-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
AN διαβάζω καλά το γράφημα, τότε κανείς δε χρειάζεται να αλλάξει μοτέρ και να φάει ποινή.
Γιατί να αλλάξει ο Vettel? Έχει 4 μοτέρ που βγάζουν άλλον ένα αγώνα.
Όπως επίσης και ο Αλόνσο. Έχει το μοτέρ του Σπα που έχει βγάλει μόνο τον μισό αγώνα του Σπα.
Έχω την εντύπωση ότι και ο 1 και ο 2 της Ferrari του Αλόνσο έσκασαν.
Greo, ο κινητήρας της Μόνζα δεν έβγαλε 4 αγώνες?
(το ξαναβάζω να το δούμε λίγο πάλι επειδή είναι στη προηγούμενη σελίδα)
Ρε Νίκο δεν το διαβάζεις σωστά, αφού σου το λένε και οι άλλοι.
Το γράφημα αυτό είναι μπούρδα. ΔΕΝ λέει ποιον κινητήρα χρησιμοποίησε ο κάθε οδηγός σε κάθε πίστα. Απλά όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά ένας καινούριος κινητήρας βάζουν το νούμερο του και το επαναλαμβάνουν μέχρι να χρησιμοποιηθεί ο επόμενος καινούριος. Δηλαδή στον Alonso μέχρι το τέλος 8 θα γράφει.Καλά λέει μπύρδες μας τσαμπουνας
θυμάμαι σε ποιον αγώνα έσκασε ο κινητήρας του βέττελ να ξέρω πόσσους άλλους έχει ή γραφει πουθενα ότι ο Νο1 κινητήρας του Αλόνσο είναι σπασμενος???
εγώ βλέπω πωσ όλοι ξεκίνησαν με τον 8ο και ότο ο μεν αλόνσο τον έχει χρησιμοποιείσει άλλες 4 φορές (άλλα 4 ΓΠ δηλαδή καμιά πεντοχιλιαριά χιλιόμετρα (α ρε κολοκοτρώνη )) και οι υπόλοιποι από 2.
Αφού έσπασε του Βέττελ ο νο8 τότε το μόνο συμπέρασμα ποου μπορείς να βγάλεις είναι ότι στην βραζιλία θα χρησιμοποιείσει τον νο9 !!!!!!!!!!
σε λίγο θα πρέπει να γνωρίζουμε και πόσα σετ γάντια αλλάξανε και ποια φοράνε κάθε φορά -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Δηλαδή στον Alonso μέχρι το τέλος 8 θα γράφει.
Ε όχι απαραίτητα! Προσπαθείς να μας γκαντεμέψεις εεε ??? Αρχίσανε τα βουντούύ....
E, δεν ξερεις, πολλα μπορει να συμβουν και στον Αλονσο μεχρι το τελος...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
AN διαβάζω καλά το γράφημα, τότε κανείς δε χρειάζεται να αλλάξει μοτέρ και να φάει ποινή.
Γιατί να αλλάξει ο Vettel? Έχει 4 μοτέρ που βγάζουν άλλον ένα αγώνα.
Όπως επίσης και ο Αλόνσο. Έχει το μοτέρ του Σπα που έχει βγάλει μόνο τον μισό αγώνα του Σπα.
Έχω την εντύπωση ότι και ο 1 και ο 2 της Ferrari του Αλόνσο έσκασαν.
Greo, ο κινητήρας της Μόνζα δεν έβγαλε 4 αγώνες?
(το ξαναβάζω να το δούμε λίγο πάλι επειδή είναι στη προηγούμενη σελίδα)
Ρε Νίκο δεν το διαβάζεις σωστά, αφού σου το λένε και οι άλλοι.
Το γράφημα αυτό είναι μπούρδα. ΔΕΝ λέει ποιον κινητήρα χρησιμοποίησε ο κάθε οδηγός σε κάθε πίστα. Απλά όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά ένας καινούριος κινητήρας βάζουν το νούμερο του και το επαναλαμβάνουν μέχρι να χρησιμοποιηθεί ο επόμενος καινούριος. Δηλαδή στον Alonso μέχρι το τέλος 8 θα γράφει.Ρε ripper...θα μπορούσες να το εξηγούσες καλύτερα τότε όταν σε ρώτησα εδώ: viewtopic.php?p=2020387#p2020387
Δε πήρα απάντηση...τώρα το εξήγησες καλύτερα αν και με επιθετικό στυλ...τέσπα...πάμε παρακάτω...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ !!!!
-
-
....
ΥΓ ... έχει τραμπολινο πριν το βαθρο ?
ΥΓ #2 ... ΚΑΙ ξερετε όλοι σε πόσες webber-εκδόσεις θα κυκλοφορήσει η φωτο ...
-
Φοράει Strikes και καρφώνει.
-
Δεν μου φαινεται και πολυ κουρασμενος παντως...
Νταξ, με το δικιο του πανηγυριζει ετσι, μεγαλη μερα για το πρωταθλημα. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μες τη μπίχλα είναι η McL του Button
Και γενικώς όλα τα μονοθέσια...πολύ χώμα/σκόνη/βρώμα.
Αστα να πάνε... τα Αμαροκ στην πίστα του Αττάρτ που πήγα σήμερα και οδήγησα λιγότερο βρώμικα ήταν.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Νταξ, με το δικιο του πανηγυριζει ετσι, μεγαλη μερα για το πρωταθλημα.Όταν κερδίζεις και ειδικά με τέτοιο τρόπο, ξεχνάνε όλη τη κούραση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νταξ, με το δικιο του πανηγυριζει ετσι, μεγαλη μερα για το πρωταθλημα.Όταν κερδίζεις και ειδικά με τέτοιο τρόπο, ξεχνάνε όλη τη κούραση.
Ξεθύμανε στο βάθρο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξεθύμανε στο βάθρο;
-
Να γραψω και τα δικα μου τωρα που βρηκα χρονο. Πραγματικα ο,τι και να πω ειναι λιγο. Πρωτα απ ολα η πιστα απεδειξε ολους τους φοβους των 'ειδικων' λαθος. Μια χαρα απαγωγη νερου, η προσφυση ηταν στα λογικα επιπεδα για βροχερο αγωνα, δεν εγινε κανενα ατυχημα στην εισοδο του pit lane, ολα εγιναν αψογα και ειδαμε φοβερο αγωνα! Κατα την αποψη μου πολυ σωστη η αποφαση να διακοπει ο αγωνας στην αρχη αλλα μετα απο αυτο τοσοι γυροι πισω απο το SC ηταν αστειο! Μπραβο στον Hamilton που δεν παραπονιοταν οσο οι αλλοι!
Ο Alonso τωρα πια το μονο που πρεπει να κανει ειναι να προσπαθει να τερματιζει στο podium και μπροστα απο τον Webber και θα το παρει το πρωταθλημα. Με λιγη τυχη αυτο μπορει να γινει και στην Βραζιλια! Παντως καιρος ηταν ν αλλαξει και η τυχη προς το μερος μας φετος! Πολυ ευχαριστημενος και απο τον αγωνα του Felipe που μας ξαναδινει ελπιδες για το κατασκευαστων. Επισης πολυ καλος αγωνας και απο τον MS!
Το εχω ξαναπει αλλα δεν θα βαρεθω ποτε να το λεω. Αυτη η ομαδα με κανει πολυ περιφανο! Η βελτιωση που εχει πεσει στο μονοθεσιο απο τα μεσα και μετα ειναι η μεγαλυτερη απ ολες τις αλλες ομαδες και αυτο ακριβως κανει την Ferrari την καλυτερη ομαδα στην Formula 1! Παμε Βραζιλια τωρα που λογικα θα ταιριαζει στην F10. Το μονο σιγουρο ειναι πως αυτες οι 2 εβδομαδες θα περασουν πολυ αργα!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
2010vs
1986
Αυτες οι φωτο τραβηχτηκαν 3 αγωνες πριν το τελος της εκαστοτε χρονιας..Και δω νομιζω σταματανε οι συγκρισεις..
Α ρε Αυρτον
Μετά το σημερινό κράξιμο, ας σχολιαστούν πάλι οι συγκεκριμένες φώτο
Μερικά πράγματα δεν επαναλαμβάνονται. Καλώς ή κακώς.
-
@ VassilisAl
Τα προβλήματα στην απορροή των ομβρίων εστιαζόντουσαν στις μεγάλες ευθείες ΙΜΗΟ. Σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες αυτό προκαλούσε πρόβλημα ορατότητας.
Περί φωτογραφιών και συγκρίσεων.
Άλλο το 1986 άλλο το 2010. Σήμερα οι οδηγοί του 1986 δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε 10 γύρους στα σύγχρονα μονοθέσια στους ρυθμούς που γυρίζουν οι τωρινοί οδηγοί. Αντίστοιχα κανείς από τους σύγχρονους οδηγούς δεν θα μπορούσε να κάνει 10 γύρους με τα μονοθέσια του παρελθόντος.
Περί LH τώρα και το χάσιμο της 2ης θέσης.
Βλέποντας εχθές το συμβάν στην μετάδοση του BBC (god bless the Internet) σε στιγμή που εγώ είχα χάσει στη ζωντανή μετάδοση ο LH έκανε παράπονα για τη λειτουργία του διαφορικού και είχε προβεί σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις (μέσα από το team radio). Λαμβάνοντας υπόψη αυτό ΙΜΗΟ, λύνεται και το μυστήριο του πως ο Βρετανός έχασε τη 2η θέση που πρακτικά οδήγησε τον Ιθπανό να κερδιθει την 3η του νικη θε 4 αγώνεΘ....
-
Γιατί ο LH είχε θέμα με τα πίσω ελαστικά και αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε τις ρυθμίσεις του πίσω diff.
Ο Alonso όμως με την υποδειγματική του δυνατότητα να προστατεύει τα ελαστικά του δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Αν και ο LH έκανε ξεκάθαρα λάθος στη Κ1 και πήγε αρκετά wide, χάνοντας το breaking point του.
Πάντως οι οδηγοί έλεγαν ότι λόγω της φρέσκιας ασφάλτου το φως έκανε αντανάκλαση στη βρεγμένη πίστα και δε μπορούσαν να δουν καλά. Όπως και επίσης έκαναν παράπονα για την απορροή των υδάτων και συγκεκριμένα ο Webber στη διάρκεια του red-flag στο Maylander.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα οι οδηγοί του 1986 δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε 10 γύρους στα σύγχρονα μονοθέσια στους ρυθμούς που γυρίζουν οι τωρινοί οδηγοί. Αντίστοιχα κανείς από τους σύγχρονους οδηγούς δεν θα μπορούσε να κάνει 10 γύρους με τα μονοθέσια του παρελθόντος.Σε αυτό διαφωνώ κάθετα φίλτατε. Είμαι σίγουρος ότι και οι μεν και οι δε θα προσαρμόζονταν. Το ίδιο ταλέντο και την ίδια φυσική κατάσταση έχουν τώρα με τότε. Απλά οι παλαιότεροι θα έπρεπε να μάθουν τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά
και οι τωρινοί να ξαναθυμηθούν το χτένι. -
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
2010
vs
1986
Αυτες οι φωτο τραβηχτηκαν 3 αγωνες πριν το τελος της εκαστοτε χρονιας..Και δω νομιζω σταματανε οι συγκρισεις..
Α ρε Αυρτον
Μετά το σημερινό κράξιμο, ας σχολιαστούν πάλι οι συγκεκριμένες φώτο
Fixed:
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Άλλο το 1986 άλλο το 2010. Σήμερα οι οδηγοί του 1986 δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε 10 γύρους στα σύγχρονα μονοθέσια στους ρυθμούς που γυρίζουν οι τωρινοί οδηγοί. Αντίστοιχα κανείς από τους σύγχρονους οδηγούς δεν θα μπορούσε να κάνει 10 γύρους με τα μονοθέσια του παρελθόντος.
Ο Σουμάχερ πότε ξεκίνησε να τρέχει;
Τώρα, και σε ηλικία παπού, τρέχει ακόμα.
Οι τωρινοί δε θα μπορούσαν να κάνουν ούτε στον υπολογιστή 10 γύρους στην τότε εποχή, όχι λόγω κακής προετοιμασίας ή κουλαμάρας, απλά επειδή τότε ακόμα μπορούσες να πεθάνεις 'εύκολα'. Και το ήξεραν αυτό.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ
Αντε τον κωμικό έχει εμβολίσει τα μισά μονοθέσια φέτος. Να φύγει και ο Φέττελ που έχει εμβολίσει τα άλλα μισά.ΡΕΝΤ ΠΟΥΛΟ
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ante out oi abaloi:yahoo:
ΥΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!καλά να πάθουν στην red bull που κατάφεραν να τα κάνουν όλα σκ@τ@
Χε, πλάκα έχουμε...
Είχα να δω τέτοια τσατιλό-χαρά από την εποχή που ο Νάντο σας έτρεχε με τα γαλάζια... Βρε πώς τουμπάρουν οι κ*λοι μας.
Κρατήστε καμια πισινή τουλάχιστον για τον SV... Ferrari είναι αυτή, ό,τι της γυαλίσει το παίρνει.
Korean Grand Prix 2010