-
Κρύβε λόγια.
-
-
Ήρθε το εγκαθιστώ !
-
πότε θα βγαλει η dell καμια ταμπλετίτσα ρε παιδιά;;
-
Σαν πρώτη άποψη πέρα από το smoothness , το κινητό πάει σφαίρα!
Ακόμα και το tapatalk πάει υπερφυσικά γρήγορα !
-
-
Το χουμε ξαναβάλει
Επίσης μου αρέσει πολύ το ότι μπορείς να πάρεις κάποιον ή να του στείλεις μήνυμα από τη notification bar
Μλκα πάει γρήγορα ! Πολύ γρήγορα το μπουρδέλο !
-
-
Καταζητείται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταζητείται;Κάπως έτσι.
Ξέρουμε τιμές για Ευρώπη? Κυκλοφορεί?
Χρώματα? -
Το flash δουλεύει , αρα δε το βγάζω
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καταζητείται;
Κάπως έτσι.
Ξέρουμε τιμές για Ευρώπη? Κυκλοφορεί?
Χρώματα?WANT είναι το σωστο.
Τιμές από clove (UK):
Black 8GB WiFi £159.00 £190.80
Black 16GB WiFi £199.00 £238.80 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το flash δουλεύει , αρα δε το βγάζωΤσάμπα δεδομένα τρως όμως. Εγώ δεν το έχω. Αχρείαστο. (APPLE MODE: ON)
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το flash δουλεύει , αρα δε το βγάζω
Τσάμπα δεδομένα τρως όμως. Εγώ δεν το έχω. Αχρείαστο. (APPLE MODE: ON)
Το flash για μένα είναι από τα τεραστία ατού του λειτουργικού και το χρησιμοποιώ συνέχεια , δε το βγάζω και είναι μαλακία τους που μας το αφαιρούν με το ζόρι
Τζάμπα δεδομένα δεν έχω , το έχω on demand , όταν ομως παίζει κάποιο βίντεο θέλω να μπορώ να το δω
-
Το χουμε ξαναβάλειΕπίσης μου αρέσει πολύ το ότι μπορείς να πάρεις κάποιον ή να του στείλεις μήνυμα από τη notification bar
Μλκα πάει γρήγορα ! Πολύ γρήγορα το μπουρδέλο !
μαλλον ησουν 'μαμα' πριν, γιατι στο δικο μου δεν ειδα τοσο μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα απο 4.0.4 σε 4.1
-
Ναι ρε τελείως μαμά (το μόνο που είχα κάνει είναι να το κάνω yakju για να παίρνω άμεσα αναβαθμίσεις ) , για αυτό πήρα nexus , για να μην ασχολούμαι
Το ότι δε βλέπεις μεγάλη διαφορά με πειραγμένη rom είναι για μένα κάτι καλό πάντως
-
Ναι ρε τελείως μαμά (το μόνο που είχα κάνει είναι να το κάνω yakju για να παίρνω άμεσα αναβαθμίσεις ) , για αυτό πήρα nexus , για να μην ασχολούμαιΤο ότι δε βλέπεις μεγάλη διαφορά με πειραγμένη rom είναι για μένα κάτι καλό πάντως
για να ειμαι ακριβης, η διαφορα ειναι κυριως στις εγκατεστημενες 'εφαρμογες' του τηλεφωνου: τηλεφωνο, επαφες κτλ. Στα υπολοιπα η διαφορα ειναι μικρη.
ειχα πειραγμενη rom αλλα χωρις o/c.
-
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι έγινε πιο γρήγορο παντού και στο smart keyboard και tapatalk και browser
Πάντως δε θα το έλεγα κυρίως 'βούτυρο' , αλλά γρήγορο , δραματικά πιο γρήγορο από την 4.0.4, ειδικά όπου υπάρχει κάποιο εφφέ
Θα έλεγα ότι με κούρασε η ταχύτητά του θέλει συνήθεια
Του έκανα και συγκριτικό με tablet που έχει ics και δεν έχει καμιά επαφή
Θα το συγκρίνω και με γιωτόφωνο σύντομα
Πάρε busso που γουστάρεις
-
Aπορία ενός άσχετου που λόγω επιδότησης λέει να πάρει Ανδροϊδές. Επειδη είμαι αμπντάλης κατέληξα στο Galaxy Xcover ως ανθεκτικό και λογικό στην τιμή. Τα specs περί ανθεκτικότητας ισχύουν; Τιποτα άλλο ανθεκτικό στα 150 + 20;
-
στο gsmarena λενε οτι τους πεφτει κατω και σπαει
http://www.gsmarena.com/samsung_s5690_g ... r-4091.phpγιατι να παρεις 'ανθεκτικο' κινητο? δε μπορεις να παρεις ενα κανονικο και να το προσεχεις?
αντε βαλτου και καμια θηκη
Περι συσκευών Android...