-
@ 1,2
@ 1,6
-
Google Nexus 7 release date tomorrow?
Στο HMV της Oxford Str έχουν πινακίδες που λένε ότι θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα.
-
γιουργιαααααααα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιουργιαααααααα怜悯。留在你的中国...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιουργιαααααααα
怜悯。留在你的中国...
σε κινέζικα μένουμε ρε παπάρα, asus είναι.
και οι ταϊβανέζοι , κινέζοι είναι.
Πάντως μου θυμίζεις όλο και πιο πολύ τον Λαππα με τα μηλοπροϊόντα του.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι να παρεις 'ανθεκτικο' κινητο? δε μπορεις να παρεις ενα κανονικο και να το προσεχεις?
αντε βαλτου και καμια θηκηΔυσκολο. Γεωλόγος είμαι, αν το χρειαστω εκτός στη δουλειά, κινδυνεύει προσέξω - δεν προσέξω.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
γιατι να παρεις 'ανθεκτικο' κινητο? δε μπορεις να παρεις ενα κανονικο και να το προσεχεις?
αντε βαλτου και καμια θηκηΔυσκολο. Γεωλόγος είμαι, αν το χρειαστω εκτός στη δουλειά, κινδυνεύει προσέξω - δεν προσέξω.
Μην δεχτείς επιδότηση, ζήτα έκπτωση στο πάγιο. Μετά, παράγγειλε από το Amazon.de το Motorola Defy+ που είναι στα λεφτά σου και είναι δοκιμασμένο και ανθεκτικό.
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Δε γίνεται το σκέφτηκα, αλλά επειδή είναι λόγω αλλαγής εταιρίας μόνο συσκευή. Σκέφτομαι όμως το μικρό το Defy για τη γυναίκα που ζήλεψε. Κι αυτό ανθεκτικό δεν είναι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε γίνεται το σκέφτηκα, αλλά επειδή είναι λόγω αλλαγής εταιρίας μόνο συσκευή. Σκέφτομαι όμως το μικρό το Defy για τη γυναίκα που ζήλεψε. Κι αυτό ανθεκτικό δεν είναι;Είναι, αλλά είναι εντελώς fail επιλογή. Ελάχιστα πιο μικρό και ελαφρύ από το κανονικό Defy και πολύ χειρότερο σε όλα. Αν Defy, βάρα το κανονικό!
Αυτό με την αλλαγή εταιρείας δεν το κατάλαβα... Ειδικά όταν αλλάζεις εταιρεία και κάνεις φορητότητα, συνήθως είναι διατεθειμένοι να κάνουν μέχρι και πίπες για να είσαι ευχαριστημένος!
Τους ρώτησες;Αν όχι, κάνε μια προσπάθεια, δεν έχεις να χάσεις τίποτε...
-
Τους ρωτησα. Η επιδότηση συσκευής δε μετατρέπεται σε έκπτωση με ειπανε. Και στον κατάλογο που μου έδωσαν για συσκευές δεν είχε το Defy+
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
@ 1,2@ 1,6
Μαμά πίεση και τουρμπίνα!
-
και ελαφρυ browser
-
Πλάκα πλάκα και ο Δελφίνης (που χρησιμοποιώ κατά βάση) και ο Αλεπούς πέτυχαν πολύ χειρότερα αποτελέσματα. Βέβαια όλα αυτά τα benchmarks είναι για εσωτερική κατανάλωση, αλλά ειδικά ο δελφίνης έβγαλε σχεδόν τα μισά από τον stock.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τους ρωτησα. Η επιδότηση συσκευής δε μετατρέπεται σε έκπτωση με ειπανε. Και στον κατάλογο που μου έδωσαν για συσκευές δεν είχε το Defy+Δεμένο χειροπόδαρα σε έχουν;
Η άλλη λύση είναι να βρεις κάποιον που θέλει ν' αγοράσει μια από τις συσκευές που σου δίνουν με επιδότηση, να την πουλήσεις και να πάρεις ό,τι θέλεις. Πχ, παίρνεις ένα iPhone4S, το πουλάς σφραγισμένο 30€ λιγότερο από καινούριο (πάντα υπάρχουν πρόθυμα θύματα! ) , παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και αγοράζεις ό,τι θέλεις.Γενικώς, το βρίσκω λάθος να φορτωθείς ΚΑΙ με συμβόλαιο αλλά ΚΑΙ με ένα τηλέφωνο που δεν σε βολεύει. Κι αν είσαι με τα λεφτά στο χέρι και δεν δεσμεύεσαι με επιδοτήσεις, βρίσκεις απίθανες ευκαιρίες!
Δες πχ τι αγοράζεις με 280€ σήμερα (πριν τα Χριστούγεννα έκανε 600+
http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_ ... id=1101322Δεν είναι αυτό που ψάχνεις προφανώς, απλώς το ίδιο τηλέφωνο σε επιδότηση θα στο τιμολογούσαν 400+ μάλλον, άρα καταλαβαίνεις πόσο δώρον άδωρον είναι η επιδότηση καμιά φορά!
Τελευταία συμβουλή: δες στο http://www.iphonehellas.gr πόσο πωλούνται τα σφραγισμένα iPhone4S και κάνε τα κουμάντα σου...
-
Γιατί να μη με βολεύει η συσκευή; Αυτό δεν το έπιασα. Τα δεδομένα:
Θελω συσκευή, ειδικά στις διακοπές μου, θέλω ανθεκτική, δίνω περίπου 150-170 μαξ, η τιμολόγηση του Xcover είναι ευρω χαμηλότερη απο αυτά που βρίσκω στο Σκρουτζ και θα αφαιρέσω και την επιδότηση. Να κάτσω να κάνω ολόκληρη μηχανορραφία, να πληρώσω ντουκου το iPhone για να βγάλω 30-50 ευρώ σε 10 μέρες και άλλα τέτοια, τα βρίσκω και κουραστικά και ανούσια. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ελαφρυ browserεμενα συνεχιζει να μου φαινεται καλυτερος ο στοκ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και ελαφρυ browser
εμενα συνεχιζει να μου φαινεται καλυτερος ο στοκ
μια χαρα ειναι, απλα ο chrome που χρησιμοποιω πλεον εχει πολλες ευκολιες και συγχρονισμο, οποτε δεν τον αλλαζω.
-
+oo για τον chrome.
-
http://www.gsmarena.com/philips_outs_th ... s-4510.php
dual sim για μας τους ξενιτεμένους και σοβαρή μπαταρία, αν είναι σε καμια λογική τιμή δε θα με χάλαγε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατί να μη με βολεύει η συσκευή; Αυτό δεν το έπιασα. Τα δεδομένα:
Θελω συσκευή, ειδικά στις διακοπές μου, θέλω ανθεκτική, δίνω περίπου 150-170 μαξ, η τιμολόγηση του Xcover είναι ευρω χαμηλότερη απο αυτά που βρίσκω στο Σκρουτζ και θα αφαιρέσω και την επιδότηση. Να κάτσω να κάνω ολόκληρη μηχανορραφία, να πληρώσω ντουκου το iPhone για να βγάλω 30-50 ευρώ σε 10 μέρες και άλλα τέτοια, τα βρίσκω και κουραστικά και ανούσια.Δεν είναι κακή συσκευή, απλώς υστερεί (αρκετά...) στην ανάλυση της οθόνης και στην κάμερα (μικρό το κακό). Πάντα σε σύγκριση με το Defy+ που έχει την ίδια τιμολόγηση.
Μπορεί όλη αυτή η μηχανοραφία να είναι κουραστική, αλλά αποσκοπεί στο να πάρεις κάτι καλύτερα για τα λεφτά σου. Αν βαριέσαι να μπεις στον κόπο, παίρνεις το Xcover.dual sim για μας τους ξενιτεμένους και σοβαρή μπαταρία, αν είναι σε καμια λογική τιμή δε θα με χάλαγε
H dual sim θα βόλευε πολλούς και όχι μόνον ξενιτεμένους. Εγώ θα ήθελα ένα για να έχω και την εταιρική sim και να πετάξω την αθλιότητα της ΝΟΚΙΑ!
Η δημιουργία της Philips πάντως έχει σίγουρα...κινέζικο άρωμα, τόσο ο επεξεργαστής (που είναι και single core και μόνον στο 1GHz... ), όσο και κάποια άλλα χαρακτηριστικά του... Αν και η μπαταρία μετράει τα mAh με 'κινέζικο' τρόπο, μάλλον δεν θα έχει και καμιά τεράστια αυτονομία...Τέτοια κινητά, με λίγο ψάξιμο στο eBay βρίσκεις πάντως, αλλά θα είναι κινέζικα και δεν θα έχεις κάποια σοβαρή εγγύηση αν δεν δουλεύουν σωστά...
Περι συσκευών Android...