-
Στην γειτονια μου εχουμε πλεον 2 νεα ΚΙΑ Sportage.
Μου καθονται πολυ ωραια στο ματι σε βαθμο που λεω να περασω απο μια αντιπροσωπεια. -
και πολύ καλά θα κάνεις.
μετά το καθημερινό οπτικό βιαΖμό λόγω ΥΕΤΙ.
βγαίνει και σε 1,7 diesel.
δίπλα δίπλα είναι συνήθως και Hyundai. έχει λίγο καλύτερο εσωτερικό. δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις και στο ix35 μια ματιά.μεγείες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μου καθονται πολυ ωραια στο ματι σε βαθμο που λεω να περασω απο μια αντιπροσωπεια.γιατι να χασεις χρονο στην αντιπροσωπεια κ να μην χτυπησεις το θρυοτηλεφωνο των κατοχων,να σου δειξουν τα κατατοπια?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Μου καθονται πολυ ωραια στο ματι σε βαθμο που λεω να περασω απο μια αντιπροσωπεια.γιατι να χασεις χρονο στην αντιπροσωπεια κ να μην χτυπησεις το θρυοτηλεφωνο των κατοχων,να σου δειξουν τα κατατοπια?
Μάλλον είναι πλοικτήτες και τους το έκαναν δώρο στην παραλβή σε βάπορι γιατι ο ένας έχει και 750 και rs6 κλπ.
Για τα ψώνια το έχουν.btw το yeti έιναι οτι πιο βολικο είχα σε αμάξι και ψηνομαι να το ανταλλαξω με 1.6tdi που είδα σήμερα και έχει super τιμη 18κ
-
αποψη για kia picanto, αυτοκινητο του 2005, συχνοτερα προβληματα ? συμπεριφορα ? και καταναλωση περιπου ποσο ?
-
Φίλος μου ψάχνεται για αγορά του 1.6 Proceed. Καμιά γνώμη επί του θέματος γιατί είμαστε ολίγον άσχετοι από ΚΙΑ
-
Αξιοπιστο μηχανικά αν και για οικολογικούς λόγους καπως διστακτικό, απέχει απο σπορτιβ συμπεριφορά (τιμόνι και στησιμο ανθρωπομεταφορέα) σε σχέση με την εμφάνιση του (χαμηλό και 3θυρο), ομορφο σε εμφανιση και ... enough με τα λευκά Proceed. Σε καποιο αλλο χρώμα!
Αλλάζει σε λίγο. Ηδη βγηκε νεο 5θυρο. Γενικά καλο μονο αν ειναι και σε συμφερουσα προσφορά πλέον. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αξιοπιστο μηχανικά αν και για οικολογικούς λόγους καπως διστακτικό, απέχει απο σπορτιβ συμπεριφορά (τιμόνι και στησιμο ανθρωπομεταφορέα) σε σχέση με την εμφάνιση του (χαμηλό και 3θυρο), ομορφο σε εμφανιση και ... enough με τα λευκά Proceed. Σε καποιο αλλο χρώμα!
Αλλάζει σε λίγο. Ηδη βγηκε νεο 5θυρο. Γενικά καλο μονο αν ειναι και σε συμφερουσα προσφορά πλέον.Το 1.4 pro ceed ξεκινά από τα 10700€(ακόμα και η 2η έκδοση sc2 έχει 11380€) και με καλό εξοπλισμό.Βάλε και τα 7 χρόνια εγγύηση και τα 5 χρόνια δωρεάν τέλη .Πόσο να το δώσουν δηλαδή 8 χιλιάρικα ?Οι τιμές είναι δώρο λέμε .Η βλακεία είναι που δε το φέρνουν με τον 1.6 diesel με μια τιμή στα 15000€ π.χ
-
Καποτε το 1,6 εβγαινε περιπου 16000 με 17000€. Αν έχουνκοψει κανα 4000€ μια χαρα θα ειναι.
-
Ενδιαφέρεται σε μπλε και του αρέσει που φέρνει από το σουλούπι του Α3 (σχεδιαστής Audi γαρ). Εσωτερικά πάντως λίγο ψεύτικο ρε παιδιά...
Πότε παίζει να αντικατασταθεί το 3-θυρο; -
σημερα κολλημένος στην κίνηση κοιταγα για ώρα το νέο κια πικάντο...
αυτό με τη διπλή απόληξη...
σχεδιαστικά είναι ένας καραγκιόζης με ρόδες... εμετικό από όποια γωνία και να το κοιτάξεις με αποκορύφωμα την διπλη απόληξη... μάλλον λόγω σπορ καταβολών ...
κρίμα γιατί το προηγούμενο ήταν πολύ ισορροπημένο και ευχαριστό ...
-
Αντιθετως εγω το βρηκα αρκετα ομορφο,πολυ συμπαθητικο ,μπορει να μην ειναι fiat 500 σε εμφανιση αλλα θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει ενα φθηνο σε τιμη αλλα συνολικα καλο αυτοκινητο για την πολη .
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αντιθετως εγω το βρηκα αρκετα ομορφο,πολυ συμπαθητικο ,μπορει να μην ειναι fiat 500 σε εμφανιση αλλα θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει ενα φθηνο σε τιμη αλλα συνολικα καλο αυτοκινητο για την πολη .εγώ το βρήκα εμετικό... και 2-3 χρόνια που θα περάσει ο αέρας του νέου θα είναι ακόμα περισσότερο σαν καρικατουρα...
τις διπλες απολήξεις τι τις θέλαν?
-
μ'αρεσει που ελεγες οτι η εμφανιση ειναι υποκειμενικη
το αυτοκινητακι τα σπαει απο καθε αποψη -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μ'αρεσει που ελεγες οτι η εμφανιση ειναι υποκειμενικη
το αυτοκινητακι τα σπαει απο καθε αποψηη εμφάνιση υποκειμενική είναι , η διπλη αποληψη στην κορεατική κουράδα είναι για γέλια...
-
που να ειχε και 4 δηλαδη...
-
αν το εκαναν βεβαια τιποτα ιταλοι γερμανοι θα ηταν μια υπεροχη στιλιστικη παρεμβαση.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν το εκαναν βεβαια τιποτα ιταλοι γερμανοι θα ηταν μια υπεροχη στιλιστικη παρεμβαση.........Ξέχασες τους Γάλλους...
Ειδικά όμως αν ήταν Ιταλικό θα είχαμε και πανηγύρια...Δυστυχώς όμως είναι Κορεάτικο οπότε, δεν αποτελεί υπέροχη στιλιστική παρέμβαση, απλά ένα χάλι.
-
Πολύ κομπλεξ.
-
KIA Forum