-
Τόσο απλό!
Είμαι ανάμεσα στα δύο. Ιδια κατηγορία.
Το citroen μου βγαίνει +1500 ευρώ με την επέκταση εγγύσησς στα 5 χρόνια
το κία έχει 7 χρόνια.
Το kia έχει και μικρότερη κατανάλωσηΑπόψεις?
-
Τόσο απλό!
το κία έχει 7 χρόνια.
-
Τόσο απλό!
το κία έχει 7 χρόνια.
-
Φυσικα και θα πας στο ΚΙΑ!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φυσικα και θα πας στο ΚΙΑ!Το Taxi σου και σε άλλη παραλία εσύ!
-
Γραψε και εκδοσεις-κινητηρες και στα ποσα θα παιξει η αγορα και τον αντιστοιχο εξοπλισμο.. Απαντησεις του στυλ 'φυσικα θα πας στο kia' χωρις τις παραπανω πληροφοριες τις θεωρω τελειως ακυρες..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το Taxi σου και σε άλλη παραλία εσύ!
ελα να σε παω μια βολτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ελα να σε παω μια βολτα
'Ελα να σε πάω βόλτα με το καινούριο μου τουτού πρώτα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ελα να σε παω μια βολτα
'Ελα να σε πάω βόλτα με το καινούριο μου τουτού πρώτα
Τι πηρες??? Δωσε λινκ αν ειναι στο φορουμ μιας και ελειπα.
Νονε ειπα το ΚΙΑ απο πλευρας εγγυησης 7ετη εγγυηση σε σχεση με τη μικροτερη του Citroen. -
Δλδ μονο με την εγγυηση μετρας εσυ τα πραγματα..καλα..
-
Αντιθέτως με το κανονικό νέο C3 που το βρίσκω ιδιαίτερα συμπαθητικό, το Picasso μου φαίνεται ιδιαίτερα άσχημο.
Απ τη στιγμή που δεν υπάρχουν και τρελές διαφορές μεταξύ τους σε χώρους και τεχνικά χαρακτηριστικά (την ίδια δουλειά κάνουν και τα δύο δλδ πάνω κάτω) θα προτιμούσα το KIA. -
Kia Venga vs. Citroen C3 Picasso
Εικόνα εξωτερικού /εσωτερικού:
Προτιμώ το C3 Picasso.Οδική συμπεριφορά:
Δεν γνωρίζω, κάνε test drive και γράψε αν θες εντυπώσεις.Επίσης:
Γράψε για τις διαθέσιμες εκδοσεις-κινητηρες-επίπεδα εξοπλισμού κτλ, όπως σου είπε και ο nonos -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ μονο με την εγγυηση μετρας εσυ τα πραγματα..καλα..Ειναι ενα δελεαρ ομως. Το ειδα το νεο C3 απο εναν γειτονα με το μεγαλο παρμπριζ που πιανει μεχρι πανω στα κεφαλια οδηγου-συνοδηγου και μαρεσε. ΑΠο εκει και περα δεν ξερω τι παιζει.
-
Ναι ειναι δελεαρ να κρατησεις 7 χρονια ενα ΚΙΑ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι ειναι δελεαρ να κρατησεις 7 χρονια ενα ΚΙΑ.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι ειναι δελεαρ να κρατησεις 7 χρονια ενα ΚΙΑ..Τωρα εχεις ενα Point
-
Πάντως τα σύγχρονια KIA δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις 'ευρέως αποδεκτές' εταιρείες. Θα με πείραζε να κρατήσω ένα ΚΙΑ 7 χρόνια όσο θα με πείραζε και κάποιο ευρωπαϊκό ή ιαπωνικό. Καθόλου δηλαδή
-
Θεωρώ σε εμφάνιση και εξοπλισμό καλύτερο το Venga.
Με το σύστημα Start-Stop, το Esp, τους πολύ καλούς χώρους με τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις μου δείχνει καλύτερο από το όχι όμορφο αλλά εκκεντρικό C3 Picasso.
Σ' αυτη τη κατηγορία ίσως έβλεπα και το Roomster 1,2 Tsi DSG που στα υπέρ του το DSG, οι άνετοι χώροι, το επίσης όμορφο αμάξωμα και τον 1,2 Τsi που χαρίζει με μειωμένα πάγια τέλη και καυσαέρια ικανότητες μεγαλύτερων ατμοσφαιρικών. -
Και τα δυο εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα
1400κυβ. 90-95 αλογα 4 μετραcitroen:οχι esp, σχετικα μεγαλυτερη καταναλωση, μου αρεσει πολυ εμφανησιακα +1500 euro
venga: full extra + 7 εγγυηση (εχω ηδη kia και ειμαι ευχαριστημενος)αν παρω το 1600 το κια (125 αλογα) μου ερχεται στην ιδια τιμη με το 1400 το citroen.
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Και τα δυο εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα
1400κυβ. 90-95 αλογα 4 μετραcitroen:οχι esp, σχετικα μεγαλυτερη καταναλωση, μου αρεσει πολυ εμφανησιακα +1500 euro
venga: full extra + 7 εγγυηση (εχω ηδη kia και ειμαι ευχαριστημενος)αν παρω το 1600 το κια (125 αλογα) μου ερχεται στην ιδια τιμη με το 1400 το citroen.
Γράψε αν μπορείς και τιμές.Αν παει πάντως στα ίδια λεφτά καλύτερα το ρούμστερ 1.2 με dsg.
Kia Venga vs. Citroen C3 Picasso