-
Με γελοία λίγη χρήση
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να το έχουν ακόμα πιο φθηνά; Όσο για το razr συμφωνώ μαζί σου, μπορεί να είναι 100€ φθηνότερο αλλά nexus δεν είναι.Γιατί όχι; Αν δεν το έχουν φθηνότερα, δεν θα πουλήσουν, όλοι θα προτιμήσουν το Πλαίσιο. Αν οι μικροί δεν είναι φθηνότεροι από τους μεγάλους, δεν μπορούν να επιβιώσουν...
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Συμφωνώ μαζί σου αλλά έχοντας την περσινή εμπειρία από το Nexus S, όταν το έβγαλε προσφορά το πλαίσιο στα 299€ (και το αγόρασα), δεν το είχε βγάλει κανένας άλλος πιο κάτω και ουσιαστικά μέχρι και σήμερα που μιλάμε το έχει φθηνότερα το Πλαίσιο (ίσως κάποια καταστήματα και σε κάποιες χρονικές περιόδους να το είχαν την ίδια τιμή αλλά ποτέ καλύτερη).
-
Επίσης με τους πιο μικρούς έχεις παραεισαγωγή με ο,τι αυτό συνεπάγεται
Για 200 ευρώ κάτω εγώ πήρα παραεισαγωγή , αλλά για 20 30 40 προτιμώ να πάρω ελληνικής εισαγωγής (το πλαίσιο από όσο ξέρω δε φέρνει παραεισαγωγές)
-
το γυαλί του nexus πως τα πάει απο αντοχή?
παρακαλώ να μην απαντήσουν οι γνωστοί άγνωστοι άπλες.
το razr θα ήταν πολύ καλό άμα άλλαζε η μπαταρία. δυστυχώς αυτό το μειονέκτημα είναι μοιραίο στα μάτια μου. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επίσης με τους πιο μικρούς έχεις παραεισαγωγή με ο,τι αυτό συνεπάγεταιΓια 200 ευρώ κάτω εγώ πήρα παραεισαγωγή , αλλά για 20 30 40 προτιμώ να πάρω ελληνικής εισαγωγής (το πλαίσιο από όσο ξέρω δε φέρνει παραεισαγωγές)
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ, αν είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας τα galaxy nexus που έχει το Πλαίσιο. Πέρυσι που πήρα το Nexus S ήταν πραγματικά ελληνικό.
... Να πατήσω το buy στο Πλαίσιο ή να μην το πατήσω...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν εννοεις εμενα δε σου απαντω, απλα σου λεω οτι δεν ειναι γυαλι αλλα πλαστικουρια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν εννοεις εμενα δε σου απαντω, απλα σου λεω οτι δεν ειναι γυαλι αλλα πλαστικουρια
Είναι όμως οleophobic πλαστικούρα.
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Επίσης με τους πιο μικρούς έχεις παραεισαγωγή με ο,τι αυτό συνεπάγεται
Για 200 ευρώ κάτω εγώ πήρα παραεισαγωγή , αλλά για 20 30 40 προτιμώ να πάρω ελληνικής εισαγωγής (το πλαίσιο από όσο ξέρω δε φέρνει παραεισαγωγές)
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ, αν είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας τα galaxy nexus που έχει το Πλαίσιο. Πέρυσι που πήρα το Nexus S ήταν πραγματικά ελληνικό.
... Να πατήσω το buy στο Πλαίσιο ή να μην το πατήσω...
ε πατα το τελοσπαντων!
Είναι όμως οleophobic πλαστικούρα.
και παλι μια χαρα γδερνεται
-
Δεν έχεις ανάγκη εσύ. Είσαι άπλας.
-
Τι έκανα ως τώρα με το r o o t.
-αρχική οθόνη με widget από Atrix HD
-με το carrier name έσβησα το μακρυνάρι vodafone GR και έγραψα αυτό που ήθελα εγώ. AR stands for Alfa Romeo...
-Και πριν από όλα αυτά backup με titanium.
-Η νέα homescreen βρίσκεται τέρμα αριστερά και από εκεί πας μόνο δεξιά. Επίσης προσθέτεις όσες οθόνες θες.To be continued...
-
Ωραίγιο το widget του ρολογιού!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι έκανα ως τώρα με το r o o t.
-αρχική οθόνη με widget από Atrix HD
-με το carrier name έσβησα το μακρυνάρι vodafone GR και έγραψα αυτό που ήθελα εγώ. AR stands for Alfa Romeo...
-Και πριν από όλα αυτά backup με titanium.
-Η νέα homescreen βρίσκεται τέρμα αριστερά και από εκεί πας μόνο δεξιά. Επίσης προσθέτεις όσες οθόνες θες.To be continued...
Σε τι κινητό όλα αυτά Γιάννη?
(ξέχασα! ) -
Motorola Razr XT910
-
Ναι, γεια σας, πάλι εγώ είμαι με τους προβληματισμούς μου!
Τελικά, διαβάζω σχεδόν σε όλα τα τεστ να βγαίνει καλύτερο το Razr από το Galaxy Nexus και μάλιστα οι δοκιμές είχαν γίνει με το Razr να φοράει GB και όχι ICS κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να το ξανασκεφτώ λίγο...
http://www.phonearena.com/reviews/Veriz ... 935/page/4Επιπλέον, η σύγκριση γίνεται πάντα με το απλό Razr και όχι το MAXX. Που επιπλέον, η μετατροπή σε ΜΑΧΧ είναι κάτι που μπορεί να γίνει, αγοράζεις με κάνα 50άρι τα πράγματα από το Ebay και το φτιάχνεις.
Και λέω εγώ τώρα... Μήπως μου χαρίζουνε γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια; Με 280€ (που ουσιαστικά είναι 220€ αφού ΦΠΑ γιοκ για μένα... ) παίρνω μαμάτο κινητό, το οποίο μπορώ να το κάνω ακόμη καλύτερο αν έχω πρόβλημα με την μπαταρία, κι εγώ θέλω να δώσω άλλα 90€ για ποιο λόγο;
Μήπως είμαι λίγο μ@λάκας;
Το απόγευμα λέω να περάσω μια βόλτα από την MediaMarkt.
-
μη διαβαζεις μαλακιες σε παρακαλω..
ειναι καλυτερο το nexus απο το razr
η σχετικα εμφανης καλυτερη αναλυση της οθονης και η καλυτερη ταχυτητα και smoothness ειναι αρκετοι λογοι
(και βεβαια υπαρχει ο πιο προφανης λογος, η υποστηριξη)και με ics που ειδα στο busso (που τη περασε μονος του) ειναι μια χαρα , με 2.3 που το εχει ακομα φιλος μου το κινητο ειναι τραγικο
το galaxy ομως αυτη τη στιγμη παιζει μπαλα μονο του με jelly bean
-
Μα ναι, η μεγάλη διαφορά είναι η υποστήριξη και το software. Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις πως θα έχεις ό,τι καλύτερο και πιο πρόσφατο πάντα και δεν θα κρέμεσαι από τ' @@ της κάθε Motorola. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει η διαφορά όντως, ή απλώς κάνω μ@λακία.
Το hardware το βρίσκω πολύ κοντά: κάπου πλεονεκτεί το ένα, κάπου το άλλο. Αλλά η υποστήριξη, είναι αλλού πραγματικά για το GNex.
Και το πιο αστείο είναι πως δεν είναι ότι πραγματικά χρειάζομαι κινητό, είναι μια χαρά το Defy και με την custom ROM πάει και σφαίρα και δεν του λείπει τίποτε και κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να του βάλω και το ICS να δούμε τι λέει (όχι επίσημο, δυστυχώς μαγειρεμένη ROM είναι... ).
Απλώς πάει καιρός που δεν έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα καινούριο παιχνίδι!
-
Και μετά τα παραπάνω, διάβασα και τούτο εδώ και με... αποτελείωσε:
Ξεκινάνε προσπάθειες για να πάρει JellyBean το Defy!
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1768702 -
Don' t be cheap!
Ρίξε λίγο χρήμα στην αγορά!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Don' t be cheap!Ρίξε λίγο χρήμα στην αγορά!!
Περι συσκευών Android...