-
Ανάλογα το πως οριοθετεί και ορίζει, ο καθένας την έκφραση 'ποιο πολύ αυτοκίνητο'.
-
Οχι ρε παιδια, εννοει ο ανθρωπος οτι με τα ιδια λεφτα πας μια κατηγορια πανω!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον εννοεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές.Φυσικά αυτό, για τους περισσότερους εδώ μέσα είναι ψηλά γράμματα.
Οχι για ολους .
-
Η έκφραση more car for your money είναι αμερικανόπνευστη, άλλωστε εκεί πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις, και υποδηλώνει ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο απ' ότι θα πάρεις σε κάποιες άλλες εταιρείες . Το μέγεθος μετράει για πολλούς, σε άλλους αρέσει, άλλοι βέβαια θέλουν πάσι θυσία κάτι μικρό για να είναι μανιτζέβελο, αλλά εδώ είναι άλλη περίπτωση.
Δεν αναφέρεται σε κάτι άλλο, π.χ. ιπποδύναμη, επιδόσεις, εξοπλισμό, στυλ αμαξώματος κ.ο.κ. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Μάλλον εννοεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές.
Φυσικά αυτό, για τους περισσότερους εδώ μέσα είναι ψηλά γράμματα.
Οχι για ολους .
Φυσικά. Δεν έχουν όλοι την ίδια φιλοσοφία.
Αν και η λέξη φιλοσοφία εδώ μέσα τείνει προς τη λέξεις 'κολλήματα' και 'οπαδισμός'.Τέλος πάντων. Εγώ πάντα εκτιμούσα και θα εκτιμώ τις Κορεάτικες εταιρείες.
Και όχι ως οπαδός, αλλά ως πελάτης και χρήστης αυτών των αυτοκινήτων.
Πάντα είχα θετικές εμπειρίες και πάντα μου πρόσφεραν πολλά παραπάνω από τις υπόλοιπες αγορές μου.
Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο το θεωρώ δεδομένο ότι θα ξαναγίνω ιδιοκτήτης σύντομα, πολύ σύντομα.Άλλωστε οι υπόλοιπες προτάσεις πάσχουν σε τομείς, που εμένα με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μάλλον εννοεί ότι προσφέρουν ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό σε προσιτές τιμές.
Φυσικά αυτό, για τους περισσότερους εδώ μέσα είναι ψηλά γράμματα.
Οχι για ολους .
Φυσικά. Δεν έχουν όλοι την ίδια φιλοσοφία.
Αν και η λέξη φιλοσοφία εδώ μέσα τείνει προς τη λέξεις 'κολλήματα' και 'οπαδισμός'.Τέλος πάντων. Εγώ πάντα εκτιμούσα και θα εκτιμώ τις Κορεάτικες εταιρείες.
Και όχι ως οπαδός, αλλά ως πελάτης και χρήστης αυτών των αυτοκινήτων.
Πάντα είχα θετικές εμπειρίες και πάντα μου πρόσφεραν πολλά παραπάνω από τις υπόλοιπες αγορές μου.
Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο το θεωρώ δεδομένο ότι θα ξαναγίνω ιδιοκτήτης σύντομα, πολύ σύντομα.Άλλωστε οι υπόλοιπες προτάσεις πάσχουν σε τομείς, που εμένα με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
άλλα πλεονεκτήματα οι κορεάτες... που σίγουρα όμως δεν σου δίνουν πιο πολύ αυτοκίνητο...
πιο πολύ λαμαρίνα ίσως... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
άλλα πλεονεκτήματα οι κορεάτες... που σίγουρα όμως δεν σου δίνουν πιο πολύ αυτοκίνητο...
πιο πολύ λαμαρίνα ίσως...Για μένα το 'ποιο πολύ αυτοκίνητο' είναι μία έκφραση που εμπεριέχει και τα:
- Την (πραγματική) αξιοπιστία (αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα και επισκέψεις στο συνεργείο μόνο για τα τυπικά service).
- Αυτοκίνητο που δεν σου προκαλεί φοβία, ανησυχία και μπελάδες.
- Το φιλικό δίκτυο πωλήσεων που φέρνει πελάτες και δεν τους διώχνει.
- Το σύγχρονο δίκτυο εξυπηρέτησης, με σημεία παρουσίας σε πολλές περιοχές.
- Την καλή και υπαρκτή εγγύηση (και όχι μόνο στα χαρτιά ή στα φόρουμς!)
- Τις καλές τιμές στα αναλώσιμα και στα service
Αν τα παραπάνω δεν τα εντοπίσω σε κάποιον κατασκευαστή, τότε (για μένα) απλά είναι εκτός επιλογών και πλέον 'δεν μου προσφέρει ποιο πολύ αυτοκίνητο' .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
πιο πολύ λαμαρίνα ίσως...Για μένα το 'ποιο πολύ αυτοκίνητο' είναι μία έκφραση που εμπεριέχει και τα:
- Την (πραγματική) αξιοπιστία (αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα και επισκέψεις στο συνεργείο μόνο για τα τυπικά service).
- Αυτοκίνητο που δεν σου προκαλεί φοβία, ανησυχία και μπελάδες.
- Το φιλικό δίκτυο πωλήσεων που φέρνει πελάτες και δεν τους διώχνει.
- Το σύγχρονο δίκτυο εξυπηρέτησης, με σημεία παρουσίας σε πολλές περιοχές.
- Την καλή και υπαρκτή εγγύηση (και όχι μόνο στα χαρτιά ή στα φόρουμς!)
- Τις καλές τιμές στα αναλώσιμα και στα service
Αν τα παραπάνω δεν τα εντοπίσω σε κάποιον κατασκευαστή, τότε (για μένα) απλά είναι εκτός επιλογών και πλέον 'δεν μου προσφέρει ποιο πολύ αυτοκίνητο' .
τα παραπάνω που μου λες εκτός οτι υπάρχουν σε ένα σκασμό εταιρίες δεν το κάνουν πιο πολύ 'αυτοκίνητο'...
-
τα παραπάνω που μου λες εκτός οτι υπάρχουν σε ένα σκασμό εταιρίες δεν το κάνουν πιο πολύ 'αυτοκίνητο'...
Φυσικά μέσω φόρουμ μην περιμένεις να με πείσεις για το ένα 'σκασμό εταιρειών'.
Πείθομαι μόνο από τις εμπειρίες μου και από συγκεκριμένα δεδομένα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φυσικά μέσω φόρουμ μην περιμένεις να με πείσεις για το ένα 'σκασμό εταιρειών'.
Πείθομαι μόνο από τις εμπειρίες μου και από συγκεκριμένα δεδομένα.δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν...
οι αντιπροσωπιες έξω είναι και μπορεί να τις δει ο καθής...διαφέρουν και οι ανάγκες μας... εσύ διαλέγεις την αντιπροσωπεία και το αφτερ σαιλς και εγώ το αυτοκίνητο...
(αν και μετά από σχετική έρευνα βρήκα και το αφτερ... ) -
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας...
Πιο ΠΟΛΥ αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι ...Στη περιπτωση του νεου sportage το οποιο λανσαρεται συντομα κοντα στα 20000 η βασικη εκδοση πειτε μου τι παραπανω εχει ας πουμε το κορυφαιο της κατηγοριας το tiguan??
Και στυλ εχει....και κινητηρες πολυ δυνατους...και ανετο ειναι.....και πολυ ποιοτικο..καλα απο αξιοπιστια ειναι γνωστο πλεον οτι η kia ειναι απο τικς καλυτερες εταιρειες!!
Βεβαια υστερει σε after sales service!!
Μιλω σαν κατοχος ενος sportage 2009... -
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας...
Πιο ΠΟΛΥ αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι ...Στη περιπτωση του νεου sportage το οποιο λανσαρεται συντομα κοντα στα 20000 η βασικη εκδοση πειτε μου τι παραπανω εχει ας πουμε το κορυφαιο της κατηγοριας το tiguan??
Και στυλ εχει....και κινητηρες πολυ δυνατους...και ανετο ειναι.....και πολυ ποιοτικο..καλα απο αξιοπιστια ειναι γνωστο πλεον οτι η kia ειναι απο τικς καλυτερες εταιρειες!!
Βεβαια υστερει σε after sales service!!
Μιλω σαν κατοχος ενος sportage 2009...πλάκα μας κάνεις τώρα...
-
οχι φιλε μου καθολου....πες μου τι παραπανω εχει το νεο tiguan f/l απο το νεο sportage 2011
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
οχι φιλε μου καθολου....πες μου τι παραπανω εχει το νεο tiguan f/l απο το νεο sportage 2011αν δεν το βλέπεις εσύ ο ίδιος τι να σου πω...
δεν θέλω να στην χαλάσω βραδιάτικα... -
φιλε μου το αυτοκινητο δεν εχει ερθει ελλαδα ακομα....τωρα τα γερμανικα περιοδικα 2 τον αριθμο το βγαζουν καλυτερο του σε γενικη βαθμολογια!!!
-
Το εγραψα κ πριν μερικες μερες, 'περισσοτερο' αυτοκινητο δεν υπαρχει. Το ποστ για το οποιο εχει γινει τοση συζητηση αναφεροταν στη σχεση τιμης/ κατηγοριας. Πολυ απλα εκει που στη φιατ με 15Κ παιρνεις μικρο -το πουντο- στην κια παιρνεις το σιντ που ειναι μικρομεσαιο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.
Μην προσπαθειτε να βρειτε τι σημαινει 'πιο πολυ αυτοκινητο' γιατι τα κριτιρια του καθενος ειναι διαφορετικα (βασει των αναγκων του) και φυσικα δεν υπαρχουν 'καλυτερα' η 'χειροτερα' ωστε να καθοριστει αυτο το 'πιο πολυ'.
-
Έπεσα χθες βράδι σε ένα Ceed Facelift 5θυρο, ανθρακί χρώματος. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν Ford αλλά μετά είδα το λογότυπο.
Πολύ όμορφο αμάξωμα, πολύ ωραίο τελικά το facelift. Το αυτοκίνητο μου φάνηκε μεγάλο σε πλάτος ειδικά όταν είδα το ζευγάρι που καθόταν ανετότατα μπροστά.
Πάντως με το χρώμα αυτό και με κάτι νίκελ επιφάνειες μου φάνηκε ψιλοκυριλέ ... -
πραγματικά όμορφο, η νέα μάσκα του πάει πολύ. Κρίμα να πέσει στους 90 ίππους το 1400.
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
πραγματικά όμορφο, η νέα μάσκα του πάει πολύ. Κρίμα να πέσει στους 90 ίππους το 1400.Νομίζω ότι το 1600άρη Ceed είναι μία πολύ καλή πρόταση,με καλές επιδόσεις και προσφέρει πολλά.
Αν το αποφάσιζα αυτό το διάστημα να πάω για ανταλλαγή με το 207, το ποιο πιθανό είναι να κατέληγα με το
Ceed 1.6 LX STYLE ESP με 15500!!
Έχει ακριβώς τον εξοπλισμό που θέλω, χωρίς τις διάφορες ηλεκτρονικές αηδίες που μόνο άγχος προκαλούν και διαθέτει ότι ακριβώς θέλω.Όλοι οι υπόλοιπες προτάσεις/κατασκευαστές/μοντέλα πάσχουν σε διάφορα σημεία. Είτε αυτά είναι το κόστος, είτε ο εξοπλισμός, κλπ...κλπ...
Κάνωλίγο υπομονή όμως, μπας και βρω τίποτα σε μεταχειρισμένο, που να έχει τα 4 πραγματάκια που θέλω...και να πάω σε μία άμεση ανταλλαγή χωρίς πολλά λόγια.
-
δε μου λέτε τα κια απο ασφάλεια αξιοπιστία κρατήματα, κατνάλωση κλπ πως είναι??? εχω ακουσει ότι δεν βγάζουν προβλήματα μηχανικά, ηλεκτρονικά..ισχύει κάτι τέτοιο..αξίζει να αγοράσεις ένα??? υπάρχει βέβαια και η παλιά θεωρία θυμάμαι πριν κάτι χρόνια και έλεγαν ότι κια και χιουντάι είναι άθλιες μάρκες..αν και σε τεστ για ζημιάρικα αυτοκίνητα που έχω δεί είναι πολύ αξιόπιστα..υπάρχει μία μικρή περίπτωση να πάρει ο πατέρας μου αμάξι..αλλα το πολύ μέχρι 15,000..το οποίο θα το οδηγάω και εγώ...προςτοπαρών οδηγάω σαχο 1,1 του 2001 μοντέλο...δε λέω τα έβγαλε τα λεφτά του..είναι κοντά στα 150,000 χλ και τώρα τελευτάια σαν να μου φένετε οτι θ αρχίσει να ζητάει καθώς 2-3 πραματάκια τα χει ζητήσει..πρότεινα λοιπόν του πατέρα μου το vw polo 1.2 tsi λόγο των επιδόσεων που έχει και μαρέσει..αλλά εξωτερικά και εσωτερικά ρε παιδιά ειναι πολύ κλασσικούρα και με ξενερώνει...και πρότεινα και το pro ceed f/l..το οποίο είναι πανέμορφο αλλά χωρίς τόσο γκάζι..πιστευώ βέβαια ότι η μετήσεις σε κατανάλωση στο κια δεν έχουν τεράστια απόκλιση απο την πραγματικότητα σε σχέση με το πολο..σιγά μην έχει 4,5 εκτός και 6,8 εντός..τουρμπο είναι και θα το πατήσεις το γκάζι..τι λέτε εσείς???
KIA Forum