-
Με κανεναν. Απο 16 ξεκινα στη Γερμανια, απο 19 εδω.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Με κανεναν. Απο 16 ξεκινα στη Γερμανια, απο 19 εδω.Το καναμε flinstones.
-
-
1.2 κυβικό κάνει 16000-16500. Όπως είπα προηγουμένως, θα αγορασθεί αφορολόγητο.
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
1.2 κυβικό κάνει 16000-16500. Όπως είπα προηγουμένως, θα αγορασθεί αφορολόγητο.Πως θα το αγοράσεις αφορολόγητο πες και εμένα.
-
λόγω ενός συγγενούς διαμένοντος στο εξωτερικό...
-
λόγω ενός συγγενούς διαμένοντος στο εξωτερικό...Καινούργιο αυτό κόλπο εγω ξέρω για πολύτεκνους και για τρίκτενους.
-
χαχαχα δεν είναι κόλπο.
-
χαχαχα δεν είναι κόλπο.OK αμα έχεις κονέ απο Corsa εχείς κοιτάξει?
-
θα βοήθαγε, αν υπήρχε στίξη, ώστε να κατανοήσω τί γράφεις. Εν πάση περιπτώσει το κορσα δεν έχω δει. Πολύ ωραίο δέ είναι το άστρα.
-
θα βοήθαγε, αν υπήρχε στίξη, ώστε να κατανοήσω τί γράφεις. Εν πάση περιπτώσει το κορσα δεν έχω δει. Πολύ ωραίο δέ είναι το άστρα.Πολύ ωραίο και το Astra πάντως το Polo απο τι εχω ακούσει είναι πολύ τίμιο με το 1.2TSI 105ps.
-
παρεμπιπτόντως αξίζει κάτι η έκδοση blue motion;; δεν μου φαίνεται τόσο σπουδαία αλλά εσείς τί νομίζετε;;
-
Νομίζω σε αυτήν την εκδοσεί είναι μόνο Diesel με 75ps αν είναι έτσι καλύτερα 1.2TSI με DSG.
-
λόγω ενός συγγενούς διαμένοντος στο εξωτερικό...Το εχεις ψαξει και εισαι σιγουρος οτι εχεις το δικαιωμα να το οδηγεις ;
Γιατι απο οτι ξερω αμαξι με μετοικεσια μπορουν να το οδηγουν οσοι εχουν πρωτου βαθμου συγγενεια με τον κατοχο .(εκτος αν εχει αλλαξει ο νομος)Στο λεω για να μην βρεθεις προ απροοπτου. -
λόγω ενός συγγενούς διαμένοντος στο εξωτερικό...Φοιτητή αυτα δεν γίνονται. Διάβασε την νομολογία και προσγειώσου. Μην μάθεις από νέος να είσαι φορολογικά προκλητικός.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοιτητή αυτα δεν γίνονται. Διάβασε την νομολογία και προσγειώσου. Μην μάθεις από νέος να είσαι φορολογικά προκλητικός.
+1
δεν γ'ινεται σίγουρα... αν είσαι πολύτεκνός γλιτώνεις το ΕΤΤ που για 1200κυβ δεν θα είναι πάνω από 1000ε...
αυτό έλειπε όποιος είχε συγγενή στο εξωτερικό να έπερνε αφορολογ αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοιτητή αυτα δεν γίνονται. Διάβασε την νομολογία και προσγειώσου. Μην μάθεις από νέος να είσαι φορολογικά προκλητικός.
Μη ανησυχείς η νοοτροπία μου είναι πολύ καλύτερη των περισσοτέρων και έχω συνείδηση του ατοπήματος (ηθικού και νομικού) της φοροδιαφυγής. Και μάλιστα πρόσεξε τον λόγο σου. Τέλος πάντων δεν ήθελα να επεκταθώ σε λεπτομέρειες προηγουμένως, επειδή είναι ιστορία, ήτοι δεν είναι αφορολόγητο αλλά έχει να κάνει με νόμιμη έκπτωση άνευ ύπαρξης όποιας τριτεκνίας, πολυτεκνίας καί ούτω καθεξής.
επεξ/σια: Υ.Γ. μήπως έπρεπε να πω ότι ανήκω σε πολύτεκνη οικογένεια;
-
Eσυ ξερεις τι επρεπε να γραψεις,εμεις πως να ξερουμε;Οπως και να εχει ψαξτο καλα να μην βρεθεις προ απροοπτου.
-
Απλώς δεν ήθελα να επεκταθώ, γιατί διαδίκτυο είναι αυτό... Σαφώς όχι περί μπινιάς η διαδικασία.
-
Μη ανησυχείς η νοοτροπία μου είναι πολύ καλύτερη των περισσοτέρων και έχω συνείδηση του ατοπήματος (ηθικού και νομικού) της φοροδιαφυγής. Και μάλιστα πρόσεξε τον λόγο σου. Τέλος πάντων δεν ήθελα να επεκταθώ σε λεπτομέρειες προηγουμένως, επειδή είναι ιστορία, ήτοι δεν είναι αφορολόγητο αλλά έχει να κάνει με νόμιμη έκπτωση άνευ ύπαρξης όποιας τριτεκνίας, πολυτεκνίας καί ούτω καθεξής.
επεξ/σια: Υ.Γ. μήπως έπρεπε να πω ότι ανήκω σε πολύτεκνη οικογένεια;
Αν θυμάμαι καλά για να ισχύει η ατέλεια πρέπει να μην μεταβιβάσεις για 3 έτη το αυτοκίνητο και να μην έχει αγοραστεί άλλο αυτοκίνητο με ατέλεια από την οικογένεια.
Για να είμαι ειλικρινής δεν θα χρησιμοποιούσα την ατέλεια για μικρό αυτοκίνητο, αλλά για οικογενειακό.Είσαι νέος στο forum και εδώ αρκετοί είναι ενημερωμένοι σε πολλά θέματα, οπότε κάτι που δεν είναι 100% αληθές ξενίζει αμέσως σε πολλούς.
Όταν πάρει το αμάξι να ζητήσεις το χαρτί από το τελωνείο να τσεκάρεις ότι όντως σου αφαιρούν όλο το τέλος γιατί μερικοί πωλητές είναι μπουμπούκια
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο