-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...Ναιαιαιαι.Παναγία μου τι θυμίζεις τώρα.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έγω σαν audάκιας δεν βλέπω με κακό μάτι το exeo αλλά με χαλάει αυτή η μίζερη 'πρεμιουσύνη του' από την οποία ο κόσμος φένεται να μη μασάει λίγο άκυρο αυτοκίνητο ο τυπικός αγοραστής της κατηγορίας δν ψάχνεί για 'πρίμιουμ' , είναι το ότι το πλασάρουν και σαν φθηνό Α4 ( είναι ξαναζεσταμένο φαγητό ) τουλάχιστον ας το άλλαζαν λίγο περισσοτερό .+1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hahaiv: Φαουβε ειν' αυτη....
Nαι γιατί βλέπεις η PSA τις ξεχωρίζει τις φίρμες της... ...
Η μπουρδελοποίηση της γκάμας πάντως δεν είναι τόσο έντονη.
Moderator είμαστε εδώ και ώρα.Δεν φτιάχνουμε κανένα καινούριο Topic να το αναλύσουμε.Έχω και τίτλο Γαλλιστί vs Vagisti.Πρόταση είναι.Τέλος από εμένα.
-
Αντιθετα στο γκρουπ Βαγκ το θεμα ''σχεδιαση'' ειναι μια πονεμενη ιστορια...(octavia - bora , passat - superb , audi 50 - vw golf I και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... )Επειδή ανέφερες το θέμα 'σχεδίαση' και παράλληλα τα Polo (όχι golf όπως έγραψες - και για την ιστορία το αρχικό μοντέλο ήταν το Audi) και 50 των 70's
To Citroen LN/Peugeot 104, Lancia Delta/Saab 600, Fiat Croma/Lancia Thema/Saab 9000, Nissan Sunny/Alfa Romeo Arna, Citroën Evasion/Fiat Ulysse/Lancia Zeta/Peugeot 806 και Fiat Ulysse/Citroen C8/Lancia Phedra/Peugeot 807, τα Fiat Idea/Lancia Musa και 'ολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... ' τα ξέρεις;
Τώρα πάρε μία πόρτα, ένα παρμπριζ, ένα φανάρι από Octavia και τράβα βάλτο σε ένα Bora να δεις πόσο εύκολο είναι.
-
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...το μοτέρ του 207 ραλυ είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.-
στο μοτέρ του ανανεωμένου ραλυ (το φοράει ήδη το rcz , ds3 ) τα προβλήματα λένε οτι λύθηκαντα ατμοσφαιρικά fsi ήταν κάκιστα και σε απόδοση και σε κατανάλωση λαδιού...
με την έλευση της 2τερης γεννιάς tsi (εκτός golf gt, golf 140) τα όποια προβλήματα λύθηκαν.συμπέρασμα ?? αστω να κυλίσει στην αγορά και μετά χτύπα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...
το μοτέρ του 207 ραλυ είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.-
στο μοτέρ του ανανεωμένου ραλυ (το φοράει ήδη το rcz , ds3 ) τα προβλήματα λένε οτι λύθηκαντα ατμοσφαιρικά fsi ήταν κάκιστα και σε απόδοση και σε κατανάλωση λαδιού...
με την έλευση της 2τερης γεννιάς tsi (εκτός golf gt, golf 140) τα όποια προβλήματα λύθηκαν.συμπέρασμα ?? αστω να κυλίσει στην αγορά και μετά χτύπα...
μια φορά που συμφωνώ με το τέρας.
-
Εγώ διαφωνώ, αλλά τέσπα, βαριέμαι την ατέρμονα κουβέντα.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...
το μοτέρ του 207 ραλυ είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.-
μια φορά που συμφωνώ με το τέρας.
κάνω πως δεν το είδα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ διαφωνώ, αλλά τέσπα, βαριέμαι την ατέρμονα κουβέντα.ντιρντινο πε...
-
Το psclub δεν είναι πολύ ενδεικτικό για το τι βλάβες βγάζουν τα μοτέρ. Το κοινό εκεί μέσα έχει αλλάξει πολύ από τότε που αποτελούνταν κάτα βάση από 206/307... Ξέρεις, τούρμπο μοτέρ=ανοίγματα, κάγκουρες που αγοράζουν RC και ψάχνονται πριν καν έρθει πώς θα το πάνε 300 άλογα για να κοντράρουν σαξόραλλα κλπ. Οπότε αυτά που εμφανίζονται δεν ξέρω αν είναι μόνο προβλήματα εξ αιτίας αδυναμιών.
Από κει και πέρα, στον περίγυρο μου έχω συνολικά καμιά 15αριά ΤHP. Τα 3 που εμφάνισαν θέμα (το ένα στην wastegate, το άλλο στο σφύριγμα της αντλίας νερού και το άλλο στον χρονισμό) ήταν όντως από τις πρώτες παρτίδες και όπως τα λες είναι για αποφυγή. Τα υπόλοιπα που είναι μετέπειτα παραγωγής (όχι όμως 156αρια) δεν έχουν βγάλει τπτ από όσο ξέρω. Αυτοί βέβαια είναι γενικά προσεκτικοί χρήστες και όχι σιδεροφάγοι.
Από την άλλη, εδώ μέσα είχε παρουσιαστεί ένας με 3008 θεωρητικά τελευταίας εσοδείας που του άλλαξαν αντλία νερού στην εγγύηση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρεις ...ειρωνεύεσαι κιόλας. Μπες και ρώτα στο πεζό κλαμπ στα 207 και θα σου πουν.
Για τα κλισέ σου που συνεχίζεις να γράφεις γιατί αυτά σε μάθανε αυτά λες δεν θα μπω στον κόπο να σου αποδείξω το αυτονόητο.
Αλλωστε τόσοι που τα παίρνουν τα τουρμπάτα βαγκ τα πετάνε προτού τα στρώσουν γιατί καίνε λάδι. Οτι να ναι...
Καμια ειρωνεια απο μερους μου,φιλικα παντα οπως επισης και κανενα κλισε...3 citroen περασαν απο την οικογενεια και εχω μια εικονα(και το ενα οδηγειται απο μενα)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το psclub δεν είναι πολύ ενδεικτικό για το τι βλάβες βγάζουν τα μοτέρ. Το κοινό εκεί μέσα έχει αλλάξει πολύ από τότε που αποτελούνταν κάτα βάση από 206/307... Ξέρεις, τούρμπο μοτέρ=ανοίγματα, κάγκουρες που αγοράζουν RC και ψάχνονται πριν καν έρθει πώς θα το πάνε 300 άλογα για να κοντράρουν σαξόραλλα κλπ. Οπότε αυτά που εμφανίζονται δεν ξέρω αν είναι μόνο προβλήματα εξ αιτίας αδυναμιών.Από κει και πέρα, στον περίγυρο μου έχω συνολικά καμιά 15αριά ΤHP. Τα 3 που εμφάνισαν θέμα (το ένα στην wastegate, το άλλο στο σφύριγμα της αντλίας νερού και το άλλο στον χρονισμό) ήταν όντως από τις πρώτες παρτίδες και όπως τα λες είναι για αποφυγή. Τα υπόλοιπα που είναι μετέπειτα παραγωγής (όχι όμως 156αρια) δεν έχουν βγάλει τπτ από όσο ξέρω. Αυτοί βέβαια είναι γενικά προσεκτικοί χρήστες και όχι σιδεροφάγοι.
Από την άλλη, εδώ μέσα είχε παρουσιαστεί ένας με 3008 θεωρητικά τελευταίας εσοδείας που του άλλαξαν αντλία νερού στην εγγύηση.
+1
-
Το psclub δεν είναι πολύ ενδεικτικό για το τι βλάβες βγάζουν τα μοτέρ. Το κοινό εκεί μέσα έχει αλλάξει πολύ από τότε που αποτελούνταν κάτα βάση από 206/307... Ξέρεις, τούρμπο μοτέρ=ανοίγματα, κάγκουρες που αγοράζουν RC και ψάχνονται πριν καν έρθει πώς θα το πάνε 300 άλογα για να κοντράρουν σαξόραλλα κλπ. Οπότε αυτά που εμφανίζονται δεν ξέρω αν είναι μόνο προβλήματα εξ αιτίας αδυναμιών.
Από κει και πέρα, στον περίγυρο μου έχω συνολικά καμιά 15αριά ΤHP. Τα 3 που εμφάνισαν θέμα (το ένα στην wastegate, το άλλο στο σφύριγμα της αντλίας νερού και το άλλο στον χρονισμό) ήταν όντως από τις πρώτες παρτίδες και όπως τα λες είναι για αποφυγή. Τα υπόλοιπα που είναι μετέπειτα παραγωγής (όχι όμως 156αρια) δεν έχουν βγάλει τπτ από όσο ξέρω. Αυτοί βέβαια είναι γενικά προσεκτικοί χρήστες και όχι σιδεροφάγοι.
+1
Το αυτό ισχύει και στο διπλάσιο στα TSI μοτέρ. Εκεί να δεις μοντίφες και τσιτώματα.
Σε VW και Seat club γίνεται της σιδεροφάγας βελτίωσης το κάγκελο.
Τέσπα όλα είναι θέμα και πως του φέρεσαι.Ζήση και εγώ είχα 2 Σιτροέν για 10 χρόνια συντροφιά. Να τις μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγάλη την.............αξιοπιστία ;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αντιθετα στο γκρουπ Βαγκ το θεμα ''σχεδιαση'' ειναι μια πονεμενη ιστορια...(octavia - bora , passat - superb , audi 50 - vw golf I και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... )
Επειδή ανέφερες το θέμα 'σχεδίαση' και παράλληλα τα Polo (όχι golf όπως έγραψες - και για την ιστορία το αρχικό μοντέλο ήταν το Audi) και 50 των 70's
To Citroen LN/Peugeot 104, Lancia Delta/Saab 600, Fiat Croma/Lancia Thema/Saab 9000, Nissan Sunny/Alfa Romeo Arna, Citroën Evasion/Fiat Ulysse/Lancia Zeta/Peugeot 806 και Fiat Ulysse/Citroen C8/Lancia Phedra/Peugeot 807, τα Fiat Idea/Lancia Musa και 'ολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... ' τα ξέρεις;
Τώρα πάρε μία πόρτα, ένα παρμπριζ, ένα φανάρι από Octavia και τράβα βάλτο σε ένα Bora να δεις πόσο εύκολο είναι.
Δεν ειπα οτι παιρνεις ανταλακτικο απο φαουβε και μπαινει σε σκοντα,ειπα οτι τα συγκεκριμενα ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ειναι ιδια(το σκοντα με ενα κλικ μεγαλυτερα φαναρια).Και οσο για τα παραπανω ναι ρε φιλε τα ξερω απλα εδω ηταν συμφωνιες με αλλες εταιριες εκτος PSA για μειωση κοστους...Α!ξεχασες και τα C1/107/Aygo...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1
Το αυτό ισχύει και στο διπλάσιο στα TSI μοτέρ. Εκεί να δεις μοντίφες και τσιτώματα.
Σε VW και Seat club γίνεται της σιδεροφάγας βελτίωσης το κάγκελο.
Τέσπα όλα είναι θέμα και πως του φέρεσαι.Ζήση και εγώ είχα 2 Σιτροέν για 10 χρόνια συντροφιά. Να τις μετρήσουμε να δούμε ποιος την έχει μεγάλη την.............αξιοπιστία ;
Κοιτα το θεμα εδω ειναι και λιγο στην τυχη...π.χ. παραλληλα με τη ΖΧ ειχαμε και μια Δελτα 1.6 i.e που δεν εκανε κιχ και αμεσως μετα ενα Swift 1.3 που στο ρελαντι εσβηνε...!Οποτε...
-
Δεν ειπα οτι παιρνεις ανταλακτικο απο φαουβε και μπαινει σε σκοντα,ειπα οτι τα συγκεκριμενα ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ειναι ιδια(το σκοντα με ενα κλικ μεγαλυτερα φαναρια).Και οσο για τα παραπανω ναι ρε φιλε τα ξερω απλα εδω ηταν συμφωνιες με αλλες εταιριες εκτος PSA για μειωση κοστους...Α!ξεχασες και τα C1/107/Aygo...Ρε συ, επειδή σου ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ η σχεδίαση τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική του VAG?
Σοβαρά τώρα, να μου έλεγες ότι το εμπρός μέρος του Fabia θύμιζε κάπως το Bora, ok, αλλά το Octavia?
Τα C1/Aygo/107 δεν τα ξέχασα, είναι από τα πολλά που δεν ανέφερα.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δεν ειπα οτι παιρνεις ανταλακτικο απο φαουβε και μπαινει σε σκοντα,ειπα οτι τα συγκεκριμενα ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ειναι ιδια(το σκοντα με ενα κλικ μεγαλυτερα φαναρια).Και οσο για τα παραπανω ναι ρε φιλε τα ξερω απλα εδω ηταν συμφωνιες με αλλες εταιριες εκτος PSA για μειωση κοστους...Α!ξεχασες και τα C1/107/Aygo...
Ρε συ, επειδή σου ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ η σχεδίαση τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική του VAG?
Σοβαρά τώρα, να μου έλεγες ότι το εμπρός μέρος του Fabia θύμιζε κάπως το Bora, ok, αλλά το Octavia?
Τα C1/Aygo/107 δεν τα ξέχασα, είναι από τα πολλά που δεν ανέφερα.
Εμενα;κανεις λαθος οποιον και να ρωτησεις αυτο θα σου πει...εχει τυχει να το συζητησω και με υποστηρικτη του Βαγκ γκρουπ μαλιστα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άσε, το κάνω εγώ
84(114)/6500 ???
παραπλήσιες επιδόσεις δε ήθελες ανθρωπέ μου?
τί περιμενες, να σου ποστάρω το civic vti που της έριχνε κολωνες?δεν έχω αντιρριση να συμφωνίσω για τις παραπλήσιες...το civic vti αστο απ'εξω γιατι μίλησα
για τετραπορτα... εκτός και εβγαινε με 4 και δεν το θυμάμαιτεσπα επειδή την ALFA την είχα, τα τεστ τα έχω κανει μόνος μου στον δρόμο...
ισως να της είχα στρώσει καλα το μοτέρ εγω...ΤΟ VTI εβγαινε και σε τετραπορτο, ηταν οντως εξωκοσμικη επιδοση τα 160 αλογα απο 1600 μοτερ, αλλα πλαισιο-φρενα-τιμονι ηταν απο ενα αλλο κοσμο, ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗς με οτι αυτο συνεπαγεται.Η κατασταση αλλαξε πολυ προς το καλυτερο με το εκπληκτικο civic type-r.
Δεν αρκει να εχεις τον ισχυροτερο κινητηρα για να εισαι γρηγοροτερος σε μεικτες συνθηκες και οχι σε στησιματα 0-400μ ή 0-1000μ.απάντησα αυστηρά στην ερώτηση κινητήρας επιδόσεις.
αν θες και στρίψιμο, το xedos την 156 την τσάγιαζε κανονικάπροφανώς δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, μένουμε μόνο στην σύγκριση που σας κόφτει
το xedos τσαγιαζε την 156;;;;;;;
οταν βγηκε καταρχην να σου θυμισω η 156 , δηλαδη το ετος 1998 το xedos ηταν στην δυση τησ καριερας του.Η 156 οταν λοιπον παρουσιαστηκε, ειχε φυσιολογικα καλυτερο πλαισιο και πιο σοφιστικε λυσεις στις αναρτησεις , κατι που φαινονταν στον δρομο.Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειχε βγει και εκδοση gta με 250 αλογα στην μπροστινη κινηση.Αρα καταλαβαινει κανεις πως διαχειριζονταν τα 120 -140 στους μπροστινους.Τα περισσοτερα περιοδικα της τοτε εποχης την ειχαν χαρακτηρισει το στριφτεροτερο και ποιο επικοινωνιακο αυτοκινητο ευρειας παραγωγης
Και μου λες για το xedos? Για την εποχη του ηταν καλο, καμια σχεση ομως με 156! Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Οσο για την αξιοπιστια που λες ,φιλος την πουλησε με 190000 χλμ, χωρις να αλλαξει καν συμπλεκτη, και φρενα,μονο της εκανε την προγραμματισμενη συντηρηση.
Δεν βαρεθηκατε με αυτη την πιπιλα; -
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Οσο για την αξιοπιστια που λες ,φιλος την πουλησε με 190000 χλμ, χωρις να αλλαξει καν συμπλεκτη, και φρενα,μονο της εκανε την προγραμματισμενη συντηρηση.
Δεν βαρεθηκατε με αυτη την πιπιλα;για να κρατησε τοσο το δισκο του, μαλλον παει πολυυυυ ηρεμα
οτιδηποτε πας ηρεμα δυσκολα χαλαει
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s