-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγω είχα το 3G Watchdog. Δεν είχα παράπονο.+1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω είχα το 3G Watchdog. Δεν είχα παράπονο.
+1
+2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Εγω είχα το 3G Watchdog. Δεν είχα παράπονο.
+1
+2
+3
(για το γαμωτο) -
-
Data counter widget.
-
3g watchdog+ apndroid
Sent front my Desire using smoke signals.
-
Μόνο αυτά τα 2.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το Desire S δεν με ενθουσίασε ποτέ (μάλλον επειδή δεν είναι καμιά αναβάθμιση της προκοπής σε σχέση με το Desire) και το Sensation με προβληματίζει με την Ram και την μπαταρία του. Περίμενε λίγο να πουλήσει και να δεις τι κριτικές παίρνει.
Ποσο να περιμενω? θα μειωθει η ηδη κουτσουρεμενη επιδοτηση
Defy?
οχι...μονο για htc συζητω -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Το Desire S δεν με ενθουσίασε ποτέ (μάλλον επειδή δεν είναι καμιά αναβάθμιση της προκοπής σε σχέση με το Desire) και το Sensation με προβληματίζει με την Ram και την μπαταρία του. Περίμενε λίγο να πουλήσει και να δεις τι κριτικές παίρνει.
Ποσο να περιμενω? θα μειωθει η ηδη κουτσουρεμενη επιδοτηση
Defy?
οχι...μονο για htc συζητωκακώς! το defy είναι άψογο.
-
Και παίρνει και επίσημα Froyo πλέον!
-
Ποσο να περιμενω? θα μειωθει η ηδη κουτσουρεμενη επιδοτηση:lol:E ξέρω γω, κάτσε να κυκλοφορήσει και ρίξε καμιά ματιά σε xda και myphone να δεις τι λένε... :S
οχι...μονο για htc συζητω
Λόγω sense;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λόγω sense;
Και λογω sense
-
Και παίρνει και επίσημα Froyo πλέον!Froyo εχω ηδη (desire)
Εδω μιλαμε ηδη για gingerbread -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κακώς! το defy είναι άψογο.
Nαι,για μουσικο οργανο
-
Λόγω sense;
Και λογω sense
Tι άλλο; Γιατί αν εξαιρέσεις την έλλειψη sense τότε το ντέφι είναι αρκούντως καλό deal.
-
εαν σας πω οτι υπαρχει κινητο με ammoled οθονη 3.5 ιντσων, 600mhz cpu,256mb ram και εννοειτε wifi κτλ,android 2.1 (μπαινει cyanogenmod ανετα) με 110 ευρω θα με πιστεψετε?? σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου
san fransisco by orange!! οπου ουσιαστικα ειναι το ZTE blade
-
Kαι αν σου πω ότι η ram του ξεκλειδώνεται στα 512mb..?
Έχει αναφερθεί και παλιότερα το san fransisco και μάλιστα κάποιοι το είχαν παραγγείλει και από το ebay.
-
http://www.gsmarena.com/android_phones_now_face_70_types_of_malware_kaspersky_reports-news-2569.php
Android phones now face 70 types of malware, Kaspersky reports
Open-source Android OS is potentially vulnerable to malicious apps, sounds like common sense. According to Kaspersky though, the mobile OS is currently invaded by no less than 70 types of malware apps and there will be a lot more very quickly.
Google has banned from the Market and remotely deactivated some potentially harmful apps already. Android was and currently is vulnerable to various malware but there was no official statistic data until now.
According to Kaspersky Google’ OS is at risk of 70 different types of malware (as of this March) and the number keeps growing. It seems Google is still unable to take care of the problem. It is soon going to have the largest smartphone share and needs to work hard in that direction.
It seems the Android Market needs better control with regards to the process of app approval (may be something like the Apple’s AppStore). Otherwise this might turn into a really big issue for Google, shake the foundations of Android as a competitive OS and push back a lot of potential users.
-
Kαι αν σου πω ότι η ram του ξεκλειδώνεται στα 512mb..?Έχει αναφερθεί και παλιότερα το san fransisco και μάλιστα κάποιοι το είχαν παραγγείλει και από το ebay.
εγώ το είχα.
το san francisco είναι η έκδοση της Orange για το ΖΤΕ Βlade.
τα πρώτα μόνο είχαν amoled, εάν το πήρες τώρα καινούριο απλή έχει.
-
Kαι αν σου πω ότι η ram του ξεκλειδώνεται στα 512mb..?Έχει αναφερθεί και παλιότερα το san fransisco και μάλιστα κάποιοι το είχαν παραγγείλει και από το ebay.
Το ελληνικο εχει κλεδωμενη μνημη , οχι το αγγλικο
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...