-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα επειδή διαβάζεις τι γράφουν μόνο τα περιοδικά που το βγάζουν πρώτο και καλύτερο, no matter what, έχεις τέτοιο καημό. Όταν φτάσεις στο σημείο σε μερικά χρόνια να έχεις οδηγήσει και 5-6 άλλα ανάλογα αυτοκίνητα θα αλλάξουν άρδην οι απόψεις σου...το αυτό και για το Polo...επισης σε μερικά χρονακια θα αντιληφθεί ποια μοντέλα ειναι ακομα φρέσκα, ποιά χαιρεσαι να τα βλέπεις δλδ, άρα και πόσο πιο μπροστά ήταν σχεδιαστικά απο τον ανταγωνισμό.
εκει να δεις αναθεωρήσεις που θα ρίξεις...
-
Ορθότατη παρατήρηση, ειδικά απ' τη στιγμή που υπάρχουν Φάουβε στην κουβέντα...
-
Καλο ειναι να δοκιμασει πριν αγορασει οποιοδηποτε μοντελο απο αυτα που εχει καταληξει
-
Και τι θα καταλάβει?? Ούτε δίπλωμα δεν έχει. Σε αυτή τη φάση παίρνεις ότι σου αρέσει (ή μάλλον ότι νομίζεις ότι σου αρέσει) ή ότι συναινέσει ο μπαμπάς να πάρεις.
-
Καποιος να πει και για τα λαδακια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καποιος να πει και για τα λαδακιαΘωμα, δεν καταλαβαινω τι γραφεις
Οσο για τα υπολοιπα, αρχικα θα τα δοκιμασω στανταρ και τα δυο και μετα θα αποφασισω, αλλα μου φαινεται οτι θα καταληξω στο ibiza .... Τωρα, αν δεν ειμαι πια γκρουπας καποια στιγμη στη ζηω αυτο θα δειξει.. παντως τωρα δυο εχω να πω: Audi RS6 VW Golf GTi
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μα επειδή διαβάζεις τι γράφουν μόνο τα περιοδικά που το βγάζουν πρώτο και καλύτερο, no matter what, έχεις τέτοιο καημό. Όταν φτάσεις στο σημείο σε μερικά χρόνια να έχεις οδηγήσει και 5-6 άλλα ανάλογα αυτοκίνητα θα αλλάξουν άρδην οι απόψεις σου...το αυτό και για το Polo...
επισης σε μερικά χρονακια θα αντιληφθεί ποια μοντέλα ειναι ακομα φρέσκα, ποιά χαιρεσαι να τα βλέπεις δλδ, άρα και πόσο πιο μπροστά ήταν σχεδιαστικά απο τον ανταγωνισμό.
εκει να δεις αναθεωρήσεις που θα ρίξεις...
Γιατί απορρίπτετε και οι 2 το να αρέσει σε κάποιον το Polo; Μήπως πέφτετε κι εσείς στα στερεότυπα των περιοδικών αυτοκινήτου που κατηγορείτε(τα ιταλικά που έχουν ψυχή μπλά μπλά); Είπαμε, δεν είναι η επιτομή της αυτοκίνησης, αλλά είναι μια χαρά αυτοκίνητο.
-
1ον ποιός εγραψε ότι δεν ειναι μια χαρά αμάξι; (και 2 χαρές και 3 και 13)
2ον ποια στερεότυπα σε ποιά περιοδικά;; με μπέρδεψες με άλλο συμφορουμά που έχει πάνω από δεκατεσσερις χιλάδες ώρες στο μπάκετ του... προέδρου αγκαλιά με τα περιοδικά. εγώ τουλάχιστον το τελευταίο περιοδικό που αγόρασα ήταν γύρω στο 2003-4 και βέβαια ηταν ξενόγλωσσο EVO
3ον και καλύτερο
-
Παιδες, πηγα και στις δυο αντιπροσωπειες (Κατακη και ΕΤΕΑ) και καταληγω με κλειστα ματια στο ibiza... λογω υψους, ομως, 1,88 βλεπετε, ο χωρος για τα ποδια μου ηταν ανεκτος οχι ομως πολυ ανετος. Θα μου πειτε, 'τι περιμενες? με τετοιο υψος...' Ετσι λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει καποιο παρομοιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε. Ακομα θα ηθελα να ρωτησω ποιες διαφορες θα δω στο αυτοκινητο, εντος και εκτος πολης, αν βαλω 17αρες και οχι 16αρες ζαντες?
-
Να μην βαλεις 17αρες η αποψη μου. Δεν θα δεις πολλες διαφορες στην πραγματικοτητα υπερ σου.
Υποθετικα θα εχεις λιγο μεγαλυτερη τελικη (κουραφεξαλα, ετσι κι αλλιως μικρη διαφορα κανει πχ το 212 απο το 210 χλμ/ωρα, αν ποτε τα φτασεις σε καποιον δρομο).
Επισης υποθετικα θα εχεις χειροτερες ρεπριζ (ειναι θεμα ροπης αδρανειας αυτο, η 17αρα ζαντα εχει μεγαλυτερη ροπη, εφοσον η μαζα της ειναι λιγο πιο μακρια κατανεμημενη απο τον αξονα, αρα θελει περισσοτερη δυναμη για να επιταχυνθει με την ιδια γωνιακη επιταχυνση), επισης ομως κουραφεξαλα αφου η διαφορες θα ειναι της ταξης λιγων δεκατων.
Οπτικα ειναι αναλογα το αυτοκινητο αν του παει παραπανω η 17αρα ή οχι.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την 17αρα θα εχεις μικροτερο προφιλ ελαστικο, αρα περισσοτερους κραδασμους, θορυβους, χτυπηματα και χειροτερη αποσβεση, με περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις ζημια στην ζαντα ή παραπανω (αν και δυσκολα σε κατι αλλο εκτος της ζαντας) απο καποια βουτια στις ελληνικες λακουβες. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να μην βαλεις 17αρες η αποψη μου. Δεν θα δεις πολλες διαφορες στην πραγματικοτητα υπερ σου.
Υποθετικα θα εχεις λιγο μεγαλυτερη τελικη (κουραφεξαλα, ετσι κι αλλιως μικρη διαφορα κανει πχ το 212 απο το 210 χλμ/ωρα, αν ποτε τα φτασεις σε καποιον δρομο).
Επισης υποθετικα θα εχεις χειροτερες ρεπριζ (ειναι θεμα ροπης αδρανειας αυτο, η 17αρα ζαντα εχει μεγαλυτερη ροπη, εφοσον η μαζα της ειναι λιγο πιο μακρια κατανεμημενη απο τον αξονα, αρα θελει περισσοτερη δυναμη για να επιταχυνθει με την ιδια γωνιακη επιταχυνση), επισης ομως κουραφεξαλα αφου η διαφορες θα ειναι της ταξης λιγων δεκατων.
Οπτικα ειναι αναλογα το αυτοκινητο αν του παει παραπανω η 17αρα ή οχι.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την 17αρα θα εχεις μικροτερο προφιλ ελαστικο, αρα περισσοτερους κραδασμους, θορυβους, χτυπηματα και χειροτερη αποσβεση, με περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις ζημια στην ζαντα ή παραπανω (αν και δυσκολα σε κατι αλλο εκτος της ζαντας) απο καποια βουτια στις ελληνικες λακουβες.Κατανοησα αυτα που μου λες, αλλα στο special edition δεν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις με κατι διαφορετικο. Εχεις να προτεινεις καποια λυση?
-
Ο χρήστης ApostolosVW έγραψε:
Κατανοησα αυτα που μου λες, αλλα στο special edition δεν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις με κατι διαφορετικο. Εχεις να προτεινεις καποια λυση?
αν δεν κινεισαι αρκετα σε πολη ή τελοσπαντων δεν υπαρχουν κακοτεχνιες εκει που κινεισαι κρατα αυτες και μην αγχεσαι.
Διαφορετικα, πολυ απλα παραγγελνεις και ενα σετ 15αρες τις οποιες αλλαζεις πριν καν κουνησεις το αυτοκινητο. Επειτα πουλας τις **αφορετες **17αρες -θαρρω πως θα φυγουν ευκολα, πριν 1-2 χρονια θα σου ελεγα 'για πλακα'.
αν δεν απατωμαι, μς τις 15' θα εχεις κ καλυτερες τιμες στα ελαστικα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κατανοησα αυτα που μου λες, αλλα στο special edition δεν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις με κατι διαφορετικο. Εχεις να προτεινεις καποια λυση?
αν δεν κινεισαι αρκετα σε πολη ή τελοσπαντων δεν υπαρχουν κακοτεχνιες εκει που κινεισαι κρατα αυτες και μην αγχεσαι.
Διαφορετικα, πολυ απλα παραγγελνεις και ενα σετ 15αρες τις οποιες αλλαζεις πριν καν κουνησεις το αυτοκινητο. Επειτα πουλας τις **αφορετες **17αρες -θαρρω πως θα φυγουν ευκολα, πριν 1-2 χρονια θα σου ελεγα 'για πλακα'.
Κι εγω το σκεφτηκα.... αν δεν παω για 17αρες θα παω σιγουρα για 16αρες... εκει λες να εχω θεμα?
-
Δες μηπως απο εκει που θα το παραγγειλεις μπορουν να σου φορεσουν τις 16αρες.
-
Δες μηπως απο εκει που θα το παραγγειλεις μπορουν να σου φορεσουν τις 16αρες.Θα το δω... αν και απο αναλογες απαντησεις σε ερωτησεις αλλων μελων σε αντιπροσωπειες, διαπιστωσα πως δεν γινεται...
-
Δες τοτε μηπως καποιος που εχει 16αρες θελει 17αρες και τις κανεις τραμπα.
-
Δες τοτε μηπως καποιος που εχει 16αρες θελει 17αρες και τις κανεις τραμπα.Θα το ψαξω.... ελπιζω να γινεται παντως αμα ειναι να μην γινεται, ξεκιναω μ'αυτες κι αν αντιμετωπισω προβλημα, βλεπω...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ 15 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 7000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ 4000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΙΣΧΥΗ ΑΥΤΟ ? ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΩΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 3 ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ,ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ?
-
Κατ'αρχας καλο θα ηταν να πας μια βολτα με τον πατερα σου στο λογιστη σας για να σας κατευθυνει. Αν θες να παρεις μια πρωτη ιδεα κοιταξε εδω http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12229 τα τεκμηρια που θα ισχυουν για τα αυτοκινητα το '12.
-
ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Άπειρος νέος ψάχνει....αυτοκίνητο!