-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
είναι σαν να μην ξέρεις γιατί καπνίζεις μετά...Mεταξυ μας... λιγες ειναι οι φορες που πραγματικα ξερω γιατι...
Αλλες φορες γουσταρω τρελλα, αλλες το σιχαινομαι.
(Παρ'ολα αυτα με ενοχλει ο νεος 'νομος', αν και στην εργασια μου πχ μαλλον θα με βοηθησει)Χαπακια κτλ τα αποκλειω.
http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=95224960 -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...μετα τη ζαχαρη, το κοκκινο κρεας, το αλκοολ, το σεξ, τα τηγανιτα, τα γλυκα, τα αλμυρα κτλ κτλΚαι ζησε 100 χρονια χωρις καμμια απολαυση.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χαπακια κτλ τα αποκλειω.
http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=95224960What about τσιγάρα που σκάνε όταν φτάσουν στο τελευταίο 1/3 ???
[EDIT - το προσθέτω εδώ να μην κάνω 2 ποστ στη σειρά]
Παρατηρώ ότι τελευταία πάει να γίνει 'μόδα' το στρίψιμο μέχρι και σε πολύ νεαρές ηλικίες - έχουν ακριβύνει τα τσιγάρα και πολλοί που έπαιρναν πακέτο το έχουν γυρίσει στα στριφτά, αλλά βλέπω και παιδιά 16-17-18 χρονών να στρίβουν με χαρακτηριστική άνεση π.χ. στη στάση του λεωφορείου (ήταν μια κοπελιά προχθές που δεν ξέρω αν είχε τελειώσει καλά-καλά το σχολείο αλλά έστριβε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πιο γρήγορο δεν πρέπει να έχω δει!)... -
σε ενα τοπικο σουβλατζιδικο που πηγαν σημερα αφαιρεθηκαν τα τασακια απο μεσα!
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
σε ενα τοπικο σουβλατζιδικο που πηγαν σημερα αφαιρεθηκαν τα τασακια απο μεσα!Ο καλός καιρός και η απειλή προστίμου που λόγω κρίσης δεν σβήνεται και δεν καλύπτεται έχει ως αποτέλεσμα το μέτρο να τηρείται.
-
σε ενα τοπικο σουβλατζιδικο που πηγαν σημερα αφαιρεθηκαν τα τασακια απο μεσα!Και τις τσιχλες που θα τις πεταμε;
-
Σημερα γυριζα ατμοπλοικως απο τη Συρο και βγηκα μια στιγμη στο 'μπαλκονι'και ο καπνος που εβγαζαν οι στιβαγμενοι εκει θεριακλιδες, ηταν σαφως πυκνοτερος απο αυτον που εβγαζαν τα φουγαρα του πλοιου.
Παντως πιστευω οτι το μετρο θα ατονησει με ημερομηνια ληξης τις γιορτες των Χριστουγεννων. -
Κατι παρομοιο βλεπω απεναντι με την κοπελα που δουλευει στο φαστ φουντ.Βγαινει και καπνιζει στην εισοδο της διπλανης πολυκατοικιας.Να δω οταν πιασουν τα κρυα τι θα κανει!!
-
τα νουμερα σκεφτονται να απαγορεψουν το καπνισμα και μεσα στο αυτοκινητο
-
Γιατι δεν απαγορευουν απλως την πωληση των τσιγαρων;
Στην Μοσχα αδελφες μου στην Μοσχα!!!
«Καπνίζετε και πίνετε περισσότερο» συνιστά στους Ρώσους η κυβέρνηση
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231057448 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα νουμερα σκεφτονται να απαγορεψουν το καπνισμα και μεσα στο αυτοκινητοΜεγάλη αυτό. Γιατί να μην καπνίζει κάποιος στο δικό του ΙΧ; Τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6 μου φαίνεται ότι είναι το mindset τους...
-
αυτο το κανανε στη κυπρο ,αλλα μονο οταν υπηρχε ανηλικος μεσα στο αμαξι
-
-
Uploaded with ImageShack.us
Audi TT mkI
Και (αν δεν κάνω λάθος από το χρώμα του δέρματος) πρέπει να είναι αυτό με την baseball ραφή στα καθίσματα
Ωραίο αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...Ενα 'ενεργό' θέμα για το κάπνισμα αρκεί. Χωράει και διαδικασίες κοψίματος καπνίσματος και μπινελίκια αντικαπνιστών. Το άλλο κλειδώθηκε επειδή ήταν 100 σελίδες. [Mod]
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. [Απλός χρήστης]
-
αυτο το κανανε στη κυπρο ,αλλα μονο οταν υπηρχε ανηλικος μεσα στο αμαξιεκει συμφωνω κι εγω.. αλλα οταν ειμαι μονος μου θα μου κλασουν.. ας με γραφουν καθε μερα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα νουμερα σκεφτονται να απαγορεψουν το καπνισμα και μεσα στο αυτοκινητοΔε θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά σίγουρα ΜΠΟΡΕΙ να γίνει πιο επικύνδυνο από ένα σωρό άλλα πράγματα που ήδη απαγορεύονται όταν οδηγείς (δε μιλάμε να έχεις αράξει κάπου προφανώς). Από το να σε μαστουρώσει η 2η-3η τζούρα αν δεν είσαι τακτικός καπνιστής μέχρι το να σου πέσει καμιά κάφτρα στο κάθισμα και να ψάχνεσαι επάνω στη στροφή. ΟΚ, υπάρχει κι αυτός που αν δεν πάρει τη δόση του από νικοτίνη θα έχει πρόβλημα, θα είναι πιο νευρικός, κλπ....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
τα νουμερα σκεφτονται να απαγορεψουν το καπνισμα και μεσα στο αυτοκινητο
Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά σίγουρα ΜΠΟΡΕΙ να γίνει πιο επικύνδυνο από ένα σωρό άλλα πράγματα που ήδη απαγορεύονται όταν οδηγείς (δε μιλάμε να έχεις αράξει κάπου προφανώς). Από το να σε μαστουρώσει η 2η-3η τζούρα αν δεν είσαι τακτικός καπνιστής μέχρι το να σου πέσει καμιά κάφτρα στο κάθισμα και να ψάχνεσαι επάνω στη στροφή. ΟΚ, υπάρχει κι αυτός που αν δεν πάρει τη δόση του από νικοτίνη θα έχει πρόβλημα, θα είναι πιο νευρικός, κλπ....
εδω και πολλα χρονια και χιλιαδες χλμ δεν ειχα ποτε θεμα με το τσιγαρο και την οδηγηση.. ας μην κανουμε υποθεσεις , δεν γινεται να υπαρχει προβλημα εκτος αν εισαι προβληματικος
για να μαστουρωσεις με το τσιγαρο πρεπει να εισαι 5 χρονων , αμα πεσει καφτρα μαθαινεις να το αντιμετωπιζεις , αλλα μπορεις παντα να προλαβεις κατι τετοιο..
αν καποιος δε μπορει να τα βγαλει περα με το τσιγαρο και την οδηγηση , μαλλον δε θα πρεπε καν να οδηγει
το ιδιο πιστευω και με τα κινητα, αλλα με τοσες κατινες και διαφορους 50αρηδες (που ειναι ο,τι χειροτερο κυκλοφορει εκει εξω) καταλαβαινω γιατι τα απαγορεψαν
στο τσιγαρο ομως εχουμε μαθει
-
Εγω δεν καπνιζω στο αμαξι.
Αφενος δε θελω να βρωμιζει, αφεδυο δε θελω να απασχολω τα χερια μου με ασχετα προς την οδηγηση πραματα. -
με δερμα (κυριως) και οροφη να ξερεις οτι δε βρωμιζει με τιποτα, οχι οτι αυτο ειναι πρακτικη λυση
στην κινηση ειναι αναποφευκτο, δεν παλευεται αλλιως η κατασταση αμα παμε να οδηγησουμε κανονικα εννοειται οτι δεν καπνιζουμε
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)