-
Γενικώς εμπιστεύομαι πολυ τα γερμανικά και ιαπωνικά, όπως είπα και προηγουμένως παραμενω δύσπιστος στα ιταλικά έστω και από κολλήματος. Για ένα βολκσβαγκεν πολ-άκι τί λές;;
-
Για τα παλαιότερα πόλο έχω ακούσει πολλά προβλήματα, από γνωστούς και φίλους. Για το φεισλιφτ (2006 κ μετά? ) δεν άκουσα κάτι. Έχω το καινούριο tsi εδώ και 12,000 χλμ και 6 περίπου μήνες και είμαι ευχαριστημένος, τόσο από δύναμη, όσο και απο κατανάλωση, ενώ δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα (φτου φτου να μη το ματιάσω) Αν το πάρεις να το πάρεις με το αυτόματο κιβώτιο dsg, και να πάρεις σίγουρα το tsi , η διαφορά στις επιδόσεις είναι χαωτική σε σχέση με το απλό 1,4.
Κατα τ άλλα για γενικότερη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου δε μπορώ να σου απαντήσω, θα δείξει. Πάντως στη οικογένεια είχαμε ιταλικο (μοντ1,1987) και έχουμε γερμανικά (μοντ 2006 κ 2010) και ιαπωνικό (μοντ 2001) και το ιταλικό ήταν σχεδόν απροβλημάτιστο παρά τα 420,000+ χλμ, το ιαπωνικό έβγαλε πρόβλημα κρεμαγιέρας που κοστίζει η αντικατάσταση της 2000ε ( και μάλιστα σημερα εχει μόνο 44000χλμ, κ χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στη πόλη και με πολύ ήπια χρήση) ενώ τα vw που πολλοι τα κράζουνε , μεχρι στιγμης αποδεικνύονται 'καλά' (ελπίζω το ίδιο να λέω και σε λίγα χρόνια!)
Γι αυτό πάρε ότι σου αρέσει, και μη κολλάς σε ιταλικά/γερμανικά/γαλλικά/ιαπωνικα ή οτιδήποτε άλλο.
Εν έτει 2010 πιστεύω πάνω κάτω όλα το ίδιο είναι -
το συγχρονο πολο ειναι πολυ καλο,αλλα για το μπατζετ σου,και εφοσον δεν θες ιταλο,θα σου προτεινα η Α1 η DS3
-
Προταση μου...DS3 1.6 THP C3 1.6 VTi 207 RC Clio 1.2 TCe Mito QV...(δεν βγαζουν μονο τα ιταλικα προβληματα,απο προσωπικη εμπειρια)... ολα ειναι κ@υλες!!!!
-
σωστος ο zisis και συμφωνω και εγω.τα ιδια εχω περασει απο ολες τις κατασκευαστικες χωρες
-
Αμα μπορεις τα κυβικα και τη καταναλωση προσωπικα θα πηγαινα για το ford focus ST.Σεβομαι τον εαυτο μου και εχω και αλογα.
-
Πολύ ταχύ για μένα το φορντ Ναι το ds3 είναι στα υπ' όψιν αλλά κλίνω πλέον προς το πόλο. Το Α1 τώρα ας πω την αλήθειανκαι όμορφο είναι και αξιόπιστο αλλά κατά τα εννοούμενα κάποιου προλαλήσαντος: θα ήταν καλλίτερο το αμαξάκι να χαρώ παρά να έχω μια κουρσάρα 'σαν κόρη οφθαλμού. Γι' αυτό λέω πόλο. Και μικρό μεν είναι, κόσμο χωράει δε (αν και λίγο άβολο ). Αν πάρω και ταχύτερη έκδοση κινητήρος θα είμαι Ο.Κ. και για την εθνική κτλπ..
-
ναι το πολακι μετραει πολυ το καινουριο.το ταμπλο ειναι γραφικο γερμαναραδικο,αλλα εχει αρκετα συμπαθητικο κωλο και καλυτερη εμφανιση απο το γερασμενο γκολφακι.1,2 τουρμπο?
-
kia ceed 1.6
-
Αν η εκδοση ΤΣΙ είναι η τουρμπο τοτε ναι. 1.2 TSI πεντάθυρο και σκέφτομαι να βάλω και αυτόματο κιβώτιο, περί του οποίου τί γνώμη έχετε;;
-
Άψογο το κιβώτιο. Ξεκούραστο, με πολύ γρήγορες αλλαγές που σχεδόν δε τις καταλαβαίνεις. Επιπλέον βοηθάει και στο να πετυχαίνεις χαμηλές καταναλώσεις εφόσον το θες. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ δυστυχώς δε το έβαλα και το μετάνιωσα
-
τέλεια
-
Μα γιατι να αγορασεις το Α1 οταν το golf/a3 ειναι στην ιδια τιμη?
-
Για polo TSi 5θυρο γράφει το παιδί ότι θέλει να αγοράσει, ακόμα στο Α1 έμεινες εσύ;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μα γιατι να αγορασεις το Α1 οταν το golf/a3 ειναι στην ιδια τιμη?αν ήταν όντως έτσι, θα σου έλεγα ότι το γκολφ ειναι πολύ συνηθισμένο και αποκλείεται, το δε Α1 είναι ομορφότερο του Α3
-
Ε?Απο ποτε εγινε ομορφο το Α1???Μα καλα θα εδινες εσυ 21 χιλιαρικα για ενα σπιρτοκουτο???Πες μεχρι 16 αντε αλλα 21???? Υπαρχουν ενα αλλο ματσο καλα και ομορφα αυτοκινητα πολυ καλυτερα απο το σπιρτοκουτο της audi.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ε?Απο ποτε εγινε ομορφο το Α1???Μα καλα θα εδινες εσυ 21 χιλιαρικα για ενα σπιρτοκουτο???Πες μεχρι 16 αντε αλλα 21???? Υπαρχουν ενα αλλο ματσο καλα και ομορφα αυτοκινητα πολυ καλυτερα απο το σπιρτοκουτο της audi.Για 21 χιλιάρικα όχι αλλά μπορώ να πάρω καινούρια την φθηνήν έκδοση περί τα 14 χιλιάρικα
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
Αν η εκδοση ΤΣΙ είναι η τουρμπο τοτε ναι. 1.2 TSI πεντάθυρο και σκέφτομαι να βάλω και αυτόματο κιβώτιο, περί του οποίου τί γνώμη έχετε;;Άντε με το καλό να σε καλωσορίζουμε κ εσένα στην σκοτεινή πλευρά ιδανική επιλογή και σε κινητήρα και σε πόρτες και σε κιβώτιο (το οποίο σαν κάτοχος και καθημερινός του χρήστης σε διαβεβαιώ πως θα σου αποζημιώσει τα έξτρα χρήματα από την 1η κιόλας μέρα.. once you go dsg you never go back ).. Κάντου και μια ασφάλεια ανατίναξης και είσαι έτοιμος.. και να ξέρεις.. όλων των άλλων θα βγάζουν ζημιές και θα καίνε λάδια και συ θα σαι η εξαίρεση
-
γουστάαρωωω
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
Ε?Απο ποτε εγινε ομορφο το Α1???Μα καλα θα εδινες εσυ 21 χιλιαρικα για ενα σπιρτοκουτο???Πες μεχρι 16 αντε αλλα 21???? Υπαρχουν ενα αλλο ματσο καλα και ομορφα αυτοκινητα πολυ καλυτερα απο το σπιρτοκουτο της audi.
Για 21 χιλιάρικα όχι αλλά μπορώ να πάρω καινούρια την φθηνήν έκδοση περί τα 14 χιλιάρικα
Με τι κινητηρα?
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο