-
Εγώ θα έλεγα ότι το Outlander είναι ένα Compact Crossover SUV ...
Αυτό τουλάχιστον επικαλείται και το netcarshow. -
Εγώ για 'γρήγορο' SUV το είχα!
-
Βασικα αυτα τα οχηματα νομιζω καποτε -που διαβαζα περιοδικα - τα λεγανε SAV anti gia SUV οπου Α activity λογω περισσοτερο σπορ χαρακτηρα. Τωρα απ'οτι καταλαβα αυτα ειναι suv wanna be πολιτισμενα, ενω τα crossovers, απλα αυτοκινητα -χατς, στεισον κλπ- wanna be 'αγρια'
τρεχα γυρευε δηλαδη
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
... ενω τα crossovers, απλα αυτοκινητα -χατς, στεισον κλπ- wanna be 'αγρια'
...Εγώ πάντως για κάτι με βλέπω!...
Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το Rover Streetwise:
-
Α, κι εμενα μ'αρεσε αυτο αλλα στην MG εκδοχη του
Οσο για το sandero stepway καλο δε λεω, αλλα να υπηρχε τουλαχιστον επιλογη για λιγο καλυτερο εξοπλισμο καλα θα ηταν... Μακραν το καλυτερο απο οσα εχω δει στο δρομο το octavia scout. Σε λευκο ειναι πραγματικα
Μιας κ πιασαμε λοιπον τα περιπετειωδη οχηματα (και για να μην ανοιγω θεμα για βανακια )
Θελω καποια στιγμη να κανω το γυρο της ευρωπης μ'ενα τετοιο -
Βανάκι είναι αυτό ή σπίτι σε ρόδες;
Από Skoda ψηφίζω Roomster Scout και Yeti 2κίνητη έκδοση...
[Το μόνο που με χαλάει στα Skoda είναι το hi-fi...για αυτό και την έχω αποκλείσει... ] -
Διαλεγεις κ παιρνεις
ετσι
η αλλιως
Ο χρήστης Storm έγραψε:
[Το μόνο που με χαλάει στα Skoda είναι το hi-fi...για αυτό και την έχω αποκλείσει... ]
Ωχ, ουτε αυτα εχουν USB???
Σωστος, στο ντατσια τουλαχιστον, πετας το εργοστασιακο και πας κ παιρνεις οτι θες
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει στα Skoda είναι το hi-fi...για αυτό και την έχω αποκλείσει... ]Αν και περσινός ο τιμοκαταλογος των έξτρα του ΥΕΤΙ 1,8 (θα έχει φανταζομαι πλέον και τις αυξήσεις του ΦΠΑ) το 6δισκο ηχοσύστημα δεν είναι κακό και ακριβό.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα Crosspolo & Crossgolf έρχονται Ελλάδα;Το cross polo ναι (δεν ξέρω αν έχει έρθει η νέα έκδοση ακόμη, αλλά θα έρθει, όπως ήρθε και η προηγούμενη). Το cross golf όχι, αλλά μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία μέσω της kosmocar αν κάποιος το θέλει. Δε συμφέρει πάντως ιδιαίτερα, το πιάνει και φόρος πολυτελείας...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει στα Skoda είναι το hi-fi...για αυτό και την έχω αποκλείσει... ]
Αν και περσινός ο τιμοκαταλογος των έξτρα του ΥΕΤΙ 1,8 (θα έχει φανταζομαι πλέον και τις αυξήσεις του ΦΠΑ) το 6δισκο ηχοσύστημα δεν είναι κακό και ακριβό.
...Ηχοσύστημα εργοστασιακό με USB Simulators / Converters / Sockets κλπ...κλπ... τα έχω αποκλείσει δια ροπάλου. Αυτά είναι μαϊμουδιές. Τέτοια ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ έχει και το 207.
...
...
...
Από εκεί και πέρα σε δύο Skoda εμπορίες που είχα πάει, η συμπεριφορά των πωλητών για παραγγελία αυτοκινήτου με κάποια εξτρά ήταν απαράδεκτη. Με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να πουλήσουν τα ετοιμοπαράδοτα έστω και αν αυτά είχαν σοβαρές ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό.Τα Crosspolo & Crossgolf έρχονται Ελλάδα;
Το cross polo ναι (δεν ξέρω αν έχει έρθει η νέα έκδοση ακόμη, αλλά θα έρθει, όπως ήρθε και η προηγούμενη). Το cross golf όχι, αλλά μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία μέσω της kosmocar αν κάποιος το θέλει. Δε συμφέρει πάντως ιδιαίτερα, το πιάνει και φόρος πολυτελείας...
Το έχω δει το Cross Polo μερικές φορές στο δρόμο. Τίποτα το τρομερό. Μάλλον αδιάφορο. Ίσως επειδή είναι μικρό το αμάξωμα.
...
...
...
Αλήθεια το Panda 4x4, crossover δεν θεωρείται και αυτό; -
Στην κατηγορία crossover είναι:
Mitsubishi Outlander Turbo
2008-03-05 14:39:00
Mitsubishi Outlander TurboSports crossover. In January 2005, the Russian market has an exclusive model of the popular wheel - Mitsubisihi Outlander Turbo. 'Flaming heart' Outlander Turbo is the 202-c strayed 2 - litre engine Mitsubishi 4G63 of the legendary Lancer Evolution rally car. This legendary motor equipped with turbokomperssorom titanovo with aluminum rotor-and intermediate-cooler turbo air and makes Outlander Turbo one of the fast cars in its segment: dispersal from their seats to 100 km / h is just 7.7 seconds. Offroad Mitsubishi Outlander Turbo, thanks transmission Full Time 4WD (permanent full drive), and has a good trafficability prestigious controllabilityhttp://www.street-demons.gr/site/index. ... &Itemid=27
Αποκλειστική εξέλιξη του επιτυχημένου Outlander - Crossover υψηλών επιδόσεων – Κινητήρας 202 ps / 303 Nm προερχόμενος από το Evolution VIII – επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 7”7 – μόνιμη τετρακίνηση (4WD) & χαμηλό κέντρο βάρους – ζάντες αλουμινίου 17” – πιο σπορ εμφάνιση – εντυπωσιακό σαλόνι από δέρμα και Alcantara.Όταν παρουσιάστηκε το Outlander τον Απρίλιο του 2003, σηματοδότησε μία
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander
The Mitsubishi Outlander is a crossover manufactured by Japanese automaker Mitsubishi Motors. It was originally known as the Mitsubishi Airtrek when it was introduced in Japan -
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Τα Crosspolo & Crossgolf έρχονται Ελλάδα;
Το cross polo ναι (δεν ξέρω αν έχει έρθει η νέα έκδοση ακόμη, αλλά θα έρθει, όπως ήρθε και η προηγούμενη). Το cross golf όχι, αλλά μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία μέσω της kosmocar αν κάποιος το θέλει. Δε συμφέρει πάντως ιδιαίτερα, το πιάνει και φόρος πολυτελείας...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ίδιο είπαν στον αδελφό μου, καθώς ήθελε το Golf Plus, αλλά τον καθυστέρησα, γιατί έχει το ίδιο μοντέλο από το 2007, οπότε θα κάνει κάποια ανανέωση ή αλλαγή. Του είπαν ότι μπορεί να παραγγείλει μόνο το CrossGolf, αλλά αυτή η μοναδικότητα μπορεί να μην του βγει σε καλό.
Το Cross Polo δεν είναι άσχημο, αλλά οι κινητήρες είναι λίγο μικροί για ένα τέτοιο αμάξωμα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος και οι Γάλλοι έχουν βγάλει κάποια ή όχι;
Τα C3 XTR, το C3 Picasso Αir Cross που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Λατινική Αμερική, το Peugeot 207 SW Outdoor που δεν ήρθε -νομίζω- στην Ελλάδα,
τα ημι-επαγγελματικά/επιβατικά Nemo και Berlingo σε εκδόσεις XTR και φυσικά το 3008.
Απούσα η Renault αφήνοντας τον χώρο μάλλον στην Nissan με τα Juke και QQ και το Dacia Sandero Stepway.αυτο το 207 εχει ερθει κανονικα.. στα Χανια κυκλοφορουν 2-3
-
αυτο εδω τι σας λεει..? υπαρχει στα Χανια ενα τετοιο.. απο το απλο, πολύ πιο ομορφο..
αυτο εδω ειναι cross over
-
Αυτο περισσοτερο για crossblade το παει!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αυτο το 207 εχει ερθει κανονικα.. στα Χανια κυκλοφορουν 2-3Το οποίο οι Γάλλοι κατάφεραν και έκαναν το 207 ... Station Wagon με το πορτμπαγκάζ να παραμένει σχεδόν ίδιο ... Κορυφαίο ...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
... το Peugeot 207 SW Outdoor που δεν ήρθε -νομίζω- στην Ελλάδα.
αυτο το 207 εχει ερθει κανονικα.. στα Χανια κυκλοφορουν 2-3
Το απλό 207 SW το έχω δει, το Outdoor όμως δεν το έχω δει.
-
Περισσότερο με quiz μοιάζει αλλά συνάντησα πριν λίγα χρόνια ένα σκοπιανό Toyota που έμοιαζε πάρα πολύ στο SX4. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά θα μπορούσε να είναι ο πρόγονος του UrbanCruiser!
-
Ο χρήστης oraclas έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Το ίδιο είπαν στον αδελφό μου, καθώς ήθελε το Golf Plus, αλλά τον καθυστέρησα, γιατί έχει το ίδιο μοντέλο από το 2007, οπότε θα κάνει κάποια ανανέωση ή αλλαγή. Του είπαν ότι μπορεί να παραγγείλει μόνο το CrossGolf, αλλά αυτή η μοναδικότητα μπορεί να μην του βγει σε καλό.Το Cross Polo δεν είναι άσχημο, αλλά οι κινητήρες είναι λίγο μικροί για ένα τέτοιο αμάξωμα.
Αν κατάλαβα καλά τι λες, κάνεις λάθος, το golf plus ανανεώθηκε πέρσι. Το cross golf επίσης ανανεώθηκε. Ουσιαστικά οι διαφορές των δύο μοντέλων είναι ότι το cross golf (και polo αντίστοιχα) είναι λίγο πιο σηκωμένο από το έδαφος, έχει πλαστικά προστατευτικά γύρω γύρω, επιχρωμιωμένους καθρέφτες και μεγαλύτερες ζάντες (ηλίθιο κατά τη γνώμη μου, τι να τις κάνεις τις 17άρες αν το θες και για ελαφρώς off road;). Το cross golf νομίζω ερχόταν κανα τριχίλιαρο παραπάνω από το απλό golf plus με την ειδική παραγγελία, ποσό απαγορευτικό για μένα για αισθητικές ουσιαστικά διαφορές (όντως είναι πάντως πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου, όπως και το cross polo, σπάει λίγο η συντηρητικούρα του σχεδιασμού της vw).
-
Χτες απόγευμα ταξίδευα με το Speedrunner ΙΙΙ από Πειραιά.
Στο πλοίο και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο διαπίστωσα πόσο πολύ αξία παίρνει ένα crossover αυτοκίνητο στην Ελλάδα.Το 207 ενώ μπήκε σχετικά εύκολα στο πλοίο, στην έξοδο παραλίγο να φύγει όλος ο μπροστινός προφυλακτήρας. Κόλλησε το αυτοκίνητο στο κατέβασμα από την μπουκαπόρτα... και δυστυχώς δεν υπήρχε χώρος για μανούβρα. Πανικός, κόσμος και οι ναυτεργάτες να φωνάζουν για να βγω γρήγορα...
Crossover ή μικρομεσαίο SUV ... μονόδρομος.
SUV/Crossovers Forum