-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=266987Τι ζώα, σχεδόν κανένας δε φοράει κράνος.
Αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι στις πορείες ΔΕ γίνονται [α/δυσ]τυχήματα. Είναι νόμος της φύσης!
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Βέββαια ειναι και το άλλο. Οδηγός αγώνων και δεν κάνει εξετάσεις? ΑΑν δηλαδή του τύχαινε στον αγώνα παίζει να είχαμε και θύματα....Kanei.... Kai anw ton 45 prepei na kanei kai kardiografhma.....
-
Εξετάσεις κάνουν. Ομως τo καρδιογράφημα δεν σου δείχνει ότι πρόκειται στο μέλλον να πάθεις έμφραγμα -σου δείχνει αν έχεις ήδη πάθει.
(Εδώ έχουν πεθάνει ποδοσφαιριστές 20αρηδες...) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εξετάσεις κάνουν. Ομως τo καρδιογράφημα δεν σου δείχνει ότι πρόκειται στο μέλλον να πάθεις έμφραγμα -σου δείχνει αν έχεις ήδη πάθει.
(Εδώ έχουν πεθάνει ποδοσφαιριστές 20αρηδες...)Nass rwthse an kanoyn eksetaseis h oxi... Ayto apanthsa.... xixixi
-
nass, χωρίς να ξέρω βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση οτι το 'κομμάτια' το κάνεις ισοδύναμο του γρήγορα που αλληλοαναιρείται στο Picanto. εγώ νομίζω οτι μάλλον πήγαινε 'κομμάτια' = γραμμές (που νομίζω κάπου το λέει και ο γιος)
αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο καθώς ο άλλος οδηγός δεν είναι σε θέση ούτε έχει υποχρέωση να γνωρίζει οτι ο άλλος κάνει 'πέρασμα'.
το λέω γιατί μου έχει τύχει στη Ριτσώνα που ήμουν με τη μηχανή και ο άλλος ερχόταν φουλ αντίθετο ρεύμα, και επειδή χωρούσα (μηχανή γαρ) ούτε που άλλαξε πορεία! το συνδύασα μετά, που στα φρύδια μου δλδ αν ο άλλος κάνει δοκιμές σιγά το ελληνικό DTM, γιατί εγώ δεν περνούσα απο εκεί για να τρέξω ή να 'παίξω' και δεν 'είχα το νου μου' για ραλιάρηδες. -
plz μην ακούω ανακρίβειες. οι θάνατοι νέων παιδιών ή αθλητών από καρδιακο προβλημα είναι συνήθως λόγω μεγαλοκαρδίας (συγγενές) δεν έχει καμια σχέση με καποιον 55άρη πχ που παθαίνει έμφραγμα από βουλωμένες αρτηριες.
επισης σε κάποιες άλλες χωρες, μακρυά απο Ελλάδα εννοείται, δε χρειάζεται ούτε καν απ'έξω να περάσεις από την πόρτα του γιατρού. σου έρχεται συστημένο το μαγικό χαρτάκι χωρίς πολλά πολλά.
σε άλλες χώρες ομως. όχι στην Ελλάδα.
-
lokatzis +1000 , αλλα ερχοταν αναποδα το διποδο καταπανω μου με μεγαλη ταχυτητα για στενο σαν την πεσματζογλου .Οποτε αν προσπαθουσα να τον φωτογραφισω πιθανοτατα να τον εστελνα σε κανα νοσοκομειο η κ καπου αλλου....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
nass, χωρίς να ξέρω βέβαια, αλλά μου κάνει εντύπωση οτι το 'κομμάτια' το κάνεις ισοδύναμο του γρήγορα που αλληλοαναιρείται στο Picanto. εγώ νομίζω οτι μάλλον πήγαινε 'κομμάτια' = γραμμές (που νομίζω κάπου το λέει και ο γιος)
αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο καθώς ο άλλος οδηγός δεν είναι σε θέση ούτε έχει υποχρέωση να γνωρίζει οτι ο άλλος κάνει 'πέρασμα'.Θέλω να πω ότι το 'κομμάτια' για Picanto μπορεί να είναι με απόλυτα κριτήρια απλά γρήγορα.
Και αν κατάλαβα καλά δεν ερχόταν από απέναντι, απλά τον προσπέρασε (γρήγορα, κομμάτια, δεν έχει σημασία, προφανώς ο Yaris έκρινε 'επικίνδυνα' ή έστω και 'ενοχλητικά'). Τελείως διαφορετικό πράγμα, άλλο να κινδυνέψεις με μετωπική και άλλο να σε περάσει κάποιος αεροπορία.
Αυτό που λέω είναι ότι είτε κάνει παράνομες δοκιμές είτε απλά είναι καυλόγκαζος και πήγε ένα Κωλοσούρτη να γουστάρει, δεν έχει καμία διαφορά ως προς το τι έγινε, το θέμα δεν είναι η αιτία που πήγαινε γρήγορα αλλά το τι ακολούθησε.το λέω γιατί μου έχει τύχει στη Ριτσώνα που ήμουν με τη μηχανή και ο άλλος ερχόταν φουλ αντίθετο ρεύμα, και επειδή χωρούσα (μηχανή γαρ) ούτε που άλλαξε πορεία! το συνδύασα μετά, που στα φρύδια μου δλδ αν ο άλλος κάνει δοκιμές σιγά το ελληνικό DTM, γιατί εγώ δεν περνούσα απο εκεί για να τρέξω ή να 'παίξω' και δεν 'είχα το νου μου' για ραλιάρηδες.
Εχεις απόλυτο δίκιο!
plz μην ακούω ανακρίβειες. οι θάνατοι νέων παιδιών ή αθλητών από καρδιακο προβλημα είναι συνήθως λόγω μεγαλοκαρδίας (συγγενές) δεν έχει καμια σχέση με καποιον 55άρη πχ που παθαίνει έμφραγμα από βουλωμένες αρτηριες.
Δεν με ενδιαφέρει η ιατρική αιτία, με ενδιαφέρει αν και με ποιό τρόπο θα μπορούσε αυτό να αποφευχθεί με κάποιες ιατρικές εξετάσεις, που ήταν και η παρατήρηση του Greek:
Οδηγός αγώνων και δεν κάνει εξετάσεις? ΑΑν δηλαδή του τύχαινε στον αγώνα παίζει να είχαμε και θύματα....
στο οποίο η απάντησή μου είναι ό,τι, με το τρέχον πλαίσιο εξετάσεων (καρδιογράφημα) δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των προτέρων ούτε το έμφραγμα του 55άρη οδηγού αγώνων ούτε η ανακοπή για οποιοδήποτε λόγο του 20άρη ποδοσφαιριστή. Ε, δε βλέπω καμία ανακρίβεια σε αυτό.
-
νασσ
Κοιτα, το να σε προσπερασει καποιος αεροπορια σε τετοια διαδρομη, ακομα κ (προφανως) πηγαινοντας με την ιδια κατευθυνση, μπορει να σημαινει οτι παραλιγο να τον πεταξει εξω.
224β
Α, αφου ειπε ο γιος τι εγινε κ ειδικα οτι τους κυνηγησε, τοτε ετσι πρεπει να ειναι...
Ρε σεις μας δουλευετε? Ειπε ο γιος οτι 'Ετσι' οποτε δεν ειναι γιουβετσι?
Λοιπον κατ'εμε ο οδηγος αγωνων που σε ανοιχτο δημοσιο δρομο κανει αναγνωριση, εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να εχει κανει μλκια κ μετα να λεει ψεμματα απο το να μην εχει κανει τιποτα κ να ηταν ατυχος γιατι ξαφνικα κ χωρις λογο καποιος να πειραχτηκε. Αλλα ξαναλεω κανεις δεν ξερει τι κ πως.
Το ποιος ανεβαινε, ποιος κατεβαινε, που κ πως βρεθηκαν στον δρομο, ειναι ο λογος του ενος εναντι του λογου του αλλου. Κ αφηστε τους να βγαλουν ακρη. Απο κει κ περα το 'πεθανε απο καρδια γιατι ζοριστηκε ειτε απο το χτυπημα ειτε απο την μανουρα', ε ας προσεχε να μην μανουριαζεται στην τελικη. Δηλαδη δεν θα μιλαμε σε κανεναν επειδη μπορει να εχει ενα ανευρυσμα κ να κανει 'ΠΟΠ!' το μυαλο του η γιατι μπορει να παθει ψυχολογικα κ να πηδηξει απο το μπαλκονι μετα απο 3 μερες? Πριτς.
Κ δεν προσπαθω να διορθωσω τιποτα. Δεν ασχολουμαι με αυτον που περασε το κοκκινο 50μ μακρυα απο εμενα 'για να επιβαλω την νομιμοτητα', απλα παω για μαρτυρας αν τυχει κ εχω δει τι συνεβη. Αλλα δεν ανεχομαι κ δεν θα ανεχτω ποτε αυτον που κανει εσκεμμενη μλκια κ μετα τσαμπουκαλευεται επειδη δεν το δεχτηκες. Ξυπνατε, για αυτο ειμαστε ζουγκλα, γιατι τα ζωα επιβαλουν τον τροπο τους.
Πριν 15 λεπτα γυρισα σπιτι. Μεσα σε 10 δευτερολεπτα κ 5 μετρα εριξα μια κορνα, μια μουτζα, ενα μπινελικι, ενα κωλοδαχτυλο κ ετοιμαζομουν κ για το κροσσε αλλα εφυγε ο μλκς.
Σε δρομο με 4 λωριδες που καταληγουν σε Υ (οι δυο αριστερες πανε πλαγια αριστερα με δικο τους φαναρι που κραταει λιγο, κ οι δυο δεξιες πανε πλαγια δεξια με δικο τους φαναρι που κραταει περισσοτερο). Φορτηγο σταματαει στην 2η απο δεξια λωριδα, με τις 2 αριστερες αδειες, κ σταματαει στο κοκκινο για αριστερα φαναρι περιμενοντας να στριψει, εγκλωβιζοντας ολους εμας των δεξιων που ειχαμε πρασινο για δεξια. Τρωει την κορνα. Γινεται πρασινο το φαναρι του, ξεκιναει κ με το που αδειαζει λιγο την δικια μου τον περναω κ τρωει κ την μουτζα.
Την ιδια στιγμη PuntoGT με τσογλανακι κ την γκομενα (εμ βεβαια, που θα πουλησουμε μουρη?) μεσα ερχεται απο την τερμα δεξια λωριδα να στριψει τερμα αριστερα κοβοντας κ τις 4 λωριδες. Δεν μπορει να περασει απο εμενα που ειμαι στην 2η απο δεξια κ με ξερογκαζιες κ αποτομες τιμονιες προσπαθει να με αναγκασει να σταματησω για να περασει. Του φωναζω απο την ανοιχτη οροφη (μχ5) οτι απο εκει ΔΕΝ θα περασει, κ μου λεει 'ελα εδω να το πεις αφου σε γαμησω'. Σταματαω μπροστα του, κατεβαινω κατω κ ειμαι ετοιμος να μην τον αφησω να προλαβει ουτε να μιλησει, κ ο γαμικος φευγει απο πισω μου κ στριβει αριστερα.
Τελικα ποιον επρεπε να αφησω να περασει το δικο του? Δεν καταλαβα κυριοι, τι ειμαι εγω, ο χαζος του χωριου να μου κανουν ολοι οτι θελουν?
Ρε σεις θα συνελθετε? Απαιτει ο αλλος την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομια, σε βριζει επειδη δεν το ανεχεσαι, ειναι προθυμος να παιξει κ ξυλο επειδη εχει μαθει να κανει οτι γουσταρει, κ φταιει αυτος που του το ριχνει? Κ το πρεπον ή το ηθικο ειναι να τα δεχομαστε ολα αυτα (δεν μιλαω για το 'προσεχε γιατι μπορει να χτυπησεις'). Δεν ντρεπεστε λιγακι ρε πστ μου...
ΥΓ Το κωλοδαχτυλο το εφαγε ο απο πισω που αντι να περασει απο δεξια πλαι μας (ελευθερα), καθοταν απο πισω κ κορναρε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
νασσΚοιτα, το να σε προσπερασει καποιος αεροπορια σε τετοια διαδρομη, ακομα κ (προφανως) πηγαινοντας με την ιδια κατευθυνση, μπορει να σημαινει οτι παραλιγο να τον πεταξει εξω.
Μπορεί, φυσικά. Μα δεν είπα ότι δεν έκανε τίποτα ο αγωνιζόμενος, προφανώς από εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία. Απλά επισημαίνω κάποιες υπερβολές.
Για τα υπόλοιπα που λες, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και εννοείται να σου επιστρέψω τα 'μα δεν ντρέπεστε' Προτιμώ αρτιμελής και έξω και στα @@ μου όλα αυτά παρά στο νοσοκομείο, στη στενή και να μπινελικιάζομαι κάθε 10 μέτρα (δες μόνο πόσες φορές έχω γράψει σε αυτό το θέμα, 1-2 και αν... προφανώς είναι στάση ζωής, για την οποία δεν θα ντραπώ κιόλας...)
-
επίσης εάν όντως έφαγε μερικες και ο θύτης, καταλαβαίνουμε οτι το πράγμα βρωμαει απο παντού...
εμ κάνω την παρανομία - διακινδυνεύεις να εκτραπείς κλπ - εμ θέλω και να σε τουλουμιάσω.
καλά τα λεει ο κέισι. έχουν γινει όλοι εκει έξω μαγκιά, κλανιά κ εξάτμιση. ουστ
-
Δικάζεις και καταδικάζεις χωρίς να έχεις άμεση γνώση καμίας παραμέτρου, πλην του ό,τι όντως έκανε παράνομες (σύμφωνα με τους κανονισμούς των αγώνων, επαναλαμβάνω, δεν ξέρεις αν η προσπέρασή του ήταν σύμφωνη με τον ΚΟΚ απλά ο Yaris την έκρινε αυθαίρετα επικίνδυνη) δοκιμές.
Και το μόνο άλλο σίγουρο που ξέρεις είναι ότι εξαιτίας του road rage πέθανε ένας άνθρωπος.
Ολα τα άλλα που λες είναι αυθαίρετες υποθέσεις (πχ. μπορεί το θύμα να έριξε τη μπουνιά αμυνόμενο κτλ. κτλ.)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
με το τρέχον πλαίσιο εξετάσεων (καρδιογράφημα) δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των προτέρων ούτε το έμφραγμα του 55άρη οδηγού αγώνων ούτε η ανακοπή για οποιοδήποτε λόγο του 20άρη ποδοσφαιριστή. Ε, δε βλέπω καμία ανακρίβεια σε αυτό.συνεχίζεις με ανακρίβειες σε πράγματα που δεν κατέχεις (20χρονοι αθλητές που πεθαίνουν) αλλά το προσπερνώ.
απεναντίας σταματώ στο γεγονος οτι τελικά συμφωνούμε στο ότι πρέπει να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στους ΕΑ.
εξετάσεις υπαρχουν. χρονοβόρες; ναι. ακριβές; ναι. μπορούν να πουν με σιγουριά 100% τι μέλλει γενέσθαι; όχι. λιγότερο βεβαια, ναι.
ενδεχομένως να είναι άτοπο σε έναν 30άρη να κανεις διεξοδικές εξετάσεις. σε έναν >50άρη ομως δεν είναι;
(το σχόλιο είναι γενικο, για να εξηγούμαστε).
ΥΓ το είπα εξαρχής ότι κανω υποθέσεις. το ποσο αυθαίρετες είναι στο φινάλε, θα δειξει. όσο ομως χαζό φαινεται να κάνει καποιος υποθέσεις χωρίς στοιχεία (...), άλλο τοσο είναι το να προσπαθεί καποιος να αντικρούσει τις υποθέσεις με τη σειρά του χωρίς να εχει ούτε αυτος στοιχεία. εγω βασίζομαι μοναχα στις εμπειρίες μου και στο πώς μεταφράζω αυτα που διαβάζω. δεν το έκρυψα άλλωστε ούτε στιγμή
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
με το τρέχον πλαίσιο εξετάσεων (καρδιογράφημα) δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των προτέρων ούτε το έμφραγμα του 55άρη οδηγού αγώνων ούτε η ανακοπή για οποιοδήποτε λόγο του 20άρη ποδοσφαιριστή. Ε, δε βλέπω καμία ανακρίβεια σε αυτό.
συνεχίζεις με ανακρίβειες σε πράγματα που δεν κατέχεις (20χρονοι αθλητές που πεθαίνουν) αλλά το προσπερνώ.
Ποια είναι η ανακρίβεια ακριβώς ?
Πεθαίνουν 20άρηδες ποδοσφαιριστές ? Ναι
Κάνουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάποιες ιατρικές εξετάσεις ? Ναι
Μπορούν οι εξετάσεις αυτές οι συγκεκριμένες τυπικές αθλητικές εξετάσεις (*) να δείξουν εκ των προτέρων αν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά ? ΟΧΙ αυταπόδεικτα, διότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, αν το είχαν δείξει οι εξετάσεις δεν θα πέθαιναν.(*) Ο Κοβάσεβιτς σώθηκε ο άνθρωπος μετά από σουπερ-εξειδικευμένες εξετάσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τις τυπικές αθλητικές εξετάσεις ? Ναι
Αυτά είπα. Οπου βρίσκεις ανακρίβεια στα παραπάνω με διορθώνεις.
Edit: όπως έγραψε σωστά ο thvarveris, η μοναδική ανακρίβεια είναι στο ό,τι κάνουν καρδιογράφημα -οι οδηγοί άνω των 40 κάνουν τεστ κοπώσεως. Νομίζω οι νέοι κάνουν καρδιογράφημα (τουλάχιστον προ 20ετίας που το ξέρω από πρώτο χέρι έτσι ήταν).απεναντίας σταματώ στο γεγονος οτι τελικά συμφωνούμε στο ότι πρέπει να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στους ΕΑ.
Σαφώς, ποτέ δεν το αρνήθηκα, γιατί λες 'τελικά συμφωνούμε' ? Και οι παράνομες δοκιμές είναι ένα από αυτά. Μόνο που δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα για αυτή τη συζήτηση.
εξετάσεις υπαρχουν. χρονοβόρες; ναι. ακριβές; ναι. μπορούν να πουν με σιγουριά 100% τι μέλλει γενέσθαι; όχι. λιγότερο βεβαια, ναι.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν ΚΑΠΟΙΕΣ εξετάσεις, όπως του Κοβάσεβιτς, με ενδιαφέρει αν οι ΤΥΠΙΚΕΣ εξετάσεις, που επιβάλλει η αθλητική νομοθεσία (που, απ΄όσο ξέρω, για όλους τους αθλητές, είναι καρδιογράφημα και εξέταση από παθολόγο, στους οδηγούς αγώνων είναι και οφθαλμιατρική) είναι επαρκείς. Νομίζω στο ερώτημα αυτό απάντησα παραπάνω.
ενδεχομένως να είναι άτοπο σε έναν 30άρη να κανεις διεξοδικές εξετάσεις. σε έναν >50άρη ομως δεν είναι;
(το σχόλιο είναι γενικο, για να εξηγούμαστε).
Τι προτείνεις, να κάνουν Triplex ή κάτι άλλο πιο προχωρημένο ? Κανένα πρόβλημα, αν το λένε οι ειδικοί ας γίνει έτσι, μπορεί να σωθεί και κάποια ζωή.
ΥΓ το είπα εξαρχής ότι κανω υποθέσεις. το ποσο αυθαίρετες είναι στο φινάλε, θα δειξει. όσο ομως χαζό φαινεται να κάνει καποιος υποθέσεις χωρίς στοιχεία (...), άλλο τοσο είναι το να προσπαθεί καποιος να αντικρούσει τις υποθέσεις με τη σειρά του χωρίς να εχει ούτε αυτος στοιχεία. εγω βασίζομαι μοναχα στις εμπειρίες μου και στο πώς μεταφράζω αυτα που διαβάζω. δεν το έκρυψα άλλωστε ούτε στιγμή
Οπως κάνεις τις υποθέσεις κάνω και γω και καταλήγω στο συμπέρασμα 'δεν έχει νόημα να δικάζουμε με βάση υποθέσεις'. Διότι εσύ δίκασες και έβγαλες συμπέρασμα, όχι εγώ:
εμ κάνω την παρανομία - διακινδυνεύεις να εκτραπείς κλπ - εμ θέλω και να σε τουλουμιάσω.
δηλ. 'φταίει ο παράνομος'. Που δεν το ξέρεις...
Εν γένει και για να είμαι σαφής, δεν υπερασπίζομαι κανέναν διότι δεν ξέρω τι έφταιξε, εκτός από το road rage που σίγουρα έφταιξε. Αρα το μόνο που καταδικάζω είναι το road rage. Τις παράνομες δοκιμές φυσικά και τις καταδικάζω αλλά δεν τις θεωρώ σοβαρό παράγοντα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Εδώ έχουν πεθάνει ποδοσφαιριστές 20αρηδες...)nass θα μου επιτρέψεις. Γιατρός δεν είμαι αλλά το έμφραγμα δεν είναι κάτι που σου έρχεται απότομα και ανευ λόγου και αιτίας.
Προϋποθέτει ο παθών να πάσχει από στεφανιαία νόσο, κάτι που φυσικά πολλοί μπορεί να πάσχουμε αλλά να μην το ξέρουμε.
Όπως καλύτερα γνωρίζεις από μένα οι απαραίτητες προϋποθέσεις ιατρικώς για την έκδοση άδειας είναι ή- Βεβαίωση του Κέντρου Ψυχο-Διαγνωστικής Αξιολόγησης (ΚΕ.Ψ.Α.) που να βεβαιώνει ότι ο αιτών την έκδοση αγωνιστικής αδείας επέτυχε στις προβλεπόμενες εξετάσεις. (Οι εξετάσεις αυτές ισχύουν για το έτος που πραγματοποιήθηκαν και για τα επόμενα δύο έτη).* (sic)
ή
*Εναλλακτικά ο αγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει ιατρικό πιστοποιητικό σύμφωνα με το ειδικό έντυπο της ΕΠΑ/EΘEA από παθολόγο ή γενικό ιατρό και οφθαλμίατρο και αν είναι άνω των 40 ετών τεστ κοπώσεως από καρδιολόγο. ( η εξέταση αυτή ισχύει για το έτος που πραγματοποιήθηκε και για το επόμενο έτος). * (sic)
Δεν ξέρω αν στον πρώτο τρόπο εξέτασης υπάρχει και τεστ κοπώσεως (είχα περάσει για κάποιους λόγους παλιά το τεστ και δεν υπήρχε) αλλά στην ενναλακτική επιλογή με το τεστ κοπώσεως το τεστ αυτό σου δείχνει το πρόβλημα πεντακάθαρα.
Φυσικά, αν πότε έχει γίνει το τεστ αυτό...
- Βεβαίωση του Κέντρου Ψυχο-Διαγνωστικής Αξιολόγησης (ΚΕ.Ψ.Α.) που να βεβαιώνει ότι ο αιτών την έκδοση αγωνιστικής αδείας επέτυχε στις προβλεπόμενες εξετάσεις. (Οι εξετάσεις αυτές ισχύουν για το έτος που πραγματοποιήθηκαν και για τα επόμενα δύο έτη).* (sic)
-
ΟΚ έκανα λάθος τότε, δεν είναι απλό καρδιογράφημα αλλά τεστ κοπώσεως. Πάντως υπάρχουν εξετάσεις (το αρχικό ερώτημα του Greek).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
με το τρέχον πλαίσιο εξετάσεων (καρδιογράφημα) δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ των προτέρων ούτε το έμφραγμα του 55άρη οδηγού αγώνων ούτε η ανακοπή για οποιοδήποτε λόγο του 20άρη ποδοσφαιριστή. Ε, δε βλέπω καμία ανακρίβεια σε αυτό.
συνεχίζεις με ανακρίβειες σε πράγματα που δεν κατέχεις (20χρονοι αθλητές που πεθαίνουν) αλλά το προσπερνώ.
Ποια είναι η ανακρίβεια ακριβώς ?
Πεθαίνουν 20άρηδες ποδοσφαιριστές ? Ναι
Κάνουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάποιες ιατρικές εξετάσεις ? Ναι
Μπορούν οι εξετάσεις αυτές οι συγκεκριμένες τυπικές αθλητικές εξετάσεις (*) να δείξουν εκ των προτέρων αν υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά ? ΟΧΙ αυταπόδεικτα, διότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, αν το είχαν δείξει οι εξετάσεις δεν θα πέθαιναν.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμενεις... κι ήσουν εσύ που έκανες κήρυγμα στον γκικιζα...
για το δικό σου καλό, ενημερώσου, ψάξου, ρώτα και βρες τι παίζει με αυτο που ισχυρίζεσαι με τόσο σθένος. όταν με το καλό το κάνεις, μπορώ να σου λύσω απορίες, εάν θέλεις βέβαια.
επίσης κατι που επιδεικτικά αγνοείς στα λεγόμενά μου: έγραψα 'εάν όντως ο θύτης τις έφαγε μπλα μπλα μπλα' που σημαίνει ότι ούτε λέω ότι τις εφαγε ούτε οτι δεν τις εφαγε. αλλά εάν έγινε έτσι, τοτε καταδικάζω τους άλλους 2 που παρόλο που εσφαλαν (*) πήγαν να τον δείρουν κιόλας.
*το ότι έσφαλαν θέλω να ελπιζω οτι γίνεται κατανοητό χωρίς εξηγήσεις. αλλιώς για κανένα λόγο δε θα πάρεις στο κυνήγι ένα ΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΟ για να διαπληκτιστείς μαζί του. τουλαχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ, αυθαίρετα μεν, με βάση τις εμπειρίες που έχω δε. και τέλος, κατακρίνω και τις 2 πλευρές, χωρίς ίχνος αμφιβολίας.-
όπως και να'χει, σταματώ εδώ. ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
-
joe bar ....το ψαξου μου αρεσε....θυμισε εποχες κασεττων ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
το ψαξου μου αρεσε....θυμισε εποχες κασεττων ...τώρα πως το λένε?
googlise το? -
@Joe Bar Team
Πολύ απλά θα μπορούσες να μου πεις 'κάνεις λάθος εδώ και κει'. Το 'ξέρω αλλά δεν σου λέω, ψάξου' τι αποδεικνύει ? Εγώ τουλάχιστον έγραψα την έστω και λάθος άποψή μου, η δικιά σου ποιά είναι ?
Του Κίκιζα τουλάχιστον του μίλησα ευγενικά και τεκμηριωμένα, δεν πούλησα εξυπνάδα και 'είσαι άσχετος, ψάξου να ξεστραβωθείς'.
Για τα 'εάν και εφόσον' έχεις σίγουρα άδικο που καταδικάζεις με βάση υποθέσεις γιατί ακόμα και ΕΑΝ ο θύτης τις έφαγε μπορεί να τις έφαγε δικαιολογημένα, εσύ όμως έβγαλες συμπέρασμα. ΟΚ...
Τέλος από μένα σε αυτό το θέμα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]