-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επιτρέπεται δηλαδή;Πιθανως, αλλα σχεδον σιγουρα ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ.
-
Η φωτο ειναι απο Αυστραλια αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται ή οχι στην Ελλαδα .
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο.Porsche 911 με ceramic brakes μεν και ξανθιά οδηγό αλλά με λάστιχα τα οποία απλά δεν βλεπόντουσαν (κατάσταση slick). Απορώ με τη βροχή αυτών των ημερών το αμάξι πως πήγαινε???
Χρήστο, μήπως έχουμε την επανεμφάνιση της κυρίας με τας keramische bremsen
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα γνωστά Road trains της Αυστραλίας.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο.
Porsche 911 με ceramic brakes μεν και ξανθιά οδηγό αλλά με λάστιχα τα οποία απλά δεν βλεπόντουσαν (κατάσταση slick). Απορώ με τη βροχή αυτών των ημερών το αμάξι πως πήγαινε???
Χρήστο, μήπως έχουμε την επανεμφάνιση της κυρίας με τας keramische bremsen
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1735598#p1735598
Αυτή λές; -
έχει πλάκα
-
Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης αλλά αρκετά φαρδύς για να έχει νόμιμα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές ενώ παράλληλα χωράνε 2 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα. Δεν έχει σημασία το ότι πίσω από το δικό μου είχε άπειρες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να παρκάρουμε στη σκιά. Ο πεζός να πάρει τα κουλά του και να περάσει από τον δρόμο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έχει σημασία αν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης αλλά αρκετά φαρδύς για να έχει νόμιμα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές ενώ παράλληλα χωράνε 2 αυτοκίνητα δίπλα δίπλα. Δεν έχει σημασία το ότι πίσω από το δικό μου είχε άπειρες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι εμείς να παρκάρουμε στη σκιά. Ο πεζός να πάρει τα κουλά του και να περάσει από τον δρόμο.http://www.funnypics.gr/images/katsikia ... aki-01.jpg
http://www.funnypics.gr/images/katsikia ... aki-02.jpg -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σημερα το πρωι ζωο με daewoo lanos δεν ειχε λαστιχα και μας χτυπησε ελαφρα στο πισω μερος του αυτοκινητου μετα απο αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.Ελεος δηλαδη δε παει καλα ο κοσμος κινδυνευει για να παει μια βολτα. Παλι καλα ειχε ασφαλεια και ηταν ευγενικοτατος.ε τοτε γιατι τον λες ζωο ?
-
Γιατί δεν κράτησε απόσταση ασφαλείας
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ένας 51χρονος από το Κασμίρ μόλις είχε αγοράσει μια μικρή κάμερα και την είχε εφαρμόσει στο κράνος που φορούσε ως μοτοσυκλετιστής. Αφού έκανε την πρώτη του βόλτα με αυτήν, είχε ένα ατύχημα, αλλά...
οταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, δεν θυμόταν πώς είχε συμβεί. Βλέποντας όμως το video που είχε τραβήξει, μπόρεσε να θυμηθεί καθαρά. Ευτυχώς έσπασε μόνο ένα πόδι.http://www.youtube.com/watch?v=vVcE_K6U ... r_embedded
στα καλά καθούμενα
Στο Κασμίρ οδηγούν αριστερά;
(Οι δρόμοι τους πάντως, μοιάζουν πολύ με επαρχιακούς ελληνικούς).Εμεινα παλι καλα!!
Στην Ινδια ειναι το μερος αυτο, οποτε ναι, δεξια!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σημερα το πρωι ζωο με daewoo lanos δεν ειχε λαστιχα και μας χτυπησε ελαφρα στο πισω μερος του αυτοκινητου μετα απο αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.Ελεος δηλαδη δε παει καλα ο κοσμος κινδυνευει για να παει μια βολτα. Παλι καλα ειχε ασφαλεια και ηταν ευγενικοτατος.
ε τοτε γιατι τον λες ζωο ?
Γιατι δεν ειχε ουτε λαστιχα ουτε φρενα..Πρεπει να την πληρωνουν οι προφυλακτηρες καθε φορα? >Γιατί δεν κράτησε απόσταση ασφαλείας
Και για αυτος τον λογο αλλα ακριβως απο πανω λεω τον λογο.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σημερα το πρωι ζωο με daewoo lanos δεν ειχε λαστιχα και μας χτυπησε ελαφρα στο πισω μερος του αυτοκινητου μετα απο αποτομο φρεναρισμα του μπροστινου.Ελεος δηλαδη δε παει καλα ο κοσμος κινδυνευει για να παει μια βολτα. Παλι καλα ειχε ασφαλεια και ηταν ευγενικοτατος.
Κ γιατι κυκλοφορει χωρις λαστιχα ( αν ο ποιητης εννοει οτι ειναι φαγωμενα).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιατι δεν ειχε ουτε λαστιχα ουτε φρενα..Πρεπει να την πληρωνουν οι προφυλακτηρες καθε φορα?Ε, γι'αυτο λεγονται προφυλακτηρες!! Απ'το να την πληρωναμε εμεις καλυτερα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ γιατι κυκλοφορει χωρις λαστιχα ( αν ο ποιητης εννοει οτι ειναι φαγωμενα).
Τα λαστιχα που φορουσε ο τυπος ηταν του 2004. Το αμαξι το χρησιμοποιουσε για τη δουλεια του ο ανθρωπος.Δε λεω οτι θελει να κανει αλλα ας βλεπουμε και την ασφαλεια μας ρε γαμωτο ελεος δηλαδη.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Γιατι δεν ειχε ουτε λαστιχα ουτε φρενα..Πρεπει να την πληρωνουν οι προφυλακτηρες καθε φορα?
Ε, γι'αυτο λεγονται προφυλακτηρες!! Απ'το να την πληρωναμε εμεις καλυτερα
Ε ενταξει ρε συ αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Βλεπω να περιφραζω το focus με σιδεριες γυρω γυρω.
-
Μου είπε κάποιος ότι στην Ιταλία αυτοί που καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια, στα καθαρίζουν με το ζόρι και αν δεν τους δώσεις λεφτά σου γρατζουνάνε το αμάξι
Ευτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μου είπε κάποιος ότι στην Ιταλία αυτοί που καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια, στα καθαρίζουν με το ζόρι και αν δεν τους δώσεις λεφτά σου γρατζουνάνε το αμάξιΕυτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.
Αμα μου κανανε κατι τετοιο στο αμαξι θα τους @#$&&@)(@$)@*#)@ το σπιτι.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Μου είπε κάποιος ότι στην Ιταλία αυτοί που καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια, στα καθαρίζουν με το ζόρι και αν δεν τους δώσεις λεφτά σου γρατζουνάνε το αμάξιΕυτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.
Δε νομιζω ρε συ, μαλλον ετσι τα διαδιδουν για να δινουμε. Φανταζεσαι να γινοταν αυτο επι κανα μηνα πχ??? Ε με το που θα τους εβλεπαν στα φαναρια θα κατεβαιναν ολοι να τους πλακωσουν... Δεν τους παιρνει τους μαφιοζους να βαζουν χερι κ στα αυτοκινητα μας μεσω των δουλων τους
Και λυπαμαι που χρησιμοποιω αυτες τις εκφρασεις αλλα δε μπορω να βρω καλυτερες για να περιγραψω αυτη την κατασταση
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ευτυχώς δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο εδώ.. μέχρι τώρα.Τις προάλλες ένα πιτσιρίκι οχτώ-μισή ώρα το πρωί πήρε το θάρρος και άρχιζε να καθαρίζει το παρμπρίζ, ενώ εγώ μέσα είχα το βλέμμα του < καθήστε, θα βρω εικόνα>
γνέφοντας, αρνητικά ενώ από μέσα προσπαθούσα να μην μπλέξω τα επιφανειακά με τα επικαμπύλια ολοκληρώματα που τα έδινα σε λίγα λεπτά, και μόλις ξεκίνησα, μου πετάει μία 'λασπιά' με το μια βούρτσα που είχε πάνω στο παρμπρίζ όλη δικιά μου. Συνέχισα προς σχολή.Πέρασα πάντως!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]