-
Καπου εδω υπαρχει ενα link με την εκπομπη που ηταν ο Ηλιοπουλος με τον Κυρκο.Δεν μπορω να το βρω.Αν ξερει καποιος ασ το βαλει να δουμε ξανα.Ευχαριστο.
-
Καπου εδω υπαρχει ενα link με την εκπομπη που ηταν ο Ηλιοπουλος με τον Κυρκο.Δεν μπορω να το βρω.Αν ξερει καποιος ασ το βαλει να δουμε ξανα.Ευχαριστο.
-
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=158792&cid=12
...και μην ξεχνας να βαζεις βενζινη στο πρατηριο της γειτονιας σου.
-
Σωστος,θα το εχω υποψιν.Αλλα μονο ΕΚΟ ετσι.
-
Η ΕΚΟ θα ειναι πιο καλη γιατι τη νερωνουν με perrier οχι...ζαγορι.
-
Ελληνικα
Κυρκοκαυσιμα
Ορυκτελαια -
ΒΡΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο κ.Μ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,(ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ )ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΔΗΓΩΝ,ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΕΕΕΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ! (μετην σωστη προφορα ) http://www.youtube.com/watch?v=8hPl-NVx6v4
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=158792&cid=12...και μην ξεχνας να βαζεις βενζινη στο πρατηριο της γειτονιας σου.
Την καλυτερη απαντηση του εδωσε. Αυτο ελειπε να λεει ο καθε αγωνιζομενος απο που προμηθευεται καυσιμα, αναρτησεις κτλ.
-
ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του .....
-
Νομίζω ότι έχασα δύο ώρες για να παρακολουθήσω μια ¨χαζομάρα¨.
Το συμπέρασμα από αυτή τη χαζομάρα είναι ένα.
Ότι και να έγινε καλό θα ήταν ο καθένας να κοιτάζει την καμπούρα του...Υ.Γ Θέλω κι εγώ από αυτή τη βενζίνη που δίνει 150 άλογα στον κινητήρα.
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=158792&cid=12
...και μην ξεχνας να βαζεις βενζινη στο πρατηριο της γειτονιας σου.
Την καλυτερη απαντηση του εδωσε. Αυτο ελειπε να λεει ο καθε αγωνιζομενος απο που προμηθευεται καυσιμα, αναρτησεις κτλ.
γιατι τι ειναι κρατικο μυστικο?ειπαμε δεν ειναι wrc
ππρ ειναι.. -
Ως 'ειδημων', ενα συμπερασμα εβγαλα:
2 κορυφαιοι οδηγοι, που αποτελουν ενα απο τους κυριους λογους για ενα θεατη να ερθει στο βουνο, εδειξαν στον κοσμο ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο του αθληματος στη χωρα και ποσο αλλου για αλλου ειναι η ΕΘΕΑ στο θεμα των ελεγχων.
Ο Μαριος, κατεβηκε με την νοοτροπια του 'ηθικου νικητη' αλλα εχασε κομματι του δικιου του με την υφαρπαγη του δειγματος. Θα μου πεις, με τετοια ΕΘΕΑ τι να κανει; Απο τη μια τα ζωα μου αργα στον ελεγχο του δειγματος (απορριψη στο τελος της ενστασης) και απο την αλλη αστραπιαιες αντιδρασεις στο να αναστειλει την αδεια του (ευκολη λυση μετα την ακραια αντιδραση του).
Ο Λεωνιδας, με την ολη σταση του στην εκπομπη, εκτεθηκε ακομα περισσοτερο και αμαυρωσε την ιστορια του. Πιο λογικο θα ηταν να μην κατεβαινε καν αν ηθελε να δειξει υπερανω, παρα να καθεται εκει και ενω ο Μαριος τον φτυνει, αυτος να λεει 'πωπω, ψιχαλιζει σημερα'.
Και οι 2, με διαφορετικο τροπο ο καθενας, υποβαθμισαν το αθλημα. Το ποιος εχει δικιο ειναι ενα αλλο θεμα το οποιο οποιος απο εμας εκ του μακρωθεν παει να το αναλυσει τοτε ειναι ειδημονας. Αυτο που ειδαμε ειναι 2 κορυφαιους οδηγους να 'πεφτουν'. Δεν ειναι απαντηση 'βαζω στο βενζιναδικο της γειτονιας μου', απο ενα πολυπρωταθλητη. Δεν χρειαζεται 'να συγκριθουμε με το ιδιο αυτοκινητο'. Το μονο ευκολο για ενα ανθρωπο σαν το Μαριο να αγορασει ενα ιδιο αυτοκινητο και να δειξει αν μπορει ποσο ταχυτερος του Λεωνιδα ειναι.
Το να βρεθεις παντως 'παρανομος', ειδικα σε επουσιωδες επιπεδο, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα απο εμας, γι'αυτο ας προσεχουμε τις κορωνες μας οσον αφορα τη μαϊμουδια. Σε αυτο το θεμα, οπως πολυ σωστα ειπε ο ΝΤ, η ΕΘΕΑ φερει την ευθυνη. Αν δειξει εμπρακτα το ποσο πιστη ειναι στην εφαρμογη των κανονισμων σε καθε κατευθυνση και οι αγωνες θα ειναι πιο δικαιοι και δεν θα δινεται το δικαιωμα σε κανενα αγωνιζομενο αν κρινει οτι αδικειται να ενεργει ακομψα (sic). Αυτο δεν χρειαζεται 'ειδικοτητα' για να το παρατηρησουμε.Παντως ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του απο αυτη την 'κουβεντα' και το δικο μου ειναι πως οταν οι κανινισμοι δεν εφαρμοζονται, τα πραγματα οδηγουνται στα ακρα και αυτο δημιουργει αλγεινες εντυπωσεις για το σπορ.
-
Δε θέλω να πάρω θέση στην όλη ιστορία (εξάλλου την εκπομπή δεν την είδα, εννοείται ) αλλά σε ρωτώ το εξής:
Τρέχουμε την ίδια ανάβαση, εγώ που είμαι πουρό με Evo N/4 και εσύ που είσαι πιτσιρικάς με πισωκίνητο Starlet EE/9. Δηλ. σε άλλες κατηγορίες.
Μπορείς να μου κάνεις ένσταση ?
Και κάτι άλλο: γνωρίζεις ότι για αυτό το θέμα υπάρχει πρόσφατο δεδικασμένο σε ράλι Ακρόπολις ?
-
-Στους κανονισμους δεν διευκρινιζεται αυτο (Γεν. Καν. Αναβασεων, αρθ. 18). Αν το δεις λογικα, ειναι οδηγοι αλλης κατηγοριας οποτε δεν υπαρχει λογος. Αν καιγεσαι να κερδισεις καποιον, πας στην ιδια κατηγορια και μετα κανεις ο,τι θες αν κρινεις οτι ο αλλος δεν ειναι νομιμος. Απο την αλλη ο,τι δεν απαγορευεται, επιτρεπεται. Οπως λεει και ο Μαριος στην Αιγειρα το '07 εγιναν δεκτες οι ενστασεις σε αυτοκινητα αλλης κατηγοριας (Ηλιαδης εναντιον Κατσιμη και Κατσιμης εναντιον Ηλιαδη, Πατσουρεα και Κυρκων)
-Οχι δεν γνωριζω κατι. Μιλας για το αν δικαιουσαι ενσταση σε οδηγο αλλης κατηγοριας προφανως.
ΥΓ: Το ξανατονιζω δεν ειναι θεμα θεσης εναντι του ενος ή του αλλου, αλλα σαφως θεσης εναντι της δημοσιας εικονας του αθληματος, που αναμφισβητητα δεν οφελειθηκε απο αυτη τη συζητηση.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
-Στους κανονισμους δεν διευκρινιζεται αυτο. Αν το δεις λογικα, ειναι οδηγοι αλλης κατηγοριας οποτε δεν υπαρχει λογος. Αν καιγεσαι να κερδισεις καποιον, πας στην ιδια κατηγορια και μετα κανεις ο,τι θες αν κρινεις οτι ο αλλος δεν ειναι νομιμος.-Οχι δεν γνωριζω κατι. Μιλας για το αν δικαιουσαι ενσταση σε οδηγο αλλης κατηγοριας προφανως.
ΥΓ: Το ξανατονιζω δεν ειναι θεμα θεσης εναντι του ενος ή του αλλου, αλλα σαφως θεσης εναντι της δημοσιας εικονας του αθληματος, που αναμφισβητητα δεν οφελειθηκε απο αυτη τη συζητηση.
Γενικά στη δικονομία, δεν μπορείς να στραφείς ένδικα εναντίον κάποιου αν δεν έχεις σχετικό έννομο συμφέρον. Αν λοιπόν τρέχουν σε διαφορετικές κατηγορίες ή αν τρέχουν στην ίδια κατηγορία αλλά ο ενιστάμενος έχει εγκαταλείψει (άρα δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα από την ένσταση), τότε η ένσταση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για τον παραπάνω τυπικό λόγο.
Αυτό συνέβη το 2005 στο Ακρόπολις, όπου Ελληνας αγωνιζόμενος, που είχε αποκλειστεί από τον αγώνα για παράνομο service, έκανε ένσταση σε άλλο Ελληνα αγωνιζόμενο για τον κινητήρα του. Οι (ξένοι...) αγωνοδίκες απέρριψαν τυπικά την ένσταση για τον παραπάνω λόγο και θεώρησαν πως έγινε 'κακή τη πίστη' και σε δυσφήμιση του αθλήματος (δηλ. σε παράβαση του άρθρου 151c του ΔΑΚ, το ίδιο με βάση το οποίο καταδικάστηκε η McLaren για το Stepneygate).
Η μόνη διαφορά με το τότε είναι ότι η ΕΘΕΑ επέλεξε, αυτεπάγγελτα και εκτός των πλαισίων του αγώνα, να προχωρήσει στην εκδίκαση της ένστασης (δηλ. ο κινητήρας 'λύθηκε'), για να μη μείνει καμία αμφιβολία (τελικά όλα ήταν κανονικά και ο ενιστάμενος έχασε τα λεφτά του).
Αρα λοιπόν, ΙΜΗΟ, σωστότατα έγιναν όλα, απλά για λόγους 'γυναίκας του Καίσαρα' ΙΣΩΣ θα έπρεπε και σε αυτή την περίπτωση, μετά την τυπική απόρριψη της ένστασης, να ελεγχθεί αυτεπάγγελτα το δείγμα καυσίμου. Ομως ως προς αυτό υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες τεχνικές και άλλες δυσκολίες (που δεν είναι του παρόντος).
Για τη συζήτηση δεν έχω άποψη αλλά μου φαίνεται λάθος σαν σύλληψη εξ΄αρχής, να λύνουν 2 δημοφιλείς αγωνιζόμενοι τις διαφορές τους 'στον αέρα'. Κάτι σε μεσημεριανάδικη εκπομπή μου κάνει και κακώς δέχτηκαν να συμμετάσχουν.
EDIT: Ακρόπολις 2006
-
Γενικά κρίνοντας το ύφος της εκπομπής δεν χρειάζεται να πούμε κατι - νομίζω όλοι οσοι έγραψαν μέχρι τώρα τόνισαν οτι η εκπομπή έτεινε περισσότερο σε μεσημεριανό παρα σε αθλητική εκπομπή για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στην χώρα μας...
Τώρα, καλώς ή κακώς η εκπομπή προβλήθηκε και θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής :
1ον - Έλλειψη επιχειρημάτων από την πλευρά του πολυπρωταθλητή - ουσιαστηκά δεν απάντησε σε καμία απο τις ερωτήσεις της άλλης μεριάς.
2ον - Οφείλει ο πολυπρωταθλητής μας λόγω του 'ονόματος' που έχει στους ελληνικούς αγώνες να πάρει σαφής θέση και να μην επικαλείται την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ γιατι στο κάτω - κάτω ο κάθενας μπορεί να δει καχύποπτα την σχεση του με την ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ.
3ον - Από την άλλη μεριά, ο κος Ηλιόπουλος πιστεύω οτι έπραξε λάθος ζητώντας από τον Κύρκο να του εξηγήσει ποια είναι τα 'πιστεύω' του και οι αρχές του. Δεν είναι υποχρεωμένος ο δεύτερος να το κάνει στον αέρα και δεν είναι υποχρεωτικό οτι ο Κύρκος (λόγω του ότι ειναι πολυπρωταθλητής) είναι & πρότυπο αθλητή για την νέα γενιά. Πρότυπα δεν υπάρχουν στις μέρες μας... γενικώς
4ον -Τέλος, θα προτιμούσα οι δημοσιογράφοι της εκπομπής να είναι περισσότερο αντικειμενικοί και να μην παίρνουν θέση για την μια ή την άλλη πλευρά.Είδωμεν ... Καλό απογευμα σε όλους!!
-
Μεθανολη λεμε. Αν οχι σκετη τουλαχιστον 50-50.Τετοια πραγματα δυστηχος δεν υπαρχουν στο βενζιναδικο της γειτονιας
http://www.youtube.com/watch?v=WM_89_HC ... ure=search
http://www.youtube.com/watch?v=F6g3uQHk ... re=related -
Ο χρήστης kaker έγραψε:
Μεθανολη λεμε. Αν οχι σκετη τουλαχιστον 50-50.Τετοια πραγματα δυστηχος δεν υπαρχουν στο βενζιναδικο της γειτονιας
http://www.youtube.com/watch?v=WM_89_HC ... ure=search
http://www.youtube.com/watch?v=F6g3uQHk ... re=relatedΒΡΕ Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός. Συγκρατήσου el-em [Mod]
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΕΘΑΝΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Λ.ΚΥΡΚΟ ?
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ.
ΤΑ TURBO ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ CATERPILAR.
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.'EL-EM'
Εκπομπη Φωτεινελλης