-
Σημερα περασα απ το 'στεκι' ...
Τιμη ανταλλαγης 2Κ
πολλα.. νομιζα οτι θα ηταν λιγοτερα..Edit: Στα 588Km, ζητησε για δευτερη φορα βενζινη...
Επειδη ειμαι προβληματισμενος για το μελλον, του εβαλα μονον 10Ε (6,05lt)
Λαδακι εχει ακομη... -
Εδώ σκέφτεσαι να σκάσεις 2 χήνες πριν καν το στρώσεις, τσιγκουνεύτηκες να το γεμίσεις βενζίνη βρε αθεόφοβε?
-
καλα, μην τρελαινεσαι, ζητημα να επαιρνε κανα 2-3Ε ακομα
-
tm, θες να αγοράσεις ένα bmw 650gs και να το μετανιώσεις σε 15 μέρες;
-
εσύ θα το μετανιώσεις πριν το αγοράσεις καν.
-
τουλάχιστον μπορείς να βρεις το δικό σου έξω απ την καφετερια
(βγαιναν σε αρκετά χρώματα και όχι μόνο σε γκρι.ασημι σαν το v strom ) -
Μην μου πεις οτι πηρες το bmw??
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τουλάχιστον μπορείς να βρεις το δικό σου έξω απ την καφετεριαφυσικά και θα το βρεις γιατί θα είναι το μόνο.
οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες αντιλαμβάνονται εν καιρώ το μέγεθος της και δεν τα μοστράρουν εκεί που ο κόσμος πάει να απολάυσει θέαμα.απο την άλλη σίγουρα σηματοδότουν το ιατρικό παρκινκ στα δημόσια νοσοκομεία.
(μαύρα είναι τα περισσότερα στρώματα )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μην μου πεις οτι πηρες το bmw??Όχι ακόμα, δεν βρήκα χρόνο (και φίλο-γνώστη ) για παω να δω από κοντά καμία.
Σκέφτομαι να πάω για funduro, ώστε να πέσει το budget ή και για suzuki dr-z (400ψψ)γουοναμπί θα μας πεις ότι το βεστρομ απευθύνεται σε κοννοισέρ όπως τα moto guzzi, άραξε.
-
Βρε Σαρμαδάκο, τι σχέση έχει το drz με τη funduro?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βρε Σαρμαδάκο, τι σχέση έχει το drz με τη funduro?μία σημαντική:
τα βρίσκεις σε τιμές γύρω στα 2500 ευρώταύρε, πρώτη μηχανή θα ναι.
και mz να μου δώσεις, μια χαρά θα μου φανεί -
Δεν είπα οτι θα σου φανεί 2 τρομάρες. Απλά οτι είναι άσχετα μεταξύ τους. Και σαν κατηγορίες και οδηγικά.
Εγώ δε θα πω τι θα έπαιρνα με 2500-3000, θα φανώ γραφικός.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γουοναμπί θα μας πεις ότι το βεστρομ απευθύνεται σε κοννοισέρ όπως τα moto guzzi, άραξε.
άμα ήταν πραγματικοί κοναισεσέρ οι μοτο γκουτζάδες θα πέρνανε βεστρομ
ο chuck norris ονειρεύεται να πάρει βεστρομ
το άραξε πες στο σε κανένα ομόσταυλό σου ελικοφόρο με 1150 σε κίνηση στο κέντρο.
'αράζουν' συχνά πυκνά. τυχαίο? θα θελες...πάρε multistrada μτχ ρε!
ο σωστός ο επαναστάτης γιατρουδάκος τέτοια παίρνει.κόκκινο οι γκομενιάρηδες μαύρο οι ροκάδες.
να σου στείλω κάτι παππούδες με εμμηνόπαυση που έχουμε δω χάμω, να συνταγογραφήσεις να γιατρευτούν αμά δεν έχεις cash right nowσοβαρά στα 2500 θα έπαιρνα Transalp 650.
-
τελικα, το ερωτημα παραμενει..
Δεν σας φαινονται πολλα 2Κ Ε για τη συγκεκριμενη ανταλλαγη?
υπενθυμιζω οτι μιλαμε για ενα RS50 τελη του 2010 με 610Km και ενα RS 125 του 2009 με 0 Km .. -
καλά ρε τρόμπα γιατί δε πήρες κατευθειαν το 125αρι κ μόλις τρεις μήνες μετά ψάχνεσαι να το πουλήσεις?
καινουργια κ τα δυο τί διαφορά τιμής έχουν? αυτή τη διαφορά να του προτείνεις κ λίγο παραπάνω. έτσι κ αλλιώς κ τα δυο τελείως αντιεμπορικά είναι.
αυτό βέβαια δε σε εμποδίζει να βάλεις κ μια αγγελία στο car gr να δεις αν κάποιος ψάχνει να πάρει κάτι σα τη μηχανή σου. έτσι κ αλλιώς καινουργιο είναι αυτό που έχεις, οπότε όποιος το δει θα το πάρει!
η μανούρα με car gr ειναι αν είσαι αγοραστής που πρέπει να πηγαίνεις εσύ να βλέπεις τα προς πώληση σε διάφορα μέρη (εγώ έτρεχα μέχρι κ Χαλκίδα ) κ να καταλαβαίνεις αν ο άλλος λέει ψέματα. Αν πουλάς, έρχεται ο άλλος 5 λεπτά, όποτε σε βολεύει εσένα, λες κ δυο κουβέντες κ τερμα.
από εκεί κ πέρα, δεν πας να βγάλεις το μεγάλο δίπλωμα να πάρεις μια σοβαρή μοτεσυκλετούλα να γουστάρεις κ να ξεμπερδεύεις για πολύ καιρό? αφού γουστάρεις δυο τροχούς τελικά, πάρτο απόφαση, να γλυτώσεις από την διχρονίλα κ τους χορούς της...ροπής με το σασμάν. -
δεν ειναι ο ερωτας παιδι της λογικης!
σιγα σιγα ανακαλυπτω ρε φιλος και η εμπειρια δεν ειναι οπως η γνωση που μπορεις να την μεταδωσεις.. θα πρεπει καποια πραγματα να τα δεις πρωτο χερι..
Οταν πηρα το rs50, δεν ειχα διπλωμα για περισσοτερα cc, οποτε 'αρκεστηκα' σε αυτο.. οπως και να το κανουμε, το μηχανακι ειναι κουκλα
τωρα εχω διπλωμα για 125ψψ η 33 αλογα... το rs125 που εχει εκει ειναι ακομα πιο
Η διαφορα τους καινουρια ειναι γυρω στο 1,5Κ.. Στην ουσια, μου αγοραζει το δικο μου 2,5Κ και μου πουλαει το αλλο 4,5Κ
μεγαλυτερο οχι! (ακομα.. )
Κυκλοφορει ενα Hornet ασπρο/κοκκινο (το εχει συναδελφος).. θα ηθελα να ειναι το επομενο μηχανακι μου, οταν μεγαλωσω λιγο! -
μήπως το 125αρι εχει 5 χλρ?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1194292/
αν είναι έτσι, πες του να σου κάνει κ δώρο δυο σέρβις κ τη μεταβίβαση κ προχώρα άμεσα! -
Φιλε μου καλημερα. Το μικρο διπλωμα δεν ειναι πια μεχρι 125 αλλα μεχρι 25kw ή για παραπανω ενα συγκεκριμενο λογο βαρους/δυναμης http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362
Που σημαινει οτι με τα 5Κ αυτα μπορεις να παρεις 250αρι ninja ή ακομα και το cbr που εχει κ abs
-
σωστος, λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα για το 125ψψ..
Αμεσως μετα γραφω για ανω οριο 33 Hp... -
Αααα οκ, ειπα μηπως δεν το γνωριζες και κοιτουσες αποκλειστικα μεχρι 125. Με το καλο η αγορα!!
Life in 2 (strokes)