-
Θα ήθελα να προσκαλέσω το φιλοθεάμον κοινό στο γνωστό τοπικ, έχουμε συνέχεια!
Συκοφαντίες οι επώνυμοι μεταξύ τους;
-
οι τυποι ειναι αλλου...
μεινετε συντονισμενοι...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα ήθελα να προσκαλέσω το φιλοθεάμον κοινό στο γνωστό τοπικ, έχουμε συνέχεια!Συκοφαντίες οι επώνυμοι μεταξύ τους;
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Επεισοδιο Νο 2
-
Πριν δήθεν δεν ήξεραν ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος, ούτε έμπαιναν με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς.
Τώρα που είναι όλοι επώνυμοι είναι μια χαρά.
-
βεβαι τωρα παει λιγο αργα το σηριαλ,
φανταζεστε τι θα γινοταν παλιοτερα με Μπεκα, Τριανταφυλλοπουλο, το πολι κ.α. nicknames που τα ξεχνω,
θα χαμε 10σελιδα καθε μερα και απλυτα επι απλυτων... -
μήπως είναι καλύτερο να καταργήσετε εντελώς το Ελληνικοί Αγώνες ; Τo ξεκατίνιασμα εκεί δεν συγκρίνεται ούτε με το χειρότερο τρολιγκ στα υπόλοιπα sections...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως είναι καλύτερο να καταργήσετε εντελώς το Ελληνικοί Αγώνες ; Τo ξεκατίνιασμα εκεί δεν συγκρίνεται ούτε με το χειρότερο τρολιγκ στα υπόλοιπα sections...έλα ρε μλκ...κι εμάς πώς θα περνάει η ώρα μας?
ΥΓ: η πλάκα είναι ότι δεν έχω μπει ΠΟΤΕ σε αυτή την ενότητα για διάφορους προσωπικούς λόγους.
-
κ εγώ αλλά από τα λινκς που μπαίνουν εδώ μέσα omg + 3 lol
-
τι λετε ρε παιδια ειναι τρομερη ενοτητα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως είναι καλύτερο να καταργήσετε εντελώς το Ελληνικοί Αγώνες ; Τo ξεκατίνιασμα εκεί δεν συγκρίνεται ούτε με το χειρότερο τρολιγκ στα υπόλοιπα sections...προτεινω να μεταφερθει ολοκληρη η ενοτητα κατω απο τα 'Ανεκδοτα'.
-
έσβησα ότι είχα γράψει και αυτό χάρη στον bill που λέω πως είναι φίλος και τους φίλους τους σέβομαι.
αλλά κάντε κάτι με τις πεμπτοφαλαγγιτισες κυραΚατινες που είναι εκεί μέσα, ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ FOROYM, ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
-
Ενώ εσύ με το τσουβάλιασμα και την προσωπική προσβολή τόσων ανθρώπων δείχνεις υψηλό επίπεδο να υποθέσω ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ενώ εσύ με το τσουβάλιασμα και την προσωπική προσβολή τόσων ανθρώπων δείχνεις υψηλό επίπεδο να υποθέσω ?να ξεχάσω το στημένο παιχνίδι που παίχτηκε εκεί μέσα σε βάρος μου, για ποιους ανθρώπους μου λες.
έμπαση περίπτωσή σου εύχομαι καλή δύναμη εκεί μέσα (με τους ανθρωπους) και χωρίς ίχνος ειρωνείας. -
Εκτιμώ ότι απάντηση σε καταγγελίες θα έπρεπε να έχει ο οποιοσδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να δίνει τα στοιχεία του πρώτα.
Μου φαντάζει κάπως 'αντισυνταγματικό'.
Πχ στο συγκεκριμένο νήμα πιστεύω ότι αρκετοί θα μπορούσαν να πουν τη γνώμη τους-εμπειρία τους και ενδεχομένως να βγει μια άκρη. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
total fail.
-
Και φυσικά ο αναγνώστης δε θα μάθει ποτέ ποιός πραγματικά είναι ο συκοφάντης.
Πολύ θα ήθελα να trollάρω σε αυτό το topic. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να trollάρω σε αυτό το topic.
Μηπως εχουμε μπερδεψει το τρολαρισμα με την συμμετοχή σε ενα θεμα ;Μηπως δεν ξερεις τι ειναι το τρολαρισμα ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να trollάρω σε αυτό το topic.
Μηπως εχουμε μπερδεψει το τρολαρισμα με την συμμετοχή σε ενα θεμα ;Μηπως δεν ξερεις τι ειναι το τρολαρισμα ?
Δίκιο έχεις, το μπέρδεψα, να συμμετέχω εποικοδομητικά ήθελα να πω.
-
Θέλω να πω στους φίλους που τους 'χαλάνε' αυτά που διαβάζουν στο τοπικ 'Ελληνικοί αγώνες' ό,τι:
Αυτό εδώ το φόρουμ όταν δημιουργήθηκε πριν από κάποια χρόνια ήταν στην αρχή του τουλάχιστον ένα φόρουμ για το αγωνιστικό αυτοκίνητο πρωτίστως και μετά για όλα τα άλλα. Θυμάμαι και ξέρω ό,τι αρκετό καιρό πριν αρκετοί φίλοι των αγώνων μεταξύ αυτών και εγώ, 'πιέζαμε' τον διευθυντή του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ Στρατή Χατζηπαναγιώτου, καλύτερα θα πω τον φίλο μας για πολλούς από εμάς τον αγωνιζόμενο Στρατισίνο να στήσει ένα φόρουμ για να συζητάμε κυρίως τα αγωνιστικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κατ΄επέκταση τα δρώμενα στον χώρο του αυτοκινήτου.
Το φόρουμ λοιπόν έγινε και το πρώτο καιρό αν θυμάμα καλά η θεματολογία ήταν 'Ελληνικοί αγώνες', 'WRC', 'F1' και άλλο ένα τόπικ γενικό για την αυτοκίνηση. Τα υπόλοιπα τόπικ ήρθαν σαν φυσική ανάγκη σιγά-σιγά αργότερα.
Οι περισσότεροι 'ιδρυτικοί' (και όχι μόνο) που ασχολούμασταν τότε με τα αγωνιστικά τόπικ και είδικά με το τόπικ 'Ελληνικοί αγώνες' γνωριζόμασταν με τα ονόματα μας πολλά χρόνια πριν έρθει το ιντερνέτ στην Ελλάδα!
Για τον ίδιο λόγο ακόμα και μετά την απαίτηση 'ταυτότητας' για να γράψεις στο τόπικ αυτό, οι περισσότεροι από εμάς που γράφαμε στο τόπικ, είμαστε και πάλι παρόντες αφού η ταυτότητα μας είναι γνωστή έτσι και αλλιώς.
Είναι βλέπετε πολύ μικρή η οικογένεια των Ελλημικών αγώνων (αγωνιζόμενοι, εμπλεκόμενοι, θεατές) που κυριολεκτικά οι περισσότεροι γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα εδώ και πολλά χρόνια.
Ενα παράδειγμα.
Εγώ με τους δύο εμπλεκόμενους στο τωρινή 'αψιμαχία' γνωρίζομαι με τον μεν Λώρη (EL-EM) τουλάχιστον από το 1985 με το μεν Φάνη Χασιώτη από το 1989.
Όπως είπα παραπάνω όταν μιλάμε για Ελληνικούς αγώνες στην ουσία μιλάμε για 'οικογένεια' που το μικρότερο κομμάτι της μάλιστα είναι αυτό που γράφει σε αυτό το φόρουμ. Στις οικογένειες λοιπόν υπάρχουν δημιουργούνται πολλές φορές διαφορές και παρεξηγήσεις με ό,τι αυτό σημαίνει. Επίσης πολλές φορές οι διαφορές αυτές έρχονται από παλιά και έχουν αιτίες πολύ-πολύ σοβαρές. Οι περισσότεροι 'κριτές' του 'Ελληνικοί αγώνες' κρίνουν το Ω ενώ δεν γνωρίζουν καν το Α για την κάθε ιστορία που μπορεί να έχει γεννήσει την κάθε κόντρα.Επίσης πιστεύω ότι το 'Ελληνικοί αγώνες' έχουν βοηθήσει και στην προβολή των Ελληνικών αγώνων αφού εκεί έχουν βήμα λέσχες, οργανωτές, συμμετέχοντες για να πουν την γνώμη τους, καλή ή κακή δεν έχει σημασία που τελικά μόνο καλό έχουν κάνει.
Πολλές φορές βέβαια τα πράγματα φτάνουν στα άκρα αλλά επ' ουδενί δεν νομίζω ότι ποτέ τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που το τόπικ αυτό να γίνεται φαιδρό, γελοίο, να είναι για τα ανέκδοτα ή και να πρέπει να καταργηθεί επειδή δεν συμβαδίζει με τα αισθητικά στάνταρ μερικών άλλων χρηστών που δεν τους ενδιαφέρει κάν το θέμα και κατ' επέκταση οι Ελληνικοί αγώνες.
Άμα κάνεις μια βόλτα στα άλλα τόπικ θα δείς να βρίθουν από συκοφαντίες, μπούρδες, βλακείες, ασάφειες, προσβλητικές εκφράσεις, οπαδικές συμπεριφορές, αγραμματοσύνη, έλλειψη σεβασμού για τον συνομιλητή, κλπ, κλπ, κλπ.
Επίσης όπως παρακολουθώ ό,τι οι αποβολές από το φόρουμ, έχουν να κάνουν με φορουμίστες που ούτε ξέρουν κατά που πέφτει το 'Ελληνικοί αγώνες' οπότε δεν δικαιολογούνται με τίποτε μερικές αυστηρές κριτικές που διαβάζω για το τόπικ.Εν κατακλείδι
Το 4Tforum διαθέτει ήδη και θέμα για ανέκδοτα, αλλά δεν θα το διέθετε αν δεν υπήρχαν οι 'Ελληνικοί αγώνες' για είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε φίλοι μου συνφορουμίτες το 4Τforum γεννήθηκε μαζί με το 'Ελληνικοί αγώνες'!
Για όσους δεν το αντέχουν, κυρίως για όσους δεν το κατέχουν, για όσους θίγονται ή λερώνονται τα αισθητικά τους στάνταρς, έχω να προτείνω να μην περνάνε κάν από εκεί.
Νομίζω ό,τι θα είναι καλύτερο για όλους μας. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Άμα κάνεις μια βόλτα στα άλλα τόπικ θα δείς να βρίθουν από συκοφαντίες, μπούρδες, βλακείες, ασάφειες, προσβλητικές εκφράσεις, οπαδικές συμπεριφορές, αγραμματοσύνη, έλλειψη σεβασμού για τον συνομιλητή, κλπ, κλπ, κλπ.
Μα για αυτούς τους λόγους μπαίνουμε και παρακολουθούμε με αγάπη τους ελληνικούς αγώνες.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Άμα κάνεις μια βόλτα στα άλλα τόπικ θα δείς να βρίθουν από συκοφαντίες, μπούρδες, βλακείες, ασάφειες, προσβλητικές εκφράσεις, οπαδικές συμπεριφορές, αγραμματοσύνη, έλλειψη σεβασμού για τον συνομιλητή, κλπ, κλπ, κλπ.Μα για αυτούς τους λόγους μπαίνουμε και παρακολουθούμε με αγάπη τους ελληνικούς αγώνες.
Ή για αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν μπαίνουμε και δεν παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να έχουμε αγάπη για τους ελληνικούς αγώνες....
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?