-
Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω μοντέλο τον άλλο μήνα στην έκδοση TRENDLINE.Θα ήθελα γνώμες για κινητήρα,αξιοπιστία,επιδόσεις,χώρους ,κατανάλωση και διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων.
Με την ευκαιρία έχω ένα παλιό VW Golf 1.3 CL του 1990 με radio-cd Roadstar και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.Χρειάζεται ΚΤΕΟ,σερβις,μπαταρία και ελαστικά αξίας 600 ευρώ.Τι είναι καλύτερο;ΚΤΕΟ,σερβις,μπαταρία και ελαστικά και το πουλάω 600 ευρώ η να το παρατήσω σε ένα χωράφι που έχω στην επαρχία και να παραδώσω πινακίδες;Δηλαδή,θα βρεθεί αγοραστής για το αμάξι;Έχει 200.000 χλμ και είναι σαν το παρακάτω,χωρίς φώτα ομίχλης αλλά με 15αρες ζάντες.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/566814/
Περιμένω γνώμες. -
Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω μοντέλο τον άλλο μήνα στην έκδοση TRENDLINE.Θα ήθελα γνώμες για κινητήρα,αξιοπιστία,επιδόσεις,χώρους ,κατανάλωση και διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων.
Με την ευκαιρία έχω ένα παλιό VW Golf 1.3 CL του 1990 με radio-cd Roadstar και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.Χρειάζεται ΚΤΕΟ,σερβις,μπαταρία και ελαστικά αξίας 600 ευρώ.Τι είναι καλύτερο;ΚΤΕΟ,σερβις,μπαταρία και ελαστικά και το πουλάω 600 ευρώ η να το παρατήσω σε ένα χωράφι που έχω στην επαρχία και να παραδώσω πινακίδες;Δηλαδή,θα βρεθεί αγοραστής για το αμάξι;Έχει 200.000 χλμ και είναι σαν το παρακάτω,χωρίς φώτα ομίχλης αλλά με 15αρες ζάντες.
Περιμένω γνώμες. -
Περιμένω γνώμες. -
Κλώνος;
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Κλώνος;Τι κλώνος;Πληροφορίες για το Golf 1.2 TSI ζητάω.
-
O 1.2 Tsi στην αρχή στο Polo είχε κάτι θέματα με σβησίματα...
Προβλήματα νεότητας...Αλλά εντός εγγύησης λύνονται! Ενα update είναι!
Ισως κάτοχοι Polo 1.2 Tsi μπορούν να σε βοηθήσουν καλύτερα γιατί σε Golf και Α3 φορέθηκαν πιο πρόσφατα... -
Εγώ πάντως θα κοίταγα και τo Audi A3 1.2 tsi
-
Καλησπέρα. Μια καλή λύση για το παλιό σου όχημα θα ήταν να το απέσυρες, ώστε να εκμεταλλευόσουν τις αρκετά καλές προσφορές διαφόρων εταιριών (π.χ. skoda, fiat, citroen). Αν επιμένεις στο golf, διάβασα ότι πάει αντίστοιχα ή και καλύτερα από το προηγούμενο 1.6 fsi. Το συγκεκριμένο μοτέρ το δοκίμασα σε yeti και μπορώ να πω ότι στο εν λόγω αυτοκίνητο καθόταν καλά. Το μείον του ήταν ότι κρέμαγε στις υψηλές στροφές (υποθέτω λόγω κυβισμού και χαρτογράφησης). Τα περί χώρων, ασφάλειας κ.λπ. πιστεύω ότι έχουν αναλυθεί διεξοδικά σε άλλα topics...
-
Πέρα από τη πλάκα, αν δεν καίγεσαι για χώρους.πας άνετα σε Φάμπια με τον ίδιο κινητήρα και DSG αλλά με αρκετά λιγότερα χρήματα και επιπλέον όφελος από τη απόσυρση του αμαξιού που θες να ξεφορτωθείς
-
Συμφωνώ με το παραπάνω post. Σε fabia ή polo το μοτέρ σίγουρα κάθεται πολύ καλύτερα και ειδικά με το fabia γλιτώνεις και αρκετό χρήμα...
-
Το θέμα με το παλιό Golf έκλεισε.Μόλις μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου και μου έιπε οτι μοντέλο 1990 χωρίς a/c, ηλεκτρικό εξοπλισμό, αντικλεπτικό και συστήματα ασφαλείας δεν πωλείται ούτε σε 2 μήνες.Οπότε θα το πάω στο χωράφι και θα δώσω τις πινακίδες...
Το νεο Golf θα το πάρω μέσα Σεπτέμβρη αλλά έχω 3 απορίες.
Πρώτον:Υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε λευκό χρώμα;
Δεύτερον:έχει στανταρ ESP(στο σαιτ λένε πως έχει);
Τρίτον:Πως λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα;Δηλαδή,κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις με τον τηλεχειρισμό μόνο τις πόρτες,τις πόρτες και το πορτμπαγκάζ η όλα τα ανοιγόμενα μέρη; -
Ο χρήστης VWGolf_Power έγραψε:
Οπότε θα το πάω στο χωράφι και θα δώσω τις πινακίδες...Για ανακωκλωση να το πας
Στο χωραφι θα σαπισει τοσο που το πολυ πολυ να γινει τοξικο λιπασμα. Οπως σου ειπαν κ τα παιδια, μπορεις να το δωσεις για αποσρση σε καποια αντιπροσωπεια και να γλιτωσεις και χρηματα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οπότε θα το πάω στο χωράφι και θα δώσω τις πινακίδες...
Για ανακωκλωση να το πας
Στο χωραφι θα σαπισει τοσο που το πολυ πολυ να γινει τοξικο λιπασμα. Οπως σου ειπαν κ τα παιδια, μπορεις να το δωσεις για αποσρση σε καποια αντιπροσωπεια και να γλιτωσεις και χρηματα
ΟΚ το πάω για ανακύκλωση τότε.Απλά βλέπω ότι στην επαρχία πολλοί παρατάνε στα χωράφια παλιά αυτοκίνητα και έλεγα να το αφήσω στο εξοχικό μου.Θα κοστίσει όμως να το δώσω για ανακύκλωση;
-
Το ξερω και ειναι πολυ ασχημο
Το μονο που κανουν ειναι να μολυνουν. Δεν πληρωνεις τιποτα για την ανακυκλωση απ'οσο ξερω. Τωρα για τα μπονους της αποσυρσης ρωτα στις αντιπροσωπειες να δεις τι εκπτωσεις παιζουν σε καθε μοντελο -
Το ξερω και ειναι πολυ ασχημο
Το μονο που κανουν ειναι να μολυνουν. Δεν πληρωνεις τιποτα για την ανακυκλωση απ'οσο ξερω. Τωρα για τα μπονους της αποσυρσης ρωτα στις αντιπροσωπειες να δεις τι εκπτωσεις παιζουν σε καθε μοντελοΤο λευκό χρώμα στην VW είναι μεταλλικό η όχι;και πως μπορώ να μάθω πως λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα;Αυτά και σε 2 εβδομάδες πάω για αγορά.
Υ.Γ.Στο παλιό Golf μου το άσπρο χρώμα δεν ήταν μεταλλικό.
-
Οχι, το λευκο δε χρεωνεται σα μεταλλικο
Τωρα για το κλειδωμα, αναλογα με το αυτοκινητο. Σε αυτο του 2004 που εχω επαφη ανοιγουν ολες οι πορτες εκτος του πορτ πγκαζ -νομιζω- αν και εχω την εντυπωση μπορεις να ζητησεις να σου ρυθμισουν το κλειδι οπως θελεις.
-
Οχι, το λευκο δε χρεωνεται σα μεταλλικοΤωρα για το κλειδωμα, αναλογα με το αυτοκινητο. Σε αυτο του 2004 που εχω επαφη ανοιγουν ολες οι πορτες εκτος του πορτ πγκαζ -νομιζω- αν και εχω την εντυπωση μπορεις να ζητησεις να σου ρυθμισουν το κλειδι οπως θελεις.
Η τάπα του ρεζερβουαρ και το πορτ-μπαγκαζ πως κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν σε αυτό του 2004;
-
Κάτι απορίες που έχεις και εσύ.. .
Ρε θα σου πούνε στην αντιπροσωπεία, μην αγχώνεσαι! Εκτός αν το θες, για κριτήριο αγοράς, οπότε σ'αυτήν την περίπτωση >
Αλήθεια, υπάρει κάποιος λόγος που ρωτάς; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αλήθεια, υπάρει κάποιος λόγος που ρωτάς;Κάτι απορίες που έχεις και εσύ...
-
..indeed!
Είπα να κρατήσω πισινή, μήπως είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί, αλλά..
VW Golf 1.2 TSI