-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μισό λεπτό γιατί μου φαίνεται ό,τι να ναι λέτε. Τι θα πει κόρναρα ελαφρά; Έχει διαβάθμιση η κόρνα στην έντασή της; Είτε στιγμαία πατήσεις είτε πιο παρατεταμένα το ίδιο δυνατά τρομάζει τον μπροστινό. Δεύτερον, Ο,ΤΙ και να γινόταν, από τη στιγμή που είσαι από πίσω αν τη χτυπούσες θα ήσουν φταίχτης, και βάζοντας στην εξίσωση το πόσο ευαίσθητος είναι ένας ποδηλάτης μπροστά στο αυτοκίνητο έπρεπε να προσέχεις έτσι κι αλλιώς κρατώντας απόσταση ασφαλείας.
Το ότι δεν έχουμε ποδηλατόδρομους όπως η υπόλοιπη ευρώπη δε σου δίνει το δικαίωμα να διεκδικείς το δρόμο έτσι κι αλλιώς, ίσως κακώς ήταν το ποδήλατο εκεί που ήταν αλλά η ευθύνη όλη δική σου να προσέχεις.Οταν παθεις λαστιχο ή μείνεις απο βενζινη ή μοτερ, εισαι υποχρεωμενος να μετακινησεις το αυτοκινητο οσο το δυνατον δεξιοτερα του οδοστρώματος, ουτος ωστε να μη παρεμποδιζεις την ασφαλη διελευση των υπολοιπων οχηματων.
Ετσι και με το ποδηλατο, μοτοσακο, καρο, βυτιοφορο και Airbus.
Τα μηχανικα προβληματα του καθενος, αφορουν αυτον και το συνεργειο του. Οχι εμενα ουτε κανεναν αλλο! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Επισης θελει πολυ ξυλο.H φράση-πασπαρτού.
-
Ο γελοίος ο κουλουρτζής μου έδωσε κουλούρι χωρίς αρκετό σουσάμι. Του το άφησα να το φάει αυτός. Επισης θελει πολυ ξυλο.
-
Ο πελάτης με έσκισε στο παζάρι, λες και πουλάω φακές με το τσουβάλι. Τον έδιωξα. Επισης θελει πολυ ξυλο.
-
Η γκόμενα δεν μου έκατσε γιατί την είδε Lady Gaga. Ίσα μωρή σακαφιόρα. Την έφτυσα κι εγώ. Επισης θελει πολυ ξυλο.
-
Ο νεόβλαχος βάζει τέρμα το Mega στο σαλόνι για να το ακούει την ώρα που χέζει. Του πέταξα 4 γλάστρες και 2 άπλυτα σώβρακα στην τέντα. Επισης θελει πολυ ξυλο.
-
-
Κι εσύ θέλεις πολύ ξύλο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Ο νεόβλαχος βάζει τέρμα το Mega στο σαλόνι για να το ακούει την ώρα που χέζει. Του πέταξα 4 γλάστρες και 2 άπλυτα σώβρακα στην τέντα. Επισης θελει πολυ ξυλο.
θεικό σενάριο!
-
manosk
που σου φαινεται το περιεργο? Πολυς κοσμος σε αυτη την χωρα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. Ποτε θα το καταλαβαιτε?
-
Το ποδηλατο εχει δικαιωμα να ειναι στην δεξια λωριδα του δρομου.
Το ποδηλατο (οπως κ οποιοδηποτε οχημα) ΔΕΝ εχει το δικαιωμα να σταματαει αποτομα, χωρις σοβαρο λογο.
Αυτά τα δυο μαζί δεν κολάνε για τον απλό λόγο ότι δεν μπορεί να ελέγχει απόλυτα σε κάθε περίπτωση ο αναβάτης το ποδήλατο. Αν εκεί που πάει σιγούλια σιγούλια δεξιά, στραβοπεταλιάσει ή βρεί μπροστά του κανά φρεάτιο-τάφρο τότε είτε θα σταματήσει απότομα, είτε θα κόψει επίσης απότομα προς τα αριστερά => αύξηση πιθανοτήτων για ατύχημα.
Μου αρέσει πάρα πολύ το ποδήλατο και θα ήθελα να υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να κατέβω κέντρο με αυτό ΑΛΛΑ ως έχουν οι δρόμοι δεν μπορεί να κυκλοφορεί ποδήλατο στην Αθήνα εκτός από το πεζοδρόμιο και σιγά (για να μην πάρει σβάρνα ο Armstrong κανά πεζό).
Βλέπω κάτι τύπους -πέρα από τους γνωστούς πορωμένους με full αμφίεση που αυτοί τουλάχιστον είναι πολύ πιο ικανοί/προσεκτικοί- να χουν ξαμοληθεί με τα ποδήλατα σε δρόμους όπως η Μεσογείων και το ατύχημα να φαίνεται αρκετά πιθανό. -
WOW διαστασεις πηρε το θεμα!!
Λοιπον να εξηγησω λιγο παραπανω...Ερχομουν απο Γαλυφιανακη ( ) και ανεβαινα τον κεντρικο δρομο..Στα goodies ειχα σκοπο να κανω δεξια να παμε στο εξοχικο να απολαυσουμε τα γαλακτομπουρεκα μας!!! 50 μετρα πριν την στροφη περιπου η κυρια με το ποδηλατο.Εγω ειμαι τερμα δεξια και πηγαινς μαξιμουμ με 30-40 (Κανουν εργα εκει,ειχε πολλα νερα ο δρομος λιγο πριν και οπως ειπα πιο πριν ειχα σκοπο να στριψω..Ειχα αφησει μια αποσταση 10 μετρων περιπου απο εκεινην..Και εγινε το περιστατικο..Θα μπορουσα να την περασω και να κοψω μπροστα της για να παω δεξια αλλα δεν εγινα μαλακας...
Αν ηταν καποιος αλλος στην θεση μου πιο οξυθυμος-τρελαμενος 1002 ισως το συνεχιζε...Εγω ειχα την γυναικα μεσα με την εγκυο αδελφη της!!!
βλεποταν τουλαχιστον;;;
να τις πεταγες τιποτα του στυλ 'χαζευα τον κωλο σου και δεν το προσεξα' 'Οχι, εμεινα στο οτι δεν εχεις σελα' και αλλα τετοια χαρουμενα....χααχαχαχ δεν προσεξα...(καλουλα ηταν )
Θελει προσοχη
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
manoskπου σου φαινεται το περιεργο? Πολυς κοσμος σε αυτη την χωρα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. Ποτε θα το καταλαβαιτε?
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά καλό είναι να προσπαθούμε να το αποφεύγουμε.
Πχ μια κυράτσα με παιδί στο πίσω κάθισμα πάρκαρε σε κακό σημείο για μια δουλειά (κάθετα σε νησίδα), δημιουργώντας πρόβλημα.
Κατεβάζω τζάμι και της λέω 'Είναι παρκάρισμα αυτό, ενοχλείτε' και μου απαντάει 'Τι θες ρε γαϊδούρι;'.Ήθελα να της ρίξω μια χαστούκα, αλλά προτίμησα να συγκρατηθώ, ούτε καν της απάντησα. Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα. Βέβαια αν ήταν άντρας στη θέση της, ίσως άλλαζε το πράγμα.
-
Εμένα ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση: Έχει Γαλυφιανάκη στο Π. Ράφτη;
Ωραία είναι και τα σοροπιαστά του btw -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι κορναρεις ρε μαλακα??Δεν βλεπεις οτι κολλησε η αλυσιδα??Κατεβάζω τζάμι και της λέω 'Είναι παρκάρισμα αυτό, ενοχλείτε' και μου απαντάει 'Τι θες ρε γαϊδούρι;'.
...
Το σίγουρο είναι ότι οι γυναίκες, ειδικά στο δρόμο, έχουν αποθρασυνθεί ΤΕΛΕΙΩΣ ....
-
Σαφως κ επρεπε να φαει ενα χαστουκι. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει κανει μλκια κ ενω του μιλας ωραια, σε βριζει, ΠΡΕΠΕΙ να τρωει τουλαχιστον ενα χαστουκι. Αυτες οι καριολιτσες εχουν αποθρασυνθει ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη πονταρουν στο οτι μπορουν να μιλανε οπως θελουν χωρις να τους κανει κανεις τιποτα. Την ιστορια με την σφαλιαρα κατω απο το σπιτι μου την εχω προσφατη, καπου εδω μεσα γραμμενη.
-
Εναλλακτικά κατέβασμα του καθρέπτη. Με καρατιά.
-
Νεομαλακιστηρι μαζι με ετερο νεομαλακιστηρι εκ δεξιων του με χαμηλωμενο V gti επεμενε να μπει αριστερα αφου κολλησε πισω απο λεωφορειο στη δεξια λωριδα..Απλα δεν εκοψα με το αριστερο πανω απο το φρενο.. Ολα αυτα για να στριψει σε στενο αριστερα 10 μετρα μετα.. Ηταν δηλαδη ηδη τελειως δεξια 10 μετρα πριν το στενο τελειως αριστερα στο οποιο ηθελε να παει..
Επισης, καταλαβετε ζωα οτι το φλας ειναι προθεση να αλλαξεις θεση και οχι διαταγη να σε αφησω να παρεις οποια θεση θες..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατεβάζω τζάμι και της λέω 'Είναι παρκάρισμα αυτό, ενοχλείτε' και μου απαντάει 'Τι θες ρε γαϊδούρι;'.
Τι ζώο. Μπερδεύει τα πρόβατα με τα γαϊδούρια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
βλεποταν τουλαχιστον;;;
να τις πεταγες τιποτα του στυλ 'χαζευα τον κωλο σου και δεν το προσεξα' 'Οχι, εμεινα στο οτι δεν εχεις σελα' και αλλα τετοια χαρουμενα....χααχαχαχ δεν προσεξα...(καλουλα ηταν )
Θελει προσοχη
Ontws 8elei prosoxh giati an petages kammia tetoia ataka 8a epsaxnes na kryfteis apo thn iptamenes pantofles poy 8a eskage apo thn gynaika soy kai kapaki apo thn egkyo aderfh ths.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σαφως κ επρεπε να φαει ενα χαστουκι. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει κανει μλκια κ ενω του μιλας ωραια, σε βριζει, ΠΡΕΠΕΙ να τρωει τουλαχιστον ενα χαστουκι. Αυτες οι καριολιτσες εχουν αποθρασυνθει ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη πονταρουν στο οτι μπορουν να μιλανε οπως θελουν χωρις να τους κανει κανεις τιποτα. Την ιστορια με την σφαλιαρα κατω απο το σπιτι μου την εχω προσφατη, καπου εδω μεσα γραμμενη.Link giati den to briskw...... Ti ekanes pali re trampoyke?
-
καλά βασικά δεν έπρεπε το ποδήλατο να είναι στον δρόμο ό,τι κ να λέμε τώρα είναι τι έχεις γιάννη μου τι είχα πάντα.
τα κοριτσάκια φέρονται έτσι γιατί τα έχουν κακομάθει οι πατεράδες τους (βλ. forum γονέων κ κηδεμόνων ) με αγαπούλες και χατήρια και δεν τρώνε το χαστουκάκι τους όταν πρέπει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...
Κατεβάζω τζάμι και της λέω 'Είναι παρκάρισμα αυτό, ενοχλείτε' και μου απαντάει 'Τι θες ρε γαϊδούρι;'.Ήθελα να της ρίξω μια χαστούκα, αλλά προτίμησα να συγκρατηθώ, ούτε καν της απάντησα. Δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα. Βέβαια αν ήταν άντρας στη θέση της, ίσως άλλαζε το πράγμα.
Αν ήταν άντρας στη θέση της, δε νομίζω ότι θα χρησιμοποιούσε τη λέξη γαϊδούρι...
-
Προσπαθώ να διασχίσω δρόμο στην Καλλιθέα, όχι κεντρικό, στον οποίο όμως γνωρίζω ότι έχω προτεραιότητα αφού σε όλα τα στενά που διασταρώνεται υπάρχουν STOP.
Φυσικά και πάω σιγά, Καλλιθέα είναι αυτή, δεν παίζουμε.Φτάνω στο πρώτο στενό, μηχανάκι σφάζει το STOP και περνάει, φρένα εγώ, abs λόγο κρύων ελαστικών, έναν πόντο πριν το ατύχημα.
Κορνάρω, γυρίζω αυτός, κάτι λέει αλλά ούτε που έκοψε, συνέχισε κανονικά.Φτάνω στο δεύτερο στενό βρίζοντας, κυρία με masda σφάζει πάλι το STOP και περνάει από μπροστά μου στον πόντο χωρίς να σταματήσει...
Κορνάρω πάλι και έχω αρχίσει να αφρίζω.
Λέω στο τρίτο στενό θα περάσω με 40χλμ και όποιον φούστη πάρει ο χάρος.Για καλή μου τύχη είχε λαϊκή, οπότε αναγκάστικα να κόψω για να περάσω μέσα από τον κόσμο ο οποίος κιόλας με άφησε να διασχίσω το δρόμο χωρίς να σταματήσω εντελώς...
Άι στα διάλα, ζώα...
-
Αχχχχχ για κατι τετοια ειναι να χεις κανα σαραβαλο που να μην σε νοιαζει...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]