-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το flash δεν θελει minimum 800mhz για να τρεξει τα βασικα?...αυτο δεν το ξερουμε και γενικα τα mhz δε λενε απαραιτητα κατι , και το προβλημα στους επεξεργαστες μας σε ο,τι αφορα το φλας οπως εχουμε ξαναπει δεν ειναι θεμα mhz , αλλα θεμα instruction set
η adobe δηλωσε οτι θα λυσει αυτο το θεμα, τωρα αν θα φτασει και μεχρι τους επεξεργαστες μας αυτη η αναβαθμιση μενει να δουμε , το αρθρο δε μιλαει ξεκαθαρα για τους δικους μας και δε μιλαει καν για το δικο μας μοντελο , μιλαει κυριως για τους snapdragon (μαλλον παλαιοτερης γενιας , δηλαδη πρωην high end , οι οποιοι επαναλαμβαινω δεν ειναι και τοσο καλυτεροι σε επιδοσεις σε σχεση με τους δικους μας )
απο την αλλη ομως μιλαει και για MSM7227 , δηλαδη τους δικους μας
-
αστα βραστα βρηκα 3-4 site το καθενα τα δικα του λεει
αμα βγει οκ αν δεν βγει παλι οκ
σημασια εχει οτι την εχω καταβρει με το vibratormeter -
καλα ναι αν ειναι να βγει θα βγει.. το καλο ειναι οτι αν τελικα βγει δε θα χρειαστει να περιμενουμε να μας το δωσει η lg, αλλα θα το κατεβασουμε κατευθειαν απο το μαρκετ
-
καλα ναι εστειλα και mail στην lg hellas να δουμε για ποτε παει το θεμα με το 2.3 αλλα αμφιβαλλω οτι θα μου απαντησουν και ποτε..
-
τι να σου πουν μωρε κι αυτοι?
in other news.. ακουσα οτι η lg-αρα θα φτιαξει το επομενο nexus
φυσικα οι premium haters θα ξενερωσουν που δε θα ειναι samsung η htc , εγω σαν φαν της lg ελπιζω σε μια καλη τιμη
αν ειναι θα περιμενω για αυτο να τσιμπω αμεσα εκδοσεις 3+
-
Που φτασαμε το mitm να γινεται δουλεια μερικων κλικ!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω απηυδήσει.
Δεν γίνεται τίποτα.Με Ultrex λούστηκες;
Γιατί δεν αλλάζεις απλώς τα ακουστικά;
-
Είχα δοκιμάσει και άλλα ακουστικά, το ίδιο. Τελικά τα κατάφερα, σήμερα το λειτούρησα με τη νέα ένταση (από ηχείο:70 ακουστικά 60 τα πήγα και τα 2 στο 80) και έχει τεράστια διαφορά. Να φανταστείς δεν το έβαλα στο τέρμα από το πλαινό κουμπι γιατί ήταν δυνατά. Το προτείνω να γίνει ανεπιφύλακτα, η διαδικασία είναι λίγο παίδεμα άμα δεν χαμπαριάζει το root αλλά αξίζει το κόπο.
Η αδελφή μου κονόμησε το galaxy 3 της samsung, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να συνδέσω το gmail λογαριασμό της με το κινητό αλλά δεν τα καταφέρνω. Εχει android 2.1, βάζω όνομα κ κωδικό και μου λέει οτι ενδέχεται να διαρκέσει 5 λεπτά η ρύθμιση. Ποτέ δεν τα καταφέρνει, μου λέει οτι δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης με το διακομιστή. Μπαίνω όμως στο ίντερνετ κανονικά με τον explorer του κινητού... -
Εγω δεν ειχα θεμα με το galaxy 3 , οπως ολα ηταν
Παντως καλα εκανες και πειραξες τα ακουστικα αν δε σε ικανοποιουσε η ενταση, το χει κανει και φιλος μου, αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι θελει τοση δουλεια
Sent from my LG-P500
-
https://market.android.com/details?id=d ... rch_result
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
https://market.android.com/details?id=droid.pr.womenpleasurefree&feature=search_resultΤα σχολια τα διαβασες ?
Sent from my LG-P500
-
θα το εβαζα αν δεν τα διαβαζα?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
in other news.. ακουσα οτι η lg-αρα θα φτιαξει το επομενο nexus
φυσικα οι premium haters θα ξενερωσουν που δε θα ειναι samsung η htc , εγω σαν φαν της lg ελπιζω σε μια καλη τιμη
αν ειναι θα περιμενω για αυτο να τσιμπω αμεσα εκδοσεις 3+
Good news, πότε θα βγει όμως... και πόσο θα έχει...
Το Nexus S[amsung] έχει πέσει κάτω από 400 - δεν το έπαιρνε ο κόσμος φάινεται...Ασχετο - ο γείτονάς μου (γιατρός στον οποίο που και που παρέχω φιλικό tech support) μου χαρίζει το iphone 3GS που είχε γιατί έδωσε λέει 100 ευρώ και αναβάθμισε σε iphone 4 με συμβόλαιο για 2 χρόνια. Πόσο πουλιούνται αυτά αν είναι σε καλή κατάσταση? Αν το πάρω έλεγα ή να το χαρίσω στον πατέρα μου, να ξεφορτωθεί το Elm που του είχα κάνει δώρο πριν από καιρό, που τα είχε φτύσει το παλιό του SE... ή να το πουλήσω να του πάρω κανένα Χουαγουέι που είναι πάνω-κάτω σαν το δικό μου και θα τον έχω πιο 'up to date' (απ' το να ασχολούμαι τώρα με τζεηλμπρέηκ κλπ)...
-
2 3 κατοσταρικα δε θα πιανει?
Το s2 μου φαινεται λογικο να μη πουλησε τοσο, δεν παει αρκετος καιρος που ο κοσμος εδωσε λεφτα να παρει το πρωτο s το οποιο ειναι φοβερο τηλεφωνο και δεν υπαρχει λογος να το αλλαξει
Δε συμφερει να αλλαζεις τοσο συχνα τα high end κινητα
Οσο για το επομενο nexus δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα το τοπιο μιας και ακουγεται και η htc, αλλα απο την αλλη μαλλον η google θα το δινει κυκλικα στους μεγαλους συνεργατες της ,για αυτο πιστευω οτι θα παιξει η lg , οι αλλοι εχουν ηδη φτιαξει νεξους
Αυτα που ακουγονται παντως ειναι οτι θα εχει τον 4πυρηνο της nvidia kal-el και θα εχει android 3 (το πρωτο που θα ειναι κοινο για κινητα και ταμπλετες)
Εχει κυκλοφορησει μια φωτο στην οποια φαινεται μια συσκευη χωρις κανενα κουμπι (ενδειξη οτι μιλαμε για android honeycomb ) ,αλλα δε μας λενε ποια θα ειναι η εταιρεια που θα το φτιαξειΕγω παντως ειπα, θελω lg- lαρα!
Λογικα προς το τελος του χρονου θα το δουμε..
Εγω θα αφησω τη πορδη μου να κλεισει χρονο παντως και μετα θα παω για τα μεγαλα σαλονια, δε μπορω να παιζω αλλοSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ασχετο - ο γείτονάς μου (γιατρός στον οποίο που και που παρέχω φιλικό tech support) μου χαρίζει το iphone 3GS που είχε γιατί έδωσε λέει 100 ευρώ και αναβάθμισε σε iphone 4 με συμβόλαιο για 2 χρόνια. Πόσο πουλιούνται αυτά αν είναι σε καλή κατάσταση? Αν το πάρω έλεγα ή να το χαρίσω στον πατέρα μου, να ξεφορτωθεί το Elm που του είχα κάνει δώρο πριν από καιρό, που τα είχε φτύσει το παλιό του SE... ή να το πουλήσω να του πάρω κανένα Χουαγουέι που είναι πάνω-κάτω σαν το δικό μου και θα τον έχω πιο 'up to date' (απ' το να ασχολούμαι τώρα με τζεηλμπρέηκ κλπ)...Πουλιόταν μέχρι πρότινως στα 300, τώρα παίζουν στα ~270. Αυτά μέχρι να βγει το καινούριο ( οπότε και θα πέσεις ένα 50άρικο) αλλά απ'ότι φαίνεται θα έχεις χρόνο φέτος.
Είμαι στην ίδια θέση ( έχω το 2g ) : είτε να πάω σε 3gs ( αλλά στα 200ish€ ), είτε σε χαβάη. Προσωπικά το πιο εύκολο μου φαίνεται το πρώτο ( το ξεκλείδωμα μην το σκέφτεσαι, μιλάμε για δευτερόλεπτα..) λόγω οργανωμένου itunes και podcasts.. ( η ελληνοφρένεια άραγε θα τα συνεχίσει τώρα από τον real; )
Όλα τα άλλα τα βρίσκω απ'ότι κατάλαβα. -
Πρώτη κάπως πιο σοβαρή επαφή με το Defy και το Android χτες... Εμαθα πολλά πράγματα
Το πρώτο σοβαρό αρνητικό: δεν μπορείς να ταξινομήσεις τα Contacts με βάση ό,τι θες, τα ταξινομεί πάντα με βάση το displayed name = First name, Family name. Το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό Ούτε τα groups του GMail βλέπει
Κατέβασα το AContacts το οποίο κάνει ό,τι θες ΕΚΤΟΣ από το να ταξινομεί ή να αναζητεί contacts στα Ελληνικά -όχι μόνο αυτό αλλά τα Ελληνικά contacts τα βάζει στο τέλος φύρδην-μίγδην Οπότε: κανα αξιοπρεπή contact manager που να υποστηρίζει ελληνικά, ταξινόμηση με βάση το επίθετο ή άλλα πεδία και groups έχουμε ? Εψαξα στο market αλλά δε βρήκα κάτι (όμως βαρέθηκα και δεν έψαξα όσο ίσως θα έπρεπε...) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πρώτη κάπως πιο σοβαρή επαφή με το Defy και το Android χτες... Εμαθα πολλά πράγματα
Το πρώτο σοβαρό αρνητικό: δεν μπορείς να ταξινομήσεις τα Contacts με βάση ό,τι θες, τα ταξινομεί πάντα με βάση το displayed name = First name, Family name.ΜΠΟΡΕΙΣ
Το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό Ούτε τα groups του GMail βλέπει
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
Μιλάω έχοντας κατα νου την 2.2. Η 2.1 ειναι πού παλιά για να την θυμάμαι πλέον.
-
ΟΚ πως γίνεται το σορτάρισμα και τα groups ? (Motorola Defy 2.2)
Contacts --> Menu --> Display options ΔΕΝ υπάρχει -
Στο σορτάρισμα που λες, μπορείς είτε βάσει μικρού είτε βάσει επιθέτου να κάνεις ταξινόμηση. Εσύ αν καταλαβα καλά, θέλεις και π.χ. βάσει εταιρίας;
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Το πρώτο σοβαρό αρνητικό: δεν μπορείς να ταξινομήσεις τα Contacts με βάση ό,τι θες, τα ταξινομεί πάντα με βάση το displayed name = First name, Family name.ΜΠΟΡΕΙΣ
Το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό Ούτε τα groups του GMail βλέπει
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
Μιλάω έχοντας κατα νου την 2.2. Η 2.1 ειναι πού παλιά για να την θυμάμαι πλέον.
H 2.1 απ' όσο θυμάμαι από το Nexus One όταν το είχα πάρει ΔΕΝ είχε Sort list by Surname (τρελή παράλειψη!!).
Από 2.2 και μετά το έφτιαξαν αυτό (τώρα είναι έτσι: http://i34.tinypic.com/2wdyahd.jpg ).
Περι συσκευών Android...