-
Πως μπορείς να ξεφτιλίσεις ένα brand name, ένα προϊόν...
-
meanwhile ...
To Samsung Galaxy S II φτάνει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως!
Το κορυφαίο Android smartphone της Samsung, Galaxy S II, κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως και μάλιστα σε διάστημα μόλις 10 μηνών!
Από την κυκλοφορία του τον περασμένο Απρίλη και δεδομένων των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων του πέντε μήνες αργότερα, το δημοφιλέστατο smartphone δείχνει να κρατά μέχρι σήμερα μια σταθερή πορεία.
Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι κατόρθωσε να ξεπεράσει ακόμα και τις πωλήσεις του προκατόχου του, Samsung Galaxy S, αγγίζοντας το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων 7 μήνες πιο σύντομα. Αυτή τη στιγμή τα δύο τηλέφωνα μαζί έχουν πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια τεμάχια.
Ωστόσο, παρά τα εντυπωσιακά νούμερα το δημοφιλές smartphone της Samsung αδυνατεί να τα βάλει με το iPhone 4S. Όπως είδαμε, το τελευταίο τρίμηνο του 2011, η Apple πούλησε 37 εκατομμύρια iPhone, με τις περισσότερες πωλήσεις να αφορούν φυσικά το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας. Αν υπολογίσουμε και τους δύο πρώτους μήνες του έτους που διανύουμε, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις ήδη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
meanwhile ...To Samsung Galaxy S II φτάνει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως!
Το κορυφαίο Android smartphone της Samsung, Galaxy S II, κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως και μάλιστα σε διάστημα μόλις 10 μηνών!
Από την κυκλοφορία του τον περασμένο Απρίλη και δεδομένων των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων του πέντε μήνες αργότερα, το δημοφιλέστατο smartphone δείχνει να κρατά μέχρι σήμερα μια σταθερή πορεία.
Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι κατόρθωσε να ξεπεράσει ακόμα και τις πωλήσεις του προκατόχου του, Samsung Galaxy S, αγγίζοντας το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων 7 μήνες πιο σύντομα. Αυτή τη στιγμή τα δύο τηλέφωνα μαζί έχουν πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια τεμάχια.
Ωστόσο, παρά τα εντυπωσιακά νούμερα το δημοφιλές smartphone της Samsung αδυνατεί να τα βάλει με το iPhone 4S. Όπως είδαμε, το τελευταίο τρίμηνο του 2011, η Apple πούλησε 37 εκατομμύρια iPhone, με τις περισσότερες πωλήσεις να αφορούν φυσικά το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας. Αν υπολογίσουμε και τους δύο πρώτους μήνες του έτους που διανύουμε, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις ήδη.
και αν σκεφτεις που το S2 ειναι μονο ΕΝΑ Android device το οποιο έχει να ανταγωνιστει και άλλα android.... τοτε, μπορεις να φανταστείς τι επική τσόντα έχει παιχτει εις βάρος της Apple στις πωλήσεις.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ε είναι λίγο αρχαίο ρε συ, ήδη από τη στιγμή που κυκλοφορούσε το honeycomb , εμένα μου φαινόταν παλιό
Και δεν είναι αναβαθμισολαγνεία, είναι απαίτηση να σε φροντίζει η εταιρεία στην οποία εσκασες τα ωραία σου λεφτακια- σου την ειπε ακομα και ο Elteo. Αυτοκτόνησε τώρα .-
- Εχεις μπερδέψει τα μπουτια σου με την αναβαθμισολαγνεία*. Εδω δεν μιλάμε για PC. Υπάρχει μεγάλη διαφορά του ενος με του άλλου και ας συγκλίνουν κάποια πράγματα. Το ζητούμενο σε ένα κινητό είναι η λειτουργικότητα και η σταθερότητα σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό. Το κινητό το αγοράζεις ως έχει με τα functions που υπόσχεται η εταιρία του. Οσο δουλεύουν όλα σωστά, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Απλώς τα smartphones είναι ιδιάζουσα περίπτωση οπου κάποιες αναβαθμίσεις αναγκαστικώς θα υπάρξουν λογω ευρύτερων αλλαγών του τροπου λειτουργίας του OS. Φυσικά βέβαια αν και εσύ έχεις απαιτήσεις για αναβαθμίσεις σε βαθος χρόνου (κοντα 2 χρόνια δλδ), δεν θα πας να πάρεις την τελευταία τρυπα του ζουρνά (των 100 - 200 ευρώ), αλλά κάνα σοβαρό (δλδ με γαμάτα specs) κινητό που να σηκωνει τις νεες απαιτήσεις, και απο σοβαρή εταιρία που θα το υποστήριξη.
*credits to Elteo για τον όρο
Οκ είμαι μαλάκας αναβαθμισιολαγνος λοιπόν που χάρηκα με το νέο λειτουργικό που πήρε η όχι και τόσο φθηνή συσκευή μου , το οποίο εκμεταλλεύεται καλύτερα τους 2 πυρήνες
Θα είναι βλάκες στην Asus αν μου δώσουν κι άλλο update , γιατι bugs συνεχίζουν και υπάρχουν..
Ή καλά έκανε η lg που σταμάτησε την υποστήριξη , αφήνοντάς με με όποια προβλήματα παραμένουνΤα κινητά είναι σχεδόν σαν τους υπολογιστές πλέον και η υποστήριξη , ειδικά στα ακριβά, πρέπει να έχει διάρκεια
Τώρα το τι λέει ο κάθε στενόμυαλος και επαγγελματίας που μπορεί να κανει τη δουλειά του με pc της πλάκας , το ακούω βερεσέ , εμένα η εμπειρία μου και η χρήση που κάνω στις συσκευές μου λέει άλλα και δύσκολα ικανοποιούμαι
Τα 200 ευρώ μπορεί εσένα να σου φαίνονται λίγο (δικαιολογημένα εδώ που έχουμε φτάσει) , όμως ακόμα και αυτές οι συσκευές έχουν ανάγκη από υποστήριξη , γιατί αντιμετωπίζουν και αυτές θέματα , ή θα μπορούσαν κι αυτές να έχουν επιπλέον δυνατότητες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Corsair, επειδή έτσι έχουν περάσει το ζήτημα οι εταιρίες δεν νομίζω πως σημαίνει πως είναι και σωστό. Ειδικά στο θέμα των OS στα κινητά που μου φαίνεται πως ως ένα βαθμό έχει γίνει λίγο beta test η φάση, βάζουν βασικές λειτουργίες στην επόμενη έκδοση που θα έπρεπε να υπάρχουν κλπ κλπ. Εμένα μου φαίνεται λογικό να θέλουμε να παίρνουμε τις αναβαθμίσεις. Αντίστοιχα βέβαια θέλουν να αγοράζουμε καινούριες συσκευές.
ΥΓ: δεν βλέπω γιατί τα smartphones πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά από υπολογιστές (τσέπης). Περισσότερο τέτοιοι είναι παρά τηλέφωνα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οκ είμαι μ@λ@κ@ς αναβαθμισιολαγνος λοιπόν που χάρηκα με το νέο λειτουργικό που πήρε η όχι και τόσο φθηνή συσκευή μου , το οποίο εκμεταλλεύεται καλύτερα τους 2 πυρήνεςΚαταρχήν δε σε αποκάλεσε κανείς μαλάκα. Αν θέλεις να γίνει συζήτηση, ΟΚ αν θέλεις να το γυρίσεις στο προσωπικό ας το αφήσουμε καλύτερα.
Η δική μου ερώτηση είναι: για ποιό λόγο χρειάζεσαι κινητό ή ταμπλέτα με 2 πυρήνες.
Πού και πότε εξάντλησες τις δυνατότητες των μονοπύρηνων και 'έπρεπε' να πάρεις διπύρηνο.
Τι εφαρμογές τρέχεις και δεν σου επαρκεί το μονοπύρηνο Στο δικό μου πανάρχαιο (= 1 έτους ) Defy τρέχω μια χαρά Internet, e-Mail, κάνω πλοήγηση (αυτά μου χρειάζονται) αλλά και βλέπω Youtube video.
Από εκεί και πέρα, εφ΄όσον πήρες συσκευή με 2 πυρήνες, που είναι καινούργιο κόλπο, είναι λογικό το λογισμικό να είναι ακόμα ανώριμο και να αναμένεις μεγαλύτερη υποστήριξη.Θα είναι βλάκες στην Asus αν μου δώσουν κι άλλο update , γιατι bugs συνεχίζουν και υπάρχουν..
Μα (στο έγραψα ήδη) άλλο bug fixes (= σωστό και αναμενόμενο) και άλλο να περιμένεις καινούργια features στο τζαμπε.
Ή καλά έκανε η lg που σταμάτησε την υποστήριξη , αφήνοντάς με με όποια προβλήματα παραμένουν
Αν θεωρείς ότι καλά κάνει που βγάζει καινούργιο super-duper μοντέλο κάθε μήνα τότε γιατί απορείς ?
Εχεις μόνος σου μπει στο τριπάκι του 'latest & greatest' αλλά μόλις τώρα ανακαλύπτεις ότι ο κερδισμένος στην υπόθεση αυτή ΔΕΝ είσαι εσύ... Δεν πειράζει, πως διάολο θα έφτανε η μετοχή της Apple $500 ?Τα κινητά είναι σχεδόν σαν τους υπολογιστές πλέον και η υποστήριξη , ειδικά στα ακριβά, πρέπει να έχει διάρκεια
Το πρώτο σωστό.
Αλλά μην ξεχνάς ότι ένα ακριβό κινητό κάνει €500 και ένας ακριβός υπολογιστής €2000. Οπότε για ποιό λόγο περιμένεις εξίσου καλή υποστήριξη και στα δύο ?
Επίσης, 'πίσω' από τον υπολογιστή είναι εταιρείες ΙΤ (Microsoft κτλ.) και 'πίσω' από το τηλέφωνο, με την εξαίρεση της Apple που πατά σε 2 βάρκες, εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών που φτιάχνουν από PC μέχρι ψυγεία (LG), που σου πετάνε το δόλωμα του φτηνού υπερ-hardware, το οποίο το πληρώνεις σε υποστήριξη, κουλτούρα και συνέπεια. Ολα έχουν κόστος, there is no free lunch.Τώρα το τι λέει ο κάθε στενόμυαλος και επαγγελματίας που μπορεί να κανει τη δουλειά του με pc της πλάκας , το ακούω βερεσέ , εμένα η εμπειρία μου και η χρήση που κάνω στις συσκευές μου λέει άλλα και δύσκολα ικανοποιούμαι
Δε νομίζω να σε χαρακτήρισα σε προσωπικό επίπεδο
Και στην τσάντα μου έχω και κουβαλώ παντού PC (= εργαλείο για μένα, όχι πλάκα) που, με την εξαίρεση της κάρτας γραφικών, δεν έχεις ούτε στο γραφείο σου (υπόψην ότι δεν έχω δώσει ούτε cent για παπαριές στυλ netbook και tablet, έχω κάνει επένδυση σε PC που υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου φορητότητας)
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δίνω €2000 για PC και €300 για τηλέφωνο κάθε 4-5 χρόνια και με εξέταση του λόγου κόστους ωφέλειας (αν δηλ. μου χρειάζεται σε σχέση με τις εφαρμογές που τρέχω) και χωρίς παράπονα από την υποστήριξη (διότι έχω τη γνώση-εμπειρία να κρίνω τι είναι 'bleeding edge' και τι είναι σταθερό καθώς επίσης και το τι εταιρεία είναι πίσω από το καθένα, δε δίνω λεφτά στον κάθε χτεσινό Κινέζο) ενώ εσύ δίνεις €500 κάθε χρόνο σε κινητά (δεν ξέρω σε PC αν και εκεί, όντας gamer, έχεις πράγματι σοβαρές απαιτήσεις hardware αν και κει το τριπάκι είναι η κάθε νέα έκδοση του Need for Speed) και έχεις συνέχεια προβλήματα και είσαι ανικανοποίητος.
Ασε με λοιπόν να είμαι στενόμυαλος και επαγγελματίας, τουλάχιστον δεν είμαι χομπίστας καταναλωτής.(Φιλικά εννοείται)
-
Εννοείται φιλικά!
-
Τα κινητά είναι σχεδόν σαν τους υπολογιστές πλέον και η υποστήριξη , ειδικά στα ακριβά, πρέπει να έχει διάρκεια
Τί θεωρείται ακριβό; Και πότε να είναι ακριβό; Όταν πρωτοβγήκε; Ή μετά από 6-7-8 μήνες που πέφτει η τιμή του στη μέση;
Ο τύπος που πήρε το galaxy s ένα 500ρικο, πώς θα ξεχωρίσει από αυτόν που το πήρε 199€;;Τώρα το τι λέει ο κάθε στενόμυαλος και επαγγελματίας που μπορεί να κανει τη δουλειά του με pc της πλάκας , το ακούω βερεσέ , εμένα η εμπειρία μου και η χρήση που κάνω στις συσκευές μου λέει άλλα και δύσκολα ικανοποιούμαι
Ο άλλος είναι στενόμυαλος, αλλά εσύ είσαι θύμα... Λεφτά βγάζω με με ένα pc με windows server 2003. Και δεν διαννοούμαι να το αλλάξω, γιατί εφόσον δουλεύει χωρίς κολλήματα και κάνω τη δουλειά μου, είναι καλός. Μια φορά έκανα αναβάθμιση στο ένα πρόγραμμα που χρειάζομαι και 2 ημέρες μετά το γύρισα στο παλιό.
Το γεγονός ότι το laptop μου έχει περισσότερες δυνατότητες, και το μόνο που χρησιμοποιεί κάπως τις δυνατότητες αυτές είναι ένα παιχνίδι, δείχνει τη που έκανα...
Συνφοιτητής μου(ηλεκτρονικός) που ασχολείται και με εμπόριο υπολογιστών πάντα συμβουλεύει:'Αγόρασε το φθηνότερο που θα σου κάνει τη δουλειά σου. Θα χάσεις έτσι τα λιγότερα χρήματα'. -
συμφωνω με τον κυριακο στο συγκεκριμενο θεμα.η τεχνολογια βαδιζει με τετοιους ρυθμους που το κουφαιο μιας εποχης ειναι ισως λιγο πανω του μετριου,της εποχης που ακολουθει.η τελευταια φορα που αγορασα ακριβο κινητο ηταν κ η πρωτη μου πριν.10 ετη.τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος απο το σαμσουνγκ τσατ που εχω.2 καρτες σιμ,αυτονομια μιας εβδομαδας με κανονικη χρηση κ ισχυρο μεγαφωνο για ανοιχτη ακροαση.βεβαιως δεν χρησιμοποιουσα ποτε κντ για να μπαινω στο ιντερνετ.κ λογω μεγεθους χεριων,απεχθανομαι τις οθονες αφης.
κ το λαπτοπ που πηρα ηταν το φθηνοτερο που βρηκα,επειδη οτιδηποτε παραπανω σε χαρακτηριστικα,απλως δεν το χρειαζομαι.ειναι πολυτελεια που θα μεινει αχρησιμοποιητη.βεβαιως εξαρταται απο την χρηση.αλλα εγω δεν εχω καν παιχνιδια. -
Κυριάκο εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου θυμα , γιατί χρησιμοποιώ οτιδήποτε αγοράζω και εκμεταλλευόμαι αρκετά τις δυνατότητες του και ποτέ δεν αγοράζω το πιο ακριβό από κάθε κατηγορία
Έχω μείνει ακόμα με ταπεινό κινητό λόγω του ταμπλετ , πήρα ταμπλετ , γιατί για πολλούς λόγους στο στρατό είναι πολύ πιο εύχρηστο από λάπτοπ
Έχω ένα σχετικά δυνατό pc (γιατί αυτή τη στιγμή είναι ξεπερασμένο σε σχέση με τα κορυφαια, το οποίο δεν χρυσοπληρωσα σαν μερικούς που αγοράζουν i7 χωρίς λογο ή κάρτες του 500αρικου ) γιατί θέλω να παίζω παιχνίδια και οσο τα παίζω οσο ικανοποιητικά θέλω δεν θα το αλλάξω , ηδη έχει αρχίσει να μπαίνει στον 3ο χρονο που είναι πολύ για enthusiast
Απλά εγώ προσωπικά σε ο,τι νέο βγαίνει αν δω κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα που θα μου φανει 'χρήσιμο' ( όπως μου είναι χρήσιμο εμένα και του nass να έχουμε αυτοκίνητα 260 και 300 αλόγων ) , και έχω τα λεφτά, θα παω να το αγοράσω
Δεν αγοράζω για να αγοράζω (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω κάνει και λαθη στο παρελθόν )
Όμως το κάθε τι νέο μου προκαλεί ενδιαφέρον και γουστάρω να το έχω ,στα μέτρα του δυνατού εννοείταιSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Τώρα το τι λέει ο κάθε στενόμυαλος και επαγγελματίας που μπορεί να κανει τη δουλειά του με pc της πλάκας , το ακούω βερεσέ , εμένα η εμπειρία μου και η χρήση που κάνω στις συσκευές μου λέει άλλα και δύσκολα ικανοποιούμαι
Όπως πολύ σωστά λες, άλλη χρήση θα κάνεις εσύ (της πλάκας ) και άλλη χρήση ο επαγγελματίας.
Σοβαρά τώρα, τα κριτήρια σε επαγγελματικό επίπεδο είναι διαφορετικά σε σχέση με την προσωπική χρήση και δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις στενόμυαλο κάποιον επειδή για διάφορους λόγους δεν επιθυμεί να μπει στη λογική της αναβάθμισης. Στη δική μας εταιρία χρησιμοποιούμε ακόμα τα Windows XP σαν πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού (είχαμε δοκιμάσει και τα vista, αλλά απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ως epic fail συγκριτικά με τα XP) και μόλις τον τελευταίο χρόνο γίνεται σταδιακά μετάβαση σε Windows 7 (ενώ παράλληλα διατηρούμε και τα XP, αλλά πλέον τα τρέχουμε μέσα από vmware). Οι δε servers στην πλειοψηφία τους τρέχουν ακόμα Windows Server 2003 (με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις που λόγω κάποιων απαιτήσεων του πελάτη πήγαμε σε Windows Server 2008). Ο βασικότερος λόγος βέβαια για όλα αυτά είναι η σταθερότητα των λειτουργικών καθώς και τα χαρακτηριστικά τους σε συνάρτηση πάντα και με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτά.
-
Είναι ουσιαστικά σα να συγκρίνουμε νταλίκα με πορσε
Εσύ θες να με πείσεις ότι θα πάρεις τη πορσε για εργαλείο , ενώ εγώ σου λεω ξεκάθαρα ότι θα την πάρω για το χαβαλέ μου και τις υποτιθέμενες ανάγκες μου, και αυτές οι ανάγκες μου έχουν πιο πολλές απαιτήσεις σε hardware και softwareΤο αν είναι σημαντικές ή όχι για σένα απλά δε με αφορά , όπως δε με αφορά αν στη δουλειά σου δουλεύετε ακόμα με xp , τα οποία πλέον ειναι γτπ και όταν βγήκαν μέχρι τα 2 πρώτα sp ήταν ακόμα περισσότερο γτπ
-
Μου είναι εντελώς αδιάφορο τι ανάγκες έχεις εσύ ως απλός χρήστης. Σου μιλάω τώρα για καθαρά επαγγελματική χρήση όπου κάναμε μελέτη για τα vista και κρίναμε ότι το κόστος μετάβασης ήταν δυσανάλογο σε σχέση με τη σταθερότητα και τα χαρακτηριστικά που προσέφεραν. Επιπλέον ούτε οι πελάτες μας θα αποκόμιζαν κάποιο σημαντικό όφελος. Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις και εξακολουθείς να τα ισοπεδώνεις όλα χαρακτηρίζοντας όλους τους επαγγελματίες στενόμυαλους και με pc της πλάκας (έλα να δεις τι hardware έχουμε και θα καταλάβεις ), κανένα πρόβλημα.
-
Qsis... ωραία... αφου πιστεύεις πως όλα γίνονται και οι εταιρίες ειναι κακές... be my guest και πάνε εξήγησε στην LG πως θα βάλει Ice Cream η ακομα χειρότερα Jelly bean στο P500 σου? Δεν σου λεει τπτ οτι απλα το hardware αυτού η όποιου Low speced κινητού απλά δεν φτάνει? Αν ηθελες καλύτερο support επρεπε να τα σκάσεις να πάρεις κάτι καλύτερο (future proof). Το ιδιο ισχύει ακομα και στα PC.
μετα απο ενα σημειο οι οποιες αναβαθμίσεις ξεπερνουν το hardware...
Τα κινητά δεν είναι PC ξαναλέμε. Εχουν διαφορετικά lifecycles, διαφορετικές απαιτήσεις, αλλους περιορισμούς... οταν θα καταλαβετε αυτό, θα καταλάβετε και τι πρεπει να περιμένετε. Το τι κοψε-ραψε κάνουν στο XDA δεν μπορεί να είναι κριτήριο για το τι θα πρεπει να κάνει η κάθε εταιρία.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(δεν ξέρω σε PC αν και εκεί, όντας gamer, έχεις πράγματι σοβαρές απαιτήσεις hardware αν και κει το τριπάκι είναι η κάθε νέα έκδοση του Need for Speed)Ε όχι και αναβάθμιση για το Need for Speed. Μη μας προσβάλλεις έτσι.
-
Κυριάκο εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου θυμα , γιατί χρησιμοποιώ οτιδήποτε αγοράζω και εκμεταλλευόμαι αρκετά τις δυνατότητες του και ποτέ δεν αγοράζω το πιο ακριβό από κάθε κατηγορίαΆλλο εκμεταλεύεσαι τις δυνατότητές του, και άλλο το φθηνότερο μοντέλο δεν καλύπτει τις ανάγκες σου...
Έχω μείνει ακόμα με ταπεινό κινητό λόγω του ταμπλετ , πήρα ταμπλετ , γιατί για πολλούς λόγους στο στρατό είναι πολύ πιο εύχρηστο από λάπτοπ
Μόνο εγώ βρίσκω τα net-book απείρως πιο χρήσιμα;Έχω ένα σχετικά δυνατό pc (γιατί αυτή τη στιγμή είναι ξεπερασμένο σε σχέση με τα κορυφαια, το οποίο δεν χρυσοπληρωσα σαν μερικούς που αγοράζουν i7 χωρίς λογο ή κάρτες του 500αρικου ) γιατί θέλω να παίζω παιχνίδια και οσο τα παίζω οσο ικανοποιητικά θέλω δεν θα το αλλάξω , ηδη έχει αρχίσει να μπαίνει στον 3ο χρονο που είναι πολύ για enthusiast
Απλά εγώ προσωπικά σε ο,τι νέο βγαίνει αν δω κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα που θα μου φανει 'χρήσιμο' ( όπως μου είναι χρήσιμο εμένα και του nass να έχουμε αυτοκίνητα 260 και 300 αλόγων ) , και έχω τα λεφτά, θα παω να το αγοράσω
Δεν αγοράζω για να αγοράζω (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω κάνει και λαθη στο παρελθόν )
Όμως το κάθε τι νέο μου προκαλεί ενδιαφέρον και γουστάρω να το έχω ,στα μέτρα του δυνατού εννοείταιΓιατί ποιος είπε, ότι δεν έχουμε αναλωθεί σε ένα κυνήγι ιπποδυνάμεων, ενώ δεν τα χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα;; Άραγε ένας ραλλάκιας που δεν το αλλάζει με ένα σύγχρονο μικρό(air-condition-αερόσακους-esp-παθητική ασφάλεια-navi-αισθητήρες κλανιάς κλπ κλπ) θεωρείται και αυτός στενόμυαλος;;
Το έστειλα από το της γυναίκας μου...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνο εγώ βρίσκω τα net-book απείρως πιο χρήσιμα;
Nαι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνο εγώ βρίσκω τα net-book απείρως πιο χρήσιμα;please die in a fire....
-
ξανά meanwhile ...
Samsung Galaxy S III: Οθόνη 4.8”, quad-core επεξεργαστής και κεραμικό πίσω μέρος (;)
4.8' =
-
once you go big, you never go back
(that's what she said)
Περι συσκευών Android...