-
Ούτε στην Πορτογαλία είναι διαθέσιμοι.
-
ειδες;
-
Θέμα: Περι συσκευών Android...
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για την εγκατάσταση της 2.3.5 ή 2.3.6 οδηγίες υπάρχουν εδώ (κατεβάζεις και CWM Recovery 5.0.2.7).
...Thanks, περιμένω να έρθει η κάρτα ακόμα για να ξεκινήσω τη διαδικασία
Πώς τη βλέπετε;
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005 ... J2BGLE278D
28,70 ευρώ -
καλη ειναι αν και για πέρασμα ρομ ειναι καλύτερες η μικρες σχετικά καρτες = πιο λιγες πιθανότητες να κολλήσει κατα τη διαδικασία καπου!!!
ICS στο 5pro θελει παντως θελει οπως κ δοιποτε root + ξεκλείδωμα fps!!! Διαφορετικα δεν παλεύεται αν εχεις συνηθίσει σε customia!!!
-
Πάντως με τα 32GB της transcend (που είναι και class 2) δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Root + tweaks είναι όντως must!!!
-
'Κι Ελλαδα κυριε? Δεν ειναι??'
βλεπαν μπροστα οι αθρωποι, οχι παπαριες!
θαμπςαπ στον spiros, για την ενημερωση
μιλλιον λαφς για τις οδηγιες αλλαγης γλωσσας απ τα κινεζικα στα αγγλικα
πολλα θαμπςαπ στον nidosan για την εικονα του 'slide to unlock' -
Το πήρες το ξυράφι ή ακόμα;
-
μπα, μάλλον είναι απασχολημένος με το να πολεμάει να βάλει μπροστά το κριτσόνι δίκυκλο του, πού χρονος για αγορές
-
οχι, δεν το πηρα το ξυραφι... το 3gs με καλυπτει μια χαρα και ζει ακομα, οποτε οσο κι αν με δελεαζει (με δελεαζει πολυ, δηλαδη), ζπρωχνω το χρημα σε εκπαιδευση (καφεδες/βιβλια) και ποδηλατο!
Οταν ερθει ο καιρος να παει το αηφονι στα σκουπιδια, θα προβληματιστω ιδιαιτερως, αν το ξυραφι εξακολουθει να βρισκεται σε τετοια τιμη! -
Στο jellybean έχουν αλλάξει το google bar στο πάνω μέρος του κινητου. Τώρα όταν το πατάω κάνει αρκετή ώρα μέχρι να ανοιξει. Υπάρχει κάποιο setting για να μου βγάλει το παλιό google bar?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άντε και επειδή αύριο δεν δουλεύω κι επειδή το ζητήσατε εντόνως θα σας κάνω κι ένα review για το S3...Μετά από 3 μέρες συμβίωσης, λοιπόν, με το S3 και προερχόμενος από S2 έχω να πω ότι το μέγεθος συνηθίζεται ανετώτατα. Μέσα σε μία μέρα το κινητό το αισθάνθηκα σαν να το έχω και καιρό και βολεύτηκε αμέσως και σε τσέπες και στο αυτοκίνητο και γενικά το βάζω στα ίδια ακριβώς σημεία που έμπαινε το S2. Όσο το βλέπω εν τω μεταξύ τόσο πιο ομορφούλι μου φαίνεται και δεν μετανιώνω και καθόλου για το φλωρολευκό. Επίσης από grip τα πάει πολύ καλά αν και δεν του φαίνεται, ενώ και η οθόνη έχει super γλίστρημα του δαχτύλου. Δαχτυλιές κρατάει μεν, λιγότερες από το S2 νομίζω. Protector το σκέφτομαι ακόμα αν θα βάλω (Κορσέ, τι λες? ), αλλά μια θηκούλα για την παραλία θα τη χτυπήσω.
Στα της οθόνης, επεξεργαστών και του λειτουργικού. Η οθόνη είναι απλά καλύτερη από του S2 μόνο και μόνο λόγω ανάλυσης. Όντας resolution freak με φοβερή όραση δεν μπορώ παρά να εντυπωσιάζομαι από τη λεπτομέρεια (ακόμα και σε κείμενα) κι ας είναι τεχνικά υποδεέστερη από του S2. Πέρασα δοκιμαστικά και 2-3 HD βιντεάκια και η απόδοση είναι καταπληκτική. Το μοναδικό μου τηλέφωνο μέχρι στιγμής που θα με έκανε να μην πάρω λαπτοπ μαζί μου για ένα ΣΚ. Το UI του είναι γνώριμο περιβάλλον για μένα, αν και μάλλον το χουν κάνει λίγο πιο φανταχτερό σε κάποιες μικρολεπτομέρειες. Βρίσκω εξαιρετικό το σύστημα με την μπροστινή κάμερα που ελέγχει αν κοιτάς το τηλέφωνο, όπως και η απευθείας κλήση όταν είσαι σε μια επαφή και κινήσεις το τηλέφωνο προς το αφτί. Ότι browser δοκίμασα πετάει ενώ και εφαρμογές εγκαθίστανται για πλάκα. Γραφικά πέρα από κάθε φαντασία και αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει κανείς καλύτερα σε φορητή συσκευή. Ακόμα και το PS Vita που έχω χαζέψει στο Πλαίσιο δεν μου φάνηκε να έχει διαφορά. Σε γενικές γραμμές ότι έχει κληθεί να εκτελέσει το τηλέφωνο μέχρι στιγμής το εκτελεί με χαρακτηριστική ταχύτητα και ευκολία. Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι είναι overkill το HW του, αλλά στα 550€ το βρίσκω καλό value for money, οπότε γιατί όχι?
Στα αρνητικά του τώρα. Μάλλον η φωτογραφική. Χθες χρειαστηκε το κάτι παραπάνω σε ειδικές συνθήκες συναυλίας και η φωτογραφική του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα (πλην βίντεο που είναι εξαιρετικό). Αρκετός θόρυβος στις φώτο και γενικά απόδοση όμοια με του S2. Σημειωτέον φοράω το καλό Sony module (όσοι παρακολουθούν myphone θα έχουν δει τι παίζει με τα modules της φωτογραφικής). Επίσης σήμερα άκουσα πρώτη φορά παράπονα ότι δεν ακούγομαι και πολύ καλά σε κλήση που είχα και ενώ ήμουν σε κλειστό χώρο με απόλυτη ησυχία και φουλ σήμα. Κι αυτό έχει αναφερθεί αρκετά στα φόρα. Ένα εργονομικό φάουλ που παίζει είναι με τα πολύ χαμηλά τοποθετημένα κουμπιά. Γυρνώντας το τηλέφωνο landscape για να γράψεις γρήγορα μήνυμα πχ, είναι πολύ εύκολο να πατάς το κουμπί των επιλογών με την παλάμη. Τη μπαταρία θα την κρίνω σε κάνα μήνα καθως είναι νωρίς ακόμα, αλλά σε πρώτη φάση δεν μοιάζει με κάτι το εντυπωσιακό. Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχει αρκετά λιγότερη διαθέσιμη μνήμη, RAM και 'σκληρό', σε σχέση με το S2, που ονομαστικά έχουν τα ίδια νούμερα.
Γενικά το τηλέφωνο είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με το ήδη κορυφαίο S2. Την τιμή του τη βρίσκω καλή εδώ που έχει φτάσει και νομίζω είναι καλό timing να το αποκτήσει κάποιο αρρωστάκι. Διαφορετικά και σε 2 μήνες να το παρει κανείς πάλι γαμώ τα deal θα έχει κάνει. Έχει 2-3 ενοχλητικά πραγματάκια που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν, αλλά όπως και στα αυτοκίνητα το τέλειο δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Προσωπικά πιστεύω θα βγάλω εύκολα ένα 10μηνο μαζί του, αλλά φοβάμαι ότι στο 6μηνο θα το έχω ήδη βαρεθεί κυρίως γιατί το περιβάλλον του λειτουργικού του παραμένει 90% ίδιο με αυτό που είχα και τους προηγούμενους 11 μήνες. Γι' αυτό δεν φταίει φυσικά το τηλέφωνο, αλλά όταν μέσα σε 3 χρόνια πας από Symbian σε iOS και μετά σε Android έχεις συνηθίσει μαζί με κάθε νέα συσκευή να έρχεται και σημαντική αλλαγή στο λειτουργικό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε. Ίσως το επόμενο να είναι WinPhone...
Το '10μηνο' μ' αρεσε...
Το πήρε φίλος και σκέφτεται να του χώσει stock ICS επάνω - το έχει κάνει κανείς?
-
Μερικές εντυπώσεις απο jellybean:
-Αυτό που φαίνεται κατευθείαν είναι οτι έχουν προσθέσει πολλά transition effects τα οποία αν και ορισμένες φορές πολύπλοκα, είναι απίστευτα γρήγορα και ομαλά.
-Όταν σου κάνουν αναπάντητη και κατεβάσεις το notification toolbar σου βγάζει απευθείας επιλογή για κλήση ή αποστολή SMS. Στην προηγούμενη έκδοση άν ήθελες να πάρεις τηλ. αυτόν που σε πήρε έπρεπε να κάνεις 2-3 κλίκ, τώρα γίνεται απευθείας.
-Επίσης όταν σου έρθει e-mail και κατεβάσεις τα notifications φαίνεται η αρχή του κειμένου του email, οπότε άν είναι κάτι μικρό το διαβάζεις απο κεί κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις την εφαρμογή. Το ίδιο και για τα SMS.
Η μόνη αλλαγή που δέν μου αρέσει είναι οτι τώρα όταν πατάς τη search bar φαίνεται σαν να ανοίγει κάποια επιπλέον εφαρμογή ή ψάχνει στο internet και αργεί.
-
Εμένα δεν αργεί.
-
ουτε εμενα, μου ανοιγει απευθειας το google now
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε εμενα, μου ανοιγει απευθειας το google nowΑυτό είναι το θέμα, πρίν δέν άνοιγε τίποτα, απλά έγραφες αυτό που ήθελες στη μπάρα χωρίς να φύγεις απο το home screen.
-
Είσαι σίγουρος; Σε ποιά ρομ γινόταν αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι σίγουρος; Σε ποιά ρομ γινόταν αυτό;Στη μαμα ρομ που είχε το gnex όταν το πήρα. Τώρα επειδή με μπριζώσατε κάνω restore για να το επιβεβαιώσω.
-
α, με την 4.1 μπορουμε πλεον να εχουμε εικονες στις επαφες με πολυ μεγαλυτερη αναλυση (νομιζω μεχρι 720p)
-
Ελπίζω με την 4.2 να μπορούμε να δούμε τις εικόνες αυτές σε 730p.
Δε με λέτε, για generic android συσκευές, υπάρχουν generic αναβαθμίσεις του λειτουργικού;
Δηλαδή, αν κάποιος έχει pant0-flex με 2.2, μπορεί να βρει τρόπο να περάσει την 4 χωρίς ζόρι; -
ασχολουμαστε μονο με επωνυμους κατασκευαστες
θελει ψαξιμο αυτο που λες, ισως ειναι απο αστεια ευκολο εως αδυνατο.
θα πρεπει να googlaρεις για να δεις εαν το εχει κανει καποιος αλλος.
Περι συσκευών Android...