-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
μπορει το κινητο να μην ειναι κορυφη, αλλα η βαση ειναι και λεγε ο,τι θες
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
I navarxida exei onoma kai legete S2..
An kai i samsung einai genika malakismeni etairia...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ναι αλλα οι custom rom που βγαζουν για αυτα (για το κινητο σου τουλαχιστον που εχω δει σε φιλους ) γ@μανε
-
Νομιζω οτι μιλαμε για out of the box κινητα..προσωπικα το εχω rootarei ωστε να το φερω στα μετρα μου και να βγαλω το ηλιθιο lag που ειχε...κατα τ αλλα οι custom rom οντως εκμεταλευονται 100% ta specs της συσκευης αλλα εγω δεν χω γινει ακομα μαγειρας..!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
-
οπως και να χει ειναι φοβερο κινητο και οποτε το δουλευω ζηλευω
αλλα δυστυχως πρεπει να διαθεσω και αλλου λεφτα
-
δοκιμασα για λιγο το LG P990 Optimus 2X.
εντυπωσιακη η οθονη και παρα παρα πολυ γρηγορη συσκευη
η τιμη του ειναι λογικη, ειδικα οταν διπλα ηταν το nexus S, το οποιο εκτος απο πιο ακριβο δειχνει αργο
για να το παιξω λιγο Κικιζας, αντιγραφω απο γνωστο site:
- Speed, speed, speed! Τι να πει κανείς. Το μάτι δεν προλαβαίνει κάποιες φορές τα animations του Android OS. Τρομερό στην ταχύτητά του...
- Πανίσχυρο στην απεικόνιση video/Flash. Μηδενικά κολλήματα κατά την αναπαραγωγή video Full HD και πολύ καλές επιδόσεις σε flash ιστοσελίδες. Η επεξεργαστική ισχύς του 2x δεν αποτελεί θέμα... είναι πολύ μπροστά.
- Πληρέστατο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν του λείπει απλά, τίποτα: HSDPA/USUPA, WLAN (b/g/n), Bluetooth 2.1 και A2DP, micro USB 2.0, HDMI υποδοχή, δυνατότητα χρήσης του σαν WiFi HotSpot… τι άλλο να ζητήσεις;
- Εντυπωσιακές φωτογραφίες στα 8.0Mpixels και πολύ καλά videos στα 720 p με 30 fps!
- Σταθερότατο λειτουργικό, πολύ γρήγορο στην απόκριση, πανεύκολο στην εκμάθηση για αρχάριους χρήστες. Οι 7 οθόνες αναμονής είναι υπεραρκετές για κάθε χρήση.
- Εντυπωσιακά widgets επιτέλους από κάποια εταιρία ΕΚΤΟΣ της HTC. Μπράβο στην LG που έδωσε βάση στο σχεδιασμό κομψών, δικών της widgets και σίγουρα έπιασε τον παλμό των νέων/hard core χρηστών που θέλουν social διασύνδεση άμεσα, εκτός από email και ΙΜ.
- Πλήρες το πακέτο προσφοράς. Ποιοτικό, προσεγμένο και κυρίως – εφοδιασμένο με HDMI καλώδιο για άμεση μεταφορά των videos στην τηλεόρασή σας.
- Μεγάλη και φωτεινή, αλλά όχι τόσο ευκρινής η οθόνη. Κάτω από το έντονο ηλιακό φως, παρατηρήσαμε φαινόμενα καθρέπτη/αντανακλάσεων. ΄
- Μία κάρτα μνήμης θα ήταν καλό να υπήρχε στο – ήδη – πολύ καλό πακέτο προσφοράς
- Με 512ΜΒ μνήμης δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ακόμα και αν θελήσετε να «λιώσετε» το 2x από τη χρήση. Όταν το Motorola Atrix όμως έχει 1GB RAM, το Desire HD 768 ΜΒ... δεν αισθάνεστε λίγο «ριγμένοι;».
- Αυτονομία... καλή, αλλά όχι τόσο όσο θα θέλαμε. Μπαίνουμε στη γενιά των διπύρηνων smartphones. Μήπως πρέπει να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας και να αποδεχθούμε το αναπόφευκτο της μείωσης της αυτονομίας τους;
-
Κάποια πρόταση για πρόγραμμα αναπραγωγής video (ταινίες, avi, mp4 κτλ...)???
-
DoubleTwist player.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Κάποια αρχεία avi που προσπαθώ να ανοίξω δεν τα παίζει...
-
Τι codec έχουν τα avi?
-
Αυτή τη στιγμή τα έχω στο τηλέφωνο τα βιντεακια. Μπορώ να δω codec εκεί?
Το πρόγραμμα αυτό θέλει κάποιου είδους sync ή απλά παίζει όλα τα αρχεία που βλέπει μέσα στην μνήμη του τηλεφώνου? -
Το δεύτερο, βλέπει τα αρχεία.
Μου φαίνεται περίεργο να μην παίζει, είναι κανα περίεργο βιντεάκι; Δοκίμασε και τον rockplayer, αλλά εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε στο desire ούτε στο tab. Στο δεύτερο παίζω mkv 1080p χωρίς δισταγμό.
-
Τι συσκευη εχεις car crazy?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
ασχετο, αλλα χθες θυμηθηκα τη συγκεκριμενη εφαρμογη και αποφασισα οτι μου ειναι παρα πολυ χρησιμη και αυτη
γ@μαει παντως + οτι μπορεις να το πουλησεις ποζερια στους φιλους σου
(οχι αυτους που ξερουν απο android βεβαια, στους αλλους )η μεγαλη χρησιμοτητα του παντως (για μενα) ειναι οτι μπορει να ελεγχω απο μακρια τι γινεται με τα torrents μου , να κλεινω το pc για να μην καιει τσαμπα ρευμα ή ακομα και να βαζω κατι να κατεβαινει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι συσκευη εχεις car crazy?Sent from my LG-P500 using Tapatalk
desire...
Αυτά που δοκιμάζω είναι παλιά video (καμιά 7ετία πριν κατεβασμένα)...
Θα δοκιμάσω και άλλα video.. -
o default player τα παιζει ?
αν βαλεις κατι σε φαση rockplayer , δοκιμασε παντως να ενεργοποιησεις το hardware decoding mode
το δικο μου που ειναι μπακατελα (υποστηριζει ομως απο μονο του divx ) , δεν εχει προβλημα με ο,τι avi standar definition του χω βαλει, αλλα μονο με την παραπανω επιλογη ενεργοποιημενη (σαν να τα παιζω δηλαδη με τον default player , τα αλλα προγραμματα οπως rockplayer τα θελω μονο για υποτιτλους βασικα)
-
Eγκατέστησα τον rockplayer και τα παίζει...
thanks.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ασχετο, αλλα χθες θυμηθηκα τη συγκεκριμενη εφαρμογη και αποφασισα οτι μου ειναι παρα πολυ χρησιμη και αυτη
(οχι αυτους που ξερουν απο android βεβαια, στους αλλους )η μεγαλη χρησιμοτητα του παντως (για μενα) ειναι οτι μπορει να ελεγχω απο μακρια τι γινεται με τα torrents μου , να κλεινω το pc για να μην καιει τσαμπα ρευμα ή ακομα και να βαζω κατι να κατεβαινει
Και εγώ το έχω κατεβάσει αλλά δεν το έχω βάλει λόγω βαρεμάρας..
Επίσης το Gmote είναι καλό αλλά σου δίνει έλεγχο μόνο των libraries( Μουσική,βίντεο,εικόνες)..
-
Προχτές παρέλαβα το Defy επιτέλους και δε βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του παρά 10 λεπτά στο αεροδρόμιο. Οπου ανακάλυψα ότι θέλει οπωσδήποτε registration στο Motoblur και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν κάνεις. Ασε που και που πάταγα 'Ι agree' στους όρους χρήσης δεν γινόταν τίποτα. Βαρέθηκα και πήγα στο gate
Παίζει χωρίς Motoblur ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προχτές παρέλαβα το Defy επιτέλους και δε βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του παρά 10 λεπτά στο αεροδρόμιο. Οπου ανακάλυψα ότι θέλει οπωσδήποτε registration στο Motoblur και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν κάνεις. Ασε που και που πάταγα 'Ι agree' στους όρους χρήσης δεν γινόταν τίποτα. Βαρέθηκα και πήγα στο gateΠαίζει χωρίς Motoblur ?
Εγώ του φόρτωσα ROM χωρίς Motoblur αμέσως μόλις το πήρα και έχω και full ελληνικά, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω. Η αλλαγή της ROM είναι πανεύκολη πάντως!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Και εγώ το έχω κατεβάσει αλλά δεν το έχω βάλει λόγω βαρεμάρας..
Επίσης το Gmote είναι καλό αλλά σου δίνει έλεγχο μόνο των libraries( Μουσική,βίντεο,εικόνες)..
Με αυτο κανεις τα παντα, ακομα και βιντεο παιζεις , ανοιγεις ο,τι αρχειο και εφαρμογη θες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...