Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ποιος εχει Προτεραιότητα
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ποιος εχει Προτεραιότητα
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    12
    26
    874
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kokonik last edited by

Ενταξει επειδη σας κουρασα με αυτο και ενω ξερω οτι δεν εχω δικιο οσον αφορα τον κοκ σε αυτο το σημειο,το ολο σκηνικο απο αυτη εγινε επειδη απλα ειχε προβλημα..Απο την στιγμη που βγαινω παντα κοιταω αν ερχεται καποιος..Αν δω καποιον περιμενω,αν οχι ξεκιναω..Τωρα απο την στιγμη που με ειδε οτι ερχομουνα αυτη συνεχισε να μπαινει και να προχωραει.Ενω μπορουσε να κατσει στο σημειο που λεω οτι χωρανε δυο αυτοκινητα και να περασουμε..Απο την στιγμη που ηξερε οτι απο την αλλη μερια απαγορευται ειναι στην γειτονια αρα δεν ειναι η πρωτη φορα που περναει απο εκει,αρα σιγουρα της εχει ξανατυχει...

Ομως θα ηθελα να μαθω αυτο που ρωταω για τους επισκεπτες...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • K
        kokonik last edited by

Ο χρήστης inimic έγραψε:

Αφού παραδέχεσαι ότι έσφαλες, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;

Νομιζω οτι η ερωτηση μου ειναι απλη και ξεκαθαρη

Ο ΚΟΚ τι λεει για αυτο?Μπορει καποιος να παει σε αυτη την περιπτωση αριστερα οταν βγει απο το παρκινκ,ενω θεωριτικα απαγορευται,αλλα στο τελος του δρόμου εχεις και στοπ?

Πηρα την απαντηση οποτε μετα το θεμα απλα το συζηταμε..

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • O
          odyssey last edited by

Η μόνη περίπτωση που δεν είναι βέβαιο το τι θα γίνει είναι: να μπεί ένας άνθρωπος στον δρόμο κανονικά, στα μισά να σταματήσει να κάνει αναστροφή και να ξεκινήσει να πηγαίνει ανάποδα. Αν σε αυτή την περίπτωση γίνει ατύχημα δεν ξέρω αν θα μπορέσει να σταθεί ο ισχυρισμός οτι περνάς πρώτη φορά απο τον δρόμο και δεν υπήρχε σήμανση παρα μόνο στο τέλος της οδού και υπήρχε και το ΣΤΟΠ στην διασταύρωση. Έχω την αίσθηση όμως οτι δεν μπορείς να επικαλεστείς άγνοια της σήμανσης άρα λογικά δεν θα βρείς το 'δίκιο ' σου.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • K
            kacey last edited by

Δεν μπορεις να επικαλεστεις τιποτα, αν ειναι μονοδρομος κ πας αναποδα, φταις.

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Και ο δημος και η τροχαια εχει ενημερωθει για αυτο το πραγμα..Οχι απο εμενα αλλα απο αλλους κατοικους..
            Και ξαναλεω δεν ειχε αδικο...Ας μου πει καποιος οταν εχετε κοσμος σε καποιο σπιτι γιατι να μην παει αριστερα???

Τρελο? σεναριο:επισκεπτης βγαινει απο το παρκινγκ και στριβει αριστερα και τρακαρει.Δεν εχει πινακιδα και κανει μηνυση κατα παντως υπευθυνου.Τι γινεται;Μηπως η πολυκατοικια εχει ευθυνη;

Σε πολλα παρκινγκ σουπερμαρκετ που βγαινουν σε μονοδρομο παντως εχουν σημα που απαγορευει να στριψεις αντικανονικα.

Φυσικα κ ΔΕΝ υποχρεουται κανεις να σου εχει πινακιδα σε καθε παρκινγκ ωστε οποιος βγαινει απο αυτο να ξερει τι τρεχει με τον δρομο, φυσικα η πολυκατοικια δεν εχει καμμια δουλεια να βαζει πινακιδες/να εχει ευθυνη σημανσης του δρομου, κ φυσικα αν ειναι μονοδρομος οποιος παει αναποδα εχει ευθυνη κ εδω τελειωνει καθε κουβεντα. Ελεος ρε παιδια...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • P
              peterpan last edited by

Ο χρήστης kokonik έγραψε:
              Μα δεν ειπα οτι δεν ειχε δικιο...Απλα αγ@μητη ηταν και δεν μποσουσες να μιλησεις πρωι πρωι..Ειναι δυνατον να μην παει 20 μετρα πισω?Αν και δεν νομιζω να ηξερε να βαζει οπισθεν..
              φίλε καλά έκανε η τύπισσα. γιατί να πηγαίνει όπισθεν 20 μέτρα τη στιγμή που δεν έκανε παράβαση? και κερατάς, και δαρμένη?

Και ρωταω εγω τωρα.Οι επισκεπτες που ερχονται σε εμενα η στα αλλους ενοικους,πρεπει να τους λεμε οτι οταν βγεις απο το παρκινγκ πρεπει να πας δεξια??Απο την στιγμη που απο εκει που μπηκαν στον δρομο,δεν λεει πουθενα οτι ειναι μονοδρομος και το ποιο λογικο ειναι οποιος ερθει επισκεψη,να φυγει απο εκει που ηρθε, γιατι λοιπον να βρει τον μπελα του αδικα?
              τα παράπονα στον δήμαρχο σας. στον νυν ή στον νέο. για αυτό με προσοχή η ψήφος.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • ?
                A Former User last edited by

Θα αναφέρω πραγματικές καταστάσεις από το δρομάκι που είναι το πάρκινγκ μου, επίσης μονόδρομος που μερικοί περαστικοί (και όχι κάτοικοι) το πάνε ανάποδα. Τουλάχιστον να το σκέφτεσαι λίγο περισσότερο όταν το κάνεις....
                Βγαίνω από το γκαράζ μου. Ξέρω ότι είναι μονόδρομος οπότε κοιτάω από τη μεριά που έρχονται τα αυτοκίνητα και βγαίνω.... που να φανταστώ ότι εσύ έρχεσαι από την λάθος μεριά!!
                Η βγαίνω βιαστικά από κεντρικό δρόμο που είναι και κατηφόρα, δεν μπορώ να φρενάρω και πολύ απότομα για να μην μου πέσει ο από πίσω και στρίβω πάνω από 90 μοίρες (άρα δεν βλέπω κι αν έρχεται κάποιος) στο στενό μου νόμιμα και έρχεσαι κι εσύ ανάποδα....
                Την πρώτη περίπτωση την τσεκάρω κοιτάζοντας και από την ανάποδη μεριά, έχω πια συνηθίσει. Τη δεύτερη όμως είναι πιο δύσκολο, ανάβω βέβαια φλας από πολύ νωρίς και φρενάρω επίσης από νωρίς πολύ σταδιακά αλλά παρόλα αυτά 1-2 φορές βρεθήκαμε πολύ κοντά με τον παράνομο που κατέβαινε ανάποδα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • F
                  fokion_sportage last edited by

Πινακιδα Π23 & Π24 του Κωδικα οδικης Κυκλοφωρίας, εισαστε ή εισερχεστε σε μονοδρομο, με λιγα λογια...
                  Με αυτη την πινακιδα ξερει και ο επισκεπτης ( υποθετουμε οτι υπαρχει ετσι??? κι οτι ο επισκεπτης ηρθε απο την νομιμη μερια επεισεις) βγαινοντας απο το παρκινγ που πρεπει να παει

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • First post
                    Last post
                  • 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                    • ΕΛΛΑΔΑ
                    • ΚΟΣΜΟΣ
                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ