-
ρε πάρτε εκεί το 5αρη να σας φύγει η πρεμούρα που το παίζεται και παιδία του λαού με τα φτηνά πλαστικόφωνα
-
δε πουλας εσυ καλυτερα το σπιρτουκουτο να παρεις κανα nexus (θα σου μεινουν και λεφτα ) να δεις ασπρη μερα
απορω πώς τη παλευεις ακομα και δε το χεις πεταξει
σοβαρα τωρα ψησου , θα μπορεις να στελνεις και με bluetooth αρχεια και δε θα χρειαζεται να κανεις 30 ζουμ για να διαβασεις κατι και θα ειναι και πολυ πιο γρηγορο απο 4 σου και εξισου smooooooooooo....ooooooooooth με τη 4.1
αντε αν οχι 100% θα σου πω 90 να μη φανω υπερβολικος
5αρα καμερα εχεις κι εσυ, αρα δε θα χασεις και τιποτα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε πάρτε εκεί το 5αρη να σας φύγει η πρεμούρα που το παίζεται και παιδία του λαού με τα φτηνά πλαστικόφωναΦτηνό πλαστικόφωνο ρουλζ!
Γρατζουνιέται (?) , του αλλάζεις ένα battery cover με 10 ευρώ και τέλος. Το έχεις στα χέρια σου και το νιώθεις στο πραγματικό του μέγεθος. Οχι σαν κάτι μηλόφωνα με εξωγήινα υλικά που χαράσσονται με την ματιά και καταλήγεις από τα 8-9 χιλιοστά πάχους να φτάνεις στα επίπεδα των κινητών του κιλού γιατί του φοράς «καπότα».
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε πάρτε εκεί το 5αρη να σας φύγει η πρεμούρα που το παίζεται και παιδία του λαού με τα φτηνά πλαστικόφωνα
Φτηνό πλαστικόφωνο ρουλζ!
Γρατζουνιέται (?) , του αλλάζεις ένα battery cover με 10 ευρώ και τέλος. Το έχεις στα χέρια σου και το νιώθεις στο πραγματικό του μέγεθος. Οχι σαν κάτι μηλόφωνα με εξωγήινα υλικά που χαράσσονται με την ματιά και καταλήγεις από τα 8-9 χιλιοστά πάχους να φτάνεις στα επίπεδα των κινητών του κιλού γιατί του φοράς «καπότα».
ποσο δικιο εχεις....
το Αιφον αποκλειστικα με pouchsent from my Nexus
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φτηνό πλαστικόφωνο ρουλζ!
Άσε μας βρε Σάββα, σε ποιους τα λες αυτά; Για λέγε, για πόσα iPhone5 να σε γράψω στο group buy;
Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
-
Μέχρι τον επόμενο μήνα που σχεδιάζω να αγοράσω θα σας πρήξω
Το Xoom 2 στην Expansys κοστίζει 299€ το 10.1' Wi-FI, και 419€ το 10.1' 3G.
Βασικά ξέρω ότι θα μου λείψει το 3G αν δεν το πάρω, αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 120€ παραπάνω που το χρεώνουν. Να ήταν 50-60 οκ, αλλά 120...Και όχι, δε θέλω να πάρω Windows 8 RT, ούτε hybrid Ultrabook/tablet.
-
Το δικό μου πόσο πιάνει πλάκα πλάκα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το δικό μου πόσο πιάνει πλάκα πλάκα250+
sent from my Nexus
-
Το δικό μου πόσο πιάνει πλάκα πλάκαΠοιό ακριβώς ειναι το δικό σου είπαμε;
-
Transformer tf101 με tegra 2 , ips 10.1'
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
250+
sent from my Nexus
Σοβαρά ? Δε το έκανα πάνω από 200
-
250+
sent from my Nexus
Σοβαρά ? Δε το έκανα πάνω από 200
Για το Nexus σου λέει...
Εγώ λέω να τα δώσεις και τα δύο όσο προλαβαίνεις, να τσοντάρεις και λίγα (κάνα 400άρι, μην φανταστείς τίποτις τρελό... ) και να πάρεις επιτέλους ένα iPhone5.Νομίζω τώρα που σου έδειξα και πόσο προσιτό είναι, θα μπεις στο group buy χωρίς δεύτερες σκέψεις!
-
Το nexus δε το πουλάω για κανένα λόγο, θα κλείσει 2+ χρόνια
Αφού είναι υπερατού
Το άλλο έχω αρχίσει να το ψήνω να φύγει , αν και οι υπόλοιποι στο σπίτι το χρησιμοποιούν , αλλά μάλλον θα φάνε άκυρο
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ λέω να τα δώσεις και τα δύο όσο προλαβαίνεις, Audi S3 & C2 VTS , να τσοντάρεις και λίγα (κάνα 400άρι, μην φανταστείς τίποτις τρελό... ) και να πάρεις επιτέλους ένα iPhone5.
Νομίζω τώρα που σου έδειξα και πόσο προσιτό είναι, θα μπεις στο group buy χωρίς δεύτερες σκέψεις!
-
Το nexus δε το πουλάω για κανένα λόγο, θα κλείσει 2+ χρόνιαΤο άλλο έχω αρχίσει να το ψήνω να φύγει , αν και οι υπόλοιποι στο σπίτι το χρησιμοποιούν , αλλά μάλλον θα φάνε άκυρο
Καλά, αφού επιμένεις...
Κρίμα είναι όμως, θα μείνεις με την μπαχατέλα το Nexus και δεν θα πάρεις iPhone5...Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως η κοινωνική σου ζωή θα δεχτεί ράπισμα, ΤΕΡΑΣΤΙΟ χτύπημα!
Είναι περίπου απίθανο να σε κρατήσει η γκόμενα, θα φας σουτ!
Και φυσικά, κανένα άλλο γκομενάκι δεν θα σε πλησιάσει όσο δεν κρατάς στα χέρια σου iPhone5!Εγώ στα γράφω για το καλό σου, έλα μαζί μας στο group buy, ΤΩΡΑ πριν είναι αργά!
-
Εντάξει αν χρειαστεί θα πουλήσω και τις ζάντες μου , τι να κάνουμε , άμα είναι για καλό σκοπό θα βάλω τάσια
Άλλωστε το σηματακι μετράει και στο αυτοκίνητο
-
Εντάξει αν χρειαστεί θα πουλήσω και τις ζάντες μου , τι να κάνουμε , άμα είναι για καλό σκοπό θα βάλω τάσιαΆλλωστε το σηματακι μετράει και στο αυτοκίνητο
Now you're talking! Είσαι σε καλό δρόμο!
Λοιπόν, σε γράφω στο group buy και φρόντισε να φτιάξεις αγγελία για τις ζάντες, το γοργόν και χάριν έχει!
ΗΔΗ, έχουν φύγει οι προπαραγγελίες για το iPhone5, χάσαμε το πρώτο και σημαντικότερο κύμα!Πάμε για το δεύτερο, δεν γίνεται να καθυστερήσουμε άλλο!
-
Κανα μαγαζί να στηθουμε απ'εξω έχει ?
Έχει άλλη χάρη από τη ψυχρή παραγγελιά στα ιντερνετς
Θέλω να με κοιτάνε και οι περαστικοί και να με ζελέψουν
-
Κανα μαγαζί να στηθουμε απ'εξω έχει ?Έχει άλλη χάρη από τη ψυχρή παραγγελιά στα ιντερνετς
Θέλω να με κοιτάνε και οι περαστικοί και να με ζελέψουν
Εννοείται και είναι Premium μαγαζί, όχι σαν κάτι Birdphone που είναι σαν κοτέτσια χωμένα στο Άνω Καλαμάκι (true story).
ΚΑΙ δίπλα σου, Γλυφάδα περικαλώ!
http://www.document.gr/
http://www.digitallife.gr/document-stor ... ti-glyfada
Ευτυχώς έχω δει το χώρο και είναι ευρύχωρο το πεζοδρόμιο, αντιλαμβάνεσαι τι έχει να γίνει από κόσμο εκεί, τουλάχιστον μην περιμένουμε πάνω στο δρόμο! Ετοιμάσου, εγώ θα φέρω κι ομπρέλα, σκηνή και στρώμα, γιατί η αναμονή θα είναι μακρά όπως καταλαβαίνεις.
Θα είναι και οι υπόλοιποι από το group buy, είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει εμπιστοσύνη, όποιος βρεθεί με παραπάνω του ενός iPhone, θα το πουλήσει αμέσως στην μαύρη αγορά για τα διπλά!(Αν βρούμε και κάποιον με όπλο, ακόμη καλύτερα, είναι κάτι νταβραντισμένοι άντρακλες εδώ μέσα που οπλοφορούν δια παν ενδεχόμενον, λέω να τους χώσω κι αυτούς στο group buy! )
-
Πωω ! Τι μου λες τώρα ? Θα έχει και Τσαουσόπουλο στα decks! :metallo:
Σούπερ , έφυγα !!!Μλκα αυτό είναι το αποκορύφωμα της νεόπλουτης γλυφαδιώτικης χλιμιτζο-βλαχο-γκλαμουριάς
Περι συσκευών Android...