-
Σημερα το απογευμα, ηθελα να περασω κατι φωτο στο λαπτοπ μου.. Συνδεω το τηλεφωνο, κατεβαζω το pc companion και με ενημερωνει το συστημα οτι εχω καινουργιο update! Το περναω και αυτη τη στιγμη βρισκομαι με το 4.0.4!
Η αληθεια ειναι οτι εχουν αλλαξει αρκετα και τωρα πρεπει να το ξαναμαθω!
-
Από ταχύτητα πώς σου φαίνεται ?
-
Η ταχυτητα περιηγησης στο μενου μου φαινεται ιδια.. Λιγο angry birds που επαιξα, κολλαγε λιγο οπως εβγαινα απο το παιχνιδι, στο μενου..
Επαφες ευτυχως διατηρηθηκαν αλλα καποιες εφαρμογες που ειχα στην αρχικη οθονη, εφυγαν και τωρα πρεπει να τις ξαναψαχνω.. Επισης οι εφαρμογες στο μενου, εχουν διασκορπιστει αλλα αυτα θα διορθωθουν... -
όποιος κατάλαβε κατάλαβε
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Οντως... ειναι φανερό... phone menu σε tablet. Ελεος με τις κινεζιες...
-
Νεξους 7?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νεξους 7?ναι... αυτο το non 3G, non hdmi, non sd, non camera, Nexus 7 ειναι... Μονο αυτο θα ειχε phone menu.
Wannabe, root και αλλαξε το PPi. Δεν μπορω να το βλεπω ετσι.
-
Ψαχνω τροπο να παρω τα 25$ τωρα.
Στα ελληνικα βγαζει το € και οχι το $ το στοκ πληκτρολογιο. -
σε συνδρομες για περιοδικα για τα ξοδευα!
-
Μπήκε και το λευκό Galaxy S3 στην οικογένεια. Aγοράστηκε από το birdphone.
Το κινητό είναι πολύ δυνατό. Ανοίγει με ευκολία και ταχύτητα τα πάντα, δίχως κολλήματα. -
Δεν ξέρω αν το χετε υπόψη σας...εμένα πάντως σήμερα μου το έδειξαν και έχω λιώσει...
-
Το χει ο κολλητός μου στο αηφον του και εείχα πορωθει..
Αύριο θα γράψω και για κάποιες πρώτες εντυπώσεις για το 4.0.4 στο neo v.. Για να έχετε μια πρώτη γεύση όμως, έχω μέτριες εντυπώσεις -
Είχα ακούσει ότι δεν έγινε και πολύ σωστή δουλειά στο neo v ..
Το κακό είναι ότι αν δουλέψεις jelly bean , το ics σου φαίνεται σαν τη beta της 4.1 και το ξεχνάς αμέσως και ενώ συζητάμε ακόμα αν κάποιες συσκευές θα πάρουν 4.0 έχει ήδη βγει πολύ καλύτερη έκδοση..
Κακός χαμός γίνεται με το android..
-
Nexus FTW.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
-
Για πες μας γιατί είναι μέτριες οι εντυπώσεις σου από το 'παγωτο' στο neο v!
Προσωπικά έχω μείνει ακόμα στην 2.3.4. Μπήκα στο myphone αλλά χάνεις την μπάλα από τα πολλά άσχετα ποστ! -
August 29 event confirmed to be a Galaxy Note 2 launch event.
btw να πω οτι η μικρη τριβη μου με το 7αρι μου εδειξε ακομα περισσοτερο ποσο μπροστα ειναι το Νοτε -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μπήκε και το λευκό Galaxy S3 στην οικογένεια. Aγοράστηκε από το birdphone.
Το κινητό είναι πολύ δυνατό. Ανοίγει με ευκολία και ταχύτητα τα πάντα, δίχως κολλήματα.Μου αρέσουν κάτι διαφημίσεις του στυλ MULTIRAMA.
'Samsung Galaxy S III MONO 669 € 'Πάρε κόσμε τσάμπα πράμα!
(θα μου πεις τι να πουν κι αυτοί οι ταλαίπωροι... όλο και κάποιος θα το πάρει κι από κει επειδή πρέπει να έχει τετραπύρινο και τα 669 είναι 'μόνο'... ) -
Δοκίμασε κανείς το Google handwrite?
Όπως είστε στο browser στη σελίδα της Google , πηγαίνετε στα settings και κάντε το enable
Μπορείτε πλέον να κάνετε τις αναζητήσεις σας γράφοντας με το δάχτυλο (ή πενάκι όσοι έχετε note) τις λέξεις
Από το p1 είχα να γράψω έτσι (εκεί είχα πενάκι ) και μου χε λείψει
-
Mία βοήθεια:
έφτιαξα ένα email στο outlook.com και θέλω να το σετάρω στο ενσωματωμένο mail app.
εχουμε settings για δαύτο?
Περι συσκευών Android...