-
Συμφωνώ με τον Μάνο...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επισης το κοστος πηγε αρκετα ψηλα!Αρκει να σου πω οτι μονο οι ζαντες χωρις τα λαστιχα στοιχισαν γυρω στα 5.000 euro!Ειμαι
λιγο τρελος,το ξερω!Ολα αυτα βεβαια ειναι καπως περιττα γιατι δεν κανεις ουτε κατα διανοια αποσβεση των αξιων αυτων!Φιλε μου κουκλα η ιταλιδα σου,αλλα θα συμφωνησω με τον αρη.βαλτου εστω καποια εγκατασταση νιτρου ωστε να ρθει να δεσει η δυναμικη της μιας και εισαι τρελος.Επιπλεον μ εναν κομπρεσσορα πιστεψε με θα κανεις σιγουρη αποσβεση αφου μετα απο καθε αναβαση,χαλαρη βολτιτσα,'ξεκαπνισμα',γρηγορη βολτα στα ορια του κουκλιου σου θα καταληγεις μ ενα χαμογελο μεχρι τ αυτια ! Να τη χαιρεσαι φιλαρακ
που να παει με τετοιες ζαντες για αναβαση?ειμαστε τωρα να πεφτουμε σε λακουβες στο βουνο, να μας μεινει καμια ζαντα στο χερι?
Τις πλερωσε και 5 χηνες ο ανθρωπος -
Το ΠΡΩΤΟ χρωμα στο οποιο επρεπε να βγαλει η BMW την 1Μ:
Θα μου πειτε, γιατι το γραφω εδω? Ιδου γιατι:
Κοιταξτε δουλεια, χρωμα, γυαλαδα:
-
The way it was meant to be!
-
Ναι... Και ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις κροκοδειλους.
-
Συμφωνο, αλλα ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να εχεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο με αυτο το χρωμα που ειναι απαιχτο, κ γενικα κ πανω του. Τεσπα εγω ηθελα να δειξω το οτι αν δεν σας ελεγα οτι ειναι wrap, δεν θα το καταλαβαινε κανεις κ ολοι θα 'βλεπατε' οτι το 1Μ εχει βαφτει με μπλε μεταλλικο χρωμα.
-
Δεν φαινεται αν θελεις ντυνεται και μεσα απο τις πορτες!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συμφωνο, αλλα ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να εχεις το συγκεκριμενο αυτοκινητο με αυτο το χρωμα που ειναι απαιχτο, κ γενικα κ πανω του. Τεσπα εγω ηθελα να δειξω το οτι αν δεν σας ελεγα οτι ειναι wrap, δεν θα το καταλαβαινε κανεις κ ολοι θα 'βλεπατε' οτι το 1Μ εχει βαφτει με μπλε μεταλλικο χρωμα.Αν που να κοιταξεις και τι να ψαξεις, καταλαβαινεις αν ειναι ντυμενο, χωρις να ανοιξεις πορτα
Αν ντυθει και μεσα απο τις πορτες α-ανεβαινει το κοστος β-σε δυο με τρεις μηνες, απο τις επαφες με τα ρουχα και τα παπουτσια εχει καταστραφει το βιλυλιο -
Γενικά το wrapping τι αντοχή έχει? Μετά από 2-3 χρόνια θα παλεύεται ή θα θέλει βγάλσιμο?
-
Μην ακουτε τιποτα!Ενας φιλος μου το εχει ντυσει το αυτοκινητο του και μεσα απο τις πορτες εδω και 1,5 χρονο και δεν εχει παθει τιποτα!Οταν
γινει καλη δουλεια δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Ολα τ'αλλα ειναι αερολογιες! -
@ΤΣΙΑΟΥΑ :Μπορείς να μας πεις αν θέλεις, εσένα πόσο σου κόστισε, μόνο το wrappihg ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γενικά το wrapping τι αντοχή έχει? Μετά από 2-3 χρόνια θα παλεύεται ή θα θέλει βγάλσιμο?Αναλογα με την εταιρεια.
Η 3Μ δινει 10 χρονια στην Ευρωπη, αλλα στην Ελλαδα λογο κλιματος την περιοριζει στα 5 χρονια.
Και μονο στις εξωτερικες επιφανειες.
Μεσα στο αυτοκινητο (κονολες, πλαστικα, μεσα στις πορτες) δεν δινει καμια απολυτος εγγυηση.
Αν γινει σωστα η τοποθετιση, το υλικο μπορει να αντεξει και παραπανω απο 5 χρονια χωρις να παρουσιασει αποχρωματισμο ή αποκολληση.Αν κάποια στιγμή το βαρεθείς, απλά το ξεκολλάς και έχεις πάλι το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στο wrappihg,σε σχέση με την αλλαγή βαφής. Η διαφορά στην τιμή, ξέρει κάποιος να μας πει ποια είναι?
@ΤΣΙΑΟΥΑ :Μπορείς να μας πεις αν θέλεις, εσένα πόσο σου κόστισε, μόνο το wrappihg ?Σωστα, αν καποια στιγμη το βαρεθεις το βγαζει αυτος που εκανε την τοποθετιση και το χρωμα παραμενει οπως ηταν την ημερα που μπικε το βινυλιο.
Και επαναλαμβανω, την αφαιρεση πρεπει να την κανει καποιος που βαζει βινυλια.
Γιατι ειναι αρκετα δυσκολη εργασια και θελει προσοχη για να μη σπασει το χρωμα του αυτοκινητου.Μην ακουτε τιποτα!Ενας φιλος μου το εχει ντυσει το αυτοκινητο του και μεσα απο τις πορτες εδω και 1,5 χρονο και δεν εχει παθει τιποτα!Οταν
γινει καλη δουλεια δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Ολα τ'αλλα ειναι αερολογιες!Μην ακουτε αυτον που τα τοποθετει, αλλα τον φιλο μου, που ειναι μπατζανακης του τριτοξαδερφου της Μαριας που εχει παντρευτει τον Ιαννη, που ειχε παει φανταρος με τον Πετρο, που εχει αναξει το σουβλατζιδικο διπλα στην 3Μ στη Γερμανια και του τα λενε...
Αν ντυθει και μεσα απο τις πορτες
α-ανεβαινει το κοστος
β-σε δυο με τρεις μηνες, η ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ απο τις επαφες με τα ρουχα και τα παπουτσια θα εχει καταστραφει το βινυλιο. Το εχω δει με τα ματια μου σε αυτοκινητο πελατι -
Καμια σχεση!Ξαναλεω παιζει ρολο αν θα κοληθει καλα και εχει καθαριστει καλα η επιφανεια!Πλεον μερικοι ντυνουνε και
ζαντες αν σου διεφυγε και με εκπληκτικη δουλεια παρακαλω και μιλαμε για 5 μηνες πλεον!Το κοστος
ειναι γυρω στα 1300 ευρο! -
-
Το φιλέτο στην ζάντα είναι πιο μεγάλο από το προφίλ στο λάστιχο! Κυκλοφορείς Ελλάδα με αυτό;
-
Αν ξερεις απο ζαντες πρεπει να γγνωριζεις οτι αυτο λεγεται πατουρα και απο τοτε που εμφανηστικαν οι ζαντες στη γη
ηταν ετσι!Οι ζαντες ειναι 9x20 κ 10χ20 ! -
Ξέρω πως λέγεται, μην «αρπάζεσαι» αμέσως.
Απλά μου κάνει εντύπωση το προφίλ του ελαστικού σε σχέση με την ζάντα και το ότι κυκλοφορεί στην ελλάδα. Στο λέω όντας χρήστης 225/40/18 ελαστικού.
-
Οχι προς θεου δεν αρπαχτηκα!Απλα sorry αν εδειξα κατι τετοιο!
-
-
Πραγματικό Cuore! (sportivo)
Βαφή vs car wrapping