-
Αν και έψαξα στην αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο θέμα για μοντέλα Crossover (όχι SUV ή OffRoad). Ωστόσο διαπιστώνω ότι αρκετά μοντέλα ήδη κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν. Οπότε όποιος έχει άποψη ή γνωρίζει μοντέλα τύπου **Crossover **που κυκλοφορούν ή που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, ας την εκθέσει και εδώ... Αρνητικά ή θετικά σχόλια όλα καλοδεχούμενα ειδικά από όσους οδηγούν ήδη Crossover αυτοκίνητο. υ.γ. ξέρω ότι πολλοί στο χώρο εδώ, δεν συμπαθούν το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το διαλύσουμε το θέμα ή να το μετατρέψουμε σε πεδίο μάχης κατασκευαστών.
-
Αν και έψαξα στην αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο θέμα για μοντέλα Crossover (όχι SUV ή OffRoad). Ωστόσο διαπιστώνω ότι αρκετά μοντέλα ήδη κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν. Οπότε όποιος έχει άποψη ή γνωρίζει μοντέλα τύπου **Crossover **που κυκλοφορούν ή που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, ας την εκθέσει και εδώ... Αρνητικά ή θετικά σχόλια όλα καλοδεχούμενα ειδικά από όσους οδηγούν ήδη Crossover αυτοκίνητο. υ.γ. ξέρω ότι πολλοί στο χώρο εδώ, δεν συμπαθούν το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το διαλύσουμε το θέμα ή να το μετατρέψουμε σε πεδίο μάχης κατασκευαστών.
-
Αν και έψαξα στην αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο θέμα για μοντέλα Crossover (όχι SUV ή OffRoad).
Ωστόσο διαπιστώνω ότι αρκετά μοντέλα ήδη κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.Οπότε όποιος έχει άποψη ή γνωρίζει μοντέλα τύπου **Crossover **που κυκλοφορούν ή που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, ας την εκθέσει και εδώ...
Αρνητικά ή θετικά σχόλια όλα καλοδεχούμενα ειδικά από όσους οδηγούν ήδη Crossover αυτοκίνητο.υ.γ. ξέρω ότι πολλοί στο χώρο εδώ, δεν συμπαθούν το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το διαλύσουμε το θέμα ή να το μετατρέψουμε σε πεδίο μάχης κατασκευαστών.
-
Το καλύτερο κροσόβερ είναι το...
Γκολφ
-
Αστεία, αστεία η VAG έχει αρκετά μοντέλα crossover (κατ' όνομα ή κατα εμφάνιση ή κατα χρήση) στη γκάμα της!
Crosspolo
Crossgolf
Crosstouran
Fabia Scout
Roomster Scout
Octavia5 Scout
Altea Freetrack
A4 Allroad
A6 AllroadΟ υπόλοιπος ανταγωνισμός με 1, 2 ή και καθόλου μοντέλα στην γκάμα της εταιρίας ή του ομίλου παίζει!
-
Τα Crosspolo & Crossgolf έρχονται Ελλάδα;
Προσθέτω και εγώ, αυτά που έχω πάρει είδηση:
Mitsubishi ASX
Dacia Sandero Stepwayκαι θυμάμαι και το Rover Streetwise... το οποίο μου άρεσε αρκετά.
Αν δεν κάνω λάθος και οι Γάλλοι έχουν βγάλει κάποια ή όχι;
-
Εχω4 μηνες και 6,000χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καταπληκτικο οικογενειακο sport αυτοκινητο,δυναμη ροπη στριψιμο ολα σε αρμονικες αναλογιες,ειδικα σε stronic+audi drive select,ξυριζει...
Ειμαι πολυ χαρουμενος που γυρισα την πλατη μου στο Q5http://img230.imageshack.us/img230/2803/1003420fi.jpg
http://img827.imageshack.us/img827/6779/20717342.jpg -
vaggman το δικό σου είναι το A4 Allroad;
Από τι τιμές ξεκινάει;
...
...
...
Crossover θεωρούνται αν δεν κάλω λάθος και ταFIAT Sedici
Suzuki SX4 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
vaggman το δικό σου είναι το A4 Allroad;Από τι τιμές ξεκινάει;
...
...
...
Crossover θεωρούνται αν δεν κάλω λάθος και ταFIAT Sedici
Suzuki SX4Ξεκινα απο τα 50Κ+...
Μια χαρα ειναι και αυτα που αναφερεις,διαφορετικη κατηγορια,αλλα και στο 1/3 των χρηματων... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος και οι Γάλλοι έχουν βγάλει κάποια ή όχι;Τα C3 XTR, το C3 Picasso Αir Cross που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Λατινική Αμερική, το Peugeot 207 SW Outdoor που δεν ήρθε -νομίζω- στην Ελλάδα,
τα ημι-επαγγελματικά/επιβατικά Nemo και Berlingo σε εκδόσεις XTR και φυσικά το 3008.
Απούσα η Renault αφήνοντας τον χώρο μάλλον στην Nissan με τα Juke και QQ και το Dacia Sandero Stepway. -
Έχω την εντύπωση ότι έχω δει ένα Renault σε μορφή crossover.
Μάλλον Scenic υπερυψωμένο ήταν με πολλά πλαστικά προστατευτικά γύρω-γύρω...
Κάτι από πολυμορφικό με στοιχεία SUV...Αυτό ήταν:
http://www.netcarshow.com/renault/1999-scenic_rx4/MPV λέει ...
-
Δίκιο έχεις.
Υπήρξε το Scenic RX4 4x4 και το 4κίνητο υπερυψωμένο Kangoo Pampa ενώ το πιο πρόσφατο ήταν το (προηγούμενης γενιάς) 2κίνητο Scenic Conquest. -
Σωστός...
Πάντως τα Crossover προσφέρουν πολλά σε όλους τους τομείς και μάλλον καλύπτουν όλες τις ανάγκες...
-
Δυο αυτοκίνητα που δυστυχώς δεν υπάρχουν εδώ (νομίζω ούτε καν στην Ευρώπη) αλλά μου αρέσουν πολύ αξιοποιώντας τον όρο 'crossover' ενώ έχουν και ξεχωριστή, όμορφη εμφάνιση είναι το Toyota Venza
και το Dodge Journey
με δυνατούς κινητήρες, προαιρετική 4κίνηση, μεταβαλλόμενο εσωτερικό, στυλάτη εμφάνιση, ελαφρώς υπερυψωμένο αμάξωμα κλπ.
Φυσικά ότι καλύτερο για μένα το ... R class από την MB!
-
Θυμήθηκες την dodge!...!
Caliber... που κυκλοφορεί αρκετά...
Σύμφωνα με αυτό: http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=64
*...Το Caliber είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσει κανείς με μια και μόνο λέξη: είναι ένα ιδιόμορφο χάτσμπακ, που τοποθετείται στην κατηγορία των μικρομεσαίων, αλλά στην πράξη είναι ένα «μεγαλομεσαίο» 5θυρο στέισον **με πολυχρηστικό crossover lifestyle χαρακτήρα. **Θυμίζει αρκετά στέισον βάγκον, αλλά χάρη στην έντονα κεκλιμένη οροφή του καταφέρνει να διαφέρει.... *
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Caliber... που κυκλοφορεί αρκετά...Μ' αρέσει παρα τα όσα αρνητικά έχουν γραφεί για αυτό το αμάξι. Μεγάλο κατα του που εδω πάνω υπάρχει μια αντιπροσωπία με ένα συνεργείο και ... τα μονοπώλια κοστίζουν και τα αποφευγω!!!
-
Αρκετά ενδιαφέρον, όμορφο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το Fiat Croma που έχω δει στην Ιταλία και εδώ ... στα νησιά του Ιονίου απο Ιταλούς επισκέπτες.
Αν και στις φωτογραφίες φαίνεται σαν ... Bravo SW στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά μεγάλο και ογκώδες.
Δεν ξέρω τι τύχη έχει στο εξωτερικό αλλά η τύχη τους εδώ δεν θα ήταν και η καλύτερη, καλή θα ήταν ίσως σαν ... Lancia ή σαν ... Alfa Romeo!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρκετά ενδιαφέρον, όμορφο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το Fiat Croma που έχω δει στην Ιταλία και εδώ ... στα νησιά του Ιονίου απο Ιταλούς επισκέπτες.
Αν και στις φωτογραφίες φαίνεται σαν ... Bravo SW στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά μεγάλο και ογκώδες.
Δεν ξέρω τι τύχη έχει στο εξωτερικό αλλά η τύχη τους εδώ δεν θα ήταν και η καλύτερη, καλή θα ήταν ίσως σαν ... Lancia ή σαν ... Alfa Romeo!
Το συγκεκριμένο είναι το FL που το εμπρός μέρος μοιαζει με το Bravo.
Είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Bravo στους χώρους με μόνη παραφωνία το πορτ μπαγκάζ, όπου επειδή έχει
'υπόγειο' δεν είναι και τόσο πρακτικό στη φόρτωση αποσκευών. -
Είμαι κάτοχος crossover από το 2005 και δε σκοπεύω να το αποχωριστώ ποτέ
Εδώ είναι ένας τύπος που το έκανε λίγο πιό δυνατό, αλλά το πουλάει (πηγή: http://www.lancerregister.com/showthread.php?p=3451830)
-
Δε θα λεγα το outlander crossover,μαλλον πιο πολυ στο 'κλασσικο' SUV φερνει,τοσο στο σχεδιασμο,οσο και στην οδηγηση...
SUV/Crossovers Forum