-
To tapatalk μου κολλάει τρελά τώρα τελευταία, όμως μόνο στο 4tf. Σε άλλα φόρουμ δέν έχω πρόβλημα
-
Ε, ρε μιζέρια και εμπάθεια (dog80, δεν πάει σ' εσένα).
-
εμενα μου κρασαρει σε συγκεκριμενα θρεντς και φυσικα εχουμε και αυτο το καταραμενο φ
some say οτι θελει αναβαθμιση το φορουμ την οποια καποιοι βαριουνται να κανουν
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ε, ρε μιζέρια και εμπάθεια (dog80, δεν πάει σ' εσένα).εγω παρολα αυτα συνεχιζω και πιστευω σε σενα , σιγα σιγα θα θεραπευτεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα μου κρασαρει σε συγκεκριμενα θρεντςΆσε να μαντέψω σε ποια θρεντς και με ποιανού τις μαλακίες κολλάει το μηχάνημα...ανίκητος ακόμα και από την τεχνολογία
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ε, ρε μιζέρια και εμπάθεια (dog80, δεν πάει σ' εσένα).
εγω παρολα αυτα συνεχιζω και πιστευω σε σενα , σιγα σιγα θα θεραπευτεις
Δηλαδή, τι; Να πάρω και pc;
Ξεκόλλα, για το χαβαλέ είναι όλα αυτά, εκτός κι να έχεις στόχο κι εσύ να μας υποδείξεις το σωστό. Υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα εκεί έξω.
-
εγω ξεκολλημενος ειμαι εσυ να δω ποτε θα το καταλαβεις
ΥΓ καλα ξεκινησες και συ θεραπεια και πηγες κατευθειαν στα βαρια
το επομενο βημα ειναι να παρεις κανα pc τερας σε τεραστιο κουτι και να κανεις κανα crossfire με τιποτα γομαρια καρτες -
Εντάξει, σταματώ εδώ. Έχεις σοβαρό πρόβλημα.
-
Γνωμες για nexus 7;; Δεδομενου οτι θα βοηθησει σε σχολη-δουλεια τα 299 του 16 gb ειναι καλα, αλλα +30% σε σχεση με την εξω τιμη του.
Δεχεται sim για mobile internet ;
Λογικα θα το φερει και καποιος εκτος eshop (vodafone που εχουμε και επιδοτηση;) ετσι;Sent from my Nexus One using Tapatalk
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Γνωμες για nexus 7;; Δεδομενου οτι θα βοηθησει σε σχολη-δουλεια τα 299 του 16 gb ειναι καλα, αλλα +30% σε σχεση με την εξω τιμη του.Δεχεται sim για mobile internet ;
Λογικα θα το φερει και καποιος εκτος eshop (vodafone που εχουμε και επιδοτηση;) ετσι;Sent from my Nexus One using Tapatalk
η τιμη του ειναι υπερβολικη σε σχεση με εξω, λογικα θα το φερουν κι αλλοι αναμενουμε.. αλλα δε νομιζω να το δωσει καποιο απο τα μεγαλα μαγαζια φθηνοτερα
sim δε παιρνει , ειναι αποκλειστικα wifi ( οποτε μονο tethering απο το κινητο οταν εισαι μακρια απο router) οπως επισης δεν παιρνει και sd, οποτε καλα κανεις και κοιτας για 16 GB γιατι τα 8 ειναι πολυ λιγα
αυτο που αναρωτιεμαι εγω παντως ειναι αν υποστηριζει καποιο MHL/HDMI ανταπτορα για να συνδεεται με τηλεορασεις κτλ..
γιατι θυρα hdmi δεν εχει και τα asus tablet απο οσο θυμαμαι εχουν τετοια θυρα , ακομα και το prime που εχει ιδια cpu
εδιτ
δεν εχει
http://www.theverge.com/2012/6/29/31272 ... hl-usb-otg
τι αμπαλοι ρε γαμωτο
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Λογικα θα το φερει και καποιος εκτος eshop (vodafone που εχουμε και επιδοτηση;) ετσι;
Sent from my Nexus One using Tapatalk
γιατί το έφερε το eshop?
έλεγε οτι θα το φέρει μέχρι χθες, αλλά μάλλον πρόκειται για άλλη μια περίπτωση ασυνέπειας του e-shop.
μετά τον Αύγουστο πιστεύω οτι θα κάνει την εμφάνιση του σε ελληνικά καταστήματα. -
Αγορές από το eshop δεν θα έκανα με τίποτα. Την τελευταία φορά είχα παραγγείλει ένα router που δεν ήρθε ποτέ.
-
δοκιμασα σημερα το NFC με ενα nexus s, τρελη ποζερια
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
To tapatalk μου κολλάει τρελά τώρα τελευταία, όμως μόνο στο 4tf. Σε άλλα φόρουμ δέν έχω πρόβλημακι εμένα κρασάρει συν το φφφφφφφφφφ
το nexus7 θέλει υπομονή. Θα το πάρουμε που θα πάει.
-
Το Φ λύνεται βάζοντας παλιότερη έκδοση του tapatalk αλλά το κρασάρισμα γίνεται σε όλες τις εκδόσεις
-
πως γίνεται το φ στο myphone να φαίνεται και όχι στο 4τφ??
είναι θέμα του φόρουμ...
-
Λογικά το tapatalk bridge του 4ΤΦ είναι παλιό και γι'αυτό...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Λογικά το tapatalk bridge του 4ΤΦ είναι παλιό και γι'αυτό...Ριξτε κανα μαζικό κράξιμο στα τεχνικά μπας και μαζί μ' αυτό φτιάξουν και τα αλλα προβλήματα.
-
Μόνο το δικό μου *αγορασμένο *tapatalk (v 2.2.2) δεν κρασάρει
-
ρε γμτ να περιμένω λίγο ακόμη να πέσει κανα 50άρι το nexus 7 ή να χτυπήσω τώρα ένα asus tf300;
-
Περι συσκευών Android...