-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο 2ο βίντεο βλέπω λίγο καλύτερη λαβή και στάση. Όχι ότι είναι λάθος ο τρόπος σου, απλά το απολύτως σωστό περιλαμβάνει τα εξής:** Η παλάμη της χείρας υποστηρίξεως καλύπτει την θέση του γεμιστήρα** για δύο λόγους: 1. Καλύτερη σταθεροποίηση και 2. Ούτως ώστε να μην φύγει ο γεμιστήρας σε περίπτωση κατά λάθους απασφάλισης του. Ελαφρώς λυγισμένα γόνατα και αγκωνές. Τα μεν πρώτα για να χαμηλώσεις το κέντρο βάρους και τα δε δεύτερα για απορροφήσουν την ανάκρουση και να μην μεταφερθεί η δόνηση στο σώμα χαλώντας την ισορροπία και την σκόπευσή σου. Επίσης, φαντάζομαι ότι πάντα παίρνεις πρώτα την 'σκάλα' (τζόγο) της σκανδάλης πριν ανοίξεις πυρ για να μην χαλάσει η σκόπευση σου. Κατά τα άλλα βλέπω γενικά μια σωστή διαδικασία βολής.Μέτρα Ασφαλείας: Όπλιση και πυροδότηση χωρίς γεμιστήρα και (θεωρητικά) χωρίς φυσίγγιο στην θαλάμη κατά το πέρας βολών. Κάποιος που δεν τα έκανε αυτά, παραλίγο να με στείλει στον άλλον κόσμο πριν μερικά χρόνια...
ΥΓ: Πως σου φάνηκε το περίστροφο; Προσωπικά προτιμώ τα πιστόλια αλλά εκτιμώ και την απλότητα του περιστρεφόμενου μύλου.
αυτο και μονο!βλεπεις ολα σχεδον τα βιντεο (ακομη και απο επαγγελματιες στρατιωτικους και σωματοφυλακες ) και σχεδον κανεις τους δεν εχει την παλαμη στον γεμιστηρα!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
θα πάρω τις παρατηρήσεις σου σοβαρά και την επόμενη Κυριακή θα τις εφαρμόσω.
σωστός και στα μέτρα ασφαλείας που λες αλλά αν δεις στις φωτογραφίες μου στο φεις,https://www.facebook.com/media/set/?set=a.130169563684983.12260.100000758214817&type=3 το κλείστρο μετά την τελευταία βολή μένει πάντα ανοιχτό,ποτέ κλειστό.
εξυπακούεται ότι έχει ελεγχθεί η θαλάμη ότι είναι χωρίς φυσίγγι.
τώρα με τα 9αρια η επιτυχίες μου δεν υπερβαίνουν το 20%
που εκτινάσσετε πάνω απο το 70% με το colt 0,38 και την κάνη των 6 ιντσών,είναι ένα όπλο άλλης φιλοσοφίας και φανταστικό,σου πρωτινό να το δοκιμάσεις.Δοκίμασέ τα και πες μου αν είδες διαφορές.
Για το κλείστρο το ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου. Απλά είναι κάτι που από συνήθεια πρέπει να γίνεται σε όλα τα όπλα. Από 9άρια πιστολάκια μέχρι H&K MG3 και Browning M2. Στα τυφέκια ειδικά εύκολα γίνεται η .
Ναι, αρκετός κόσμος τα πάει καλύτερα με τα περίστροφα αν και είναι θέμα εξοικείωσης νομίζω. Αγάπησε το όπλο σου και μάθε τα χούγια του, όπως έλεγα στους στρατιώτες μου!
Είσαι τεχνικός κατ' επάγγελμα, οπότε είμαι βέβαιος ότι τα περνάς με κοίλου κάνης και συντηρήσεως μετά το πέρας των βολών.
-
έχει δίκιο ο REALZEUS,άλλο αν δεν το εφαρμόζουμε στην πράξη,έχω δει γεμιστήρα να φεύγει από λάθος κατά την διάρκεια αγώνα,και σκύβοντας να τον πάρει ο αθλητής πυροβολεί ταυτόχρονα με την βολίδα να σκάει σχεδόν πάνω στο πόδι του.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Στο 2ο βίντεο βλέπω λίγο καλύτερη λαβή και στάση. Όχι ότι είναι λάθος ο τρόπος σου, απλά το απολύτως σωστό περιλαμβάνει τα εξής:** Η παλάμη της χείρας υποστηρίξεως καλύπτει την θέση του γεμιστήρα** για δύο λόγους: 1. Καλύτερη σταθεροποίηση και 2. Ούτως ώστε να μην φύγει ο γεμιστήρας σε περίπτωση κατά λάθους απασφάλισης του. Ελαφρώς λυγισμένα γόνατα και αγκωνές. Τα μεν πρώτα για να χαμηλώσεις το κέντρο βάρους και τα δε δεύτερα για απορροφήσουν την ανάκρουση και να μην μεταφερθεί η δόνηση στο σώμα χαλώντας την ισορροπία και την σκόπευσή σου. Επίσης, φαντάζομαι ότι πάντα παίρνεις πρώτα την 'σκάλα' (τζόγο) της σκανδάλης πριν ανοίξεις πυρ για να μην χαλάσει η σκόπευση σου. Κατά τα άλλα βλέπω γενικά μια σωστή διαδικασία βολής.
Μέτρα Ασφαλείας: Όπλιση και πυροδότηση χωρίς γεμιστήρα και (θεωρητικά) χωρίς φυσίγγιο στην θαλάμη κατά το πέρας βολών. Κάποιος που δεν τα έκανε αυτά, παραλίγο να με στείλει στον άλλον κόσμο πριν μερικά χρόνια...
ΥΓ: Πως σου φάνηκε το περίστροφο; Προσωπικά προτιμώ τα πιστόλια αλλά εκτιμώ και την απλότητα του περιστρεφόμενου μύλου.
αυτο και μονο!βλεπεις ολα σχεδον τα βιντεο (ακομη και απο επαγγελματιες στρατιωτικους και σωματοφυλακες ) και σχεδον κανεις τους δεν εχει την παλαμη στον γεμιστηρα!
Έχω ρίξει σκατό για αυτό το θέμα σε μόνιμο Υπαξ που το 'παιζε Ράμπο...
-
-
SIG SAUER 1911 SPARTAN το έχω ερωτευτη,γ@μ@μ@ν@ ΔΝΤ
Uploaded with ImageShack.us
http://www.guns-gr.com/2012/01/sig-saue ... .html#more
-
SIG SAUER 1911 SPARTAN το έχω ερωτευτη,γ@μ@μ@ν@ ΔΝΤ
Uploaded with ImageShack.us
http://www.guns-gr.com/2012/01/sig-saue ... .html#more
Δεν είναι κακό φυσικά, όντας Colt 1911, αλλά δεν θα το επέλεγα. Θα κοιτούσα κάποιο με stepping A1.
-
θα το έσπερνα (αν μπορούσα) μόνο και μόνο για το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ,σαν συλλεκτικό.
-
Σε αυτό δεν διαφωνώ. Αλλά σαν όπλο το Α1 έχει αρκετές βελτιώσεις ουσίας. Ακόμα και τώρα, το προτιμώ σε σχέση με τα σύγχρονα 45άρια, όχι γιατί είναι καλύτερο (που φυσικά δεν είναι) αλλά λόγω γνώσης της κάθε ιδιαιτερότητάς του. Να είχε πιο μεγάλο γεμιστήρα μόνον θα ήθελα, αλλά για αυτοπροστασία οι 6+1 (καλό είναι να μη βάζεις 7 στον γεμιστήρα) είναι επαρκείς αν ξέρεις σημάδι.
-
+
(ναι ειναι beta drum αλλα δουλευει )μετανοειτε απιστοι!
-
αλήθεια ποιος χρειάζεται γεμιστήρα των 100 φυσιγγίων για το glock του.
-
αλήθεια ποιος χρειάζεται γεμιστήρα των 100 φυσιγγίων για το glock του.κανεις αλλα εφοσον κανεις την κα%λα σου γιατι να μην την κανεις με στυλ?
-
αλήθεια ποιος χρειάζεται γεμιστήρα των 100 φυσιγγίων για το glock του.Είναι για μετατροπές αυτόματης βολής. Βέβαια κανείς δεν τους είπε ότι δεν αντέχει η κάννη...
-
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ
απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η μαλακία του ανθρώπινου είδους.
-
Ο χρήστης zombie έγραψε:
Youtube VideoΚαι ηλίθιος και επικίνδυνος! Πως και δεν κοίταξε μέσα στην κάννη, όπως κάνει το Κογιότ στο Road Runner...
-
Aκριβώς τα ίδια είπα κι εγώ όταν είδα τη συνέχεια μετά την εμπλοκή!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Aκριβώς τα ίδια είπα κι εγώ όταν είδα τη συνέχεια μετά την εμπλοκή!Γιάννη ήμουν Αξιωματικός-Ελεγκτής Βολής σε βολές ατομικού οπλισμού, όταν ένα G3 παθαίνει εμπλοκή (θέση βάλλοντος εκ του ορθίου) και ο στρατιώτης γυρίζει ατάραχος με το όπλο να σημαδεύει την μισή Επιλαρχία και λέει: 'Εμπλοκή κ. Υπίλαρχε'. Περιττό να σου πω ότι ήταν από τις λίγες φορές που είδα Διοικητή να καλύπτεται στο έδαφος. Το τι χέσιμο έφαγε ο Στρ, δεν λέγεται...
-
Κυνήγι, Σκοποβολή, Όπλα etc ( ΝΟΜΙΜΑ ! )