-
Να προσέχει τα πεζοδρόμια εκεί στη Δαβάκη ο κύριος Συρίγος, μην σκοντάψει πάλι και πέσει και βρεθούνε τίποτε πρόθυμα παλικάρια να τον βοηθήσουν.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Σε καφεδάκι προηγούμενης ημέρας υπήρξε και κουβέντα περί Φ. Συρίγου. Τελικά δεν τον θεωρώ εγώ μόνο θεό αλλά αρκετός κόσμος. Έκανα λίγο αναζήτηση και βρήκα κάτι καλούδια.
http://www.youtube.com/watch?v=9Nxc0XDfqPM , ως Αλέφαντος
http://www.youtube.com/watch?v=Wr6hm1jYF0w
http://www.youtube.com/watch?v=RWm1UXMDOtI . Στα 2 τελευταία κράζει ιταλοισπανούς για τις μπαζοθέσεις .για τη κλήρωση της Ευρωλίγκα κάποιο σχόλιο; Νταξ' κάπως εύκολος αυτός του ΠΑΟ, σίγουρα ο ευκολότερος απ' τους άλλους, αλλά το σταύρωμα μετά με μία εκ των Μακάμπι/Μπάρτσα ! Ο ΟΣΦΠ μπορεί να έχει λίγο δυσκολότερο όμιλο αλλά ευτυχώς γι' αυτόν έχει σαφώς ευκολότερο σταύρωμα. Οπωσδήποτε χρειάζεται τη πρωτιά ο ΠΑΟ γιατί δε νομίζω να καταφέρει να αποκλείσει μία εκ των παραπάνω με μειονέκτημα έδρας στα πλέυ οφ.
Εγώ πιστεύω ο όμιλος του ΠΑΟ είναι πιο δύσκολος γιατί έχει μέσα 2 ισπανικές....
Τώρα για τα σταυρώματα, με μειονέκτημα έδρας και Μακάμπι, μια χαρά το βλέπω. Με Μπάρτσα, είναι το δύσκολο με ή χωρίς μειονέκτημα. Σε αυτό το σενάριο όμως έχω στο μυαλό μου την περσινή Μπάρτσα, γιατί την φετινή την κερδίζεις εύκολα και με μειονέκτημα εάν δεν βελτιωθεί...Η είδηση όμως είναι αυτή http://www.sportdog.gr/article/5538/allazei-basket-sten-ellada
Μακάρι, γιατι βαρεθήκαμε να κάνουμε πλάκα στα παιδιά του λιμανιού!
-
Λιγο πολυ αναμενομενο. Ακουγεται χρονια τωρα και ισως ειναι η φυσικη καταληξη της πορειας του μπασκετ σε συνδυασμο με τα οικονομικα προβληματα της χωρας. Ισως ετσι δοθει βαρος σε ταλεντα και στο επαρχιακο μπασκετ. Ισως ομως να υποβαθμιστει ακομα περισσοτερο.
-
Η κατασταση με τον δηθεν επαγγελματικο αθλητισμο επρεπε να παρει ενα τελος.
Να ξερουν και οι παιχτες να μην ονειρευονται μεγαλεία και στο τελος να καταληγουν μην εχουν ουτε ενα μισθό για επιβιωση.
Οσοι εχουν πραγματικο ταλεντο θα αναζητουν την τυχη τους και εκτος Ελλαδος. -
Διεγράφη δημοσίευση-πρωτοσέλιδο οπαδικής εφημερίδας = flame bait [Mod]
-
Αρχιζει το ματς...Δυο βλεπω πραγματα βλεπω...Η κερδιζει ευκολα ο παο η το καθαριζει ο σπανουλης μονος!
-
Δεν υπαρχει η διαιτησια στο τελευταιο 3λεπτο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
Ο οσφπ ειναι φανερα καλυτερος.
-
Πολυ αστοχια ρε σεις... τα ευκολα χανουν..
Sent from my GT540
-
Έλεος μια ζωή με τους μαλάκες...
-
-
Θέλω να δω τι τιμωρία θα φάει ο ΠΑΟ για τις φωτοβολίδες. 2000? 3000 ευρώ?
-
Ελα μωρη αρρωστεια...
επειδη το ακουγα μονο απο ραδιοφωνο, ηταν τοσο χαλια το ματς οσο μου φανηκε??
Ο babis πρεπει να ηταν μεσα, πικραααα , ε ασιμωφ αν το ειδες για κανε μια περιληψη.
-
πολυ χαλια για μενα ναι...για τους σπηκερ της ερτ ηταν ενα φοβερο παιχνιδι προπονητων!
για τον Παναθηναικο που επαιζε στην ουσια χωρις play maker καλα ηταν που σταθηκε τοσο πολυ στον αγωνα
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Ελα μωρη αρρωστεια...επειδη το ακουγα μονο απο ραδιοφωνο, ηταν τοσο χαλια το ματς οσο μου φανηκε??
Ο babis πρεπει να ηταν μεσα, πικραααα , ε ασιμωφ αν το ειδες για κανε μια περιληψη.
Ημασταν καλυτεροι σε ολο το ματς. Οι ψηλοι τους ηταν ανυπαρκτοι. Ο Σπανουλης δεν πηρε πολλα σουτ (λογικο) αλλα εκανε ηρωα τον Νεστεροβιτς και τον Ερτσεγκ (!). Πολυ καλο κοουτσαρισμα ο Ντουντα, εβγαλε απειρα ελευθερα σουτ στην επιθεση κι αμα δεν ηταν κακοι οι περιφερειακοι στο σουτ θα κερδιζαμε πολυ πιο ευκολα. Στο τελος εβαλε τον Βασιλοπουλο μονο για την αμυνα και τα καταφερε μια χαρα.
Κατι Καλαθης, Σατο κλπ ειναι λιμα, δευτερης διαλογης, ευτυχως οι δικοι μας δευτερης διαλογης ειτε δεν επαιξαν πολυ (Λουκας), ειτε ειναι εκτος ετσι κι αλλιως (Νιλσεν) που σημαινει οτι εχουμε πιο γεματο ροστερ. -
πω πω πόσο θα αλλάξει η ζωή μου αύριο.... θα ακυρωθεί το μνημόνιο, θα φύγει το ΔΝΤ κ.λπ.
Το ενδιαφέρον είναι πως οι Δημοσιογράφοι που μυρίζονται ότι η παντοκρατορία των Γιαννακόπουλων φτάνει στο τέλος του τα στρίβουν 180 μοίρες....
(ακούστε sport-fm για να καταλάβατε....)
-
-
ο μπάμπης δεν πήρε φέτος διαρκείας αλλά και να 'παιρνε, θα το 'κανε πάσα, γιατί έχει μπουχτίσει απ' τους χουλιγκάνους. Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τις φωτοβολίδες στο τέλος ( μιλάμε για κανονικό hedgehog ) σήμερα το κλίμα ήταν υποφερτό εν συγκρίσει με τις 'υπέροχες/πύρινες ατμόσφαιρες' προηγούμενων ετών.
Το ματς ήταν ελεεινό. Άστοχες και νευρικές οι ομάδες στο μεγαλυτερο μέρος του αγώνα. Ο ΟΣΦΠ ευτύχησε να σοβαρευτεί στο τελευταίο 6λεπτό και να κάνει ορθολογικές επιθέσεις. Ο ΠΑΟ ουσιαστικά έπαζε χωρίς ΔΔ (ο καλύτερος παίχτης του ΟΣΦΠ ήταν ο αρχηγός ρε γμτ) και ο Ζοτς κλασικά τον κράταγε στο παρκέ για να εκτεθεί όσο περισσότερο γίνεται. Στο τελευταίο 10λεπτο που βολόδερνε στο παρκέ θα μπορούσε να βάλει λίγο τον Τέπιτς ο οποίος όσο έπαιξε στο β' 10λεπτο δεν ήταν και τόσο κακός. Επηρεασμένοι και εκτός ρυθμού λόγω τραυματισμών κλπ ήταν και οι Μπατίστ, Νίκολας. Ο τελευταίος πάντως βοήθησε όσο μπορούσε επιθετικά αλλά στο κατέβασμα της μπάλας πάπαλα.
Σημεία που μου εκαναν εντύπωση ήταν η καλούτσικη παρουσία του Σάτο επιθετικά και η άσχημη επίδοσή του αμυντικά, το καλό 3ο δεκάλεπτο του Ερτσέγκ και η αντοχή του Νεστέροβιτς. Ναι ΟΚ, πολύ καλός σέντερ, κουμπώνει εξαρετικά με Σπανούλη, βρήκε και Μπατίστ (ο οποίος είχε σκάσει και στα αντίπαλα πικ ούτε που του περνούσε απ' το μυαλό μετά τη 1η αλλαγή να γυρίσει στον αντίπλαο σέντερ ) στα κάτω του, αλλά διάολε, είναι 35 και πρέπει να 'κατσε μέσα κανά 25λεπτο. Από τους γκαρντ περίμενα τη ζημιά, από αλλού μου 'ρθε -με τη βοήθεια του Σπανούλη φυσικά. -
Ξενέρωσα πάντως... Μαλακία είναι όταν νικάμε...
Δεν σου δίνεται η ευκαιρία να στηλιτεύσεις τις επιλογές του προπονητή, να τα χώσεις στη διοίκηση που δεν βάζει λεφτά να πάρει μπαικταράδες. Να βγεις να κράξεις τον Παπαλουκάμπ, τον Σπανούλη και τον Βαζελόπουλο.
Να στήσεις ρε αδερφέ ένα λαϊκό δικαστήριο.
Τίποτα.. Ξενέρα..ΥΓ: ο Τόμι γιατί διέκοψε το παιχνίδι; Δεν του ανανέωσαν φέτος τη συνδρομή στο σύνδεσμο του βάζελου στην Πάτρα;
ΥΓ2: Μελιτζανοπρόσωπε, υποταγή σε αυτόν που σε έκανε προπονητή.
ΥΓ3: Αγγελόπουλοι ξυπνάτε. 70-30 τους παίζανε και σήμερα. -
O nesterovic ναι μεν ειναι 34 στα 35 , ΑΛΛΑ , εχει βγαλει χρονιες ολοκληρες στο nba , με την γνωστη προπονηση κ προετοιμασια των ομαδων εκει . Δεν νομιζω οτι κουραζεται ιδιαιτερα γτ τα 2 μαξιμουμ παιχνιδια την εβδομαδα ειναι αστειο θεμα σε σχεση με τις χρονιες του στο nba.
-
Πολύ μεγάλη βραδιά για το Θρύλο, ακόμη μεγαλύτερη για την Ιβκοβιτς. Έπαιξε πανέξυπνα, διάβασε και μπλόκαρε τον αντίπαλο, ο οποίος επιθετικά φάνηκε εξαιρετικά προβλέψιμος. Μαγκιά του Ιβκοβιτς που κατάφερε να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορούσε έναν κάκιστο Τεοντοσιτς. Αν ήταν ο Γιαννάκης, θα του χε ξεφύγει το ματς στο σημείο που άρχισαν οι δικοί μας να σουτάρουν τρίποντα και ο Ιβκοβιτς τους κατσάδιασε. Μου άρεσαν πολύ ο Ερτσεγκ και ο Νεστέροβιτς, ο Σπανούλης μέτριος αλλά ουσιαστικός στις ασσίστ. Ο Χαλπερίν με τον Ντούντα θα ξαναφτάσει να αποδίδει εξαιρετικά, σήμερα ήταν πολύ καλός. Κατά τ άλλα μπράβο στους παίκτες και των δύο ομάδων, που κράτησαν χαμηλούς τόνους και δε δυναμίτισαν την εξέδρα.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)