-
Σέρρες... από αντιπροσωπεία τις KIA ...
-
καλησπερα!ενα απο τα αυτοκινητα που σκεφτομαι να παρω ειναι και το πικαντο, ξερετε εαν η κια ειναι αξιοπιστη εταιρια η αν το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει ζημιες?κεφτομαι για τι 1000αρι την απλη η τη μεσαια εκδοση.με ηλιοροφη ποσο κοστιζει?
-
Αυτο που ξερω ειναι οτι η Kia δινει εργοστασιακη εγγυηση 7 χρονια, κατι που ελαχιστες εταιριες (αν οχι μονο η Mitsubishi με 10 χρονια) κανουν...
-
Ο χρήστης lunadark έγραψε:
καλησπερα!ενα απο τα αυτοκινητα που σκεφτομαι να παρω ειναι και το πικαντο, ξερετε εαν η κια ειναι αξιοπιστη εταιρια η αν το συγκεκριμενο μοντελο βγαζει ζημιες?κεφτομαι για τι 1000αρι την απλη η τη μεσαια εκδοση.με ηλιοροφη ποσο κοστιζει?Προχώρα άφοβα, ειδικά το νέο picanto είναι πολύ καλό
-
ο κινητηρας του picanto ειναι daeewoo?
ποτε κυκλοφορησε το νεο μοντελο?
το οφελος αποσυρσης πως υπολογιζεται?για ενα αυτοκινητο του 90 1600 κε ποσα να υπολογισω? -
Ο κινητήρας είναι της Hyundai-Kia.
To μοντέλο κυκλοφόρησε το 11.
Το όφελος απόσυρσης πάει ανάλογα με το κυβισμό που αγοράζεις και όχι με το κυβισμό που αποσύρεις.
Αν αγοράσεις ένα 1.2 φτάνει μέχρι 960 euro.
Σε 1.0 δεν αγγίζει όλο αυτό το ποσό. -
Ο χρήστης lunadark έγραψε:
ο κινητηρας του picanto ειναι daeewoo?
ποτε κυκλοφορησε το νεο μοντελο?
το οφελος αποσυρσης πως υπολογιζεται?για ενα αυτοκινητο του 90 1600 κε ποσα να υπολογισω?Τι daewoo ρε φίλε ?Oλοκαίνουριο μοτεράκι είναι.Το νέο μοντέλο κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και μόλις 3 μήνες.Το όφελος της απόσυρσης έχει να κάνει με τα κυβικά του νέου που θα πάρεις,δηλαδή γύρω στα 500€ για το 1000άρι και κανένα 700άρι αν πάρεις το 1.2.Πάντως σαφώς καλύτερο το picanto 1.2 από το 1.0,μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις,το 1000άρι εκτός πόλης αγκομαχά η διαφορά είναι 500-600€ στην τιμή και η κατανάλωση η πραγματική ίδια ανάμεσα στο 1.0 και 1.2, γύρω στα 6.5-7 λίτρα μικτά.
-
heheh sorry Hyundai εννοουσα αλλα ρωτησα γιατι μερικα μοντελα εχουν κινητηρες αλλων εταιριων, εκτος αυτου ειμαι κ παντελως ασχετη...
για το 1000αρι σκεφτομαι, το 1200 παει παραπανω και καιει περισσοτερα...
το 1,0 3 πορτο βασικη εκδοση θα μου ερθει στα 9000 δηλαδη και το 1,2 10100 περιπου με αυτα που μου ειπατε για την αποσυρση.
μπορω να πιεσω για ακομα καλυτερη τιμη?στο site λεει οτι εχει υπολογιστει 800 ε προσφορα... -
Ταπεινή γνώμη...
α) πήγαινε για το 1.2 (για να μπορείς να κάνεις κανένα ταξιδάκι, πιο άνετα)
β) ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του.Τώρα... κομματάκι χλωμό να σου κάνουν ακόμα καλύτερη τιμή, αλλά άν εχεις πλα πλα, ποτέ δεν ξέρεις
Πήγαινε μια βολτα να το δεις και απο κοντά.Εγώ θα το χτύπαγα σε πρασινάκι φωσφοριζέ χαχα
-
ναι αυτο κ το γαλαζιο μ αρεσει...καποθ ειχα δει το 3θυρο τι 1,0 9200 μα τι γινεται με τισ τιμες????
το 1,2 μου βγαινει ακριβο...μηπως ξερετε τα βασικα χρωματα κ ποσο κοστιζει το μεταλλικο?
-
ΟΚ τότε το χιλιαράκι... Pas mal
Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να πάρεις προσφορά τελική...
-
αυτο θα κανω δευτερα μαλλον αν και σε κανα 2 μηνο-3 μηνο θα το αγορασω...μηπως ξερεις ποια ειναι τα βασικα χρωματα?
-
Λυπάμαι, δεν γνωρίζω...
Και η σελίδα της ΚΙΑ δεν είναι και ότι καλύτερο... -
ναι δεν με βοηθαει και πολυ...ουτε καν καλες φωτογραφιες (του εσωτερικου) δεν εχει
ευχαριστω:) -
Είναι πολύ ωραίο αμαξάκι...
Και γούτσου γούτσου και μικρός τσαμπουκάς -
ναι το νεο μοντελο μου αρεσει πολυ!τα πιο παλια παλι οχι...φερνει στο αγαπημενο μου peugeot 107
-
Αφου σου αρεσε το 107, γιατί δεν περιμένεις λίγο καιρό που θα βγει ο αντικαταστάτης του; (πότε ακριβώς, δεν ξερω...)
-
ειπα να παρω κατι πιο ποιοτικο εσωτερικα...το 107 που ειχα (μοντελο 09) ετριζε εσωτερικα και ηταν μονο 2 ετων
-
Σε αυτό έχεις ένα δικιο...
Πάντως κάνε και ένα test drive για να έχεις μια καλύτερη άποψη -
ναι απο δευτερα θα το ψαξω...ευχαριστω
KIA Forum