-
Δοκίμασε ΙΜ+ και IMO.
-
imo οπως λεμε
-
Περίπου.
https://play.google.com/store/apps/deta ... moim&hl=el
-
Το meeting θα είναι εντελώς κλικαδόρικο. Έχω δώσει οδηγίες στον mr Qsis.
-
Πάλι στην απ'έξω εμείς...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάλι στην απ'έξω εμείς...Ρε μηπως εχεις παλια συσκευη και δε σε παιζουνε?
-
Αυτό θα είναι. Δεν έχω καν Android αυτή την περίοδο.
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτό θα είναι. Δεν έχω καν Android αυτή την περίοδο.εεε νταξ λογικο τοτε ρε συ... Τωρα που το σκεφτομαι και γω κακως σε μιλάω ... in fact γραφεις και στο λαθος τοπικ. Εδω ειναι για κατοχους κύριος...
-
Έχω αλλάξει αρκετές συσκευές για να θεωρούμαι honorable member.
-
Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;
ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.
ΥΓ2. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω reset στην ram του εντελώς όμως (όχι μέσω από το κινητό γιατί δεν κάνει) και να το ριφλασαρω;
-
ΥΓ. Αν δε δώσεις iPhone από 4S και νεότερο βλέπω να γίνεται πρώην κοπέλα σου.
viewtopic.php?p=2592174#p2592174
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.
ΥΓ2. υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω reset στην ram του εντελώς όμως (όχι μέσω από το κινητό γιατί δεν κάνει) και να το ριφλασαρω;
Μπανεις pink screen κ διαγραφεις τα παντα μεσα ωστε οταν το να το ανοίγεις να βγάζει μόνο μπλε οθόνη!
Εστι το ειχε κανει ενα παλικάρι που το ειχε χαλασει (μηδενισε imei) κ του το φτιαξανε εντος εγγύησης! Μονο εμενα χωρίς να εχει τίποτα με παίξανε πστια κ θελουν κ 12€ για την αποστολή αθηνα που λογικα θα γλυτώσεις εσυ αν δεν στο φτιαξουν!
Δοκιμασες παντως να φλασρεις επισιμη ρομ με φάκελο dload βγαλμενη τη μπαταρια κ μονο στο ρευμα?
-
Θα δοκιμάσω τζορτζ το τελευταίο.
Αυτό με την ροζ για θύμισέ μου γιατί τα έχω ξεχάσει.
-
κατέβασέ τη τελευταια ICS (B928) κ δοκίμασε να φλασρεις ενα ενα κ τα τρια step χωρις μπαταρια κ προσωπικά πιστεύω θα επανέρθει!
Τη ροζ οθονη μπαίνεις πατώντας (volume+.- και power button και σβηνεις οτι εχει μεσα) βεβαια αυτο δε γινεται στις ICS, εκει ειχε κλειδωμένο το bootloader (αν κ αυτο πάλη το ξεκλείδωσε ο Genokolar ή η Huawei) αλλα αν θυμαμε καλα σε GB ησουν οταν το επαθες! Αν το κανεις αυτο το κινητό θα βγαζει μονο μπλε οθονη κ θα τους πεις εγω ετσι το βρηκα! 99% δεν θα μπορουν να βρουνε μετα οτι ηταν root!
-
Δοκίμασα την 928 και με force upgrade αλλά βγάζει update failed.
Ναι με την 2.3.5 είμαι. Θα το πάω έτσι και θα δω τι απόφαση θα βγάλουν κ θα αποφασίσω εκείνη την στιγμή.
Πόσο κάνουν για να δουν τι έχει? -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Τη ροζ οθονη μπαίνεις πατώντας (volume+.- και power button και σβηνεις οτι εχει μεσα) βεβαια αυτο δε γινεται στις ICS, εκει ειχε κλειδωμένο το bootloader (αν κ αυτο πάλη το ξεκλείδωσε ο Genokolar ή η Huawei) αλλα αν θυμαμε καλα σε GB ησουν οταν το επαθες! Αν το κανεις αυτο το κινητό θα βγαζει μονο μπλε οθονη κ θα τους πεις εγω ετσι το βρηκα! 99% δεν θα μπορουν να βρουνε μετα οτι ηταν root!
έσβησα όλο τον φάκελο, το ξανάνοιξα και μου έβγαλε τα ίδια την ημέρα που κόλλησε.
-
τα ιδια ειχε κανει κ καποιο αλλο παλικαρι στο myphone αν θυμαμαι καλα αλλα δε θυμαμαι τη εκανε
-
Προτείνεται ρε παιδιά ένα προγραμματάκι widget ξερω γω να μη χρειάζεται κάθε φορά που 'ενεργοποιω' το κινητό από 'λήθαργο' να μη βγαίνει η μπλε οθόνη που σέρνεις με το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
τα ιδια ειχε κανει κ καποιο αλλο παλικαρι στο myphone αν θυμαμαι καλα αλλα δε θυμαμαι τη εκανεΞαναδοκίμασα τα πάντα, το βιολί του. Θα πάει σέρβις και θα δούμε πόσα θα ζητήσουν. Αν είναι έως 30-40 ευρώ θα το φτιάξω. Αλλιώς συρτάρι.
Περι συσκευών Android...