-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
ξερω οτι παλοαιοτερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα ... και στο απανταω με το να ξερεις οτι περνας (ευκολα δυσκολα αλλο θεμα) καπου και μετα δεν εχει σχεδον ΤΙΠΟΤΑ (μιλαω για μηχανολογους μηχανικους που ειναι ο κλαδος μου) τοτε ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις για κατι το οποιο μπορει να σε οδηγησει στο επαγγελμα του σερβιτορου (δεν κατακρινω το επαγγελμα, αλλα ας το κανουν αυτοι που ξερουν, οχι εγω) επειδη δεν εχει μελλον η προοπτικη αναπτυξης... για μενα αυτο ειναι ποιο δυσκολο απο οτι ο ογκοσ του διαβασματος... μιλαω παντα προσωπικα...
Κανεις δεν σου επέβαλε να γίνεις μηχανολόγος μηχανικός, ειδικά εφ όσον γνωρίζεις οτι υπάρχει πληθώρα τέτοιων.
Εάν άνοιγες σουβλατζήδικο σε ένα δρόμο με άλλα 15 , θεωρείς ότι θα ήταν σοβαρό επιχείρημα το 'δεν έχω δουλειά δεν μπορώ να ζήσω, έχασα και τα χρήματα της επένδυσης, κακούργα κοινωνία';
Το πανεπιστημιο οφείλει να παρέχει γνώση.
Εάν κάποιος θέλει να αποκτησει γνώσεις για τα κοάλα και τα καγκουρώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και την απαίτηση να του βρούν και εργασία στον τομέα του.συμφωνω μαζι σου στην κυρια ιδεα σου... εμενα με προστατευσε η εκπαιδευση στο ν αγινω μηχονολογος και να μεινω ανεργος... εχει σκεφτει κανενας απο τουσ γκουρου του υπουργειου να βγαλει καταλογο με τα κορεσμενα και τα ακορεστα επαγγελματα... η να μου δειξει τις προοπτικες μου? αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα να ξερω που και τι ειναι κορεσμενο και που και τι ειναι ακορεστο τοτε βεβαιως να εχω πληρη ευθυνη για την αποφαση μου και την επιλογη μου...
Υ.Γ. μας κοβω να τρωμε μπαν για τα δεν τα κοβουμε γτ ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να λυσουμε αμεσα τα προβληματα στην παιδια του Ελλαδισταν? αμαρτια...
-
Εγινε!
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
ξερω οτι παλοαιοτερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα ... και στο απανταω με το να ξερεις οτι περνας (ευκολα δυσκολα αλλο θεμα) καπου και μετα δεν εχει σχεδον ΤΙΠΟΤΑ (μιλαω για μηχανολογους μηχανικους που ειναι ο κλαδος μου) τοτε ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις για κατι το οποιο μπορει να σε οδηγησει στο επαγγελμα του σερβιτορου (δεν κατακρινω το επαγγελμα, αλλα ας το κανουν αυτοι που ξερουν, οχι εγω) επειδη δεν εχει μελλον η προοπτικη αναπτυξης... για μενα αυτο ειναι ποιο δυσκολο απο οτι ο ογκοσ του διαβασματος... μιλαω παντα προσωπικα...
Κανεις δεν σου επέβαλε να γίνεις μηχανολόγος μηχανικός, ειδικά εφ όσον γνωρίζεις οτι υπάρχει πληθώρα τέτοιων.
Εάν άνοιγες σουβλατζήδικο σε ένα δρόμο με άλλα 15 , θεωρείς ότι θα ήταν σοβαρό επιχείρημα το 'δεν έχω δουλειά δεν μπορώ να ζήσω, έχασα και τα χρήματα της επένδυσης, κακούργα κοινωνία';
Εάν κάποιος θέλει να αποκτησει γνώσεις για τα κοάλα και τα καγκουρώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και την απαίτηση να του βρούν και εργασία στον τομέα του.συμφωνω μαζι σου στην κυρια ιδεα σου... εμενα με προστατευσε η εκπαιδευση στο ν αγινω μηχονολογος και να μεινω ανεργος... εχει σκεφτει κανενας απο τουσ γκουρου του υπουργειου να βγαλει καταλογο με τα κορεσμενα και τα ακορεστα επαγγελματα... η να μου δειξει τις προοπτικες μου? αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα να ξερω που και τι ειναι κορεσμενο και που και τι ειναι ακορεστο τοτε βεβαιως να εχω πληρη ευθυνη για την αποφαση μου και την επιλογη μου...
Υ.Γ. μας κοβω να τρωμε μπαν για τα δεν τα κοβουμε γτ ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να λυσουμε αμεσα τα προβληματα στην παιδια του Ελλαδισταν? αμαρτια...
δηλαδη αμα εχεις κλιση στην αστρονομια περιμενεις απο το υπουργειο να στο πει?.. η περιμενεις να σου δειξει που θα πας?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δηλαδη αμα εχεις κλιση στην αστρονομια περιμενεις απο το υπουργειο να στο πει?.. η περιμενεις να σου δειξει που θα πας?
δεν περιμενω να μου πει αν εχω κλιση καπου ή οχι αλλα περιμενω να πει 'τι αστρονομια ρε αντι να εχουμε 50 που χρειαζομαστε εχουν φτασει τους 200, γτ δεν γινεσαι π.χ. ηλεκτρολογος που εχουμε και ελλειψη' μια υπευθυνη απαντηση απο μια πολιτικη ηγεσια που θελει να δουλευει το ρολοι που λεγεται εργασια σωστα... μια πολιτικη ηγεσια που θελει οι μονοι που να μην δουλευουν να ειναι αυτοι που δεν μπορουν (αναπηροι, συνταξιουχοι, εγκυες κτλ.) νιωθεις το σκεπτικο μου ή θα τραβηξουμε κι αλλο το τοπικ?
-
αρα δηλαδη μου λες..
εχω κλιση στο α και το υπουργειο θελει ατομα στο β
και εγω πρεπει να βαλω το α στον $%^ μου και να μαθω θελω δεν θελω το β
ναι σιγουρα καλο το underground trolling τελειωσε απο εμενα μετα απο αυτο παω να βαφτω μπλε και να πεσω στον πειραια
(μπορει και να μην πεθανω με ολα αυτα τα χημικα ισως βγω σαν γκοτζιλα δεν ξερω)
im out! -
Ο επαγγελματικος προσανατολισμός είναι πολύ περίπλοκο θέμα με τα παιδιά να έχουν το μικρότερο ποσοστο ευθύνης και τους γονεις και το κράτος το μεγαλύτερο.
Δυστυχώς είμαστε εκτος θέματος για να μπορέσει να αναπτυχθει και να αναλυθεί διεξοδικά εδώ.
Πιθανότατα κάποια άλλη φορά κάπου αλλού!Ευχομαι στον φίλο καλή πρόοδο, καλή τύχη στην ζωή του και με το καλό να παραλάβει το πρώτο του αυτοκίνητο όποιο και αν είναι αυτο.
-
Ας μεινουμε στα αυτοκινητα και ας αφησουμε τα θεματα της παιδειας,υπαρχει αναλογο θεμα αν θελετε να συνεχισετε[mod[
-
+1 στον moderator...
-
Μπα δεν μπαίνω!
Εκεί είναι που θα σφαχτούμε γιά τα καλά... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Μπα δεν μπαίνω!
Εκεί είναι που θα σφαχτούμε γιά τα καλά... -
Απο το τοπικ μάθαμε...
- ότι είναι λάθος νέος οδηγός να οδηγαει αυτοκίνητο με ασφαλιστικές δικλείδες
2)οτι είναι λάθος η επιβράβευση για τους κόπους σου ... Ταζουν αυτοκίνητο για την επιτυχία - ότι οι μηχανολογοι μηχανικοί έχουν ανεργία...
- ότι είναι λάθος νέος οδηγός να οδηγαει αυτοκίνητο με ασφαλιστικές δικλείδες
-
Μας πήρε 20 σελίδες..... να δούμε τι μας περιμένει στις επόμενες....200!!
Αν ο ενδιαφερόμενος αισθάνεται ότι έχει καλυφθεί από τις μέχρι τώρα γνώσεις μπορεί να ζητήσει να το κλειδώσουμε και όταν πάρει το αυτοκίνητο στέλνει ένα πμ σε κάποιον mod, το ξεκλειδώνουμε για να μοιραστεί τη χαρά του και τις εντυπώσεις με όλους!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μας πήρε 20 σελίδες..... να δούμε τι μας περιμένει στις επόμενες....200!!Αν ο ενδιαφερόμενος αισθάνεται ότι έχει καλυφθεί από τις μέχρι τώρα γνώσεις μπορεί να ζητήσει να το κλειδώσουμε και όταν πάρει το αυτοκίνητο στέλνει ένα πμ σε κάποιον mod, το ξεκλειδώνουμε για να μοιραστεί τη χαρά του και τις εντυπώσεις με όλους!
νομιζω πως εχεις δικιο... αν συνεχισω μου φαινεται θα ξεκινησει πολεμος στο φορουμ με θεμα την παιδεια και την οδιγικη ασφαλεια
**Οπότε το θέμα κλειδώνεται μέχρι διαφορετικής επιθυμίας του Aposalonikiou. mod **
18 αρης αναζητα αυτοκινητο...