-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
το προβλημα λυθηκε, η χρεωση για το 1142 ειναι πλεον 15€/κληση.
:hahaiv:
Για την ευχαρίστηση να δω έναν καπνιστή να τρώει πρόστιμο και να εξευτελίζεται δημόσια για την γαϊδουριά του να καπνίζει σε χώρο όπου απαγορεύεται, θα πλήρωνα και περισσότερα.
'It is harder to crack a prejudice, than an atom.'- Albert Einstein (η υπογραφη σου...)
Στις εθνικές οδούς κάνεις στάση για ξεκούραση κοντά στα μπλόκα 'για την ευχαρίστηση να δω έναν γλήγορο να τρώει πρόστιμο και να εξευτελίζεται δημόσια για την γαϊδουριά του ';
Αν ήταν για περίπτωση 'καγκουρεμένων' xenon, σίγουρα. Για ταχύτητα μάλλον όχι.
'Δεν φταίω εγώ που παρανομώ ηθελημένα, το κράτος φταίει που δεν με σταματάει!' - Zorz
**
It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt.
-Mark Twain- **Εγω δεν ειπα τιποτα...
-
Η πολιτεια παντως οταν σε βρει παραβατη και στις δυο περιπτωσεις σε τιμωρει.... Οι χαρακτηρισμοι ναι σιγουρα ειναι υπερβολικοι μιας και δεν ειναι ολοι οι παραβατες και των δυο περιπτωσεων απολυτοι σε αυτο που παραβαινουν. Οι περισσωτεροι νομιζω παραδεχονται οτι με αυτο που κανουν ισως να ενοχλουν τους συνανθρωπους τους η και τους βλαπτουν ακομα.... με την συμπεριφορα τους.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αν πας πανω απο 10-20 χλμ απο το οριο στην εθνικη δε τρεχει τιποτα
Ε και γω αν κανω 2-3 τσιγαρα πανω απο το οριο (που ειναι 0) γιατι να τρεχει?
Ασε που** ειναι** παρανομο να τρεχεις εστω και 10χλμ αλλα οι ελεγκτικοι μηχανισμοι κανουν τα στραβα ματια.
Ε, οταν κανουν τα στραβα ματια για το καπνισμα, ενοχλειστε...Αλλα 'αυτονοητο' ειναι μονο το να σεβεσαι τον μη καπνστιστη.
Ολα τα αλλα, εφοσον μας βολευουν, ερμηνευονται κατα βουληση.μπορεις να κανεις σε ποσοστο % τσιγαρα πανω απο το οριο
-
Σωστο και αυτο. Θα μειωσω το καπνισμα αλλα ταυτοχρονα δε θα νιωθω εξαρτηση.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
[OFFTOPIC]Ανέκαθεν ήταν.Αλλά αν θες πρακτικό παράδειγμα, από την στιγμή που οποιοσδήποτε πηγαίνει του σκοτωμού, μπορεί να πέσει πάνω σε κανένα φουκαρά και τον πάρει μαζί του.Στα δελτία ειδήσεων έχεις δει τι γίνεται πχ σε κάθε Πασχαλινή έξοδο? [/OFFTOPIC]
Να κριθεί παράνομη και να απαγορευθεί , η (επί κοινού τραπεζιού) κατανάλωση την ημέρα του Πάσχα , μεγάλων μερίδων αρνιού-κατσικιού-κοκορετσιού-αυγών-τσουρεκιών....δεν ακούτε πόσοι καταλήγουν στα νοσοκομεία εξ ατίας τους?
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
αν πας πανω απο 10-20 χλμ απο το οριο στην εθνικη δε τρεχει τιποταγιατι οχι αλλα 50 ή 100?
γιατι να μην καπνιζω και μεσα οπου εγω κρινω οτι δεν ενοχλω?
(οπως και πηγαινω + 100 οπου πιστευω οτι δεν ενοχλω )
ας ερμηνευσουμε τους νομους οπως θελουμε
-
Τελεσίγραφο από τους εστιάτορες - Θα αγνοήσουν τον αντικαπνιστικό νόμο
Ο αντικαπνιστικός νόμος ήταν η γουλιά που ξεχείλισες το ποτήρι για τα έσοδα των εστιατόρων
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι εστιάτορες και τα συναφή επαγγέλματα ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις ως αντίδραση σε μία σειρά γεγονότων που τους έχουν στεγνώσει οικονομικά και τους οδηγεί κατευθείαν στον οικονομικό μαρασμό... ο αντικαπνιστικός νόμος έχει προκαλέσει μείωση του τζίρου κατά 25%.
Όλα αυτά τα παραπάνω έχουν φέρει τους εστιάτορες σε δεινή οικονομική θέση και ζητάνε να διακοπεί το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος και να συζητηθεί από την αρχή, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Μία από τις προτάσεις που έχουν καταθέσει είναι να επιτρέπεται το κάπνισμα μία ημέρα την εβδομάδα.
Αν επιτραπει δηλαδη το καπνισμα μια ημερα τη βδομαδα, θα ανεβει ο τζιρος 25% ?
-
η ηλιθιοτητα δεν εχει οριο μιλαμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν πας πανω απο 10-20 χλμ απο το οριο στην εθνικη δε τρεχει τιποτα
γιατι οχι αλλα 50 ή 100?
γιατι να μην καπνιζω και μεσα οπου εγω κρινω οτι δεν ενοχλω?
(οπως και πηγαινω + 100 οπου πιστευω οτι δεν ενοχλω )
ας ερμηνευσουμε τους νομους οπως θελουμε
φανταζομαι θα απαιτεις να κυκλοφορεις με το αμαξι και σε πεζοδρομους και σε πεζοδρομια πανω ε?
-
-
φανταζομαι θα απαιτεις να κυκλοφορεις με το αμαξι και σε πεζοδρομους και σε πεζοδρομια πανω ε?
δεν ανεβαινω ποτε πεζοδρομια
γενικα τηρω ευλαβικα τον κοκ με εξαιρεση τα ορια ταχυτητας
(και κατι απαγορευτικα που μπηκαν προσφαρα χωρις λογο στη γειτονια μου ψηνομαι να παραβιαζω )
αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα..
το θεμα ειναι οτι οταν ισχυει ενας νομος υποτιθεται οτι τον τηρουμε και μαλιστα υποτιθεται οτι τον τηρουμε κατα γραμμα..
ετσι λοιπον οπως δε θες κι εσυ να λεμε 'ελα μωρε δεν ενοχλω κανενα ας καπνισω' , δεν πρεπει να λεμε 'τι ειναι μωρε αλλα 10-20 χλμ/ω..' ,
καποιο λογο αλλωστε θα εχει ο σοφος νομοθετης που σε υποχρεωνει να κινεισαι με 60 ή 70 σε εθνικη οδο
οποιος λοιπον δεν ειναι ο ιδανικος πολιτης-προτυπο, δε νομιζω οτι εχει δικαιωμα να αποκαλει τους αλλους 'ελληναρες' και να αρχιζουμε να μιλαμε για παιδεια κτλ..
αυτα
-
αδυνατεις να κατανοησεις καποια απλα πραγματα.
δεν εχει νοημα να κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου -
μα και βεβαια δεν εχει νοημα..
απλα αποδεικνυεις οτι ο καθενας κοιτα τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια και με βαση τα δικα του συμφεροντα
δεν ειναι κακο αυτο, αρκει να το παραδεχομαστε
-
λογικο ειναι να κοιταει καποιος το συμφερον του,αρκει να μη το κανει εις βαρος των αλλων
-
αυτο θελουμε να κανουμε κι εμεις οι καπνιστες, αλλα δεν το καταλαβαινετε
και αυτο που κυριως δεν καταλαβαινετε , παρολα αυτα θα το πω αλλη μια, ειναι οτι χωρις εναν ρεαλιστικο νομο που να ικανοποιει τους παντες -οσο το δυνατον γινεται- εσεις θα ειστε αυτοι που μακροπροθεσμα θα χασετε, αφου ο υπαρχων ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστει
-
Λοιπον,παω για καφε στο azzuro το απογευμα...(5 παρεες στο μαγαζι...)
-Καπνιζουμε?(Ρωταω)
-Αν θελετε εξω..
-Καλως..
Τελικα πηγα κ ηπια τον καφε μου στο στεκι μου που καπνιζουμε ελευθερα...Σε οτι μαγαζι δεν καπνιζουν θα μπαινω,θα ρωταω κ θα φευγω...Ετσι για να περασω την ωρα μου...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο θελουμε να κανουμε κι εμεις οι καπνιστες, αλλα δεν το καταλαβαινετεκαι αυτο που κυριως δεν καταλαβαινετε , παρολα αυτα θα το πω αλλη μια, ειναι οτι χωρις εναν ρεαλιστικο νομο που να ικανοποιει τους παντες -οσο το δυνατον γινεται- εσεις θα ειστε αυτοι που μακροπροθεσμα θα χασετε, αφου ο υπαρχων ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστει
δεν γινεται να υπαρξει νομος που να σας αφηνει να καπνιζετε και να ενοχλειτε αλλους
-
Ο χρήστης deltasailor έγραψε:
Λοιπον,παω για καφε στο azzuro το απογευμα...(5 παρεες στο μαγαζι...)
-Καπνιζουμε?(Ρωταω)
-Αν θελετε εξω..
-Καλως..
Τελικα πηγα κ ηπια τον καφε μου στο στεκι μου που καπνιζουμε ελευθερα...
Σε οτι μαγαζι δεν καπνιζουν θα μπαινω,θα ρωταω κ θα φευγω...Ετσι για να περασω την ωρα μου...Αν δεν υπήρχε αυτό το στέκι τι θα έκανες; Έξω (από το μαγαζί) ή σπίτι;
Που είναι το στέκι σου να το επισκεφτούμε; -
δεν γινεται να υπαρξει νομος που να σας αφηνει να καπνιζετε και να ενοχλειτε αλλους
Mπορουν ομως καλλιστα να υπαρξουν και μαγαζια οπου νομιμα θα επιτρεπεται το καπνισμα.
Οποιος θελει ερχεται. Οι υπολοιποι, στα υπολοιπα. Ουτε εξω, ουτε σπιτι τους ,ουτς στις τουαλετες. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αν δεν υπήρχε αυτό το στέκι τι θα έκανες; Έξω (από το μαγαζί) ή σπίτι;
Περιμενεις σοβαρη απαντηση σε θεωρητια ερωτηματα?
Σα να σε ρωταω: εαν καπνιζες τι θα εκανες?Που είναι το στέκι σου να το επισκεφτούμε;
Νομιμο ειναι... Αλλα καθολου απιθανο να θελει να ερθει ενας μη-καπνιστης...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)