-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
νταξ, είναι μια πρόοδος κι αυτή από εκεί που δεν αναγνώριζες το mobile gaming
το ιδιο το mobile gaming εχει κανει προοδους, ομως εχει ακομα μπολικο δρομο
αυτο που φοβαμαι ειναι να μην τα παρει ολα η κατω βολτα, ετσι οπως παει το πραμα και πλακα πλακα διαβαζα πιο νωρις αυτο το αρθρο..
http://www.gamespot.com/news/square-eni ... ke-6386361
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κάτι λέει κι αυτό από μόνο του.
Και σαν κόστος συσκευής, αλλά κυρίως σαν κόστος παιχνιδιών. Εκεί μάλλον είναι η μεγάλη διαφορά. Τα παιχνίδια σε αυτό θα είναι λογικά σε $1-$20, όταν στις κονσόλες είναι $60
Μαζί με αυτά, και το κόστος ανάπτυξης φυσικά, που μπορεί να δώσει μια πληθώρα παιχνιδιών.Είναι πάντως πείραμα που αξίζει προσοχής. Και μην ξεχνάμε ότι σε μεγέθη παγκοσμίου αγοράς, ακόμα και ένα 'μικρό' μερίδιο μπορεί να αποφέρει ικανοποιητικά κέρδη.
τα λεφτά απο το Kickstarter πάντως τα τσιμπήσανε μέσα σε λίγες ώρες.
Καταναλωτισμός
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@angel
Δηλαδή οι 4 πυρήνες θα με βοηθούσαν στο sw decoding ? Αφού θέλει hw για τα mkv και με hw δε στέλνουν υπότιτλους στη τηλεόρασηΌχι.
Αλλά αν θυμάμαι καλά Samsung και LG έχουν drivers για να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.
Εγώ με το μονοπύρηνο Galaxy Tab έπαιζα 1080p mkv.Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτές οι συσκευές πλέον έχουν ξεπεράσει κονσόλες προηγούμενων γενιών ( ps2 ..) και κονταροχτυπιούνται με τις σημερινές , οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτεί κάποιος τις δυνατότητές τους όσο καλύτερα γίνεται
Μη γίνεσαι υπερβολικός.
Είναι ακόμα φανερά πιο αδύναμα από τις τωρινές και σε 1 χρόνο λογικά θα έχουμε και τις καινούριες.
Αν και πλέον πραγματική δύναμη θα έχουν μόνο τα deskotps.
Πάντως έχουν προχωρήσει πολύ και χαίρομαι για αυτό. Ελπίζω πλέον να αρχίσουν να βγάζουν και περισσότερα σοβαρά παιχνίδια σε κινητά/ταμπλέτες. -
edit
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@angel
Δηλαδή οι 4 πυρήνες θα με βοηθούσαν στο sw decoding ? Αφού θέλει hw για τα mkv και με hw δε στέλνουν υπότιτλους στη τηλεόρασηΌχι.
Αλλά αν θυμάμαι καλά Samsung και LG έχουν drivers για να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.
Εγώ με το μονοπύρηνο Galaxy Tab έπαιζα 1080p mkv.το πολυ πολυ να εχουν δικα τους codecs στους δικους τους players (που λογικα δεν παιζουν καν υποτιτλους) , αυτο ομως σημαινει hw decoding αρα.. ? ειπαμε στο hw decoding δεν παει τιποτα αλλο περα απο το ιδιο το video στην οθονη της τηλεορασης
το προβλημα μου δεν ειναι να παιζουν, αυτο το εχω λυσει , αλλα να εχω υποτιτλους στην οθονη, εχει λυθει κατι τετοιο με driversΜη γίνεσαι υπερβολικός.
Είναι ακόμα φανερά πιο αδύναμα από τις τωρινές και σε 1 χρόνο λογικά θα έχουμε και τις καινούριες.καλα το κονταροκτυπιουνται ηταν υπερβολη, αλλα ειναι αρκετα δυνατες σε εντυπωσιακο βαθμο και σιγουρα πολυ πιο δυνατες απο αυτα που ειχαμε στα σαλονια μας 10 χρονια πριν
-
Δηλαδή όταν παίζεις την ταινία στο κινητό εμφανίζονται υπότιτλοι και στην τηλεόραση εξαφανίζονται;
Υποθέτω στα LG και Samsung θα μπορούν και άλλοι players να παίζουν με τους υπάρχοντες drivers.
-
ναι στη συσκευη εμφανιζονται , στην tv οχι (οπως και τιποτα απο το UI του player)
εννοειται οτι και οι αλλοι players χρησιμοποιουν τα codec της καθε συσκευης (ή μαλλον καθε rom , γιατι με μια cm πχ αυτα δεν υπαρχουν)
αυτο συμβαινει στο hw decoding , συνηθως τα mkv παιζονται με hw decoding και μπορει μεσω sw decoding να παιζεται ο ηχος
μονο με sw decoding ειναι ψιλοχαλι η εικονα και τα framesτο προβλημα υπαρχει με το hw decoding, εκει η συσκευη δε στελνει τιποτε αλλο μεσω hdmi περα απο το video και μονο αυτο
με sw decoding (το οποιο γινεται με codecs των διαφορων εφαρμογων) στελνει στη τηλεοραση και το UI των εφαρμογων και τους υποτιτλους, αλλα οπως ειπα mkv δεν παιζουν καλα
ενα απλο avi το παιζεις με sw decoding, συνεπως εχεις υποτιτλους
ενα hd αρχειο ομως θελει σιγουρα και hw , οποτε ειτε το παιζεις χαλια και εχεις υποτιτλους, ειτε αψεγαδιαστα αλλα πρεπει να βασιστεις αποκλειστικα στην ικανοτητα σου να ακους αγγλικα
μακαρι να υπαρξει καποια λυση μελλοντικα, αν και δε το βλεπω γιατι ειναι γνωστο προβλημα και ολο και καποιος θα το ειχε λυσει
καποιοι λενε οτι εξαρταται και απο τη συσκευη, αλλα δεν εχω δοκιμασει και πολλες για να ξερω
-
Sf mode (fast) δεν σου παιζει;
-
οχι καλα τα mkv , καποια ισως ναι, αλλα οχι τα παντα απροβληματιστα
η προηγουμενη εκδοση του dice (γιατι στη τελευταια κατι πηγε στραβα) παιζει οτιδηποτε κι αν εχω πεταξει στο κινητο, ακομα και γομαρια 4.6 GB με πολυκαναλο ηχο χωρις το παραμικρο θεμα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα λεφτά απο το Kickstarter πάντως τα τσιμπήσανε μέσα σε λίγες ώρες.Καταναλωτισμός
εργατική αυτοοργάνωση
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα λεφτά απο το Kickstarter πάντως τα τσιμπήσανε μέσα σε λίγες ώρες.
Καταναλωτισμός
εργατική αυτοοργάνωση
Σταμάτα την εργατική αυτοϊκανοποίηση και παραδέξου οτι το σύστημα δουλεύει . Διπλάσιο απο το αρχικό ποσό τσίμπησαν. Και πάνε για παραπάνω.
-
E Ε Ερχεται
http://www.gsmarena.com/android_41_jell ... s-4502.php
-
E Ε Ερχεταιhttp://www.gsmarena.com/android_41_jell ... s-4502.php
Ένας λόγος παραπάνω να δώσω το Optimus 2x στην γυναίκα και να το πάρω, βέβαια θα απαιτηθεί αιματηρή οικονομία κατά τας διακοπάς αλλά χαλάλι, η πεθερά θα με ταίζει ούτως ή άλλως
Άτιμε qsis
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Άτιμε qsis
ενταξει ηταν μια λαθος εκτιμηση
-
περισεύουν απο το πορτοφόλι μου 300 ευωρπουλάκια.
να πάρω μια compact ψηφιακή που χρειάζομαι, ή να περιμένω το nexus 7 ;
φώτο βγάζω και με το defy, αλλά ώρες ώρες χρειάζομαι και την ποιότητα.
σερφινκγ κάνω με το netbook και το defy αλλά ώρες ώρες χρειάζομαι να δω και κανα HD βιντεάκι.τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι θα πετάξω τζάμπα λεφτουδάκια
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
περισεύουν απο το πορτοφόλι μου 300 ευωρπουλάκια.να πάρω μια compact ψηφιακή που χρειάζομαι, ή να περιμένω το nexus 7 ;
σερφινκγ κάνω με το netbook και το defy αλλά ώρες ώρες χρειάζομαι να δω και κανα HD βιντεάκι.τώρα που το ξανασκέφτομαι πάλι θα πετάξω τζάμπα λεφτουδάκια
Σου στελνω το ΙΒΑΝ μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
περισεύουν απο το πορτοφόλι μου 300 ευωρπουλάκια.να πάρω μια compact ψηφιακή που χρειάζομαι, ή να περιμένω το nexus 7 ;
Ενα εξωτερικο βαψιμο για την Κορολλα ποσο κοστιζει;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Άτιμε qsis
ενταξει ηταν μια λαθος εκτιμηση
το πλήγμα στην φήμη σου ως ανδροιδολόγος ήταν ανεπανόρθωτο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σταμάτα την εργατική αυτοϊκανοποίηση και παραδέξου οτι το σύστημα δουλεύει . Διπλάσιο απο το αρχικό ποσό τσίμπησαν. Και πάνε για παραπάνω.Το crowdfunding? Το ξέρω ότι δουλεύει
Πως και πως περιμένουμε να 'ανοίξει' το kickstarter στο UK -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το crowdfunding? Το ξέρω ότι δουλεύει
Πως και πως περιμένουμε να 'ανοίξει' το kickstarter στο UKΑυτά είναι οπλα του καπιταλισμού και του κεφαλαίου με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις λαϊκές μάζες απο την επανάσταση.
Τρελή εσωτερική πάλη ο mjacobος.
Περι συσκευών Android...