-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost3984373
Ακολούθα τον παραπάνω οδηγό.Grazzie GB για το αναλυτικό post.
Οπότε pierce21 καλύτερα άστο και περίμενε το οver the air update.
Αν είναι η 1η σου φορά που θα φλασάρεις καλύτερα άστο μην γίνει καμιά μαλακία και τρέχεις.Έχω εμπειρία , don't worry
-
ολοι εσεις που παιρνετε τωρα ICS... μου θυμιζετε την περιοδο πριν τα Χριστουγεννα...μπραβο..με τοση ζεστη χρειαζεται και λιγο κρυωμα
sorry για το τρολλαρισμα ,απλα το κανω γιατι κανεις δεν ξερει τα Νexus και οπου το βλεπουν το μικρουλι μου λενε ,τι ειναι αυτο κινεζικο;
-
Ναι ρε φίλε κι εμένα οι γιωτάδες το ίδιο μου λένε.. δε ξέρουν ποιο είναι αυτό..
Galaxy τι? Nexus τι ? Είναι καλύτερο από το galaxy s2? Πότε βγήκε αυτό ?
Σκάσε και προσκύνα
Δεν είναι αυτό , είναι ΤΟ ΑΥΤΟ και είναι καλύτερο από το γιωτόφωνό σου -
ροφλ!
πιο φανατινος, πεθαινεις!
μιλλιον λαφς! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ολοι εσεις που παιρνετε τωρα ICS... μου θυμιζετε την περιοδο πριν τα Χριστουγεννα...μπραβο..με τοση ζεστη χρειαζεται και λιγο κρυωμαsorry για το τρολλαρισμα ,απλα το κανω γιατι κανεις δεν ξερει τα Νexus και οπου το βλεπουν το μικρουλι μου λενε ,τι ειναι αυτο κινεζικο;
Αν κάποιος θέλει να ξέρουν οι γκόμενες τι τηλέφωνο έχει, η λύση είναι μία: iPhone.
Τώρα, το πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον καθένα, δεν το γνωρίζω. Υποθέτω (ούτε αυτό το γνωρίζω προφανώς... ), κανείς δεν κατάφερε να πηδήξει κάτι καλό μόνον και μόνον γιατί έχει iPhone, χρειάζονται κι άλλα... Εξάλλου, τόσοι και τόσοι αγάμητοι με iPhone, δεν εξηγούνται διαφορετικά... -
πωπω ξεφτιλα, μια τρολια ειπα να κανω κι εγω ο ερμος και αντι να γραψω φανατικος, εγραψα φανατινος
λιγα μετρα αουτ
+lotus elise στον χαη φιντελιτι -
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Σε γραφείο και ιδανικές συνθήκες καλά τα πάει. Σε αυτοκίνητα ή στο δρόμο (που θα είναι πιο χρήσιμο) περιμένω να δω κάποια παρουσίαση.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι πριν το 4.0 στο σμς είχες επιλογή για κλήση του αποστολέα τώρα δεν τη βλέπω!Στη λιστα των μηνυματων, πατας πανω στο εικονιδιο αριστερα.
Στην οθονη ενος conversation, εχει το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω στην action bar.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ολοι εσεις που παιρνετε τωρα ICS... μου θυμιζετε την περιοδο πριν τα Χριστουγεννα...μπραβο..με τοση ζεστη χρειαζεται και λιγο κρυωμα
sorry για το τρολλαρισμα ,απλα το κανω γιατι κανεις δεν ξερει τα Νexus και οπου το βλεπουν το μικρουλι μου λενε ,τι ειναι αυτο κινεζικο;
Αν κάποιος θέλει να ξέρουν οι γκόμενες τι τηλέφωνο έχει, η λύση είναι μία: iPhone.
Τώρα, το πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον καθένα, δεν το γνωρίζω. Υποθέτω (ούτε αυτό το γνωρίζω προφανώς... ), κανείς δεν κατάφερε να πηδήξει κάτι καλό μόνον και μόνον γιατί έχει iPhone, χρειάζονται κι άλλα... Εξάλλου, τόσοι και τόσοι αγάμητοι με iPhone, δεν εξηγούνται διαφορετικά...μετα απο καμμια δεκαρια iPhone + Galaxy S,S2,Pre 3, Omnia 7, δεν ασχολουμαι καν με το να δινω βαση να κανω μοστρα το κινητο μου...
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ οταν ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ξεκινανε να ριχνουν λασπη στa Nexus...οι περισσοτεροι δε εχουν iPhone 32αρια χωρις να εχουν κανει ποτε συγχρονισμο στην ζωη τους...
ειναι σαν να σε βλεπουν με Sector111 Lotus Exige και να σου λενε ,ωραιο το Μαζντα σου...το 1,6 ειναι;
Ναι ρε φίλε κι εμένα οι γιωτάδες το ίδιο μου λένε.. δε ξέρουν ποιο είναι αυτό..
Galaxy τι? Nexus τι ? Είναι καλύτερο από το galaxy s2? Πότε βγήκε αυτό ?
Σκάσε και προσκύνα
Δεν είναι αυτό , είναι ΤΟ ΑΥΤΟ και είναι καλύτερο από το γιωτόφωνό σου -
Σημερα παρελαβα για το one X το κατωθι απαραιτητο κατ'εμε εξαρτημα.
hard case με ενσωματωμενη μπαταρια 2200mah για τις δυσκολες ωρες
παραθετω τις φωτο οπως και συγκριση με ενα απλο hard case
DSCF0048 by bujinkan, on Flickr
DSCF0049 by bujinkan, on Flickr
DSCF0046 by bujinkan, on FlickrΣτα 25 dollars με δωρεαν μεταφορικα το θεωρω μια τιμια αγορα
-
για να καταλαβω...
αν καποιος ειναι 77κιλα...φοραει κουστουμακι ή Polo με βερμουδα...αυτο που μπαινει...;
μην με παρεξηγησεις...το ειχα και το One X αλλα το εδωσα λογω της κιτρινισμενης οθονης στις πρωτες συσκευες.
-
Όπου και το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο αγγελάκι του ανεκδότου.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για να καταλαβω...αν καποιος ειναι 77κιλα...φοραει κουστουμακι ή Polo με βερμουδα...αυτο που μπαινει...;
μην με παρεξηγησεις...το ειχα και το One X αλλα το εδωσα λογω της κιτρινισμενης οθονης στις πρωτες συσκευες.
Αυτη η hard case δεν ειναι για να ειναι μονιμως κουμπωμενη στο κινητο
Εγω θα την εχω στο τσαντακι για ωρα αναγκης.
Την κουμπωνεις σε ωρα αναγκης και σου φορτιζει τη συσκευη
ΥΓ: γιατι το εδωσες το χ? δεν στο αλλαξανε στο πλαισιο της εγγυησης?
ΥΓ2: Οι φωτο την αδικουνε δεν ειναι και τοοοσο χοντρη.Τι ειναι μωρε 80γραμμαριακια παραπανω? -
εδώ μπαίνει το note, σε αυτό κολλήσαμε? όρεξη να χεις!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
για να καταλαβω...
αν καποιος ειναι 77κιλα...φοραει κουστουμακι ή Polo με βερμουδα...αυτο που μπαινει...;
Αυτη η hard case δεν ειναι για να ειναι μονιμως κουμπωμενη στο κινητο
Εγω θα την εχω στο τσαντακι για ωρα αναγκης.
Την κουμπωνεις σε ωρα αναγκης και σου φορτιζει τη συσκευη
ΥΓ: γιατι το εδωσες το χ? δεν στο αλλαξανε στο πλαισιο της εγγυησης?
ΥΓ2: Οι φωτο την αδικουνε δεν ειναι και τοοοσο χοντρη.Τι ειναι μωρε 80γραμμαριακια παραπανω?ειχε διαχυση φωτος στο πλαι.
στην θυρα usb -
nexus 7 σε Ισπανια απο Σεπτεμβριο με 199 ευρω 8GB εκδοση και 249 ευρω, 16GB (incuding taxes).
Φανταζομαι καπου εκει γυρω θα το εχουμε και εμεις.
Αλλα ποιος περιμενει μεχρι τοτε?? Στo clove παει γαμωτο 190 λιρες αγγλιας, σχεδον 240 ευρω. Χωρις shipping. God damn fuck. -
Κανείς δεν έχασε περιμένωντας λίγο
Γερμανία πότε πάει; -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Φανταζομαι καπου εκει γυρω θα το εχουμε και εμεις.Το Play store να ανοιξει στην Ελλαδα;
Και μαλιστα για hardware;
Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω!
-
Εδώ δίνω πόνο στη μπαταρία
Σχεδόν 2 ώρες παιχνίδιΔε νομίζω βέβαια ότι έχω χειρότερη αυτονομία από μια φορητή κονσόλα
(γιατί μάλλον με κατι τέτοιο πρέπει να συγκρίνω ) -
Περι συσκευών Android...