-
καλησπερα. ειμαι στην ευχαριστη και κρισιμη θεση να διαλεξω αμαξι..εχω δει πολλα και μαλλον καταληγω σε κατι οπως το polo η to ceed.
αν το εσωτερικο του polo ηταν εστω λιγο αξιοπρεπες δεν θα ειχα κανενα ενδοιασμο.(το βρισκω τουλαχιστον 10 χρονια πισω)
ετσι λοιπον ζητω τη γνωμη σας για το ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε και με ποιο εξοπλισμο.
εχετε να προτεινετε καποιο αλλο αντι αυτων? ευχαριστω ! -
καλησπερα. ειμαι στην ευχαριστη και κρισιμη θεση να διαλεξω αμαξι..εχω δει πολλα και μαλλον καταληγω σε κατι οπως το polo η to ceed.
αν το εσωτερικο του polo ηταν εστω λιγο αξιοπρεπες δεν θα ειχα κανενα ενδοιασμο.(το βρισκω τουλαχιστον 10 χρονια πισω)
ετσι λοιπον ζητω τη γνωμη σας για το ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε και με ποιο εξοπλισμο.
Εσυ πρεπει να αποφασισεις αναλογα την τσεπη σου .
Μονο σε εμενα κανουν για διαφορετικης κατηγοριας αμαξια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μονο σε εμενα κανουν για διαφορετικης κατηγοριας αμαξια;Όχι Βασίλη... είναι διαφορετικής κατηγορίας!
-
ΚΙΑ! Κατα πολυ φθηνοτερο του Πολο και 7 χρονια εγγυησης εναντι 2 του Πολο.
Φθηνοτερα σερβις ο Κορεατης. -
To αμάξι δεν έχει χρονίσει ακόμη και βρίσκεις το εσωτερικό του 10 χρόνια πίσω? Σε άλλα δέκα θα το βρίσκεις ότι είναι 30 ετών, άρα μην ασχολείσαι περεταίρω μαζί του.
-
στην τιμη δεν εχουν και τοσο μεγαλες διαφορες νομιζω...απο την αλλη το ξερω οτι ειναι διαφορετικα αμαξια αλλα ας πουμε οτι ανηκουν στο φασμα που με καλυπτουν και τα δυο.
-
Αν και ειναι διαφορετικης κατηγοριας αυτοκινητα εγω θα 'παιρνα το Ceed...Α!Ριξε και μια ματια στα i30 , C4 , Megane , 207...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To αμάξι δεν έχει χρονίσει ακόμη και βρίσκεις το εσωτερικό του 10 χρόνια πίσω? Σε άλλα δέκα θα το βρίσκεις ότι είναι 30 ετών, άρα μην ασχολείσαι περεταίρω μαζί του.
κανω λαθος για το εσωτερικο?το ρωταω γιατι δεν εχω δει κανενα report που να αναφερεται εκτενως σε αυτο τον τομεα, ενω εμενα με ξενισε απο την πρωτη στιγμη... εχω την εντυπωση οτι δε συναδει με το sport στυλ του εξωτερικου..
-
H μόνη σωστή απάντηση για το πως φαίνεται το εσωτερικό ενός χ αυτοκινήτου, είναι αυτή που θα δώσεις ΕΣΥ στον εαυτό σου, ο γείτονας ή εγώ ότι και να πούμε περισσεύει.
-
Ο χρήστης daffy_parasite έγραψε:
κανω λαθος για το εσωτερικο?το ρωταω γιατι δεν εχω δει κανενα report που να αναφερεται εκτενως σε αυτο τον τομεα, ενω εμενα με ξενισε απο την πρωτη στιγμη... εχω την εντυπωση οτι δε συναδει με το sport στυλ του εξωτερικου..
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ αυστηρο και -κατ' εμε- βαρετο το εσωτερικο του Polo...Αποψη μου;Αφου δεν σου αρεσει,δες και καποιο αλλο αυτοκινητο ή προχωρα για το Ceed...
-
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ αυστηρο και -κατ' εμε- βαρετο το εσωτερικο του Polo...Αποψη μου;Αφου δεν σου αρεσει,δες και καποιο αλλο αυτοκινητο ή προχωρα για το Ceed... [/quote]
νοιωθω σα να γουσταρω μια γκομενα με το τελειο σωμα, αλλα ρε παιδακι μου μου φαινεται πολυ χαλια η φατσα της!!
-
Polo ... Ευρωπαϊκό, φινέτσα, ιστορία, VW, Passat, Golf, Scirocco, Beetle...
Polo ... Πρώτη μούρη...Ceed; Κορεάτικο; Μπλιαχ! Με τίποτα. Σαβούρες τα Κορεάτικα.
Για τους φτωχομπινέδες... Τρε μπανάλ...Τέλος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Polo ...φινέτσαΝα 'σαι καλα ρε Νίκο... με έκανες και γέλασα!
-
Γιατί το ιστορία...
-
Καταρχας μιλαμε για το ceed ή για το proceed (το κουπε ceed)?
Κατα δευτερον για το ceed ενδιαφερεσαι για το 1,6 ή το 1,4 ? -
To polo θα σου βγάζει κοπέλες: Volkswagen Polo - 'Cool' Commercial
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
To polo θα σου βγάζει κοπέλες: Volkswagen Polo - 'Cool' Commercial -
Zμπορ εμφανιση το πολο; Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα οι επιλογες σου...
Fiat bravo κι αγιος ο θεος.
vw polo vs kia ceed ποιο να αγορασω?