-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εσύ έχεις επιλογή. Κάπνισε λίγο αργότερα στο σπίτι σου. Κάπνισε λίγο πιο πριν στο αμάξι σου. Κάπνισε εκείνη την στιγμή βγαίνοντας για 10 λεπτά στο πεζοδρόμιο. Εσύ ΕΧΕΙΣ επιλογές. Αυτός που δεν έχει είναι όποιος αναγκάζεται να μοιράζεται ένα κλειστό χώρο με άτομα που επιμένουν να καπνίζουν μέσα.
Oπου δρομος = μπαρ
οπου νομιμο παρκινγκ = μπαρ που επιτρεπεται το καπνισμα
οπου παρανομο παρκινγκ = μπαρ που δεν επιτρεπεται το καπνισμαοδηγος = διαλεγει.
Θελω να εχω την επιλογη** να καπνισω σε μπαρ. **
Μπορει να μη θελω να καπνισω στο σπιτι
Εαν απαγορευοταν το ποτο, θα προτεινες να πινουμε σπιτι? Τοτε ποιος θα ηταν ο λογος να βγεις σε μπαρ?Ο μη καπνιστης θα μπορουσε να μην αναγκαζεται να 'καπνιζει' σε ενα μαγαζι 'non smoking'.
Ο καπνιστης θα καπνιζε ανετα σε ενα μαγαζι 'smoking' -
Γενικά το όλο θέμα είναι πλέον γελίο και το συντηρούνε οι μαγαζάτορες φοβούμενοι ότι θα πέσει η πελατία....
Αν κοιτάξουν λίγο πιο έξω, θα δούνε ότι πουθενά στον κόσμο όπου έχει απαγορευτεί το κάπνισμα εντός δεν έχει μειωθεί η πελατία....
Αλλά τι να λέμε τώρα..
Μια χαρά είναι το κάπνισμα όπως και οι μισθοί των 500 ευρώ...
Για μια χώρα όπως η Ουγκάντα, μια χαρά είανι και δεν βλέπω λόγους για διαμαρτυρίες.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εχω την εντυπωση οτι μερικα τσιγαρα ακομα και απο το ιδιο πακετο μυριζουν διαφορετικα ...πολυ συχνα καποια απο τα πακετισια τσιγαρα (ανεξαρτητως μαρκας) μυριζουν σα μπαφο
πολυ εντονα μαλισταδε ξερω τι σκατα βαζουν μεσα επισης τα πακετισια προκαλουν πολυ μεγαλυτερη μποχα μεσα σε ενα κλειστο χωρο απο τα στριφτα, θες 2 ισως και 3 στριφτα για να κανεις τη καπνα και τη βρωμα του πακετισιου που και παλι δε θα ειναι η ιδια
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Γενικά το όλο θέμα είναι πλέον γελίο και το συντηρούνε οι μαγαζάτορες φοβούμενοι ότι θα πέσει η πελατία....Αν κοιτάξουν λίγο πιο έξω, θα δούνε ότι πουθενά στον κόσμο όπου έχει απαγορευτεί το κάπνισμα εντός δεν έχει μειωθεί η πελατία....
Αλλά τι να λέμε τώρα..
Για μια χώρα όπως η Ουγκάντα, μια χαρά είανι και δεν βλέπω λόγους για διαμαρτυρίες..στην ελλαδα εχει μειωθει η πελατεια ή οχι?
εγω ξερω αρκετους που δε θελουν να πηγαινουν εξω λογω του νομου, μεταξυ των οποιων κι εγω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γενικά το όλο θέμα είναι πλέον γελίο και το συντηρούνε οι μαγαζάτορες φοβούμενοι ότι θα πέσει η πελατία....
Αν κοιτάξουν λίγο πιο έξω, θα δούνε ότι πουθενά στον κόσμο όπου έχει απαγορευτεί το κάπνισμα εντός δεν έχει μειωθεί η πελατία....
Αλλά τι να λέμε τώρα..
Για μια χώρα όπως η Ουγκάντα, μια χαρά είανι και δεν βλέπω λόγους για διαμαρτυρίες..στην ελλαδα εχει μειωθει η πελατεια ή οχι?
εγω ξερω αρκετους που δε θελουν να πηγαινουν εξω λογω του νομου, μεταξυ των οποιων κι εγω
Εάν έχει μειωθεί (που δεν έχει), θα αυξηθεί μόλις συμορφοθών όλοι με τον νόμο.
εγω ξερω αρκετους που δε θελουν να πηγαινουν εξω λογω του καπνού, μεταξυ των οποιων κι εγω
-
ωραια τωρα , θα αλλαξουμε βαρδιες
για το αν εχει μειωθει ας περιμενουμε επισημα στοιχεια, ΑΝ μας επιτρεψουν τα κυβερνητικα δελτια ειδησεων να μαθουμε την αληθεια
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eχω την εντυπωση πως στα ματια των μη καπνιστων,οι καπνιστες ειναι μια μαζα, 1 πραμα, ολοι το ιδιο...Διακρινονται σε ενοχλητικους και σε μη ενοχλητικους
-
Να ρωτήσω κάτι τους μη-καπνιστές (και τις μη-καπνίστριες):
Αν το έτερον ήμισι κάνει π.χ. 1 πακέτο την ημέρα και το χνώτο του βρωμάει σα σταχτοδοχείο, πώς; την παλεύετε με τα φιλιά και τα σχετικά?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι τους μη-καπνιστές (και τις μη-καπνίστριες):Αν το έτερον ήμισι κάνει π.χ. 1 πακέτο την ημέρα και το χνώτο του βρωμάει σα σταχτοδοχείο, πώς; την παλεύετε με τα φιλιά και τα σχετικά?
Οι τσιχλες και το συχνο βουρτσισμα βοηθανε πολυ .
-
Να ρωτήσω κάτι τους μη-καπνιστές (και τις μη-καπνίστριες):Αν το έτερον ήμισι κάνει π.χ. 1 πακέτο την ημέρα και το χνώτο του βρωμάει σα σταχτοδοχείο, πώς; την παλεύετε με τα φιλιά και τα σχετικά?
την χωρίζουμε
-
καλο ειναι το ετερον ημισι σου να μην καπνιζει ή να καπνιζει (αναλογα το τι κανεις εσυ) , αλλιως θα υπαρχει αυτος ο εκνευρισμος αλλα γενικοτερα για να υπαρχει κατανοηση και να μην καταπιεζεται κανεις καλο ειναι να κανουν και οι 2 το ιδιο
το πώς αντιμετωπιζεται δεν ξερω μια μονο ειχα που δεν καπνιζε, αλλα δεν ηταν και φανατικα αντιθετη , εκανε κανενα πού και πού
αν τα φτιαχνα τωρα παντως με καμια που μου την ελεγε για το τσιγαρο, θα ετρωγε μαλλον ενα μεγαλοπρεπεστατο Χ και δε θα το συνεχιζα
οσο καλη κοπελα και να ειναι καποια , αν δε μπορουμε να αντεξουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα να το διαλυσουμε απο την αρχη
βεβαια καποια ατομα ενοχλουνται και δεν το λενε μεχρι να ξεσπασουν καποια μερα στο ασχετο
εκει καλο ειναι να καταλαβαινεις αν οντως ενοχλεις για να αποφυγεις το πρηξιμο μετα -
Μπαινουμε κατευθειαν στο ψητο
-
'Υπάρχουν καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το στόμα σου...'
-
Υπαρχει το ψητο
-
Σήμερα ήμασταν με την οικογένεια σε ταβέρνα στο χωριό (ωραία κοψίδια BTW). Κάπου στο τέλος έφαγα την φλασιά! Ο αέρας ήταν καθαρός, μπορούσαμε να μυρίσουμε το φαγητό μας, όχι το τσιγάρο του διπλανού μας. 2-3 άτομα στεκόντουσαν έξω και κάπνιζαν χωρίς να φαίνονται διόλου δυσαρεστημένα. Ελπίζω να κρατήσει το μέτρο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι τους μη-καπνιστές (και τις μη-καπνίστριες):
Αν το έτερον ήμισι κάνει π.χ. 1 πακέτο την ημέρα και το χνώτο του βρωμάει σα σταχτοδοχείο, πώς; την παλεύετε με τα φιλιά και τα σχετικά?
Οι τσιχλες και το συχνο βουρτσισμα βοηθανε πολυ .
Βοηθάνε κάπως όταν καπνίζει μια στις τόσες και η μυρωδιά έρχεται κυρίως από το στόμα. Όταν έρχεται από τα πνευμόνια κι ο άλλος/η άλλη μυρίζει από τα 2 μέτρα δεν κάνουν τίποτα. Τα ...γαλλικά τα ξεχνάς, εκτός κι αν έχεις βρει τρόπο να απενεργοποιείς όσφρηση και γεύση. Αυτά τουλάχιστον λέει η δική μου εμπειρία.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα ήμασταν με την οικογένεια σε ταβέρνα στο χωριό (ωραία κοψίδια BTW). Κάπου στο τέλος έφαγα την φλασιά! Ο αέρας ήταν καθαρός, μπορούσαμε να μυρίσουμε το φαγητό μας, όχι το τσιγάρο του διπλανού μας. 2-3 άτομα στεκόντουσαν έξω και κάπνιζαν χωρίς να φαίνονται διόλου δυσαρεστημένα. Ελπίζω να κρατήσει το μέτρο!συμφωνα με τους καπνιστες τα μαγαζια ειναι αδεια.μαλλον μας λες ψεμματα και δεν ησουν εκει
-
Για να μην ξεχνιόμαστε
-
Πίσω φαίνεται μια γυναίκα να προσεύχεται ή νομίζω;
-
εχει παει να σας πηδηξει καπνιστης και το ξερετε αυτο?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)