-
Το κλικ είναι η μονάδα μέτρησης του μάρκετινγκ
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και πριν την Ferrari δεν ηταν μονο το 2005. Ηταν ολες του οι χρονιες. Απο το ντεμπουτο του στην Sauber ερχομενος απο την Formula Renault που δεν ειχε καμια σχεση με την F1, στην διεκδικηση τιτλου το 2003, στην νικη στο Spa το 2004 με μια πολυ κατωτερη McLaren απο την F2004, στο 2005 και σε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση το 2006 μ επισης μετριο μονοθεσιο. Θεος δεν ειναι αλλα ειναι σιγουρα καλυτερος απ οτι πιστευουν αρκετοι!
Οχί ρε συ, άχρηστος ήταν...
(btw είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αν ψάξω παλιά (2008 και πριν) ποστς θα βρω πολλές κωλοτούμπες... )
Δικες μου κωλοτουμπες? Αυτο αποκλειεται να γινει γιατι 1ον πριν το 2008 δεν ημουν στο forum και 2ον τον Kimi τον πηγαινα απ οταν τον ειδα στην Sauber.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αχρηστο δεν τον ειπαμε...Αλλα οπως και να το κανουμε οταν η Αλονσα ριχνει απο 3 εως 7 δεκατα στην Μασσα σε καθε αγωνα
και η Κιμι το εκανε ντερμπι εε καπου ειναι ενα κλικ πιο κατω!!!Και η Μοντογια οταν εφυγε απο την φορμουλα 1 (και κλαμα εμεις) δεν ξαναγυρισε!!!
Δεν πιστευω να γινει το ιδιο και με την Κιμι..
Η Κουμπιτσα παντως τον περιμενε με ανοιχτες αγκαλες του χρονου...Γιωργο, το καταλαβαινω οτι υποστηριζεις τον Alonso αλλα 1ον δεν εκανε κανεις συγκριση των 2 και 2ον, αλλες οι συνθηκες στην Ferrari οταν ηταν εκει ο Kimi και αλλες τωρα. Αλλοι κανονισμοι, αλλα μονοθεσια, αλλοι χορηγοι, δεν μπορεις να συγκρινεις τπτ! Αυτο που μπορεις να συγκρινεις ομως ειναι το 2005 και αυτη η συγκριση δεν σε συμφερει
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Και πριν την Ferrari δεν ηταν μονο το 2005. Ηταν ολες του οι χρονιες. Απο το ντεμπουτο του στην Sauber ερχομενος απο την Formula Renault που δεν ειχε καμια σχεση με την F1, στην διεκδικηση τιτλου το 2003, στην νικη στο Spa το 2004 με μια πολυ κατωτερη McLaren απο την F2004, στο 2005 και σε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση το 2006 μ επισης μετριο μονοθεσιο. Θεος δεν ειναι αλλα ειναι σιγουρα καλυτερος απ οτι πιστευουν αρκετοι!
(btw είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αν ψάξω παλιά (2008 και πριν) ποστς θα βρω πολλές κωλοτούμπες... )
Δικες μου κωλοτουμπες? Αυτο αποκλειεται να γινει γιατι 1ον πριν το 2008 δεν ημουν στο forum και 2ον τον Kimi τον πηγαινα απ οταν τον ειδα στην Sauber.
Προφανώς όχι...
-
Αυτο που μπορεις να συγκρινεις ομως ειναι το 2007 και αυτη η συγκριση δεν σε συμφερει -
Προφανώς όχι...
Α οκ sorry τοτε.
Μπα μωρε, 2005 γιατι το 2007 ηταν περιεργα για τον Alonso στην McLaren.
-
Μπα μωρε, 2005 γιατι το 2007 ηταν περιεργα για τον Alonso στην McLaren.Δικαιολογίες...
Απλά την έφαγε (την ήττα ) από το νεούδι...
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μισό λίγο να ανεβάσω επίπεδοΕίσαι στο σωστό δρόμο
Ούτως η άλλως το επίπεδο σε αυτό το section του φόρουμ συγκρίνεται ΜΟΝΟ με τους ελληνικούς αγώνες...
-
Δεν ξερω τι θα βρεις απο τους αλλους, απο την αφεντιά σου ομως θα βρεις ποστ εξισου ασχετα με αυτα που κανεις τωρα, οταν καποιος χρηστης (εγω ας πουμε) ελεγε οτι ο Κιμι ειναι υπερτιμημενος, ειναι ο ιδιος η αιτια της κακοδιαμονίας του, δεν προκειται ποτέ να κανει την καρριερα που ολοι βασισμενοι στο hype της ΜακΛαρεν και τις αηδίες του Ρον, προβλεπατε. ΟΚ πηρε ενα ΠΠ παραπανω απο οτι νομιζα, αλλα και εκεινο το πηρε επειδη καποιοι were racing Fernando απο την ιδια του την ομαδα και ο γουαναμπι Σενα δεν μπορουσε να βρει την εισοδο των πιτς.
Το οτι τα θυμασαι ολα αυτα και σου εχει αφησει παιδικο τραυμα, φαινεται και στην υπογραφη σου. Αλλα ειπαμε απο τους τρεις καποιος επιμενει. Ποιος ειναι αυτος θα μας πεις απο μονος σου. Να κανεις το πρωτο βημα ρε αδερφε...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το οτι τα θυμασαι ολα αυτα και σου εχει αφησει παιδικο τραυμα, φαινεται και στην υπογραφη σου. Αλλα ειπαμε απο τους τρεις καποιος επιμενει. Ποιος ειναι αυτος θα μας πεις απο μονος σου. Να κανεις το πρωτο βημα ρε αδερφε...Κόψε τα μπάνια στον θερμαϊκό. Κάνουν κακό...
-
Ούτως η άλλως το επίπεδο σε αυτό το section του φόρουμ συγκρίνεται ΜΟΝΟ με τους ελληνικούς αγώνες...Γραφεις και εκει;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ούτως η άλλως το επίπεδο σε αυτό το section του φόρουμ συγκρίνεται ΜΟΝΟ με τους ελληνικούς αγώνες...
Γραφεις και εκει;
Όχι, πλέον έχω ρίξει όλο το βάρος να 'συνδράμω' σε αυτό το section...
-
-
γεια σου ρε μοντερατορα...
πανταχου παρων....
-
Παντως βλεποντας ξαφνικα τη λασπωμενη, διαλυμενη Red Bull σου περνα μια στιγμιαια σκεψη του στιλ 'κοιτα ρε πουστη που ο Κιμι το στουκαρε ετσι το C4 που το εκανε σα μονοθεσιο'
-
2 λόγια για να κλείσει το θέμα περί μπεκρή. Νομίζω όλοι δεχόμαστε ότι πρόκειται περί ξεχωριστού (ιδιότροπου, παράξενου βάλτε ότι θέτε) χαρακτήρα. Είναι νομίζω το εντελώς άλλο άκρο από τον Λούη. Ο ένας στην αρχή της καρριέρας του έλεγε ότι ανυπομονεί να τελειώσει με τις δοκιμές για να πάρει τους φίλους του και να πάνε να κάνουν μοτοκρος και ο άλλος στο ίδιο σημείο έφτασε να γράψει τα μέμουαρς του ( ), να συγκρίνει τον εαυτό του με το Senna, να λέει ότι βλέπει όνειρα τα βράδυα, ότι μιλάει με το Θεό κλπ.
Ο Κίμης πήρε ένα τίτλο (που θα μπορούσε κάλλιστα να τον πάρει το 2005 αν δεν ήταν μπρίκι αναξιοπιστίας η McLaren - μετρήστε πέρα από εγκαταλείψεις πόσες βλάβες είχε σε δοκιμαστικά, ξεκίναγε αγώνες από 12η, 13η, 15η θέση και τερμάτιζε βάθρο ή κάπου κοντά), πάλεψε άλλη μια χρονιά και μετά ξενέρωσε και πήγε να τρέξει στο WRC. Προφανώς μιλάμε για άλλη κοσμοθεωρία. Όσο λοιπόν μπορεί τον θεωρούν κάποιοι υπερτιμημένο, άλλο τόσο μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ημίθεο ο Λούης. -
O Kimi εδειξε σε παρα πολλες περιπτωσεις την ταχυτητα του και στη ΜακΛαρεν και στη Φερραρι. Θα λεγα οτι η καλυτερη χρονια του στη Φερραρι ηταν περσι, οταν κυριολεκτικα ξεφτιλιστηκαν με ενα ακαταλληλο μονοθεσιο οι 3 τιμ μεϊτς του.
Ειναι κατα τη γνωμη μου κορυφαιος (μαζι με Αλονσο-Φετελ-Χαμιλτον-Κουμπιτσα) εντος πιστας, αλλο αν δεν εχει την απαιτουμενη προσηλωση στο στοχο και στην εξελιξη του μονοθεσιου. Το 'αντικονφορμιστικο attitude' (δεν γελαει, δεν μιλαει, δεν κανει κονσομασιον σε χορηγους, δεν κανει politically correct δηλωσεις) σε καποιους δεν αρεσει, σε καποιους (μας) αρεσει, γουστα ειναι αυτα.
Δυστυχως ο εθισμος του στο παγωτο δεν του επετρεψε να κανει ακομα μεγαλυτερη καρριερα...
-
Προσωπικά η έναστασή μου είναι στο ότι βγάζετε συμπεράσματα για τον επαγγελματισμό του ή για το πως συνεργαζόταν σε κάθε ομάδα που συμμετείχε από κάποιες δηλώσεις, 2-3 βιντεάκια άσχετα στο youtube ή επειδή έφαγε ένα παγωτό. Αυτό κυμαίνεται από επιπολαιότητα έως αφέλεια.
ΥΓ. Ο Liuzzi έτρωγε γκοφρέτα on camera μεταξύ των δύο εκκινήσεων, μάλλον θα πρέπει να πάρει πόδι για το αίσχος αυτής του της πράξης.
-
Τι θα έλεγε ο μέγας Αλέφας (ή Ιωαννίδης) αν έβλεπε παίχτη να βγαίνει αλλαγή και να τρώει παγωτό ή να πίνει καφέ...
Korean Grand Prix 2010