνώμη να έχει γνώμη….
Το μέλλον μας εξαρτάτε από τα όνειρα μας…..γι’ αυτό μην πάμε συνεχώς για ύπνο!!!.....συν Αθηνά και χείρα κίνει.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Τελικα Αντωνακη πρεπει να σε δει ψυχιατρος.
Να λοιπον το Π.Μ (το υποπτο και κατω απο το τραπεζι) που εστειλα στον ΓιωργοΒρε μπουμπουνα, κανουμε πλακα με τον Αντωνη που γραφει κατεβατά ολοκληρα. Μην τσιμπας
Αν επιβιωσω απο την Η1Ν1, θα τα πουμε ΤεταρτηΚι αφου τωρα αποκαλυφθηκε η συνομωσια, ξεκαθαριστηκε γιατι δεν σε περιμενα στην παραλια στην Ανδρο, γιατι δεν σου ζητησα ναρθεις στην ΟΕΠΑ, γιατι, γιατι, γιατι.
Γιατι δεν αντεχω την ατερμονη, ασυσταμονιστη , ασυναρτητη θεωρητικοφλυαρια σου, οσο καλη καρδια και προθεσεις κι αν εχεις.
Για ουζο παμε, για κουβεντα για να σωσουμε το ΣΟΑΑ...ασε καλυτερα.
Αει συχτηρι πια, με τη μανια καταδιωξης σουΘυμωσες? Τα θελε η γουνα σου...
THE END. -
Kyrie antwnh exete apanthsh sto PM poy moy steilate.....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τελικα Αντωνακη πρεπει να σε δει ψυχιατρος.
Να λοιπον το Π.Μ (το υποπτο και κατω απο το τραπεζι) που εστειλα στον ΓιωργοΒρε μπουμπουνα, κανουμε πλακα με τον Αντωνη που γραφει κατεβατά ολοκληρα. Μην τσιμπας
Αν επιβιωσω απο την Η1Ν1, θα τα πουμε ΤεταρτηΚι αφου τωρα αποκαλυφθηκε η συνομωσια, ξεκαθαριστηκε γιατι δεν σε περιμενα στην παραλια στην Ανδρο, γιατι δεν σου ζητησα ναρθεις στην ΟΕΠΑ, γιατι, γιατι, γιατι.
Γιατι δεν αντεχω την ατερμονη, ασυσταμονιστη , ασυναρτητη θεωρητικοφλυαρια σου, οσο καλη καρδια και προθεσεις κι αν εχεις.
Για ουζο παμε, για κουβεντα για να σωσουμε το ΣΟΑΑ...ασε καλυτερα.
Αει συχτηρι πια, με τη μανια καταδιωξης σουΘυμωσες? Τα θελε η γουνα σου...
THE END.
Και βεβαίως δεν θύμωσα!!!!...
Και σίγουρα τα θέλει η γούνα μου, όχι βεβαίως με την ένια που εσύ το γράφεις….
Οι γνώμες σου για εμένα λαμβάνονται υπόψη, έστω και εάν δεν είναι αποδεκτές όλες, μα είναι γνώμες σου και της σέβομαι, πολεμώντας της βέβαια!.
Και δεν ήθελα να έρθω στον ΟΕΠΑ. Διότι ήξερα τι θα γίνει!. ΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΑ, (και όχι μόνον), για να σε ενημερώσω τρις μήνες γρηγορότερα, για το ‘ξυστρί’ που σε ανάγκαζαν να κάνεις. Θα τρέχανε ακόμη…
Μα απαξιώνεις τους πάντες. Δεν είσαι θεός, δεν είσαι σοφός, οδοντογιατρός είσαι, και αναμφίβολα κάλος οδηγός. Άρτι τελευταία, αυτοανακηρύσσεστε σε σωτήρα του σπορ, μακάρι, ο θεός να δώσει και να μπορέσεις…...
Σίγουρα δεν έχω «μανία καταδίωξης μου», διότι δεν μιλώ ΠΟΤΕ για εμένα, πάντα για τα κινά.
Δεν ανταποδίδω το σιχτίρισμα…..
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΣΟΑΑ.