-
Γύρισα από διακοπές.Τελικώς το Golf CL θα το πουλήσω 600 ευρώ με σερβις,κτεο,μπαταρία και λάστιχα. βρέθηκε αγοραστής.
Κάτι τελευταίο που θέλω να ξέρω είναι σχετικά με την αξιοπιστία των Golf γενικώς.Πέρα απο το γνωστό πρόβλημα με τα παράθυρα που πέφτουν βγάζουν τίποτα άλλο;
-
Ο χρήστης VWGolf_Power έγραψε:
Γύρισα από διακοπές.Τελικώς το Golf CL θα το πουλήσω 600 ευρώ με σερβις,κτεο,μπαταρία και λάστιχα. βρέθηκε αγοραστής.Κάτι τελευταίο που θέλω να ξέρω είναι σχετικά με την αξιοπιστία των Golf γενικώς.Πέρα απο το γνωστό πρόβλημα με τα παράθυρα που πέφτουν βγάζουν τίποτα άλλο;
Κάποια 5άρια βγάζαν κ ένα πρόβλημα με το συγχρονιζε δευτέρας, τώρα δεν ξερω αν το πρόβλημα συνεχίζεται και στα 6άρια.. εγώ συγκεκριμένα δεν έχω ακουσει κάτι ως τώρα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Noμίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρω στο σημείο αυτό πως εταιρία προσέφερε ως ΕΞΤΡΑ την τάπα που κλειδώνει.κοιταξε αυτο ισχυε και στο δικο μου αμαξι και ειχε κοστος € 50, μην σε πολυεντυπωσιαζει ειναι η νεα μοδα τα πληρωνμεις ολα.....
-
Να προσθέσω ότι η τιμή του 1.2tsi σε σχέση με το 1.4tsi είναι μόλις 900 ευρώ φθηνότερη / έκδοση, ήτοι 4~5% φθηνότερο σαν κόστος αγοράς.
Ενδεχομένως το κόστος συντήρησης-κυκλοφορίας να είναι σημαντικά χαμηλότερο για το 1.2, δεν ξέρω, διαφορετικά μου φαίνεται (εντελώς προσωπικά) δεν αξίζει τον κόπο. -
Δεν είναι μόνο τα 900 ευρώ κατά την αγορά. Βάλε όμως τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, κατανάλωση (τουλάχιστον 1 λίτρο λιγότερο) πόσο φθηνότερα είναι από το 1.4TSI των 122 ίππων.
Εδώ ήδη έχω δει υπαρκτή διαφορά κόστους χρήσης ανάμεσα σε 1.4TSI 140 και 1.4TSI 122 ίππων από φίλο που το έχει και καίει 1 λίτρο λιγότερο από εμένα. Και έχουμε ίδια κυβικά. Άρα σκέψου ότι το 1.2 σε βάθος χρόνου θα βγαίνει σημαντικά οικονομικότερο από το 1.4.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Noμίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρω στο σημείο αυτό πως εταιρία προσέφερε ως ΕΞΤΡΑ την τάπα που κλειδώνει.
Σε συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα την προσφέρει ΜΟΝΟ ως μέρος εξοπλιστικού πακέτου και δεν τη διαθέτει μεμονωμένα, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος αγοραστής να επωμίζεται και το κόστος των υπολοίπων αξεσουάρ.
FIAT...
-
Μετά απο διάβασμα των 3 σελίδων, ο τίτλος του θέματος ... που κολλάει?
-
Δεν μπορούσε να μείνει κενός προκειμένου να αναρτηθεί η αρχική δημοσίευση.
-
Πήγα σε αντιπροσωπείες Volkswagen και ρώτησα για Golf 1.2 TSi.Ετοιμοπαράδοτο σε λευκό χρώμα υπάρχει και η τιμή είναι 18.900.
Το παλιό Golf το έχω ακόμα και τελικώς θα δοθεί για απόσυρση και όχι για ανακύκλωση γιατί άκουσα οτι η κυβέρνηση θα επαναφέρει την απόσυρση. -
Ο χρήστης VWGolf_Power έγραψε:
Πήγα σε αντιπροσωπείες Volkswagen και ρώτησα για Golf 1.2 TSi.Ετοιμοπαράδοτο σε λευκό χρώμα υπάρχει και η τιμή είναι 18.900.
Το παλιό Golf το έχω ακόμα και τελικώς θα δοθεί για απόσυρση και όχι για ανακύκλωση γιατί άκουσα οτι η κυβέρνηση θα επαναφέρει την απόσυρση.To 1.4 TSi έχει +900 ευρώ στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και αρκετά καλύτερες επιδόσεις. Απο θέμα τελών αν πάνε σύμφωνα με τις εκπομπές CO2, το 1.2 θα πληρώνει 134Χ1=134 ευρώ και το 1.4 144χ1=144 ευρώ. Στο θέμα κατανάλωσης πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο ή θα έχει πλεονέκτημα κατα περίπτωση το 1.4 λόγω υψηλότερης ροπής και άρα λιγότερης πίεσης στο κινητήρα!
Προσωπικά δεν βλέπω να έχει κάποιο πλεονεκτήμα το 1.2 έναντι του 1.4, οπότε γιατί 1.2;;;
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Το παλιό Golf το έχω ακόμα και τελικώς θα δοθεί για απόσυρση και όχι για ανακύκλωση γιατί άκουσα οτι η κυβέρνηση θα επαναφέρει την απόσυρση.To 1.4 TSi έχει +900 ευρώ στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού και αρκετά καλύτερες επιδόσεις. Απο θέμα τελών αν πάνε σύμφωνα με τις εκπομπές CO2, το 1.2 θα πληρώνει 134Χ1=134 ευρώ και το 1.4 144χ1=144 ευρώ. Στο θέμα κατανάλωσης πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο ή θα έχει πλεονέκτημα κατα περίπτωση το 1.4 λόγω υψηλότερης ροπής και άρα λιγότερης πίεσης στο κινητήρα!
Προσωπικά δεν βλέπω να έχει κάποιο πλεονεκτήμα το 1.2 έναντι του 1.4, οπότε γιατί 1.2;;;
όσον αφορά τα τέλη δεν είναι έτσι.όσα αμάξια έχουν 1η άδεια κυκλοφορίας ως 31/12/2010 θα πληρώνουν ανάλογα με τα κυβικά.Δηλαδή 130 ευρώ το 1.2 και 232 το 1.4.Οι εκπομπές CO2 θα ισχύσουν για αμάξια με 1η άδεια κυκλοφορίας από 1/1/2011 και μετά..το 1.2 έχει και λιγότερα έξοδα σε βενζίνη,ασφάλιστρα κλπ,that's why.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
όσον αφορά τα τέλη δεν είναι έτσι.όσα αμάξια έχουν 1η άδεια κυκλοφορίας ως 31/12/2010 θα πληρώνουν ανάλογα με τα κυβικά.Δηλαδή 130 ευρώ το 1.2 και 232 το 1.4.Οι εκπομπές CO2 θα ισχύσουν για αμάξια με 1η άδεια κυκλοφορίας από 1/1/2011 και μετά..το 1.2 έχει και λιγότερα έξοδα σε βενζίνη,ασφάλιστρα κλπ,that's why.
-
Φίλε μου με όλο το σεβασμό θα δεις σχεδόν μηδαμινές διαφορές και σε βενζίνη, και σε ασφάλιστρα, και σε κλπ.
Μην ευνουχίσεις το αμάξι.
VW Golf 1.2 TSI