-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To ματς δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν το είδα, βρέθηκα όμως μπροστά στην τηλεόραση κανα 3λεπτο πριν τελειώσει. Χάνουμε με 5 -αν θυμάμαι καλα- πόντους, ρίχνουμε 3ποντο, αστοχούμε, παίρνουμε επιθετικό ριμπαουντ και εκει που θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε αρκετά, πεφτει σε μια φάση το ανελέητο ξύλο από τους Ρώσοι, δε σφυρίζεται τίποτα, χάνουμε -όπως είναι φυσικό- την επίθεση και στην αντεπίθεση οι Ρώσοι χλατσώνουν τρίποντο. Αντίο πατρίδα. Ε, αυτές τις πουστιές 'do it like PAO' δεν μπορώ με τίποτα ρε γμτ. Μπορεί να μην άξιζα να πάρω το ματς. Έχω όμως ΜΙΑ ευκαιρία. Γιατί μου τη στερείς ρε @?Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, όσοι είδατε όμως το ματς και αν θυμάστε τη φάση, πείτε μου οτι δεν έγιναν 3 φάουλ στα 24 δευτερόλεπτα...
Έτσι.
-
Παντως, οι Γαλλοι θα προτιμησουν να χασουν για να παιξουν μαζι μας, εκτος κι αν και οι Ισπανοι προσπαθησουν να χασουν αρα θα πεσει γελιο.
-
Για ποιο λόγο να προτιμήσουν εμάς έναντι των τραγικών Σλοβένων;
Και άντε οι Ισπανοι, οι Γάλλοι που στα τελευταία 20 χρόνια μας έχουν κερδίσει 0 (ολογράφως: μηδέν) φορές, με ποια λογική θα μας προτιμήσουν; -
Μα για να εκδικηθούν αγαπητέ.
-
Δεν νομίζω πως οι Ισπανοί έχουν κανένα λόγο να δώσουν το παιχνίδι. Εχουν την καλύτερη ομάδα και πάνε σφαίρα για τον τίτλο που μάλλον θα τον πάρουν και εύκολα. Δεν έχουν λοιπόν κανένα λόγο να ανεβάσουν την ψυχολογία των Γάλλων, της μοναδικής ανταγωνιστικής ομάδας την οποία πιθανότατα θα έχουν αντίπαλο στον τελικό, ούτε εδώ που φτάσαμε έχουν κάτι να κρύψουν για να τους αιφνιδιάσουν.
-
Η δευτερη θεση στον αλλο ομιλο εχει πιο ευκολο ημιτελικο ενω η πρωτη εχει ημιτελικο με Λιθουανία που οπως και να το κανεις δε θες να παιξεις ημιτελικο με τη γηπεδουχο
-
Μάθαμε τι έγινε με Μπουρούση? Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στο β'?
-
Άμα χάσουμε στο χιαστί παίζουμε για το παιχνίδι της εξάδας με τον ηττημένο του Ρωσία-Σερβία.
Σκούρα τα πράγματα. -
Για φιλικό το πάνε το Γαλλία-Ισπανία μέχρι στιγμής. Η περιφερειακή άμυνα των υπερgay δεν είναι ούτε στο 30% σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στους Σέρβους. Σιχάματα...
-
Το ερώτημα είναι, θα βγεί κανένας να τους κράξει όπως έκαναν με εμάς την τελευταία φορά;;
Γελοίο παιχνίδι... -
Έλα μου ντε. Αν είναι τόσο μάγκες όσο θέλουν να δείχνουν, ας ρίξουν μια 20αρα στους Γάλλους και στα @@ τους με ποιον θα παίξουν μετά. Έτσι και μάγκες θα βγουν και θα εκθέσουν τους Γάλλους που είναι ακόμα πιο αδιάφοροι!
-
17 αρκεί?
-
Έμα δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Είναι τόσο απροκάλυπτα αδιάφοροι οι Γάλλοι (δεν βάζει καν Νόα και Πάρκερ) που θα ήταν σκάνδαλο να χάσουν οι Ισπανοί. Άρα το κράξιμο στους Γάλλους, μέχρι νεωτέρας.
Από τους οποίους btw θα φάμε πολύ τάπα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μας κερδίσουν εύκολα, τουλάχιστον αν δεν κάνουμε εμφάνιση τύπου Ρωσσίας.
-
Τουλαχιστον τωρα εχουμε καποιες ελπιδες να κανουμε την υπερβαση...
-
Οι Γαλλοι δεν ειναι πολυ ομαδα στην επιθεση,εχουν ταλεντα που κανουν ξεσπασματα και γιουρούσια,έτσι δεν θα μου κανει εντυπωση αν φαει μερικες ταπες ο Παρκερ απο τους δικους μας.
Παντως δεν ειμαστε σε θεση να παιξουμε με σοβαρη ομαδα,η πορεια μας θα λαβει τελος με τους Γαλλους.
Ελπιζω στην επομενη διοργανωση και εφοσον εχουμε τους ιδιους παιχτες -πλην Ζηση- να δειξουμε κατι καλυτερο.
Θα χασουμε με πανω απο 7 ποντους. -
Εγώ γιατί νόμιζα ότι παίζαμε σήμερα με τη Γεωργία;
-
Αυτόν τον κακομοίρη τον Kaman γιατί όλοι οι άσχετοι τηλεσχολιαστές τον προφέρουν Κέιμαν?
-
Πάντα μου άρεσαν τα παιχνίδια με τη Γαλλία. Κέρδιζε ο καλύτερος.
-
Aμερικάνος ειναι, ανακάλυψε γερμανους προπαππουδες στα 25 του. Εκει τον προφέρουν Κέιμαν.
-
Σαν τον Μπαζαρεβιτς που χε γιαγια Σαλονικια;
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)